Tartışma:New York: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Bilal faruk123 (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
Adem20 (mesaj | katkılar)
kDeğişiklik özeti yok
3. satır: 3. satır:
{{VikiProje 10K | sınıf = | önem = }}
{{VikiProje 10K | sınıf = | önem = }}
İkinci bölgeni Brooklyn değil de Kings olması gerekmiyor mu?
İkinci bölgeni Brooklyn değil de Kings olması gerekmiyor mu?
{{Forum değil}}


== :) ==
== :) ==

Sayfanın 12.46, 8 Eylül 2016 tarihindeki hâli

Şablon:VikiProje GM Şablon:VikiProje 10K İkinci bölgeni Brooklyn değil de Kings olması gerekmiyor mu?

:)

Selamlar; Arkadaşlar nasıl olurda özel bir ismi türkçeye çeviririz.? O zaman ingilizce vikipedi de de kahramanmaraş için bravemaraş yazsınlar...Ya da Los Angeles maddesini biz de melekler şehri diye yazalım...Bence bu tam bir komedi...Ortak karar alınırsa madde adının derhal New York a çevrilmesini rica ediyorum...Selamlar...Teşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 14:50, 25 Aralık 2007 (UTC)


Yeni Delhi'ye de onu demeyelim o zaman... Bu uluslararası isimler çok karıştı bence... Vandallıkla suçlanmam da cabası... Kullanıcı:Xianbataar Moskovada moskova değil noscow

Arkadaşlar: “county” şehirin bölgelerine verilen isimdir; “country” ise ilk anlamı ülke anlamına gelip başka anlamları da vardır. Sevgiler Kullanıcı:mimar77


Arkadaşlar kardeş şehirleri arasında İstanbul yoktur. Buraya nereden eklenmiş merak ettim. Resmi inceleme için: http://www.sister-cities.org/ adresinde bunlar belirtilmiş. Nooneas 02:20, 4 Şubat 2010 (UTC)

Nüfus

Nufüsun 21,295,000 olması gerekmez mi? http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_urban_areas_by_population de öyle belirtilmiş.


Bu numara new york urban area icin. urban area sadece sehir deyir ama etrafindaki sehriler icin. sadece new york city sayarsak 9 milyon olur.

Bende aynı konuya takıldım. "Amerika şehirleri nüfus sıralamasında New york city= 20-30 milyon Los Angeles=15-20 milyon gözüküyor fakat, Burada New york 8milyon Los Angeles'in kendi sitesinde ise 2 milyon gözukuyor ???

Bilal faruk123 (mesaj) 18:48, 11 Ağustos 2016 (UTC)

madde ismi

arkadaşlar bence bu madde ismi için tartışılmalı. "new york" maddesi ispanyolca maddede yerel isim olarak var. neden biz de kullanmayalım new york'tan da yeni york'a yönlendirme yaparız. şimdi yaygın kullanım diyecekler bazı arkadaşlar ama bazı yaygın kullanımları vikipedi çok rahat değiştirebilir(olumlu yönde tabii ki) en azından bu yönde adım atabilir ve bence bunu yapmalıdır da, yaygın kullanım dersek akla başka sorular da geliyor o zaman, örneğin neden bizim wikipedia'mızın adı "vikipedi", halbuki türkiyede yaygın kullanımı wikipedia(türkçesi içinde öyle) o zaman wikipedia mı kullanacağız? saygılar -- sayzz 17:03, 13 Kasım 2011 (UTC)