Kullanıcı mesaj:Yabancı/ Arşiv 25: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Merube 89 (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
2. satır: 2. satır:


{{Şablon:Kullanıcı VH2}}
{{Şablon:Kullanıcı VH2}}

==Merhaba==
Selamlar, uzun bir aradan sonra ısınma turları ile geri dönüşte önce bir selam etmek istedim. Hayırlısı bakalım :). Görüşmek üzere, iyi vikilemeler--<font color="#800000">[[Kullanıcı:Merube 89|'''Merube 89''']]</font>[[Kullanıcı mesaj:Merube 89|<font color="#808080"><sup>'''''msj'''''</sup></font>]] 19:46, 22 Aralık 2015 (UTC)
:Hoş geldiniz. Hayatın telaşından sıyrılarak, Vikipedi'ye vakit ayırmanızı çok sevindim. Ayrıca yukarıdaki kullanıcıya sadece buradan yazdım. Dosya Yükleme Siharbazının .js dosyasının İngilizce Vikipedi'de olanı ile bizdekinin güncel farklarına bakıp, [https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=MediaWiki%3AFileUploadWizard.js&type=revision&diff=16408156&oldid=14734957 eklemeler yaptım]. Şimdi sorunsuz çalışıyor. Hatta yine bir test sürüşü de yaptım. Kolay gelsin. --[[Kullanıcı:İncelemeelemani|İnceleme Elemanı]] ([[Kullanıcı_mesaj:İncelemeelemani|mesaj]]) 02:52, 23 Aralık 2015 (UTC)
::Selam Merube, ne güzel seni buralarda görmek {{*:)}} aslında ben de çok fazla aktif değilim ama yavaş yavaş vikicücelik yapmaya başladım yeniden. [[Yaşayan Ölülerin Gecesi|Zombicanlar]] ise artık İngilizcede seçkin değil, neden düşürdüklerini incelemedim ama oradaki seçkinliği kaldırıldıktan sonra ben de çeviriyle çok uğraşmadım, bir inceleyip eksiklerini gidermeye çalışabiliriz. Ben en son, ancak 2 yılda [[Barton Fink|Barton]]'u bitirdim. O zamandan beri kaydadeğer bir madde yazmadım. Yıllardır [[Kullanıcı:yabancı|Yabancı]] ile Poe'yu ve etrafındaki birkaç maddeyi seçkin yapmayı planlayıp planlayıp hiçbir şey yapmıyoruz, belki [[Kullanıcı:Homonihilis/Projecik|şöyle]] ufak bir proje açıp birbirimizi gaza getirirsek olur. İyivikiler... <span style="font-family:Calibri; color:black;"> &mdash; [[Kullanıcı:homonihilis|<font color="black">'''[ho?'''</font>]] [[Kullanıcı mesaj:homonihilis|<font color="black">'''ni!]'''</font>]]</span> 06:47, 23 Aralık 2015 (UTC)
:::Sizi yeniden buralarda görmek çok güzel. {{*:)}} Benim inancım var Poe maddelerine ilişkin. Umarım eski işbirliği ruhumuzu canlandırıp beraberce yeni SM'ler (SL'ler, vb.) çıkartabiliriz. [[Nobel Barış Ödülü sahipleri listesi|Şu liste]] de geliyor aklıma örneğin. :) Hepimize kolay gelsin. --[[Kullanıcı:Yabancı|<font color="OrangeRed" face="Comic Sans MS">yabancı</font>]][[Kullanıcı mesaj:Yabancı|<sup><font color="#000080">m</font></sup>]] 12:40, 26 Aralık 2015 (UTC)

::Selamlar tekrar, sizleri de tekrar görmek çok güzel.. Güzel yanları zaten tekrar geri çeken insanı vikiye. ancak hayli paslanmışm birkaç hafta önce inceelemanı bana mail attığında uzun zamandır aklımda olanı şimdi yapayım dur bakayım vikiye giriş yapayım dedim ama ortak ip ile girmiş bulundum. hızlıca fark ettim ama bunlar hep paslanma belirtileri :)). Yaşayan Ölülerin Gecesi için Jacques Tourneur'ı açmakla bebek adımları ile başladım yavaşça. hazır güzel yazılmış birebir sm çevrilmiş kırmızıkları bekleyenlere öncelik verebilirizz belki. yalnız 3 yıl geçmiştir herhalde aktif vikilemeyişim, bu süre zarfında aklıma açılması lazım diye yazdığım çoğu maddenin açılmamış olması, Türkçe vikimizin diğer diller sırasında hayli gerilemiş olması ile kamçılandım doğrusu. Yaşasın Türkçee nidaları ile inş biraz sıralamada yükseliriz inş. Hoş çok açılmış farklar, ama azim ile olabilir elbet diyip pozitif bakış açısı katayım :)). Poe çok güzel bir konu seçimi olmuş. aynı zaman (aynı ay gibi :)) ) aktif olunursa olmayacak iş değil. Hayırlısı bakalım, iyi vikilemeler--<font color="#800000">[[Kullanıcı:Merube 89|'''Merube 89''']]</font>[[Kullanıcı mesaj:Merube 89|<font color="#808080"><sup>'''''msj'''''</sup></font>]] 07:28, 23 Ocak 2016 (UTC)

Sayfanın 07.28, 23 Ocak 2016 tarihindeki hâli

MESAJ ARŞİVİ: Ağustos - Eylül 2007, Ekim - Aralık 2007, Ocak 2008, Şubat - Mart 2008, Nisan - Haziran 2008, Temmuz - Eylül 2008, Ekim - Aralık 2008, Ocak - Şubat 2009, Mart - Nisan 2009, Mayıs - Haziran 2009, Temmuz - Ağustos 2009, Eylül - Ekim 2009, Kasım - Aralık 2009, Ocak - Haziran 2010, Temmuz - Ağustos 2010, Eylül - Ekim 2010, Kasım - Aralık 2010, Ocak - Mart 2011, Nisan - Aralık 2011, Ocak - Temmuz 2012, Ağustos - Aralık 2012, Ocak - Mart 2013, Nisan - Aralık 2013, 2014 - 2015

Merhaba

Selamlar, uzun bir aradan sonra ısınma turları ile geri dönüşte önce bir selam etmek istedim. Hayırlısı bakalım :). Görüşmek üzere, iyi vikilemeler--Merube 89msj 19:46, 22 Aralık 2015 (UTC)

Hoş geldiniz. Hayatın telaşından sıyrılarak, Vikipedi'ye vakit ayırmanızı çok sevindim. Ayrıca yukarıdaki kullanıcıya sadece buradan yazdım. Dosya Yükleme Siharbazının .js dosyasının İngilizce Vikipedi'de olanı ile bizdekinin güncel farklarına bakıp, eklemeler yaptım. Şimdi sorunsuz çalışıyor. Hatta yine bir test sürüşü de yaptım. Kolay gelsin. --İnceleme Elemanı (mesaj) 02:52, 23 Aralık 2015 (UTC)
Selam Merube, ne güzel seni buralarda görmek aslında ben de çok fazla aktif değilim ama yavaş yavaş vikicücelik yapmaya başladım yeniden. Zombicanlar ise artık İngilizcede seçkin değil, neden düşürdüklerini incelemedim ama oradaki seçkinliği kaldırıldıktan sonra ben de çeviriyle çok uğraşmadım, bir inceleyip eksiklerini gidermeye çalışabiliriz. Ben en son, ancak 2 yılda Barton'u bitirdim. O zamandan beri kaydadeğer bir madde yazmadım. Yıllardır Yabancı ile Poe'yu ve etrafındaki birkaç maddeyi seçkin yapmayı planlayıp planlayıp hiçbir şey yapmıyoruz, belki şöyle ufak bir proje açıp birbirimizi gaza getirirsek olur. İyivikiler... [ho? ni!] 06:47, 23 Aralık 2015 (UTC)
Sizi yeniden buralarda görmek çok güzel. Benim inancım var Poe maddelerine ilişkin. Umarım eski işbirliği ruhumuzu canlandırıp beraberce yeni SM'ler (SL'ler, vb.) çıkartabiliriz. Şu liste de geliyor aklıma örneğin. :) Hepimize kolay gelsin. --yabancım 12:40, 26 Aralık 2015 (UTC)
Selamlar tekrar, sizleri de tekrar görmek çok güzel.. Güzel yanları zaten tekrar geri çeken insanı vikiye. ancak hayli paslanmışm birkaç hafta önce inceelemanı bana mail attığında uzun zamandır aklımda olanı şimdi yapayım dur bakayım vikiye giriş yapayım dedim ama ortak ip ile girmiş bulundum. hızlıca fark ettim ama bunlar hep paslanma belirtileri :)). Yaşayan Ölülerin Gecesi için Jacques Tourneur'ı açmakla bebek adımları ile başladım yavaşça. hazır güzel yazılmış birebir sm çevrilmiş kırmızıkları bekleyenlere öncelik verebilirizz belki. yalnız 3 yıl geçmiştir herhalde aktif vikilemeyişim, bu süre zarfında aklıma açılması lazım diye yazdığım çoğu maddenin açılmamış olması, Türkçe vikimizin diğer diller sırasında hayli gerilemiş olması ile kamçılandım doğrusu. Yaşasın Türkçee nidaları ile inş biraz sıralamada yükseliriz inş. Hoş çok açılmış farklar, ama azim ile olabilir elbet diyip pozitif bakış açısı katayım :)). Poe çok güzel bir konu seçimi olmuş. aynı zaman (aynı ay gibi :)) ) aktif olunursa olmayacak iş değil. Hayırlısı bakalım, iyi vikilemeler--Merube 89msj 07:28, 23 Ocak 2016 (UTC)