Rapcore: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
{{kaynaksız}}
{{kaynaksız}}
'''Rapcore''', [[rap]] ve [[hardcore punk]]'ın harmanından oluşmuş bir müzik türüdür. Rapcore müziğinde genellikle kullanılan enstrümanlar arasında [[gitar]], [[bas gitar]], davul ve turntable sayılabilir.{{fact}} Rapcore müziğinde kullanılan vokal türleri ise [[rap vokal]], [[scream cokal]] ve [[clean cokal]] olarak adlandırılabilir.{{fact}} Rapcore türü çok geniş bir türdür. [[DMX]] ve [[Limp Bizkit]] en bilinen rapcore şarkıcıları arasında sayılabilir.{{fact}}
'''Rapcore''', [[rap]] ve [[hardcore punk]]'ın harmanından oluşmuş bir müzik türüdür. Rapcore müziğinde genellikle kullanılan enstrümanlar arasında [[gitar]], [[bas gitar]], davul ve turntable sayılabilir.{{fact}} Rapcore müziğinde kullanılan vokal türleri ise [[rap vokal]], [[scream cokal]] ve [[clean cokal]] olarak adlandırılabilir.{{fact}} Rapcore türü çok geniş bir türdür.


Rapcore 1980'lerin sonuna Amerika'da ortaya çıkmıştır.
Rapcore 1980'lerin sonuna Amerika'da ortaya çıkmıştır.

<!-- Lütfen müzik grubu veya müzisyen yerine, madde ile ilgili bilgi ekleyiniz -->


{{müzik-taslak}}
{{müzik-taslak}}

Sayfanın 20.06, 16 Aralık 2015 tarihindeki hâli

Rapcore, rap ve hardcore punk'ın harmanından oluşmuş bir müzik türüdür. Rapcore müziğinde genellikle kullanılan enstrümanlar arasında gitar, bas gitar, davul ve turntable sayılabilir.[kaynak belirtilmeli] Rapcore müziğinde kullanılan vokal türleri ise rap vokal, scream cokal ve clean cokal olarak adlandırılabilir.[kaynak belirtilmeli] Rapcore türü çok geniş bir türdür.

Rapcore 1980'lerin sonuna Amerika'da ortaya çıkmıştır.