Kayıtdışı (dizi): Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
YouAreMyCure (mesaj | katkılar)
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
YouAreMyCure (mesaj | katkılar)
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
70. satır: 70. satır:
[[Kategori:Fox dizileri]]
[[Kategori:Fox dizileri]]
[[Kategori:Türkçe televizyon dizileri]]
[[Kategori:Türkçe televizyon dizileri]]
[[Kategori:Aksiyon televizyon dizileri]
[[Kategori:Aksiyon televizyon dizileri]]

Sayfanın 08.12, 8 Ekim 2017 tarihindeki hâli

Kayıt Dışı
FormatTelevizyon dizisi
TürAksiyon
Derin Devlet
Mafya
Politik
SenaristŞahin Altuğ
Caner Güler
YönetmenCevdet Mercan
BaşrolErkan Petekkaya
Songül Öden
Dolunay Soysert
İsmail Hacıoğlu
Ahmet Mekin
Bahar Şahin
Serdar Orçin
Rutkay Aziz
Ülke Türkiye
DiliTürkçe
Sezon sayısı1
Bölüm sayısı3 (bölümleri listesi)
Yapım
YapımcıÖzer Sata
Tamer Üner
Kelly Mcphersen
Tracy Bacal
Emre Şahin
Sarah Wetherbee
Mekânİstanbul
Görüntü yönetmeniİlker Berke
Volkan Aslan
Gösterim süresi120-130 dakika
Yayın bilgileri
KanalFox
Ses formatıStereo
Yayın tarihi18 Eylül 2017
DurumuDevam ediyor

Kayıt Dışı, senaryosunu Şahin Altuğ ve Can Güler'in yazdığı, baş rollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden, Dolunay Soysert, İsmail Hacıoğlu, Ahmet Mekin, Bahar Şahin, Serdar Orçin ve Rutkay Aziz'in paylaştıkları derin devlet ve mafya konulu aksiyon dizisidir.

Konu

Ali Kemal'in (Erkan Petekkaya) uluslararası bağlantıları olan bir suç çetesini çökertmekle görevli olduğu bir hikaye anlatılıyor.

Oyuncu kadrosu ve karakterler

Ana karakterler

  • Ali Kemal (Erkan Petekkaya): Dizinin ana karakteri 12 yaşındaydı Ali Kemal kardeşleriyle yetimhaneye bırakıldığında, o yüzden kim olduğunu ve nereden geldiğini hiç unutmadı. Ülkesi,onun, karanlık bir imparatorluğu yıkmakla görevlendirdi. Bu zorlu görevdeki bütün kartlar, tatlı bir süprizle, yeniden dağıtılacaktı. Ama Ali Kemal buna hazır mıydı?
  • Zeynep Tanöz (Songül Öden): Kendini insanlara yardım etmeye adamış idealist bir doktor Zeynep. Hayatının en korkutucu anı, hayatının dönüm noktası mı olacak yoksa hayatı allak bullak mı olacak?
  • Esra Ateş (Dolunay Soysert): Esra, genç yaşta aşık olduğu Ali Kemal ile evlenmiş ve ondan bir de kızı olmuştur. Hisleri onu bir gün Ali Kemal'in hayatına daha yakından bakmaya itecek ve hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacak.
  • Ekrem Tanöz (Uğur Polat): Gizli bir Devlet Örgütüne çalışan bir kişi.
  • Arda (Burak Yamantürk): Kadınların hayır diyemediği, yakışıklı, dilbaz bir serseri. Zengin kadınları dolandırarak geçimini sağlayan Arda'nın hayatı, bir gün tahmin etmediği şekilde değişecek, göreceksiniz..
  • İdil (Müge Boz): Ali Kemal'in Ekibinde Çalışan Bir Kadın
  • Tugba Ateş (İpek Filiz Yazıcı): Ali Kemal ve Esra'nın kızı. Okulunda parmakla gösterilen, deli dolu, şımarık bir kız.
  • Sevda Ateş (Kübra Kip): Ağabeylerinin gözbebeği. Onu için her şeyi yapabilecek iki ağabeyiyle birlikte yetimhanede büyümüş, okumuş, avukat olmuş kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadın.
  • Sabri ( Terzi ) (Ali Düşenkalkar): Diğeri gibi yalnızca insanların bedenlerini değil, günahlarını da örtmekle ilgilenen bir terzi. Altın İğne'nin başındaki adam, her şeyi bilen bir kara kutu.
  • Nejat Ateş (İsmail Hacıoğlu): Hayatın ona tatırdığı acılar karşısında müziğe sarılan Nejat, sessiz, kendi halinde yaşayan bir adam. Bir gün, Saz atölyesinde saklanmış Tıfıl'ı bulması, onun için yepyeni bir hayatın başlangıcı olacaktır.
  • Melek Hanım (Nur Sürer): Ömrünü ülkesine adamış bir kadın. Bu yoldaki tek güvenebileceği kişi ise Ali Kemal. Birlikte başarabilecekler mi?
  • Çavuş (Kadim Yaşar): Yolunu Ali Kemali'n yoluna adamış, mermiden sakınmayan, asker emeklisi bir adam. Hiç evlenmemiş. Kimi zaman ekibin yumruğu, kimi zamansa neşe kaynağı olmuştur.
  • Benjamin (Adnan) (Tugay Mercan): Para için her şeyi yapabilecek tehlikeli bir adam. Sadece para için değil, Zeynep içinde...

Kaynakça

Dış bağlantılar

Resmi Site

Fox sayfası