Kullanıcı mesaj:EdizS: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Çakır (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
EdizS (mesaj | katkılar)
59. satır: 59. satır:


:Rica ederim ben Teşekkür ederim tabi ki istediğin gibi alıntı yapabilirsin.--[[Kullanıcı:Çakır|<font color="#800000">'''Çakır'''</font>]][[Kullanıcı mesaj:Çakır|<font color="#4B0082"><sup>'''msj'''</sup></font>]] 23:24, 26 Kasım 2016 (UTC)
:Rica ederim ben Teşekkür ederim tabi ki istediğin gibi alıntı yapabilirsin.--[[Kullanıcı:Çakır|<font color="#800000">'''Çakır'''</font>]][[Kullanıcı mesaj:Çakır|<font color="#4B0082"><sup>'''msj'''</sup></font>]] 23:24, 26 Kasım 2016 (UTC)
:Teşekkür ederim :) [[Kullanıcı:EdizS|<font color="#30C0FE">'''King EdizS!'''</font>]] [[Kullanıcı mesaj:EdizS|<font color="#30C0FE"><sup>'''Efendim?'''</sup></font>]] 23:26, 26 Kasım 2016 (UTC)

Sayfanın 23.26, 26 Kasım 2016 tarihindeki hâli

Teşekkürler

Merhaba, aramıza hoş geldiniz. Mesajınız için çok teşekkür ederim. En kısa sürede sizi de beyaz liste veya devriyelikte görmek ümidiyle. Herhangi bir konuda aklınıza takılan, sormak istediğiniz bir şey olursa mesaj atabilirsiniz çekinmeden. İyi vikiler. :) Pragdonmesaj 20:31, 8 Ağustos 2016 (UTC)

Mesaj alanıma mesaj attığınız için çok teşekkür ediyorum.Ve ayrıca sizin gibi Vikipedistler Wikipedia Türkiye'yi geliştiriyor.Sizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum :) --King EdizS! mesaj 20:41, 8 Ağustos 2016 (UTC)

Soru

Merhaba size bir soru sormak istiyorum.Ben bir sayfa açtım UNMIK adında ve maddenin içeriğini İngilizce Vikipedi sayfasından aldım.Ama kaynakça'ya yazdım.Bir sorun olur mu? Şimdiden teşekkürler :) --King EdizS! mesaj 20:43, 8 Ağustos 2016 (UTC)

Cevap Cevap-- Maddeye baktım bu haliyle silmeye aday olabilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız moralinizi bozmanıza gerek yok aksine bu durum sizi daha doğru, düzenli madde açmaya teşvik etmelidir. Bu tarz yanlışları yaparak öğrendik hepimiz ve hala yapmaya devam ediyoruz aslında. Bunu baştan belirteyim ki sakın ha boş yere moralinizi bozmayın :)

Sayfadaki benim gördüğüm sorunlara gelirsek;

  1. Öncelikle ismi Türkçe ve kısaltma yerine tam ismi olmalıydı. İngilizce vikideki durum öyle. Bu durum ansiklopedik düzen açısından da daha iyi oluyor.
  2. Sayfayı yazdığınız dil biraz bizim tarih kitaplarındaki dile benzemiş örn:"UNMIK hala var ama Kosova'nın bağımsızlığını ilan etmesiyle yeni bir anayasa oluşturulduğundan beri nispeten küçük bir durumdadır." demek yerine, "Günümüzde UNMIK, Kosova'nın bağımsızlığını ilan etmesinden sonra temsili düzeyde yasal varlığı sürdürmektedir." demek ansiklopedik dil açısından daha kabul edilebilir olmakta.
  3. Kaynaklandırmaya gelirsek kaynakça kısmına şuradan, buradan alınmış demek yerine < ref>........ < /ref> viki diliyle kaynak sitenin linkini noktalı yere yazmak en doğru olanıdır. bunu yaptığında linklerin otomatik olarak kaynakça kısmına yazılacak. Bunu kaynak gerektiren cümlenin sonunda yapman gerekecek.

Şimdilik gördüğüm eksiklikler bunlar. Dediğim gibi yüksek ihtimal sayfa silinecek ve dediğim gibi sakın moralini bozma, deneme yapmaya devam bunun için Vikipedi:Deneme tahtasını kullanabilirsin. Yardıma ihtiyaç duyduğun her konuda yazabilirsin. :)

Son olarak şu sayfaları detaylıca incelemen sana çok şey katacaktır;

Pragdonmesaj 21:17, 8 Ağustos 2016 (UTC)

Soru

Ben henüz Vikipedi'de acemiyimde şu anlık çok büyük değişiklikler yapmıyorum.Bunun nedeni maddelere zarar vermek istemeyişimdir.Bunun bana kullanıcı olarak zararı var mı?Yani banlanma ihtimalim var mı?Siz bu konuda iyisiniz diye size başvurdum.Şimdiden teşekkürler :) King EdizS! Efendim? 18:44, 12 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba kardeşim, hoş geldin öncelikle. Kullanıcı sayfana yazmışsın zaten "Hatasız Vikipedi üyesi olmaz." diye ;) Ufaktan başlamakta her zaman yarar vardır bana sorarsan. Direkt büyük değişikliklerle, madde açarak başlarsan, kurallara tam hakim olamadığın için bu maddenin silinme veya "düzenlenmeye ihtiyacı var", "kaynak göstermeye ihtiyacı var" gibi etiketlerle etiketlenmesi yüksek olasılık. Bilinçli yanlış yapılmadıkça engellenme durumu da söz konusu değildir :) Herhangi bir sorun olursa bana, diğer tecrübeli gördüğün kullanıcılara yahut Vikipedi:Danışma masasına sorabilirsin. Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 18:55, 12 Kasım 2016 (UTC)
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim :) King EdizS! Efendim? 18:58, 12 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba

Merhaba. Katkılarınız için çok teşekkürler. Fakat değişiklik yaptığınız sayfalarda boşlukların silindiğini ve onların yerine "&nbsp ;" yazıldığını fark ettim. Bunları düzeltebilirseniz sevinirim. İyi günler, sağlıcakla kalın. Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 19:22, 14 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba.İlk önce mesaj sayfama mesaj attığınız için çok teşekkürler.Ben henüz Vikipedi'de yeniyim ama vandalizm ile mücadele ediyorum.O sayfaları tekrardan gözden geçireceğim.Teşekkürler King EdizS! Efendim? 19:29, 14 Kasım 2016 (UTC)

Şu anda araştırıyorum da henüz "&nbsp " yazısını göremedim.Eğer bazı sayfalarda ise bana o sayfaları atarsanız bende onları düzeltirim.Teşekkürler.Eğer bu kaynak değiştirde ise düzeltirim.İyi günler :) King EdizS! Efendim? 19:32, 14 Kasım 2016 (UTC)

&nbsp ; boşluk oluşturuyor ve bu normal sayfa görünümünde belli olmuyor fakat düzen açısından metinler arasında belirli bir şey belirtmedikçe olmaması gerekiyor. Yoksa boşluk yerine bu kullanılırdı. Hasılat güncellemesi yaptığınız birkaç sayfada buna rastladım. Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 19:51, 14 Kasım 2016 (UTC)

Ben bunları yazarken bunları yazmamıştım ama Vikipedi kendiliğinden koymuş galiba.Yoksa ben sadece araştırır,kaynağını koyar ve kaydederim. — Bu imzasız görüş EdizS (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Oylamalar

Oylamalar ile ilgili sorunuza naçizane ben yanıt vereyim; VP:OY sayfasını inceleyiniz, aradığınız tüm cevapları orada bulabilirsiniz. Saygılarımla chansey Mesaj 19:44, 23 Kasım 2016 (UTC)

Eğer kurallar "Vikipedi'de en az 2 aydır (60 gün) üye ve en az 150 değişiklik yapmış olması gereklidir" ise ben bu gereksinimleri karşılıyorum.Bundan dolayı bürokratlık başvurularını inceleyip oylayabilirim.Sormamın nedeni sorun çıkarmamamdı zaten.Yeni yeni alıştığım için herkesten yardım alıyorum.Verdiğiniz cevap için teşekkürler. King EdizS! Efendim? 19:52, 23 Kasım 2016 (UTC)
Elbette bahsettiğiniz bölümde veya VP:SAS sayfasında vb. oy kullanabilirsiniz. Öncelikle belirteyim ki bence Vikipedi'yi Vikipedi yapan aramızdaki dayanışmadır. Aklınıza her takılanı bana veya başka bir kullanıcıya sorabilirsiniz. Eminim diğer kullanıcılar da en az ben kadar yardımcı olacaktır. İkincisi hata yapmaktan korkmayınız, biliyorsunuz Vikipedi'de hiç bir şey kaybolmaz gerekirse düzeltilir :) Saygılar, iyi çalışmalar. chansey Mesaj 20:01, 23 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti


VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 19:48, 25 Kasım 2016 (UTC)

Kullanıcı sayfası

Merhabalar.Sizin en yukarıdaki tablonuzu çok beğendim.İzin alarak alabilir miyim?Sayfamın biraz yenilenmeye ihtiyacı var.Şimdiden teşekkürler King EdizS! Efendim? 22:19, 26 Kasım 2016 (UTC)

Rica ederim ben Teşekkür ederim tabi ki istediğin gibi alıntı yapabilirsin.--Çakırmsj 23:24, 26 Kasım 2016 (UTC)
Teşekkür ederim :) King EdizS! Efendim? 23:26, 26 Kasım 2016 (UTC)