Kid vs. Kat: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
IpsumVelit (mesaj | katkılar)
Gerekçe: + varolan içerik
AliKd (mesaj | katkılar)
kDeğişiklik özeti yok
28. satır: 28. satır:
}}
}}


'''Kid vs. Kat''', [[Kanada]] yapımı bir animasyon televizyon dizisidir. [[Studio B Productions]] üretici, geliştirici ve dağıtıcı şirketidir. Rob Boutilier tarafından yapılmıştır. Seri, 25 Ekim 2008 tarihinde Kanada'da YTV'de, 13 Şubat 2009'da ise Disney XD ABD'de gösterime girdi. Türkiye'de ise ilk kez [[Disney XD|Disney XD (Türkiye)]] kanalında gösterime girmiştir. Şu anda Türkiye'de [[Disney Channel]] kanalında da yayınlanmaktadır. Konu olarak uzaydan gelen bir kedinin, bir çocuğun kız kardeşinin kedisi olmasıyla ve sürekli kavga etmeleri ile oluşan olağandışı maceraları anlatılmaktadır.
'''Kid vs. Kat''', [[Kanada]] yapımı bir animasyon televizyon dizisidir. [[Studio B Productions]] üretici, geliştirici ve dağıtıcı şirketidir. Rob Boutilier tarafından yapılmıştır. Seri, 25 Ekim 2008 tarihinde Kanada'da YTV'de, 13 Şubat 2009'da ise Disney XD ABD'de gösterime girdi. Türkiye'de ise ilk kez [[Disney XD|Disney XD (Türkiye)]] kanalında gösterime girmiştir. Şu anda Türkiye'de [[Disney Channel]] kanalında da yayınlanmaktadır.
Konu olarak uzaydan gelen bir kedinin, bir çocuğun kız kardeşinin kedisi olmasıyla ve sürekli kavga etmeleri ile oluşan olağandışı maceraları anlatılmaktadır.


{{çizgi dizi-taslak}}
{{çizgi dizi-taslak}}

Sayfanın 06.55, 12 Ağustos 2016 tarihindeki hâli

Kid vs. Kat
FormatFlash animasyon

Kid vs. Kat, Kanada yapımı bir animasyon televizyon dizisidir. Studio B Productions üretici, geliştirici ve dağıtıcı şirketidir. Rob Boutilier tarafından yapılmıştır. Seri, 25 Ekim 2008 tarihinde Kanada'da YTV'de, 13 Şubat 2009'da ise Disney XD ABD'de gösterime girdi. Türkiye'de ise ilk kez Disney XD (Türkiye) kanalında gösterime girmiştir. Şu anda Türkiye'de Disney Channel kanalında da yayınlanmaktadır.

Konu olarak uzaydan gelen bir kedinin, bir çocuğun kız kardeşinin kedisi olmasıyla ve sürekli kavga etmeleri ile oluşan olağandışı maceraları anlatılmaktadır.