Kullanıcı mesaj:Eldarion: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Yeni başlık: Silinen maddenin sas'a taşınması talebi
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
Değişiklik özeti yok
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
1. satır: 1. satır:
== Kayda değer olmayan kişi ==

Merhabalar, sildiğiniz [[Gültekin Uzunalioğlu]] sayfayı SAS'a taşır mısınız? KD'lik açısından Uygun olduğunu düşünüyorum. [[Kullanıcı:Dirincold|Dirincold]] ([[Kullanıcı mesaj:Dirincold|mesaj]]) 19.23, 18 Nisan 2020 (UTC)
Merhabalar, sildiğiniz [[Gültekin Uzunalioğlu]] sayfayı SAS'a taşır mısınız? KD'lik açısından Uygun olduğunu düşünüyorum. [[Kullanıcı:Dirincold|Dirincold]] ([[Kullanıcı mesaj:Dirincold|mesaj]]) 19.23, 18 Nisan 2020 (UTC)



Sayfanın 19.28, 18 Nisan 2020 tarihindeki hâli

Kayda değer olmayan kişi

Merhabalar, sildiğiniz Gültekin Uzunalioğlu sayfayı SAS'a taşır mısınız? KD'lik açısından Uygun olduğunu düşünüyorum. Dirincold (mesaj) 19.23, 18 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

IP Engelleme Muafı

Merhaba Eldarion. Ip engelleme muafiyeti için başvuruyu nereye yapacağımı bulamadım. Denetçi,hizmetli ve gözetmen olduğunuz için size başvurmak gerekiyorsa başvurumu da yapayım. Devriyeyim. Değişiklik yapmakta zorlanıyorum. Teşekkürler.

Urzicani (mesaj) 10:20, 22 Şubat 2019 (UTC)

Merhaba, YILDIZ FİLİZ Sayfasını neden sildiniz? Silinmemesi için ne gerekli yeterli seviyede güvenilir kaynak ile belirttim kendisi türkiyede ilk kadın başkandır.

Ne yapmamız gerektiğini açıklayabilir misiniz Saygılarımla

Kayde değer olmayan kişi

Eldarion merhaba. Göndermiş olduğunuz sayfası okudum. Yaratıcı meslekler Bilim adamları, öğretim üyeleri, ekonomistler, profesörler, yazarlar, editörler, gazeteciler, film yapımcıları, fotoğrafçılar, sanatçılar, mimarlar, mühendisler ve diğer yaratıcı meslek sahipleri.

Kişi meslektaşları veya ardından gelenlerce önemli bir kişilik sayılmakta veya ona sıkça atıfta bulunulmakta. Kişi yeni bir kavram, teori veya teknik geliştirmesiyle tanınmakta. Kişi başkası veya başkalarıyla ortak olarak önemli veya iyi bilinen bir eseri yaratmış veya yaratılmasında önemli bir rol oynamış, bu eser bağımsız bir kitap veya sinema filminin, veya birden çok dergi makalesinin konusu olmuş. Kişinin eseri ya (a) önemli bir sergide sunulmuş ya da ondan bir abide yapılmış, veya (b) eleştirmenlerin önemli derecede dikkatini çekmiş veya (c) önemli (sadece mahalli sayılmayan) bir müze veya galerinin daimi koleksiyonunda yer almakta.

Bu maddelerden hangileri uymadığınız açıklarsanız sevinirim. Sayfa oluştururken röportaj videosundan diğer linklere kadar ekleme yaptım idi. Teşekkürler.

Halduntuna (mesaj) 12:00, 16 Ocak 2018 (UTC)

Kayde değer olmayan kişi

Öncelikle merhaba. Sedat Tuna sayfasını oluşturmama ve kaynaklar vermeme rağmen neden silindiğini anlamadım. Kendisi ve babası basın şeref kartı sahibi olup, Türkiye'nin önde gelen reklam fotoğrafcılarındandır.

Saygılarımla,

Halduntuna (mesaj) 10:46, 15 Ocak 2018 (UTC)

Tarama maddesi

Merhaba, Vikipedi'ye eklemiş olduğum "Tarama" başlıklı maddeyi telif hakkı ihlali gerekçesiyle silmişsiniz. Nasıl bir telif hakkı ihlali olduğunu açıklayabilir misiniz? Neresi telif hakkı içeriyor?

Weiller33 (mesaj) 12:39, 18 Ocak 2017 (UTC)

Cem Adrian Fotoğrafı

Merhabalar, Cem Adrian ile ilgili yüklediğim resmi abim çekti, ancak resmi yüklerken neyi seçeceğime tam olarak karar veremedim. Telif hakkı abime ait ve Vikipedi'de yayınlanmasında bir sorun yok. Nasıl yapabiliriz acaba? Burakolik (mesaj) 11:27, 20 Ocak 2017 (UTC)

@Eldarion anladım çok teşekkür ederim, Facebook'ta veya internet ortamında herhangi bir yerde yayınlanmayan bir fotoğrafını yükleyeyim o halde. :) Saygılar sevgiler. Burakolik (mesaj) 11:35, 20 Ocak 2017 (UTC)

Kayde değer olmayan maddeler, vs.

Merhaba Eldarion, son eklediğim madde de Vikipedi'den silinmiş durumda. Boşuna vaktimizi harcamadan maddelerin oluşturmaya değer, değmez konusuyla ilgili müracat edebileceğimiz bir yer var mıdır?

Ayrıca beyaz liste kullanıcısıydım, bir takım talihsizlikler oldu hatırlarsınız, ve yine beyaz listeye alınmak isterim. Teşekkürler, Dominator1453 (mesaj) 10:24, 25 Ocak 2017 (UTC)

Alina Boz Sayfası

--Zynpgngr (mesaj) 12:17, 2 Şubat 2017 (UTC)Neden sürekli Alina Boz ile ilgili oluşturduğumuz sayfaları siliyorsunuz?

Setline Ofis Mobilyaları

Merhaba, eklediğim Setline Ofis Mobilyaları başlığı kaldırılmış. Reklam nedeni ile silindiği yazılmış. Başka markalar hakkında sayfalar da mevcut. Bu başlığın silinip diğerlerinin durmasının nedeni nedir?


Bolcal (mesaj) 12:18, 2 Şubat 2017 (UTC)

???

Merhaba, kolay gelsin. Poyraz Karayel sayfasında oyuncular kısmı neden gözükmüyor? Oyuncular yerine Başrol yazdığımda gözüküyor, yeni sistem bu mu? Emirbabababa (mesaj) 15:36, 4 Şubat 2017 (UTC)

Selamlar @Emirbabababa. Bahsettiğiniz sorunu göremedim. --Eldarion 12:01, 8 Şubat 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

(Sorry for writing in English)

Zeynep Öykü

Tekrar merhaba, daha fazla kaynak ve bilgi ekledim, umarım yeterlidir. Türkiye'de bu alanda zaten 5 kişi var, birkaç albümü vb. olan arpist olarak sadece Şirin Pancaroğlu var ülkede. Eğer kayda değer olarak kriter bu ise onun dışında kimsenin adının geçmemesi gerekir. Ancak, kayda değerlik kriterlerini okuduğumda alt kültürler vb ile iligili bir seçenek de olduğunu görüyorum. Bu kadar niş bir alanın zaten bu açıdan değerlendirilmesi gerekir. Yoksa dediğim gibi arp sanatçılarımızın hiç biri listelenemez ki Şirin Hanım için de yıllar önce ben açmıştım başlığı başka bir isim altında. Diğer arpistlerimizin de Vikipedi'de listelenmesi gerekmez mi? Örneğin Borusan'ın arpisti İpek Hanım'da yok ki ülkemizdeki nadir kadın bestecilerden aynı zamanda. Arp alanında zaten dünyada bir kaç yüz kişi var toplamda. Bu kişiler asla çok ünlü olmayacaklar.

Selamlar @Blackpipe. Kayda değerlik bu gibi durumlarda kayda değerliği belirlemek çok kolay olmuyor. Yeterli seviyede kaynak eklemelerini yaptıysanız, gerisini topluluğun kararına bırakmakta fayda var. Kolay gelsin. --Eldarion 10:28, 27 Nisan 2017 (UTC)

Kibele 3 geri dönüş ihlali

Merhabalar sayın hizmetlim, YPJ maddesinin geçmişinde Kullanıcı:Kibele tarafından yapılmış 3 geri dönüş ihlali bulunmaktadır, uzman perspektifinden konuyu incelemenizi rica ederim. Saygılar bizden. --II. Niveles 17:41, 29 Haziran 2017 (UTC)

Yurttaş tete

Alahop Tereyağlı Ballıekmek ve Kostantinopulos... olarak hala aktif ve muhtemelen bir çok başka kullanıcı adı ile dolaşmakta lütfen ilgilenin 50.30.43.228 19:15, 5 Eylül 2017 (UTC)

Mustafa Dok Sayfasının Silinmesi

Merhaba Eldarion,oyuncu mustafa dok'un sayfasını referanslar gösterdiğim halde siliniyor.başka oyuncuların sağladıkları referans linkleri şeklinde oluşturdum yinede silindi. neden siliniyor ? Emrahcotu (mesaj) 12:33, 12 Eylül 2017 (UTC)

IP Engel Sorunu

Selam. Vikipedi Türkiyede Yasak Olduğu İçin Mecburen VPN'den Bağlanıyorum Sürekli IP Engelleme Alıyorum Bu Sorunu Nasıl Düzeltebilirim Şimdiden Teşekkürler. GFB Mete 34 (mesaj) 21:05, 14 Ekim 2017 (UTC)

Beyaz Liste

Kardeşim Beni Beyaz Listeye Alırmısın Vikipedide Çok Aktif Olup Çok Yararlı Olacağımı Düşünüyorum Teşekkürler GFB Mete 34 (mesaj) 21:27, 14 Ekim 2017 (UTC)

Meraba siyasi ve tarihi biçok konuda bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum vikipedi’ye doğru Yararlı faydalı katkılar sunmak ve düzeltmeler yapmak istiyorum elimden geldiği kadar bunları yapmaya çalışıyorum ama daha hızlı ve aktif olması açısından beyaz liste grubuna katılmak istiyorum anlayışla karşılıyacağınızı umuyor teşekkür ediyorum. Alamut34341 (mesaj) 00.32, 1 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]

Silme Talebi

Merhabarlar Yüklemiş olduğum görsel Girne Amerikan Üniversitesi adına chancellorsoffice@gau.edu.tr adresinden permissions-tr@wikimedia.org adresine izin bilgileri gönderilmiştir. Gönderdiğiniz haber sitesindeki fotoğraf Girne Amerikan Üniversitesinin ve tarafımın bilgisi dahilindedir. Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Şablon:Copyvio

Nasıl bir telif hakkı ile yükleme yapmalıyım

Merhaba hangi telif türünü kullanmalıyım lütfen belirtirseniz bunu güncelleyelim hemen.


{{subst:copyvionote|1=File:Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar.jpg|source=[1]}} Fatih Dalgıç 12:30, 29 Aralık 2017 (UTC)

Merhaba

Merhaba, rica etsem Aday olduğum hizmetli adaylık sayfamda oy kullanıp görüşünüzü belirtir misiniz? İyi vikiler.

Bu kullanıcı şu sıralar bir hizmetli adayıdır. İlgili başvuruya göz atmak ve fikrinizi belirtmek için lütfen On 15 sayfasını ziyaret ediniz.

--On 15 (mesaj) 08.51, 23 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Ben Gargarapalvin olarak yaklaşık üç yıldır Vikipedi'ye katkı yapmaktayım. Gerek Türkçe olarak oluşturduğum maddeler olsun, gerek İngilizce'den çeviri yaptığım sayfalar olsun; bugüne kadar 1000'in üzerinde değişiklik yapmış ve 180'den fazla sayfa oluşturmuş bulunmaktayım. Bunun yanında Wikimedia'ya da hatrı sayılır derecede medya yükledim. Fakat uzun süredir üzerine düşündüğüm ve nihayetinde sonuca vardığım bir kararım var. Artık Vikipedi'de düzenleme yapmayı düşünmüyorum ve hesabımı silemesem de aktif olarak kullanmayacağımı bildirmek istiyorum. Bu konunun direkt muhatabı siz olmasanız bile gitmeden önce rahatsız olduğum konulardan biraz bahsetmek istiyorum. Öncelikle İngilizce ve Almanca Vikipedi'yi de kullanarak deneyimlediğimi belirterek; Türkçe Vikipedi'deki devriye ekiplerinin çıkarcı, öznel ve art niyetli davranışlar sergilediğini düşünüyorum. Özellikle son birkaç haftadır günlerce emek verip özenle oluşturduğum maddeler üzerine bazı Vikipedistler tarafından sistemli bir vandalist saldırı düzenlenmekte ve çeşitli şekillerde suistimal edilmektedir. Ortak işbirliği ve ekip çalışmasıyla daha iyi hale gelebilecek sayfalar silinmekte, Vikipedi'nin tarafsızlık ve özgürlük ilkeleri ihlal edilerek bireyci tutum ön plana çıkarılmaktadır. Bu saatten sonra benim yapabileceğim bir şey olmasa bile benden sonraki kullanıcılar adına buradaki hiyerarşik sistemin iyileştirilmesini ve görevini kötüye kullanmayacak olan insanların burada hizmet vermesini umut ediyorum. Kullanıcı mesaj:Gargarapalvin 01:12, 11 Mart 2018

Bir yavru kedi de sizin için!

Merhabalar, ben Arka Sokaklar Gönüllü Neferi olarak ailenize katıldım lakin Arka Sokaklar ( Dizi ) Şablonunda değişiklikler yapmak istiyorum, ama bildiğiniz üzere sayfa kapalı. Ne zaman açılır ve ben sayfayı düzeltip, güncel hale getirebilirim? Karakterler bölümü ve Bölümler listesinde değişiklikleri hep yaptım sonunda da kayıt olup yapmaya karar verdim. Yardımlarınız rıcadir. Saygılarımla..

Arka Sokaklar Gönüllüsü (mesaj) 04.14, 28 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı:Alsemender'in engeli hakkında

Merhaba. Kullanıcı:Alsemender'in bana yönelik şöyle bir yasal tehdidi olmuştu. Süresiz engel sonsuz engel olmadığı için, ayrıca o tartışmada benim de hatalı olduğum için engeli kaldırmanızı rica ediyorum. İyi tatiller.--Kingbjelica (mesaj) 09.56, 25 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Hizmetlilik yetkilerinin geri alınmasına dair politika teklifi

Merhaba. Köy çeşmesinin politika kısmında, hizmetlilik yetkilerinin geri alınmasına dair bir politika teklifi sunuldu. Toplu olarak bu mesajı tüm hizmetlilere, ilgili tekliften haberdar olunması ve görüşlerini paylaşmaları ricasıyla atıyorum. İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 18.24, 26 Temmuz 2018 (UTC)[yanıtla]

Koruma

Selamlar Eldarion; Ilgın Buğrahan Aka maddesi için süreli bir oluşturma koruması düşünmeni rica ediyorum. Sizinde takip ettiğiniz üzere 3.oluşturma söz konusu... Kolay gelsin. ChanSey 10.21, 5 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Mustafa Kemal Çiçek Hakkında

Sayfayı neden kaldırdınız kaldırılmaması için ne yapmamız gerekiyor. İlginize teşekkür ederim.

TTA Grup

TTA Grup Türkçü bir oluşum olup ansiklopedik değeri bulunmaktadır. Sayfayı ısrarla neden yayından kaldırıyorsunuz? TTA Grup'un hitap ettiği büyük bir Türkçü kitle vardır ve insanlar sosyal mecrada adı sıkça anılan bu grubu merak edip araştırma yapabilirler. Vikipedi'yi amacınızın dışında kullanmayın!

Barisylmz60 (mesaj) 10.23, 16 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

Vakıf ilanı

Rokefeller vakfı Berkaykarul (mesaj) 23.04, 22 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

itiraz

itiraz
Merhaba bir başlık ekledim fakat reklam gerekçesiyle sildiniz oysa ki aynı sektörde hizmet veren diğer firmaların başlığı duruyor Cengizinler (mesaj) 08.51, 10 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

Emlak ve Göreceli Güç Endeksi Sayfaları Hk.

Bu sayfadaki Göreli güç endeksi dış link çalışmıyor. Emlak sayfasında ilgisiz bir dış link bulunuyor. Bu sebeple link eklemesi yaptım Ayrıca Göreceli Güç Endeksi adlı sayfa yoktu eklemiştim. Teşekkürler

Google Kitaplar nasıl kullanılıyor?

Merhaba,
Seleukos İmparatorluğu maddesinin adının Selevkos İmparatorluğu ya da Selefkos İmparatorluğu olması için değişiklik talebinde bulunacağım. Ama ikisinden hangisini talep edeceğimden emin değilim. Bunun için Google Kitaplar'ı kullanacağım ancak nasıl kullanıldığını hatırlamıyorum. Hatırlatır mısınız? Google Kitaplar'da arama yaptığımda aynı kitabın 100 kere sonuçlar arasında tekrar etmediğini ya da çıkan sonuçların sayısını tespit edemiyorum. Mesela, selevkos araması yaptım. Çıkan sonuç sayısı görünmüyor.-- İskenderBalas💬 17.27, 13 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

Evkur

Merhabalar vikipedi'de Evkur alışveriş merkezleri hakkında bir sayfa bulunmuyor, daha önce başvuru olmasına rağmen farklı farklı sebeplerden dolayı ertelenmiş. kendi alanındaki diğer perakende satış yapan firmaların sayfaları vikipedi'de bulunurken Evkur alışveriş merkezlerinin sayfası bulunmamaktaktadır. Öncelikli olarak bunun nedenini öğrenip 2. olarak sayfanın aktif olması için izlemem gereken yolları aktarırsanız çok sevinirim. iyi günler. Dogukanyldrm (mesaj) 08.21, 14 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

www.kocaeligazetesi.com.tr

Merhaba. Kocaeli Gazetesi ile ilgili bilgi girişi yapmadan yerli ve yabancı gazeteleri araştırdım. Özet bir bilgi girişi yaptım. Nerede hata yaptığımı paylaşırsanız sevinirim. Unalerkan (mesaj) 12.57, 11 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]

Eleman.net

Selam Eldarion,

Eklediğim Eleman.net başlığı telif hakkı nedeni ile tarafından silinmiş. Telif hakkını gerektirecek bir durum yoktu içerikte. Sorun nedir veya nasıl ekleme yapılması gerekir? Sektördeki diğer firmaların başlıkları mevcut çünkü.

Teşekkürler.

--Yavuz.abay (mesaj) 13.32, 12 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]

Silinen maddenin sas'a taşınması talebi

Sildiğiniz [Gültekin Uzunalioğlu] sayfasını sas'a taşır mısınız? Teşekkürler. Dirincold (mesaj) 19.26, 18 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]