BCX: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Siz hangi dili konuşuyorsunuz? Türkiye Türkçesi konuşmadığınız ortada. Çünkü ne dediğiniz anlaşılmıyor bile.
123snake45 tarafından yapılan 16065763 sayılı değişiklik geri alınıyor.
1. satır: 1. satır:
'''BCX'''; Kevin Diggins tarafından yazılmış, [[BASIC]] dili olan, BCX kaynak kodunu [[C (programlama dili)|C]] kaynak koduna çevirip çeşitli C [[derleyici]]leri ile derleyebilen ücretsiz bir uygulama programlama yazılımıdır. Son proje çatalları [[Linux]] ve [[OS X]] işletim sistemlerinde çalışabilen türevlerinin ortaya çıkması ile sonuçlanmıştır.
'''BCX'''; Kevin Diggins tarafından yazılmış, [[BASIC]] ağganı olan, BCX kaynak kodunu [[C (programlama dili)|C]] kaynak koduna çevirip çeşitli C [[derleyici]]leri ile derleyebilen ücretsiz bir uygulama programlama yazılımıdır. Son proje çatalları [[Linux]] ve [[OS X]] işletim sistemlerinde çalışabilen türevlerinin ortaya çıkması ile sonuçlanmıştır.


{{yazılım-taslak}}
{{yazılım-taslak}}

Sayfanın 17.51, 10 Eylül 2015 tarihindeki hâli

BCX; Kevin Diggins tarafından yazılmış, BASIC ağganı olan, BCX kaynak kodunu C kaynak koduna çevirip çeşitli C derleyicileri ile derleyebilen ücretsiz bir uygulama programlama yazılımıdır. Son proje çatalları Linux ve OS X işletim sistemlerinde çalışabilen türevlerinin ortaya çıkması ile sonuçlanmıştır.