Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Tunca Can 2: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Kibele (mesaj | katkılar)
9. satır: 9. satır:
<!--Aday, bu kısımda tercihe bağlı olarak ek bir açıklama yapabilir.-->
<!--Aday, bu kısımda tercihe bağlı olarak ek bir açıklama yapabilir.-->


{{kutulu ileti|ileti='''Önceki yöneticilik adaylığı''' :[[Vikipedi:Yöneticilik başvurusu/TOBB ETÜ 1|10-24 Nisan 2007]]}}
----
----
<!-- ÖNEMLİ: Sadece kayıtlı Vikipedistler "olumlu", "olumsuz" ve "tarafsız" bölümlerinde yorum yapabilirler. Kayıtlı olmayan veya oturum açmamış kullanıcılar ise sadece "yorum" sayfalarında fikirlerini belirtebilirler. -->
<!-- ÖNEMLİ: Sadece kayıtlı Vikipedistler "olumlu", "olumsuz" ve "tarafsız" bölümlerinde yorum yapabilirler. Kayıtlı olmayan veya oturum açmamış kullanıcılar ise sadece "yorum" sayfalarında fikirlerini belirtebilirler. -->

Sayfanın 12.12, 3 Eylül 2007 tarihindeki hâli

TOBB_ETÜ

Oy verin! (0/0/0) Oylama bitiş tarihi 13:01, 16 Eylül 2007 (UTC)

TOBB_ETÜ (MesajKatkılarİstatistikler) – Vikipedi'deki yönetici azlığı konusu aşikar. Bundan dolayı buraya düzenli katkı yapan herkesin yani tüm kuralları, işleyişi bilen, sürekli burada olan tüm vikipedistlerin yani topu topu 20-25 kişinin yönetici adaylığını destekliyorum. Aynı şekilde ben de yönetici olmak istiyorum. Yönetici olmak için de illa ki tartışmalara katılmak gerektiğine inanmıyorum, ve de eski yöneticilerin beni beğenmesi gerektiğini düşünmüyorum. Yaklaşık altı aydır buradayım ilk geldiğim zamanlar Vikipedi 50.000. maddesine yaklaşıyordu. O zamandan beri tüm tartışmaları takip ettim. Şimdi geldik 100.000lere. Hepimize kolay gelsin.TOBB ETÜ 13:01, 2 Eylül 2007 (UTC)


Önceki yöneticilik adaylığı :10-24 Nisan 2007

Olumlu Olumlu

  1. -- Birçok maddedeki katkıların ve Vikipedi fikrine genel hakimiyetin sebebiyle bence yönetici olmaya uygunsun. Yönetici olman madde yazmana engel olmayacaktır, hatta belki bazı kolaylıklar da sağlayacaktır. Khutuckmsj 14:31, 2 Eylül 2007 (UTC)
  2. başarılı olacağına inanarak destekliyorum.--Aycan 14:34, 2 Eylül 2007 (UTC)
  3. Evet,kendisini çok takdir ediyorum.Zaten benim düşüncem,burada belli işler başarmış,işi bilen kişilerin yönetici olması yani yeterince işi bilen insanların.TOBB ETÜ de bunlardan biri--Kızıl Şaman 21:02, 2 Eylül 2007 (UTC)
  4. Başarılı bir kullanıcı, bazen duygusal davranabiliyor fakat yönetici olarak daha iyi olacağını düşünüyorum. Başarılı bir kullanıcının, başarısız bir yönetici olacağını kim söyledi ki?----Ddenkelmesaj 08:50, 3 Eylül 2007 (UTC)
  5. 2. başvurusunu yapmış. Tanımam etmem. Biraz baktım bakıştırdım iyi niyetli birine benzettim Sayın Khutuck da olumlu oy verdiyse kesinlikle olumlu oy vermem lazımmmış dedim:)--A-4 09:28, 3 Eylül 2007 (UTC)
  6. Sallapattias 09:28, 3 Eylül 2007 (UTC)

Olumsuz Olumsuz

  • Karşı Karşı -- Bence (kısa) bir süre daha beklemelisiniz, ileride iyi bir yönetici olacağınıza inanıyorum. euthygenes 16:43, 2 Eylül 2007 (UTC)
  • Karşı Karşı --Mefistofales Messaggio 19:59, 2 Eylül 2007 (UTC)
  • Karşı Karşı Bir önceki yönetici oylamasından sonra küsüp haftalarca vikipediye uğramayan birinin ne tarafsızlığına, ne sağ duyusuna, ne de yetkileri kötüye kullanmayacağına pek kefil olamıyorum. Üzgünüm. --maderibeyzamsj 07:02, 3 Eylül 2007 (UTC)
  • Karşı Karşı --Dreamer msj 08:41, 3 Eylül 2007 (UTC)

Tarafsız Tarafsız

Geçersiz Geçersiz

  1. Bu vikipediti de fazla tanımasam da geçmişinden diğer vikipeditlerle mesajlaşmalarını, mesaj kutusunun geçmişini inceledim ve sorun çıkarmayan, olgun biri olduğunu gördüm. Açtığı 10larca madde silinmiş zira vikipediye küsse bu maddeler silindikten sonra küserdi. Benden destek--Tuz 08:39, 3 Eylül 2007 (UTC)
İki aylık üye değil. Bkz. VP:OY --Metal Militia ileti 09:00, 3 Eylül 2007 (UTC)

Yorum Yorum

  • Sn. Tobb ; siz yukarıdaki sunumu buyurmadan evvel ben size aynı konu için mesaj atmak üzere idim. Tam tahmin ettiğim gibi bir açıklama yapmışsınız, yönetici sayısındaki eksiklik konusunda haklısınız, iyi niyetinizden şüphem yok vefakat; Vay dahil herkese olumlu oy vermek bence yanlış, evet yol alınmalı "ama geç olsun güç olmasın" felsefesi bana kalırsa bizi 1 trilyon maddemiz olmasa da 100 bin maddeli iyi bir kaynak yapabilir. Bu aceleciliğinizi anlamakla beraber size katılmadığımı bildirmek istiyorum.
  • Başlamışken tüm adaylıklarla ilgili değinmem gereken bir konuyu daha tamamlayayım müsaadenizle;

Adaylık sayfasına bakıldığında sanki bir adaylık trendi oluşmuş gibi görünüyor, Bildiğim kadarı ile (duayen bir vikipedist değilim ama) yöneticilik sanıldığından çok daha zor aynı zamanda belirli vasıfları da bünyesinde barındıran bir kademe. Bence Yöneticilik adaylığına başvurmak isteyen kimseler en az bir altı ay Noumen,Citrat gibi yöneticileri bir izlesinler. Sonrasında hâla daha aday olmak istiyorlarsa ne mutlu, inanıyorumki destekleneceklerdir. euthygenes 16:41, 2 Eylül 2007 (UTC)

  • bir sorum var, cevaplandırırsanız sevinirim. bir yönetici olarak aşağıdaki kullanıcı adlarına karşı nasıl bir davranış içinde bulunursunuz?
Kullanıcı: TBMM, Kullanıcı: İTÜ, Kullanıcı: temavakfı, Kullanıcı: TÜSİAD, Kullanıcı: PinkFloyd, Kullanıcı: UNİCEF, Kullanıcı: Şehirtiyatroları..
teşekkürler.. --kibelemesaj 07:05, 3 Eylül 2007 (UTC)
Dediğinizde haklı ya da haksız olabilirsiniz bu konu ile ilgili fikir belirtmeyeceğim ama bu konuyu kullanıcıyı aşağılamadan dalga geçmeden yapsanız çok daha güzel olur. Kendimi kullanıcının yerine koyuyorum da bana kullanıcı:Acı biber, kullanıcı:Şeker deseler rahatsız olurdum--Tuz 08:49, 3 Eylül 2007 (UTC)
dalga geçildiğini de nereden çıkartıyorsunuz.. sorunun vikipedi kuralları ile bir ilgisi var ve kullanıcının cevabı da bu noktada önemli. --kibelemesaj 09:54, 3 Eylül 2007 (UTC)