Müzik şirketi: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
88.231.56.13 tarafından yapılan 17716161 sayılı değişiklik geri alınıyor.
1. satır: 1. satır:
== '''Müzik şirketi''' veya '''plak şirketi''', [[Ses kaydı|müzik kayıtları]] ile [[video klip]]lerin pazarlanmasında görev alan ticari kuruluş. Çoğu zaman eserlerin [[Yayımcılık|yayımlanması]], yapım sürecinin koordine edilmesi, [[imalat]]ı, dağıtımı, tanıtımı, [[Telif hakkı|telif haklarının]] takibi, yeni sanatçıların keşfedilip geliştirilmesi ve sanatçılarla sözleşme yapılmasında da görev alır. ==
'''Müzik şirketi''' veya '''plak şirketi''', [[Ses kaydı|müzik kayıtları]] ile [[video klip]]lerin pazarlanmasında görev alan ticari kuruluş. Çoğu zaman eserlerin [[Yayımcılık|yayımlanması]], yapım sürecinin koordine edilmesi, [[imalat]]ı, dağıtımı, tanıtımı, [[Telif hakkı|telif haklarının]] takibi, yeni sanatçıların keşfedilip geliştirilmesi ve sanatçılarla sözleşme yapılmasında da görev alır.


== Dış bağlantılar ==
== Dış bağlantılar ==

Sayfanın 09.39, 19 Ekim 2016 tarihindeki hâli

Müzik şirketi veya plak şirketi, müzik kayıtları ile video kliplerin pazarlanmasında görev alan ticari kuruluş. Çoğu zaman eserlerin yayımlanması, yapım sürecinin koordine edilmesi, imalatı, dağıtımı, tanıtımı, telif haklarının takibi, yeni sanatçıların keşfedilip geliştirilmesi ve sanatçılarla sözleşme yapılmasında da görev alır.

Dış bağlantılar