Kullanıcı mesaj:Superyetkin: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Atilimaltun (mesaj | katkılar)
(değişiklik özeti kaldırıldı)
Geehero (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
297. satır: 297. satır:


Selamlar; sayfamıza reklam ibaresi konduktan sonra verilen talimatlara göre düzenledik ama yine silmişssiniz. sizden ricam tekrar geri getirebilir misiniz? ya da ne tür hata yaptık? söyleyebilirseniz sevinirim. saygılar
Selamlar; sayfamıza reklam ibaresi konduktan sonra verilen talimatlara göre düzenledik ama yine silmişssiniz. sizden ricam tekrar geri getirebilir misiniz? ya da ne tür hata yaptık? söyleyebilirseniz sevinirim. saygılar

== merhaba ==
Bugün oluşturmuş olduğum fatma acar isimli sayfayı silmişsiniz neden silme işlemi yaptığınızı öğrenebilirmiyim silmek için etiket yapan arkadaşdan tam bir açıklama alamadım [[Kullanıcı:Geehero|Geehero]] ([[Kullanıcı mesaj:Geehero|mesaj]])

Sayfanın 16.38, 23 Kasım 2016 tarihindeki hâli

Berru Eren

Berru Eren
Berru Eren maddesini tamamen siler misiniz? Lütfen. Berru Eren (mesaj) 09:26, 1 Ekim 2016 (UTC)

Şablon hata

Ağdam Rayonu da bi hata yaptım sanırım çalışma şablonu, şablonu eklediğim maddelerde de gözüküyor onarırsanız sevinirim --Erdo Can 12:24, 2 Ekim 2016 (UTC)

Formatnum

[... İlgili konuşma ...]

İyi akşamlar Superyetkin, sizden cevap alabilmek için ne yapmamız gerekiyor? Bu mesele tartışılmalı derseniz anlarım ancak bir cevap vermeniz gerekiyor önce. Bir vakfın yetkilisi değil misiniz sonuçta. Burada boş laf yapmıyoruz ki koskoca insanlar, birlikte çalışabilmek için belli bir seviyeye mi ulaşmamız gerekmekte, e-mail ile iletişime geçelim daha profesyonel olsun o halde... YenilenebilirAdamMESAJ 19:27, 3 Ekim 2016 (UTC)
Lütfen nazik olunuz. Hizmetlilerin herhangi bir vakıfla bağlantısı olmadığını ve özgür ansiklopediye sade kullanıcılar gibi gönüllü biçimde katkı sağladığını da anımsatmış olayım. formatnum işleviyle ilgili yapılacak değişiklik için Konuya ilişkin tartışmanın sonuçlanması yararlı olacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:21, 4 Ekim 2016 (UTC)

İstek

Selamlar Superyetkin, @Ryan O'Reily'nin bana gönderdiği mesajda bir kullanıcın eklediği içeriklerden bahsetti. Rica etsem kullanıcıyla ilgilenebilir ve eklediği içerikler hakkında kendisine gereken bilgilendirmeyi, uyarıyı veya işlemi yaparsan memnun olurum. Şimdiden iyi çalışmalar dilerim. İyi vikiler. --MerhabaNe yapabilirim? 17:37, 4 Ekim 2016 (UTC)

Vandal Kullanıcı

Kullanıcı:Yüriyengemi, Kullanıcı:Turabi666

Ayrıca galiba uygunsuz kullanıcı adı var.

Kolay gelsin... --Bozok33 (mesaj) 16:07, 6 Ekim 2016 (UTC)

Şablon şeysi

Selamlar. Burada şablon bozukmuş gibi gözüküyor ama öyle değil. İlgili sayfada şablon gösterilsin istemiyorum, ne yapmak lazım?--RapsarEfendim? 18:57, 6 Ekim 2016 (UTC)

28583761475_f6838c4066_z.jpg

Yahu yetkin, uzun zamandır düzenleme yapmıyordum, yeni bir şeyler ekleyeyim dedim, derken dosya adını açıklama olarak değiştirmeyi unutmuşum be. Halil İnalcık'ın Flickr kaynaklı fotoğrafı , Fotoğraf Vikipedi içerisinde. Bu arada, biraz telif kısmını inceledim, önemli bir değişiklik yok 4-5 yıldır. Bu fotoğrafı da flickr.com'dan bulduğum için, serbest telifli olarak gözüküyor. Yani telif sorunumuz yok, adını değiştirirsen çok memnun kalırım. İyi çalışmaların olsun.-- •SuperiorFast• ileti 23:20, 6 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği davet


VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

Bugün tamamladığım projeye sıcağı sıcağına davetlisiniz :) Katkılarınızı bekliyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 00:53, 8 Ekim 2016 (UTC)

Nihongo

Merhaba. Rica etsem Şablon:Nihongo'da Japonca ve Hepburn arasında virgül koyabilir misiniz? İyi günler, iyi çalışmalar. Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 14:16, 8 Ekim 2016 (UTC)

Dosya

Merhaba, benim dosyalar hakkında bir sorum olacaktı. Şimdi Dosya:The Long Way Home.jpg diye bir dosya yüklemiştim geçenlerde. Ama sonra keşfettim ki bu kitap Türkiye'de yayınlanmış. Şimdi Türkçe kapağını yükleyeceğim ama bu dosyanın üzerine yükleyebilir miyim? ~ HastaLaVi2 (mesaj) 13:11, 9 Ekim 2016 (UTC)

Evet, Türkçe kapağı mevcut dosyanın üzerine yükleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 13:44, 9 Ekim 2016 (UTC)

Koruma

Sayın Superyetkin; Yalıtım sayfasını yarı korumaya alabilir misiniz? Reklama yönelik yoğun değişikliğe uğruyor. Saygılarımla chansey Mesaj 17:26, 10 Ekim 2016 (UTC)

Madde kategorilendirme

Selamlar. Sanırım madde kategorilendirme şablonunda bir sorun var, bir şablon olan maddenin tartışma sayfasına proje ile ilgili şablon konulduğunda, ilgili ana sayfadaki kategorilendirmede bu çıkmıyor. Şöyle ki; Vikipedi:VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında örneğin Şablon tartışma:Buran Programı şablonunu projeye dahil etttiğimde ana sayfanın hemen sağ altında bulunan şablonda bu madde gözükmüyor. Çünkü bu şablon otomatik olarak Kategori:Şablon-Sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kapsamına giriyor, fakat söz konusu ana şablonda Kategori:Gerekli-Sınıf Sovyetler Birliği maddeleri mevcut. Daha önce bu kategoriye bir yönlendirme yapmıştım falan kategori boş diye silmiştiniz. Bu sorunu nasıl aşabiliriz? Diğer projeleri de incelediğimde bu sorun hep var. "Gerekli" yazan sınıf hep boş. Doğrusu ana şablonda yazan kısmın "Şablon sınıfı" olması gerek, ana şablonda değişiklik yaparsak sorunu çözeriz diye düşünüyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 08:41, 11 Ekim 2016 (UTC)

Şablonda gerekli düzeltme yapılmıştır. Dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 16:36, 11 Ekim 2016 (UTC)
Ufak bir bozukluk var sanırım, bir kayma oluşmuş. --Ahmet Turhan (mesaj) 20:13, 11 Ekim 2016 (UTC)

Hizmetlilik ve Meta Politikaları

Sayın bürokrat; bildiğiniz üzere TrWiki'de 27 hizmetli bulunmasına rağmen yanlızca 5 hizmetlimiz aktif görev yapmakta. Bu durum SAS, HS ve KET sayfalarında şu anda olduğu gibi şişmeye sebebiyet vermekte. Yaptığım incelemede;

1. @Manco Capac kullanıcı adlı hizmetlimizin;

en son katkısını: 23.09.2014
en son engelini: 10.01.2013
en son korumasını:25.06.2010
en son silmesini:27.10.2015 (bu henüz iki sene etmemiş)
en son taşımasını: 17.07.2013 tarihlerinde yapmış olduğunu tespit ettim. Ayrıca;

2.@Lighterside kullanıcı adlı hizmetlimizin;

en son katkısını; 14.08.2014
en son engelini: 14.05.2010
en son korumasını::25.10.2006
en son silmesini: 06.06.2011
en son taşımasını:06.07.2008 tarihlerinde yapmış olduğunu tespit ettim.

Bu kapsamda gereğini takdirlerinize arz ederim... Saygılarımla. chansey Mesaj 09:04, 14 Ekim 2016 (UTC)

Etkin olmayan hizmetlilerin durumu kâhyalar tarafından izlenmekte ve ilgili haklar gerektiğinde geri alınmaktadır. Viki projelerindeki yerel bürokratlara bu konuda tanınmış bir takdir hakkı bulunmamaktadır. Bilginize. --Superyetkinileti 16:20, 14 Ekim 2016 (UTC)

Sefiller (film, 2012)

Merhaba. Sefiller filmi sayfasının şablonu düzgün gözükmemekte. Bakmama rağmen bir eksiklik göremedim. Bir de siz bakabilir misiniz? Teşekkürler, iyi günler. Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 16:29, 14 Ekim 2016 (UTC)

Reklam

Merhaba Superyetkin Şu Kullanıcıya bir bakar mısınız? Çok fazla reklam amaçlı değişiklik yapıyor. Kolay gelsin... --Bozok33 (mesaj) 07:55, 16 Ekim 2016 (UTC)

Vandalizm

Merhaba, Şuraya bakabilir misin?--Pragdonmesaj 10:55, 16 Ekim 2016 (UTC)

Sayfanın tartışma bölümü ile alakalı yaşadığımız bazı problemler var. Az önce de bir kullanıcının birebir aynı imzasını kullanan bir kullanıcı bana hakaret ediyor ve bildiğimiz beni tuzağa düşürmeye çalışan biri veya birileri var. Yapabileceğiniz herhangi bir işlem var mı? MEOGLOBALBana mesaj atın 11:09, 16 Ekim 2016 (UTC)

Vikisöz YBot

Vikisöz:Değişiklik sayılarına göre kullanıcılar listesi sayfasını güncellerken son 3 gün bot login olmamış.Bot'un IP bilgilerini gizledim.-- Hakan·IST 22:49, 16 Ekim 2016 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü

Bir de kişisel not, projedeki katkılarını proje sonunda topluca değil de katkı yaptıkça eklersen hem puanlamada kolaylık olur sorumlular açısından hem de diğer katılımcılar kim ne yapmış daha rahat görür :) Her katkı sonunda eklemeni beklemiyorum elbet ancak iki günde bir dahi eklesen yeterli olacaktır. Teşekkürler şimdiden.--RapsarEfendim? 10:29, 17 Ekim 2016 (UTC)

Rica

Sayın Superyetkin; değerli kullanıcımız buradaki tartışma sonucunda kişisel sayfasına bu açıklamayı eklemiştir. Tartışmaya müdahil olan diğer kullanıcılarımıza ve bana hiç bir mesneti olmayan çıkar sağlama, görgüsü ve bilgisi bulunmayan şeklinde VP:N ve VP:İNV ile hiç bir şekilde bağdaştırılamayacak ithamlarda bulunmuştur. Her ne kadar ilgili kullanıcımız kimseyi suçlamadığını belirtse de, yukarıda arz ettiğim tartışmanın sonrasında olması dolayısıyla ben bu ithamları üzülerek üstüme alıyorum. Prensip olarak açık bir VP:V ihlali olmadıkça kişisel sayfalara müdehalede bulunmamayı doğru bulmaktayım. Bu nedenle duruma el atmanızı ve gereğini sizden rica ediyorum. Saygılarımla. chansey Mesaj 18:08, 18 Ekim 2016 (UTC)

Şablon sorunu

Selamlar. Şablonlarla ilgili bazı sorunlar yaşamaktayım. Bunlarla ilgili iki sorum var, bu sebeple yardım talep ediyorum.

Birincisi Kullanıcı profilim ile ilgili sorun. Sayfadaki görseller ve çalışma özetlerimin bulunduğu mavi renkli kutucuk şablonları, sayfayı aşağı yukarı ilerlettiğimde en alt sayfadaki proje göstergelerinin önünü kapatıyor. bunu nasıl önleyebilirim? Diğer yazılarda ve sağdaki "göster" ikonuna tıklandığında sorun yok, en alttaki şablonlar yine üstte görünüyor da, diğer türlü hep aşağıda kalıyor. En alttaki şablonların her zaman üstte olmasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?

İkincisi ise; Vikipedi:VikiProje Sovyetler Birliği ile ilgili. Projeye dair her birim sayfasına koyduğum üst bannerlar farklı tarayıcılardan monitör çözünürlüklerine göre ince uzun kısa falan görünüyor. Hatta telefondan bağlanınca masaüstü görünümde çok uzun görünüyor. Bunu nasıl sabitleyebilirim? Yani ekranın sağlı sollu dengesi farklı yerlerden giriş yapıldığında banner da yok. Hatta şu an bende sayfalarda normal görünüm olmasına rağmen, yani banner ile alt içeriğin sağ sol dengesi olmasına rağmen, ekrana yakınlaştır-uzaklaştır yaptığımda yine alt bağlantılardan farklı büyüklükte görünüyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Şuradaki örnekte, asıl üst banner sağa doğru daha uzun farklı tarayıcılarla girildiğinde sağa doğru olan kısım farklı görünüyor. Örneğin PC'den girdiğimde mavi hücreler en sağda iken, telefondan girdiğimde çene altında kırmızı bant olan insan figürü en sağda görünüyor. Fakat bu görselde sağa doğru bir kayma yok. Bizim Sovyet projesinde ise bu görsel sağa doğru kayıp sayfa düzenini bozuyor.

İşin içinden çıkamadım, umarım yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. --Ahmet Turhan (mesaj) 19:14, 18 Ekim 2016 (UTC)

Desteğinizi için teşekkürler. Kullanıcı adı altında şu tür şablonlar oluşturulabilir değil mi? Buna bir engel var mıdır? Baştan sorup ona göre düzenlemelere başlayayım dedim. Çünkü şöyle kullanıcı adı altında açıldığında şablonda sol üstte "şablonu göster" ikonu şablona yönlendiği için kırmızı çıkıyor. Özetle, şablonlar kullanıcı adıyla açılabilir mi? --Ahmet Turhan (mesaj) 17:58, 19 Ekim 2016 (UTC)
Bu tür şablonların kullanıcı ad alanında yer alması daha uygun. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:08, 19 Ekim 2016 (UTC)

Hata

Merhaba ben Bu sayfadaki kapak resminde açıklayamadığım bir hata gördüm ama onaramadım. İlgilenir misizin? İyi Vikiler - TmY e12 15:47, 19 Ekim 2016 (UTC)

Vandalizm

Selam! İlgilenebilir iseniz çok sevinirim ^_^, bkz: Kullanıcı mesaj:HakanIST (sayfanın en sonu). Teşekkürler. Bambi (ileti) 16:46, 19 Ekim 2016 (UTC)

Gizleme ve engelleme

Sayın Superyetkin; bununla ilgili gereğini yapmanızı arz ederim. Saygılarımla. chansey Mesaj 19:04, 19 Ekim 2016 (UTC)

Dosya gözükme sorunu

Selamlar. Birkaç gündür Vikipedi'deki bazı resimler gözükmüyor, sebebi ne olabilir?--RapsarEfendim? 12:23, 20 Ekim 2016 (UTC)

Sorun tam olarak nerede? Haftalık yazılım güncellemeleri sonrası gözlenen geçici bir durum olabilir. --Superyetkinileti 16:30, 20 Ekim 2016 (UTC)
Şöyle gözüküyor. Windows 7 yüklü, Chrome ve Vikipedi'nin monobook temasını kullanıyorum.--RapsarEfendim? 17:11, 20 Ekim 2016 (UTC)

Geri dönüş savaşı

Merhaba, buraya bakabilir misin? Sürekli nedensiz içerik kaldırılıyor. Haliyle geri alma savaşına dönüştü iş. --Pragdonmesaj 18:42, 22 Ekim 2016 (UTC)

Tekif hakkı

Kendi sitemde yayınladığım açıklama yazılarını wikide tekif hakkı nedediyle yayınlayamıyorum. Bu durum nasıl aşılır. Kaynak olarak belirtiyorum. Selcukeksioglu (mesaj) 08:39, 23 Ekim 2016 (UTC)

Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi şurada mevcut. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 09:46, 23 Ekim 2016 (UTC)

Rica

Değerli hizmetli lütfen bu katkının ve şahsıma yönelik yorum yapan kullanıcının gereğiniz yaparmısınız? Saygılarımla... chansey Mesaj 19:02, 23 Ekim 2016 (UTC)

Kullanıcı Engelleme Talepleri Sayfası

Merhaba, Kullanıcı engelleme talepleri sayfasına bi göz atabilir misiniz? Bayağı bir kişi oldu. İyi Vikiler... --TmѰ e12 18:37, 25 Ekim 2016 (UTC)

Vandalizm

Sayfalara sürekli cinsel içerikli resimler ekleyen şu kuklaya karşı bir süzgeç geliştiremez miyiz? Turgut46 22:22, 26 Ekim 2016 (UTC)

Citation Hunt

Merhaba! Ben bunu daha önce farketmemişim. Eline sağlık! --Başak (mesaj) 07:53, 27 Ekim 2016 (UTC)

Huggle

Merhaba. Huggle'yi yüklemeyi bir türlü beceremedim. Sürekli denedim ama önce geçerli bot ismi uyarı verdi sonra da api.php bilinmeyen bir cevap verdi: Failed hatası verdi. Yükleyebilmek için ne yapabilirim? Hancer i figan (mesaj) 16:11, 27 Ekim 2016 (UTC)

Hangi sürümü yüklemeye çalışıyor ve tam olarak ne aşamada hata alıyorsunuz? --Superyetkinileti 19:15, 27 Ekim 2016 (UTC)
3.1.22 sürümü. Yanlış kelime kullandığım için özür dilerim. Program yükleniyor yüklenmesine fakat giriş yapamıyorum. Normal kullanıcı adımı yazıp denediğim zaman geçerli bot ismi uyarı verdi. Daha sonra working penceresini çıktıktan sonra api.php bilinmeyen bir cevap verdi: Failed hatası verdi. Hancer i figan (mesaj) 19:46, 27 Ekim 2016 (UTC)
Az önce girebildim Huggle ve ne olduğunu çözmeye çalışırken yanlışlıkla iki kullanıcıya(Demir1234 ve Murathozer) uyarı gönderdim. Benim yüzümden mağdur olmasınlar lütfen. Bilginize Hancer i figan (mesaj) 20:45, 27 Ekim 2016 (UTC)

Cem Belevi maddesi

Sayın hizmetli; silmiş olduğunuz Cem Belevi maddesi dikkatinizi çektiyse toplamda 5 defa silindi. Bu maddenin oluşturulmasının "sadece hizmetliler" şeklinde düzenlenmesinin uygun olabileceği kanaatindeyim. Değerlendirmelerinize sunarım. Saygılarımla... chansey Mesaj 10:38, 30 Ekim 2016 (UTC)

Şablon yardımı

Selamlar. Şu şablonda, lig kupası, kıtasal ve diğer başlıkları seçilebilir olsun istiyorum. Şunu mesela {{Football player statistics 1|YN}} şeklinde kullanınca ilk başlığı veriyor ama ikincisini vermiyor. Bunu üçlü yapayım dedim ama beceremedim. Belki bu YN olayından daha basit bir sistem vardır, bilemiyorum. Bir bakabilirsen sevinirim.--RapsarEfendim? 11:38, 30 Ekim 2016 (UTC)

Şablonu {{Futbolcu kulüp istatistikleri 1|LK|KK|DK}} biçiminde kullanılacak duruma getirdim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 12:02, 30 Ekim 2016 (UTC)
Süper, harikasın. Çok teşekkürler. Şablon:Futbolcu kulüp istatistikleri 2 için de ufak bir ricam olacaktı. "Rowspan" kısmına yazdığım her değerin +2 gözükmesini istiyorum. Örnekle anlatayım hatta. Şurada futbolcu FB'de 2 sezon oynamış ya, bu şablonu kullandığımızda da direkt oynadığı sezon sayısını girelim şablona da kafa karışmasın :)--RapsarEfendim? 12:10, 30 Ekim 2016 (UTC)

Özür ve kategoriler

Selam. Geçen gün bir BS etiketimi kaldırdığınız için size haksızlık ettim galiba, kusura bakmayın. Bu vesileyle, açtığınız Kategori:Gaziantep mutfağı bence Kategori:Antep mutfağı ulamına yönlendirilmeli. Neden derseniz, Antep hem "Gazi" olmadan önce de bu mutfağa sahipti hem de "Antep lahmacunu" vb kullanımlar daha yaygın olabilir. Bir de bir tek omlet maddesi için kategori açmanızı anlayamadım. Anladığım kadarıyla burada madde sayısına bakmadan kategori açılabiliyor (bence bir asgari rakam olmalı, hiç olmazsa 3 ya da 5) ancak omlet ulamına başka ne konulacak? "Peynirli omlet" diye madde açsak muhtemelen bağımsız kimliği yok diye oraya yönlendirilecek. Ya da yönlendirilmeyecek, ama bence kategori ancak o zaman (birkaç madde olunca) açılmalı. Aksi bana tuhaf geldi. Teşekkürler. --E4024 (mesaj) 07:45, 31 Ekim 2016 (UTC)

Merhaba. Omlet ulamını varsıllaştırmak için şunun gibi maddeler açma şansımız her zaman var İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:09, 31 Ekim 2016 (UTC)
Selam. Sevdiğim bir yemeğin maddesini yapmışsınız, elinize sağlık. Yalnız benden dostça bir uyarı. Galiba Vikipedide yemek maddeleri genç ve güzel kadın maddeleri ile bir tutulmuyor, özellikle yumurtalı yemekler yapmak size de hakaret edilmesine neden olabilir. Ya da olmaz, çünkü gerçi ben burada kullanıcıların "eşit" olduğu varsayımıyla bulunuyor, sizinle yahut Mskyrider ile de, sisteme ilk kez giren IP ile de aynı dille konuşuyorum ama muhataplarımdan bazıları bu konuşmalarda bana yerimi hatırlatmakta beis görmüyor. Size hakaret etmez onlar. Neyse... --E4024 (mesaj) 07:53, 1 Kasım 2016 (UTC)

Güncelleme

YBot Vikipedi:Değişiklik sayılarına göre Vikipedistler listesini güncellerken toplu mesaj göndericileri yazmıyor, onun yerini boş bırakıp virgül koyuyor. Listedeki Ahmet Turhan'a bakınız meselâ. Turgut46 03:39, 1 Kasım 2016 (UTC)

Silme ricası

Selam. Mevcut olmayan vandalizm dolayısıyla, şuradaki değişiklik özetini siler (görünmez hale getirir) misiniz lütfen. Sanıyorum bu yaklaşımlar kullanıcı sayımızın artmasını engelleyen etmenlerden biri. --E4024 (mesaj) 12:35, 4 Kasım 2016 (UTC)

Hazır eliniz değmişken bir müdavim de yeniden sağa sola tuhaf resimli mesajlar göndermeye başladı, onları da silersiniz belki. Vandalizm olabilir. --E4024 (mesaj) 12:38, 4 Kasım 2016 (UTC)
Ben o konuyu kendime göre hallettim, yorulmayın. Silmek deyince aklıma geldi: "Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı 2" SAS'ta birinci kitabın altında yer alıyordu. Bilmem ben mi usulü yanlış biliyorum yoksa siz mi birini silip diğerini unuttunuz... İyi akşamlar. --E4024 (mesaj) 14:45, 7 Kasım 2016 (UTC)

İftira

Sayın Superyetkin merhaba; kullanıcı sayfamdaki iftiraların görünürlüğünü değiştirip, ilgili şahsı engeller misiniz? Teşekkür ederim... chansey Mesaj 11:28, 6 Kasım 2016 (UTC)

Değerli hizmetli ilginiz için teşekkür ederim. Lakin bu, bu ve bu değişikliklerin de aynı kapsamda değerlendirilerek gizlenmesini istiyorum. Bu tür pis bir iftiradan iz kalmasını istemiyorum. Gereğini arz ederim... chansey Mesaj 11:40, 6 Kasım 2016 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı çok teşekkür ederim! :) chansey Mesaj 11:45, 6 Kasım 2016 (UTC)

2 yıldan fazladır aktif olmayan hizmetli yetkileri hk.

Merhaba,

Vikipedi:Hizmetliler#Yetkilerin geri alınması politika sayfasında metadaki 2 yıllık inaktivite politikasına atıf yapılmış, bu çerçevede Kullanıcı:Lighterside'ın hizmetli yetkilerinin alınması gerektiğini düşünüyorum.-- Hakan·IST 22:26, 12 Kasım 2016 (UTC)

Yerel hizmetli ve bürokratlara ilişkin etkinlik denetimi kâhyalar tarafından her yılın ocak ayında yapılmakta. Zamanı geldiğinde gerekli işlem uygulanacaktır. --Superyetkinileti 10:23, 13 Kasım 2016 (UTC)

Aktarma

Aktarım işlemi sırasında Marksizm ve Ayaklanma ve "Kültürel-Ulusal" Özerklik maddelerinin içeriği Vladimir Lenin bibliyografyası'nda görünmesine rağmen Çalışan Kadınlara sayfasının içeriği görünmüyor. --Ahmet Turhan (mesaj) 11:35, 13 Kasım 2016 (UTC)

Yücel yılmaz

Hocam oluşturduğum sayfayı silmişsiniz. Açıklamaya kayda değer kişi değil yazmışsınız. Nasıl olacak bu. Balıkesir karesi ilçe belediye başkanı. Ne yapmak gerekiyor silinmemesi için. karesili 15:05, 13 Kasım 2016 (UTC)

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:09, 13 Kasım 2016 (UTC)

Superkaset

Superkaset hesabı neden kapatıldı acaba? Kasetcalar (mesaj) 15:30, 13 Kasım 2016 (UTC)

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:13, 13 Kasım 2016 (UTC)
Anlamadım ama. Nokta açıklamalı yok mu? Kasetcalar (mesaj) 16:16, 13 Kasım 2016 (UTC)

Üslup

Merhabalar

Vikipedi'de beyaz liste olanların "üsluba dikkat etme" zorunluluğu kalkmış gibi. Alakamın olmadığı bir sayfa gördüm de, size bildirmek istedim. Gayet kibar bir şekilde, açıklamasına gerek olmamasına rağmen neden rahatsız olduğunu yazarak, kendisi hakkında yazılan biyografide "Ermeni" kısmının kaldırılmasını isteyen, bir çok ödül kazanmış bir görüntü yönetmenine bu cevabı vermek hiç mantıklı gelmedi bana. Kaldı ki onu yazan sahte bir hesap olsa bile insanlara bu şekilde yaklaşmak ne kadar doğru, bilemiyorum.

İyi akşamlar, saygılar, sevgiler. Burakolik (mesaj) 15:19, 14 Kasım 2016 (UTC)

Güzel bir noktaya değinmişsiniz ama bunu sizin için önemli olduğu anlaşılan bir maddeyi SAS'a sunmam ve orada silinmiş olması sonrasında yapmanız biraz tuhaf kaçtı. Şimdi hizmetlimiz o sayfadaki sizin değişiklik özetlerinizi bulup okursa bir de "aleme verir talkını" durumu ortaya çıkacak korkarım. Benden de her ikinize de sevgiler saygılar. --E4024 (mesaj) 15:23, 14 Kasım 2016 (UTC)

Kişisel saldırı

Gerici demek suretiyle şahsıma hakarette bulunulmuştur. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Saygılar. --II. Niveles (mesaj) 17:16, 15 Kasım 2016 (UTC)

Şablon hatası

Şu şablonda bir hata görünüyor, daha önce olmayan Şablon:Güvenliaktar:' diye bir ifade çıkmış. --Ahmet Turhan (mesaj) 18:49, 15 Kasım 2016 (UTC)

Ulamlar

Selam. Şu kategoriyi Kategori:Vikipedi:Yurttaş Tete kullanıcısının kuklaları kategorisine birleştirebilir misiniz lütfen. Yanlış birşey yapmaya çekiniyorum da ondan bu zahmeti sizden rica ediyorum. Peşin teşekkürlerimle. --E4024 (mesaj) 06:59, 17 Kasım 2016 (UTC)

Kesme

Tekrar selam. Şu yönlendirmede dikkatimi çektiği için soruyorum: Bizim "doğru" kesme işaretimiz hangisi? (Maddede neden 2 imge var?) Bu tür yönlendirme yapmak gerekli ve doğru mu? Bu işin kuralı nerede bulunabilir? --E4024 (mesaj) 15:28, 17 Kasım 2016 (UTC)

Vikipedi'de dolaşımı kolaylaştıran ve etkin biçimde kullanılan (sayfa bağlantıları yoluyla) bu tür yönlendirmeler korunmalı. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:58, 17 Kasım 2016 (UTC)

BL

Selamlar. Şu, şu, şu tarz eklemeler yapan bir kullanıcının beyaz listede olması doğru mudur sence? Kanaatimce değildir.--RapsarEfendim? 17:16, 18 Kasım 2016 (UTC)

uygunsuz kullanıcı adları

Merhabalar Sevgili Superyetkin ben yaklaşık 1 hafta önce Şu kullanıcıyı bildirdim lakin engellenmedi rica etsem ilgilenir misiniz saygilar iyi vikiler --Doruk455 08:57, 20 Kasım 2016 (UTC)

Bir de Kullanıcı:Gayk Kirakosyan var tabii. --E4024 (mesaj) 12:18, 21 Kasım 2016 (UTC)

Bir soru

Selam. Gazete genel yayın yöneticileri otomatik olarak KD mi sayılıyor? Son zamanlarda SAS'a getirdiğim maddeler genelde hep tartışmasız kabul edildi, şimdi seriyi bozacak bir hata yapmayayım diyorum... --E4024 (mesaj) 12:18, 21 Kasım 2016 (UTC)

ENDEMESIS SPREY HAKKINDA

Selamlar; sayfamıza reklam ibaresi konduktan sonra verilen talimatlara göre düzenledik ama yine silmişssiniz. sizden ricam tekrar geri getirebilir misiniz? ya da ne tür hata yaptık? söyleyebilirseniz sevinirim. saygılar

merhaba

Bugün oluşturmuş olduğum fatma acar isimli sayfayı silmişsiniz neden silme işlemi yaptığınızı öğrenebilirmiyim silmek için etiket yapan arkadaşdan tam bir açıklama alamadım Geehero (mesaj)