Elle (dergi): Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Nanahuatl (mesaj | katkılar)
+kaynaksız ve bilgi kutusuz
Notelar va referanslar
1. satır: 1. satır:
{{kaynaksız}}
{{kaynaksız}}
{{bilgi kutusuz}}
{{bilgi kutusuz}}
'''''Elle''''', [[moda]], [[güzellik]], [[sağlık]] ve [[eğlence]] konulu bir [[Fransız]] dergisidir. Dünyanın en çok satan moda dergisi olan ''Elle'' 1945 yılında Pierre Lazareff ile eşi [[Hélène Gordon-Lazareff|Hélène Gordon]] tarafından kurulmuştur. 28 farklı dilde yayımlanmaktadır.
'''''Elle''''', [[moda]], [[güzellik]], [[sağlık]] ve [[eğlence]] konulu bir [[Fransız]] dergisidir. Dünyanın en çok satan moda dergisi olan ''Elle'' 1945 yılında Pierre Lazareff ile eşi [[Hélène Gordon-Lazareff|Hélène Gordon]]<ref>« Pierre et Hélène Lazareff, couple hors normes ! » Sophie Delassein, [[Jean-Pierre Thiollet]], ''[[France Soir]]'', 12/05/2009, http://www.francesoir.fr/loisirs/litterature/“pierre-et-helene-lazareff-couple-hors-normes-”-sophie-delassein-38180.html.</ref> tarafından kurulmuştur. 28 farklı dilde yayımlanmaktadır.

== Notelar ve referanslar ==
<references />




{{dergi-taslak}}
{{dergi-taslak}}

Sayfanın 13.17, 3 Mayıs 2016 tarihindeki hâli

Şablon:Bilgi kutusuz Elle, moda, güzellik, sağlık ve eğlence konulu bir Fransız dergisidir. Dünyanın en çok satan moda dergisi olan Elle 1945 yılında Pierre Lazareff ile eşi Hélène Gordon[1] tarafından kurulmuştur. 28 farklı dilde yayımlanmaktadır.

Notelar ve referanslar

  1. ^ « Pierre et Hélène Lazareff, couple hors normes ! » Sophie Delassein, Jean-Pierre Thiollet, France Soir, 12/05/2009, http://www.francesoir.fr/loisirs/litterature/“pierre-et-helene-lazareff-couple-hors-normes-”-sophie-delassein-38180.html.