Kullanıcı mesaj:Vladdracotepeş: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Ahmet Turhan (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
102. satır: 102. satır:
Kolay gelsin... [[Kullanıcı:Ahmet Turhan|Ahmet Turhan]] ([[Kullanıcı mesaj:Ahmet Turhan|mesaj]]) 19.39, 26 Şubat 2020 (UTC)
Kolay gelsin... [[Kullanıcı:Ahmet Turhan|Ahmet Turhan]] ([[Kullanıcı mesaj:Ahmet Turhan|mesaj]]) 19.39, 26 Şubat 2020 (UTC)
|}
|}

== Gidiş ==
* Açıkçası size epey kırıldım. O kadar uğraş verip proje hazırlattıktan öyle ortada bırakır gibi sonra ben gidiyorum demeniz hiç yakışık almadı. Bunun üçüncül olaylarla da ilgisi olamaz, burası Vikipedi çünkü. Sağlık olsun ama bir daha bu şekilde yapmamanızı öneririm, muhattap olduğunuz insanlar birer "insan", makine değil. İyi çalışmalar dilerim. -- [[Kullanıcı:Ahmet Turhan|<font face="Grasset" color="black"><b><big>Ahmet Turhan</big></b></font>]] [[Kullanıcı mesaj:Ahmet Turhan|<font face="Grasset" color="black">(''mesaj'')</font>]] 16.33, 18 Mart 2020 (UTC)

Sayfanın 16.33, 18 Mart 2020 tarihindeki hâli

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz!

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Vladdracotepeş. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın!

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Hoş geldiniz

Merhaba Vladdracotepeş, Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonlarından birine basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin... Ahmet Turhan (mesaj) 19.39, 26 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

Gidiş

  • Açıkçası size epey kırıldım. O kadar uğraş verip proje hazırlattıktan öyle ortada bırakır gibi sonra ben gidiyorum demeniz hiç yakışık almadı. Bunun üçüncül olaylarla da ilgisi olamaz, burası Vikipedi çünkü. Sağlık olsun ama bir daha bu şekilde yapmamanızı öneririm, muhattap olduğunuz insanlar birer "insan", makine değil. İyi çalışmalar dilerim. -- Ahmet Turhan (mesaj) 16.33, 18 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]