NRK3: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
düzeltme AWB ile
k Nokta unutulmuş.
45. satır: 45. satır:
}}
}}


'''NRK3''', [[NRK]] tarafından kurulmuş olup [[Norveç]]'in gençlere ve genç yetişkinlere yönelik bir eğlence kanalıdır. [[3 Eylül]] [[2007]] tarihinde yayın hayatına başladı. Amerikan ve İngiliz şov programları yanı sıra Sugar Rush, Heroes, Third Watch, The Daily Show, True Blood, Top Gear ve Primeval, [[Norveç]] ve [[İskandinav]] gençlik yapımlarının yanı sıra Topp 20 ve Åpen Post gibi yapımları yer alıyor. Ayrıca kanal son zamanlarda Avustralya yapımı olan pembe dizisi [[Neighbours]] olarak yayınlanmaya başladı. Gece geç saatlerde, genellikle gece yarısından sonra NRK3, Svisj, müzik videoları ve SMS sohbet ve interaktif bir programı göstermektedir
'''NRK3''', [[NRK]] tarafından kurulmuş olup [[Norveç]]'in gençlere ve genç yetişkinlere yönelik bir eğlence kanalıdır. [[3 Eylül]] [[2007]] tarihinde yayın hayatına başladı. Amerikan ve İngiliz şov programları yanı sıra Sugar Rush, Heroes, Third Watch, The Daily Show, True Blood, Top Gear ve Primeval, [[Norveç]] ve [[İskandinav]] gençlik yapımlarının yanı sıra Topp 20 ve Åpen Post gibi yapımları yer alıyor. Ayrıca kanal son zamanlarda Avustralya yapımı olan pembe dizisi [[Neighbours]] olarak yayınlanmaya başladı. Gece geç saatlerde, genellikle gece yarısından sonra NRK3, Svisj, müzik videoları ve SMS sohbet ve interaktif bir programı göstermektedir.


== Ayrıca bakınız ==
== Ayrıca bakınız ==

Sayfanın 17.32, 3 Nisan 2020 tarihindeki hâli

NRK3
NRK3 logosu
Kuruluş 3 Eylül 2007 (2007-09-03)
Sahibi NRK
Ülke  Norveç
Dili Norveççe
Kardeş kanal(lar) NRK1
NRK2
NRK Super
İzlenebilirlik
Karasal yayın
RiksTV 6.kanal
Uydu yayını
Canal Digital 3.kanal
Viasat 6.kanal

NRK3, NRK tarafından kurulmuş olup Norveç'in gençlere ve genç yetişkinlere yönelik bir eğlence kanalıdır. 3 Eylül 2007 tarihinde yayın hayatına başladı. Amerikan ve İngiliz şov programları yanı sıra Sugar Rush, Heroes, Third Watch, The Daily Show, True Blood, Top Gear ve Primeval, Norveç ve İskandinav gençlik yapımlarının yanı sıra Topp 20 ve Åpen Post gibi yapımları yer alıyor. Ayrıca kanal son zamanlarda Avustralya yapımı olan pembe dizisi Neighbours olarak yayınlanmaya başladı. Gece geç saatlerde, genellikle gece yarısından sonra NRK3, Svisj, müzik videoları ve SMS sohbet ve interaktif bir programı göstermektedir.

Ayrıca bakınız

NRK3 Logoları