Ağaoğlu Şirketler Grubu: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Gerekçe: + vandalizm amaçlı değişiklik
38. satır: 38. satır:
| intl =
| intl =
}}
}}
'''Ağaoğlu Şirketler Grubu''', 1981 yılında ilk şirketi olan Akdeniz İnşaat ile faaliyetlerine başladı. Şu anda inşaat-gayrimenkul, [[enerji]] ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı [[Ali Ağaoğlu]]'dur. Genel merkezi [[Ataşehir, İstanbul]]'da bulunan Ağaoğlu, bugüne kadar 30 binin üzerinde konut inşaatını tamamlamıştır{{delil}}. Geliştirdiği "My…" konseptli 11 adet proje bulunan Ağaoğlu toplamda ise 16 inşaat projesini hayata geçirmiştir.Yegeni Emirhan Ağaoğlu Kuleli Ortaokulu'nda okudu.
'''Ağaoğlu Şirketler Grubu''', 1981 yılında ilk şirketi olan Akdeniz İnşaat ile faaliyetlerine başladı. Şu anda inşaat-gayrimenkul, [[enerji]] ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı [[Ali Ağaoğlu]]'dur. Genel merkezi [[Ataşehir, İstanbul]]'da bulunan Ağaoğlu, bugüne kadar 30 binin üzerinde konut inşaatını tamamlamıştır{{delil}}. Geliştirdiği "My…" konseptli 11 adet proje bulunan Ağaoğlu toplamda ise 16 inşaat projesini hayata geçirmiştir.


== Tarih ==
== Tarih ==

Sayfanın 09.20, 28 Şubat 2015 tarihindeki hâli

Ağaoğlu Şirketler Grubu
TipAnonim şirket
Menkul değer sembolüBIST: AGAOGLU
TürGayrimenkul, İnşaat, Turizm, Enerji
Kuruluş1981
KurucuAli Ağaoğlu
Genel merkeziAtaşehir, İstanbul, ,
Önemli kişilerAli Ağaoğlu (Yönetim Kurulu Başkanı)
Hasan Rahvalı (CEO)
ÜrünKonut
Net gelirartış 1,2 milyar $[1] (2009)
Web sitesiAğaoğlu.com.tr

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 1981 yılında ilk şirketi olan Akdeniz İnşaat ile faaliyetlerine başladı. Şu anda inşaat-gayrimenkul, enerji ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'dur. Genel merkezi Ataşehir, İstanbul'da bulunan Ağaoğlu, bugüne kadar 30 binin üzerinde konut inşaatını tamamlamıştır[kaynak belirtilmeli]. Geliştirdiği "My…" konseptli 11 adet proje bulunan Ağaoğlu toplamda ise 16 inşaat projesini hayata geçirmiştir.

Tarih

1988 yılından bu yana turizm sektöründe de yer alan Ağaoğlu Şirketler Grubu, Uludağ My Resort Otel ve 2011 yılı içerisinde bünyesine kattığı Kartanesi Otel'in yanı sıra şehir otelciliğinde de İstanbul’daki "My City Otel" ve "My Village Residence" ile hizmet vermektedir[2].

Kaynakça

  1. ^ "İnşaat sektörünün en renkli ismi Ali Ağaoğlu yaptı, sattı, kazandı". Hizmetix. 8 Aralık 2010. Erişim tarihi: 22 Aralık 2013. 
  2. ^ "Ağaoğlu İnşaat". http://konutprojeleri.co. Erişim tarihi: 29 Kasım 2012.  |yayımcı= dış bağlantı (yardım)

Dış bağlantılar