Og Mandino: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Gerekçe: + telif hakkı ihlali
Gokalp byc (mesaj | katkılar)
k Resim ekleme
1. satır: 1. satır:
'''Og Mandino''' ([[23 Aralık]] [[1923]], [[İtalya]] - [[3 Eylül]] [[1996]], [[Amerika Birleşik Devletleri|ABD]]) bir satış uzmanı, ve ''Dünya'nın En İyi Satıcısı'' kitabının yazarıdır. Günümüzde halen en fazla saygı duyulan yazarlar arasındadır. Kitapları 50 milyon üzerinde satmış ve 25 değişik dile çevirilmiştir. ''Success Unlimited'' dergisinin [[1976]] yılına kadar başkanlığını yapmış ve ''National Speakers Association'' ın tüm zamanların en iyi konuşmacıları arasına girmiştir.
'''Og Mandino''' ([[23 Aralık]] [[1923]], [[Amerika Birleşik Devletleri|ABD]] - [[3 Eylül]] [[1996]], [[Amerika Birleşik Devletleri|ABD]]) bir satış uzmanı, ve ''Dünya'nın En İyi Satıcısı'' kitabının yazarıdır. Günümüzde halen en fazla saygı duyulan yazarlar arasındadır. Kitapları 50 milyon üzerinde satmış ve 25 değişik dile çevirilmiştir. ''Success Unlimited'' dergisinin [[1976]] yılına kadar başkanlığını yapmış ve ''National Speakers Association'' ın tüm zamanların en iyi konuşmacıları arasına girmiştir.


== Dış bağlantılar ==
== Dış bağlantılar ==

Sayfanın 14.23, 24 Şubat 2015 tarihindeki hâli

Og Mandino (23 Aralık 1923, ABD - 3 Eylül 1996, ABD) bir satış uzmanı, ve Dünya'nın En İyi Satıcısı kitabının yazarıdır. Günümüzde halen en fazla saygı duyulan yazarlar arasındadır. Kitapları 50 milyon üzerinde satmış ve 25 değişik dile çevirilmiştir. Success Unlimited dergisinin 1976 yılına kadar başkanlığını yapmış ve National Speakers Association ın tüm zamanların en iyi konuşmacıları arasına girmiştir.

Dış bağlantılar