Kullanıcı mesaj:Yalhi: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Yalhi (mesaj | katkılar)
234. satır: 234. satır:
[[Kullanıcı:Yakartepe|YAKARTEPE]] ([[Kullanıcı mesaj:Yakartepe|mesaj]]) 19:04, 24 Mart 2016 (UTC)
[[Kullanıcı:Yakartepe|YAKARTEPE]] ([[Kullanıcı mesaj:Yakartepe|mesaj]]) 19:04, 24 Mart 2016 (UTC)
|}
|}


== Uyarı mesajınızın nedenini anlayamadım ==
Sevgili Eldarion,
Mesaj sayfama bir uyarı mesajı göndermişsiniz. Sebebini anlayamadım. Hangi değişikliğimin ansiklopedik içerikli olmadığını bana bildirirseniz sevinirim.
Yıllardır madde yazarım, ilk defa böyle bir uyarıyla karşılaşıyorum. Şaşkınlığımı lütfen mazur görün.
Saygılarımla..--[[Kullanıcı:yalhi|<font color="Purple">M. Yalçın Yalhı</font>]] [[User Talk:yalhi|<font color="blue"><sup>'''ileti'''</sup></font>]] 11:30, 1 Nisan 2016 (UTC)
:Selamlar. [https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=G%C3%BCne%C5%9F_Yakartepe&type=revision&diff=16864393&oldid=16863693 Burada] kayda değer olmayan bilgileri silmiştim, ancak geri eklemişsiniz. Verilen her konser ve repertuar kayda değer bilgiler değildir. --[[Kullanıcı mesaj:Eldarion|Eldarion]] 12:33, 1 Nisan 2016 (UTC)
* Sevgili Eldarion; maddeyi istediğiniz şekilde düzelttim. Teşekkür ederim. Ancak mesaj sayfamdaki Uyarı Şablonu'nu siler misiniz. Bunca yıldan sonra biraz gurur meselesi. Saygılarımla...--[[Kullanıcı:yalhi|<font color="Purple">M. Yalçın Yalhı</font>]] [[User Talk:yalhi|<font color="blue"><sup>'''ileti'''</sup></font>]] 12:47, 1 Nisan 2016 (UTC)
:Teşekkürler, kolay gelsin. --[[Kullanıcı mesaj:Eldarion|Eldarion]] 12:53, 1 Nisan 2016 (UTC)
::Kendiniz de silebilirsiniz, benim açımdan bir sorun yok. --[[Kullanıcı mesaj:Eldarion|Eldarion]] 13:01, 1 Nisan 2016 (UTC)

Sayfanın 13.04, 1 Nisan 2016 tarihindeki hâli

Tartışmaya Katılın!

Bu sayfadaki Kukla politikasını okuduktan sonra;
  • politikada anlamadığınız bölümler için lütfen bana başvurunuz.
  • politikayı kavradığınız takdirde topluluğumuz için önem teşkil eden Kukla tartışmasına lütfen katılınız.
  • Politikaların değişebilmesi Vikipedi'nin özgürlüğünün bir kanıtıdır. Sizde bize destek olun ve politikamızı geliştirmemize yardımcı olun!
  • Kukla politikasının getirmiş olduğu cezalardan dolayı Vikipedistler, Vikipedi'ye bir daha katkı yapamamaktadırlar. Lütfen tartışmaya katılın ve yorumunuzu belirtin. Teşekkürler.

--Gktr 20:46, 7 Ağustos 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu!

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 32. hafta projesi Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ----82 ~145 ileti 20:26, 9 Ağustos 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.

Kusuruma bakmayın

Kusuruma bakmayın ozaman, daha yeni yeni öğreniyorum bu işleri. Yanlış görmüşüm. Hoşgeldiniz mesajı içinde çok teşekkürler.


Uyarı ( Telif Hakkı)

Merhaba sizden bir telif hakkı uyarısı aldım. Fakat copy and paste yaptığım o internet sayfası, bana onayını verdi, ve ayrıca permissions-tr@wikimedia.org onayladıklarını belirten bir e-mail gönderdiler. Daha ne yapılması lazım? Şimdiden teşekkür ederim, Rahul13

  • Sayın Rahul13,
    Benim yolladığım mesaj, sıradan ve rutin bir "Hoşgeldin" mesajıdır. Telif uyarısı size Reality tarafından gönderilmiştir. Bilginize... Saygılarımla ... --M. Yalçın Yalhı ileti 10:46, 11 Kasım 2011 (UTC)

Mesajlar...

Merhaba, uyarinizi anliyorum fakat neden bana boyle bir uyari gonderme ihtiyaci hissettiginizi anlamadim. sayfasinda goruntulenmekte olan bir cover-art 'i dun ben kullanmak istedigimde sayfasinda (-ki birebir ingilizceden ceviriyorum) copyright violation uyarisi aldim. Bir basligin ingilizce orjinalini, tam olarak turkceye cevirirken ayni resimleri alamayacagimi bilmiyordum. Degisen yalnizca dil versiyonu oluyor. MCauthon 11:59, 16 Ağustos 2011 (UTC)

  • Gönderdiğim mesaj bir uyarı değildir. Sadece Vikipedi'ye yeni iştirak eden arkadaşlarımıza bir "Hoşgeldin" şablonudur. Kuralları hatırlatan ve size yardımcı olacak bilgiler içeren bir şablondur. Yanlış anlaşılmış olmalı. Tekrar hoşgeldiniz. --M. Yalçın Yalhı ileti 14:16, 16 Ağustos 2011 (UTC)

sizden bir uyarı aldım. saygı ile karışılıyorum. yardım talebediyorum. uyarmaktan fazlasını istiyorum.

42 dilde sesli kuran meali yayınlıyorum. bunlar toplamda 130 gb tutuyor mp3 formatında vicipedia ya eklemek istiyorum. nasıl yaparım.vikipedi ses ögeleri var. bunları nasıl ekleyeceğimi bulamıyorum. bir diğer konu 78 dilde kuran yazılı doc ve pfd formatında mevcut bunlarıda vikipedia ya eklemek istiyorum. dünyada konu ile ilgi en geniş ve sürekli genişlemekte olan bir arşiv ticari kaygılardan uzak herkeze sunulur. nasıl yaparız. link vermiyeyim. tamam vicipedia ya ekliyeyim. bu niyemi gerekli hakikati İlk agızdan kendi dilinde dinlemek lazımdır da ondan ötürü . yoksa arapca dinlerler hiç bir şey anlamazlar çüppeli sarıklı adamların peşine takılıp 3 - 5 uydurma hadisle terorist olurlar atatürke söverler cumhuriyetin adı kalır şeriatan farkı kalmaz. sayın beyefendi size soruyorum samimi olarak bir cevap istiyorum. bu cevabı da kendinize vermenizi istiyorum. yüce mevla size 60 küsür yıl ömür vermiş daha versin saglık ve afiyet içinde 1 defa başından sonuna ne demiş bu mustafa muhammetin Allahı diyip kuranı okudunuzmu. okumak insanlara zor geliyor. giderken otobüste arabada teyp ve mp3 çalarlarla dinlemekse kolay. onun için bir uygulamadır; bu destek olun. yardımcı olun, Rücaederim.

Buluşmaya davetlisiniz!

Sevgili Yalhi,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 18:52, 4 Ekim 2011 (UTC)

Bilgi

Selamlar. Hepimizin görevi Vikipedi'yi temiz tutmak. Kolay gelsin. --Eldarion 08:39, 6 Ekim 2011 (UTC)

Davetiniz hk.

Sizleri de dün aramızda görmek bizleri gerçekten memnun ederdi. Toplantıya katılamasanız da buluşma sayfasında görüşlerinizi bizimle paylaşmanız bizi memnun edecektir. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 12:15, 6 Ekim 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz!

Sevgili Yalhi,

Vikipedistleri biraraya getirmek ve başta Vikipedi olmak üzere Türkçe Wikimedia projelerini tanıtmak amacıyla bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

26 Kasım 2011 Cumartesi - 15:00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Katılımcı sayısına göre organizasyon mekanı belirlenecektir.


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle...

en:Mass Effect 2 tr:Mass Effect 2

Muhtarlık

Bu bölümleri niye çıkarıyosun?KarCetmektup!

Çeşme tartışması

Vikipedi:Köy çeşmesi (ilginize)#Vikipedi Konferansı - Yeni Kullanıcılar Dikkatinize sunarım.--Khutuckmsj 15:16, 25 Şubat 2012 (UTC)

Üyelik İptali İstiyorum

Merhabalar Üyelik İptali İstiyorum Yorumlar sayfa geçmişi Herşeyimin silinmesini İstiyorum lütfen yardımcı olun

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz !

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~ AtakanCanileti 07:10, 17 Haziran 2012 (UTC)

Düzeltme Uyarısı Aldım Ancak Hata Bulamadım

Merhabalar Sayın Yalhi, Tarafınızdan daha önceden oluşturduğum ve zaman zaman güncellediğim Kaymaz, Sivrihisar, Eskişehir sayfasına uyarı bırakılmış. Ancak yaptığım incelemede herhangi bir hata bulamadım. Bu konuda detaylı bilgi istiyorum. Hatanın nerede olduğunu ve nereyi referans alarak düzeltmem gerektiğini bildirmenizi talep ediyorum. Teşekkürler Berkhans (mesaj) 10:29, 30 Haziran 2012 (UTC)

  • Sayın Berkhans;
Bahsi geçen maddelerdeki etiket, şahsınıza yazılmış bir mesaj olmayıp, ilgilenen kişilerce Vikipedi standartlarına uygun hale getirilmesi gerektiğinin uyarısıdır. Diğer beldelere baktığınız takdirde, maddelerin yazılım düzeninin sizinki gibi olmadığını göreceksiniz. Köylerin ve beldelerin yazılım düzenlerinde, "Tarihçe", "Coğrafya", "Kültür", "Ekonomi" vs. gibi başlıklar kullanıldığını göreceksiniz. Maddelerin bu belirtilen şekillerde düzenlenmesi gerekmektedir. Bunu siz yaparsanız daha iyi olur. Ama bu etiket "Kategori:Vikipedi düzenle Haziran 2012" sayfasında, düzenlenecek maddelerin listesini oluşturur. Böylelikle Vkipedi'de düzenleme yapmak isteyen kişiler, bu sayfadan maddelere ulaşarak düzenleme yaparlar. Saygılarımla...--M. Yalçın Yalhı ileti 11:29, 30 Haziran 2012 (UTC)

Turkish Wikipedia Survey

Dear Yalhi,

Merhaba ve Selamlar. I am a dedicated Hindi Wikipedian and a regular contributor to many other projects of Wikimedia. In addition to this, I also study other language Wikipedians and their contributions. In this connection, I have authored the following blogs studying different projects of Wikimedia Foundation :

  1. Wikipedia for Schools Project (posted on Wikimedia Foundation blog)
  2. Samskrita Bharati and Sanskrit Wikipedia: The journey ahead (posted on Wikimedia Foundation blog)
  3. A Focused Approach for Maithili Wikipedia (posted on Wikimedia Foundation blog)
  4. Two Shades of Wikipedia in Punjabi (posted on Wikimedia Foundation blog)
  5. A Survey of Esperanto Wikipedians (posted on Wikimedia Foundation blog)
  6. Wikimedia Projects in Urdu: Unleashing the Latent Potential (posted on Wikimedia Foundation blog)
  7. Hindi Wikipedia - An Encyclopedia Bridging New Bonds of Friendship Across Borders


I have seen the fact that you have Turkish Wikipedia significantly. I will be glad if you could share your editing experience and observations by answering to the following questions, either here itself, or email me, if you have specified your own email address in the preferences of your Turkish Wikipedia account or post me a message (privately or on my wall) on Facebook with the responses to the questionnaire:

1. How did you reach Turkish Wikipedia?

2. Why did you decide you must contribute to Turkish wikipedia?


3. What is the primary difference you find in the editing cultures on Turkish and any other Wikipedia that you are aware of

4. How do you find fellow editors? Are there conflicts?

5. Indian Wikipedians joined hands for various editathons such as http://meta.wikimedia.org/wiki/Lilavati's_Daughters_Edit-a-thon. Has there been such other special editathons on Turkish Wikipedia?

6. Where are most of the Turkish Wikipedians located (the specific part of Turkey / TRNC / Bulgaria, etc)?

7. Have you attended or organized Turkish Wikipedia community meet-ups?

8. Are there any institutions that are either promoting or likely to promote Turkish Wikipedia?

9. What has been your experience in adding content on specific topics?

10. Can discuss any special experience which took most of your effort but resulted in immense happiness?

11. Can you share any experience of collaboration with a fellow Turkish Wikipedian?


12. How are the technical challenges/issues been for your language?

13. Now is it easy for a new user to start contributing on wikipedia easily?

14. How about interface translation (system messages) and other things?


15. Are there any non-native contributors (e.g. Arabs/ Kurds/ Armenians / Americans) on Turkish Wikipedia?


16. In addition to Turkish Wikipedia, do you plan to contribute to any other language Wikipedia?


17. What is your view about the stub class articles on Turkish Wikipedia?

18. Does Turkish Wikipedia in general adhere to the Neutral Point of View (NPOV) rule? Have you contributed to other Wikimedia projects such as Turkish Wiktionary, Wikibooks, Wikiquote and Wikisource? If so, what has been your experience?

19. Could you share any and all ideas - small or big, successful & not-so-successful - that you think can help drive Turkish and other language projects?

20. Could you give us a personal introduction of yourself (with username)? Also, can you provide the link of any notewothy article you’ve written as well as any user image you’ve uploaded on Wikimedia Commons? Teşekkür ederim. --Hindustanilanguage (mesaj) 18:43, 13 Eylül 2014 (UTC)

Sizi özledik Yalhi!

Yalhi, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:31, 19 Aralık 2014 (UTC)
















Merhaba

Merhaba, Ben bu makaleyi genişletmek için çalıştı. Siz düzeltmek yardımcı olabilir?. Teşekkür Ederim: San Cristóbal de La Laguna Katedrali.--CanaryIslands (mesaj) 14:13, 27 Şubat 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz!

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Yalhi
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:39, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Güncel betikleri

Pathoschild (mesaj) 05:43, 25 Ağustos 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Özgün Yıldız
Wikipediye sizin başarılarınızı gördüm.

Devamını dilerim. Güneş yakartepe

YAKARTEPE (mesaj) 19:04, 24 Mart 2016 (UTC)