Beyaz eşya: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
k 176.43.145.86 tarafından yapılan değişiklikler geri alınarak, YiFeiBot tarafından değiştirilmiş önceki sürüm geri getirildi.
Değişiklik özeti yok
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
1. satır: 1. satır:
'''Beyaz eşya''', ilk zamanlarda dış görünümünde genelikle [[beyaz]] [[renk]] kullanılmış olan, [[fabrika]]larda üretilen, [[ev eşyası]] [[makine]]lerdir. Bilimsel araştırmalara göre bir toplumun [[kalkınma seviyesi]]nin bir göstergesidir. [[Gelişmiş toplumlar]] çok sayıda beyaz eşya kullanır, az gelişmiş toplumlar daha az sayıda beyaz eşya kullanırlar.
'''Beyaz eşya''', ilk zamanlarda dış görünümünde genellikle beyaz renk kullanılmış olan, fabrikalarda üretilen,ev eşyası makinelerdir. Bilimsel araştırmalara göre bir toplumun kalkınma seviyesinin bir göstergesidir. Gelişmiş toplumlar çok sayıda beyaz eşya kullanır, az gelişmiş toplumlar daha az sayıda beyaz eşya kullanırlar.
Öz Teknik beyaz eşya servisi
02124754242


== Bazı beyaz eşyalar ==
== Bazı beyaz eşyalar ==

Sayfanın 17.41, 1 Mart 2017 tarihindeki hâli

Beyaz eşya, ilk zamanlarda dış görünümünde genellikle beyaz renk kullanılmış olan, fabrikalarda üretilen,ev eşyası makinelerdir. Bilimsel araştırmalara göre bir toplumun kalkınma seviyesinin bir göstergesidir. Gelişmiş toplumlar çok sayıda beyaz eşya kullanır, az gelişmiş toplumlar daha az sayıda beyaz eşya kullanırlar. Öz Teknik beyaz eşya servisi 02124754242

Bazı beyaz eşyalar