Muhammed Suiçmez: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Erasmus.new (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Taketa (mesaj | katkılar)
resim
1. satır: 1. satır:
{{Müzik sanatçısı bilgi kutusu
{{Müzik sanatçısı bilgi kutusu
|Ad = Muhammed Suiçmez
|Ad = Muhammed Suiçmez
|Resim = Stefan Fimmers and Muhammed Suiçmez.jpg
|Etkin yıllar = [[1992]]-şu ana kadar
|Etkin yıllar = [[1992]]-şu ana kadar
|Tarz = [[Teknik Death Metal]]
|Tarz = [[Teknik Death Metal]]

Sayfanın 05.00, 17 Haziran 2016 tarihindeki hâli

Muhammed Suiçmez
Genel bilgiler
Başladığı yerKarlsruhe, Almanya
TarzlarTeknik Death Metal
Etkin yıllar1992-şu ana kadar
Müzik şirketiRelapse Records
Resmî sitewww.necrophagist.de

Muhammed Suiçmez Türk asıllı, Almanya Karlsruhe doğumlu Death Metal gitaristi.

Muhammed Suiçmez kendi kurduğu Alman Teknik Death Metal grubu Necrophagist'in gitaristidir.

İlk yıllar

14 yaşında, 1989'da, Suiçmez, "Onset of Putrefaction" için sözler yazdı. O zaman yazdığı lirikler kanlı ve karanlıktı. Metal müziği dinlemeye başladığı günden beri gitar çalmayı öğrenmek istiyordu. Bu sırada da şarkıları kompoze etmeye ve kendi şarkılarını yaratmaya başlamıştı.

15 yaşında iken gitar öğrenme isteiğini bastıramıyordu ne yazık ki ailesi de çok tutucu olduğu için gitarla ilişkisini yasaklamışlardı. Ama Muhammed yılmadı ve büyük bir şehirde okuyan ağabeyine gitar için biriktirdiği parayı verdi ve düşük kaliteli bir gitar aldı. Ne yazık ki Muhammed'in ailesi gitarını buldu ve parçaladı. Ama bu Muhammed i durdurmadı para biriktirip yeni bir gitar aldı ve anne babasına fark ettirmeden 3 yıl boyunca her gün gitar çalıştı ve asla gitar dersi almadı. Kendisini diğer grupların şarkılarını kulaktan çalabilecek şekilde eğitti.

17 yaşında yazdığı bazı şarkılarının kaydına karar verdi dolayısıyla 1992 de Necrophagist grubunu kurdu ve aynı yılda ilk demoları olan "Requiems Of Festered Gore" yayınladılar. Bir şarkı hariç tüm riffler ve sözler Muhammed Suiçmez tarafından yazılmıştı, diğer şarkı da grubun basisti tarafından yazılmıştı. 18 yaşına girdiğinde "Onset of Putrefaction" tüm sözleri ve riffleri yazılmıştı (ama daha kayıt edilmemişti).

20'li yaşları ve sonrası

20 yaşına girdiğinde 2. demosu (1995) yayınlanmıştı. İçinde 4 şarkı bulunup tüm riffler ve sözler yine Muhammed tarafından yazılmıştı. Grupta sürekli üye değişiklikleri olması yüzünden Necrophagist'in ilerlemesi yavaşlıyordu. Ama sonunda Necrophagist bir LP çıkarmaya karar verdi. Bu albümün özelliği ise tüm grup üyelerini gruptan atmış ve tüm gitarları kendisinin çalmış olmasıdır.(Bunun bir nedeni hiçbir grup üyesinin Muhammed'in yazdığı riffleri çalamamasıdır) ve davulları da "Drum Machine" ile çalmıştır ve bu albüm bir DIY olmuştur. 1999 yılında "Onset of Putrefaction" Noise Solution Records ile satışa sunulmuştur.

Sonraki yıllarda üye değişiklikleri sürmüştür. Birçok konsere çıkmış ve yeni materyeller üzerine çalışmaya başlanmıştır. 2003 yazında materyaller tamamlanmış ve yeni LP hazırlığına başlanmıştı ama asıl sorun bir baterist ve basist'in olmamasıydı. Kısa sürede Stefan Fimmers ve Hannes Grossmann gruba katılmış ve kayıt süreci başlamıştır. 2004 Ağustosunda kayıt bitmiş ve yeni Necrophagist albümü "Epitaph" satışa sunulmuştur.