Kullanıcı mesaj:Zafer/Temmuz - Eylül 2020/Nisan - Haziran 2020: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
→‎Mahmud Gazan: Kendi sayfasına verilen bağları silmek vandalizm olarak tanımlanıyor, sizin yaptığınız program hatalı çalışıyor~~~~
Ahmetan (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Çaresaz
692. satır: 692. satır:
Bu sayfada kendi adına verilmiş bağları sildirtmiyor..Ayrıca [[Muineddin Süleyman Pervane|Muin’ed-Dîn Pervane]] bağlantısını vandalizm olarak tanımlıyor..Açabilirmisiniz??
Bu sayfada kendi adına verilmiş bağları sildirtmiyor..Ayrıca [[Muineddin Süleyman Pervane|Muin’ed-Dîn Pervane]] bağlantısını vandalizm olarak tanımlıyor..Açabilirmisiniz??
[[Özel:Katkılar/68.100.170.227|68.100.170.227]] 02:13, 17 Şubat 2015 (UTC)
[[Özel:Katkılar/68.100.170.227|68.100.170.227]] 02:13, 17 Şubat 2015 (UTC)

== Çaresaz ==

Çaresaz maddesindeki değişikliği hatırlıyorum. Tamamen farklı bir şekilde algılayıp onaylamışım. Hatamı siz söyleyince fark ettim. Teşekkür ederim. Bugün devriyelik yetkimin süperyetkin arkadaşımız tarafından açıklama yapılmadan geri alınmış olduğunu gördüm. Artık bu tür hatalar yapmayacağıma emin olabilirsiniz:) Tek amacımız bende dahil tüm kullanıcıların doğru bilgiye ulaşmasıdır. Kolay gelsin..

Sayfanın 07.41, 17 Şubat 2015 tarihindeki hâli

Kullanıcı:Fenerli1978/Arşiv

Vikipedi kısa tanıtım










Reklam amaçlı sayfalar

Selam Fenerli1978, Superyetkin'e yazdığın mesajı gördüm de. Reklam amaçlı kullanıcı sayfalarını hizmetlilere söylemene pek gerek yok bazı durumlar dışında. Sil şablonu koydun mu yetiyor. Hizmetli kutusuna düştüğünden gereken müdahaleyi yapıyorlar. Ben öyle yapıyorum da. Zaman kaybetmemen için söylüyorum. Kolay gelsin. Kendine iyi bak. --Uğurkentmesaj 21:29, 1 Ocak 2015 (UTC)

Banyo (film)

Merhaba, banyo film maddesinde bir takim duzenlemeler yapilmis, tesekkurler. Fakat, bu 3 mekanda ile baslayan cumlenin sonunu ben duzeltiyorum bir anonim kullanici bozuyor, en son siz de bozulmus halini yazmissiniz. Bu 3 mekanda, 3 ayrı çift ve 1 röntgenci gencin iç içe geçen öyküleri. Seklinde birakilan cumle yarim kalmis olur dilbilgisinden azicik anlayan birisi bile bunu bilir. Sonuna "anlatilmaktadir" yazmamda bir sakincs yoktur umarim. Ayrica bu maddeyi duzenleyen anonim arkadasin da buraya ne icin geldigi belli. Monurts87 (mesaj) 22:11, 1 Ocak 2015 (UTC)

Soru

Selam değişiklik onay süresi ne zaman bitiyor? bu arada yönlendirme sayfası açıyorum otomatik çöp olarak işaretleniyor. — Bu imzasız görüş Manco nun hayali (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Sayın Manco nun hayali, değişiklik onay süresinden katkınızı çok anlamadım ama değişiklikler bir devriye tarafından onaylanması veya iptal edilmesi diye bir süre yok. Bir devriye değişikliğinizi 1 sene sonrada geri alabilir 1 saat sonrada yada aynı şey onay içinde geçerli. YÖnlendirme sayfası için ise o sayfaya herhangi bir bağlantı yok ise sayfa silinebilir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:16, 2 Ocak 2015 (UTC)

öncelikle tekrar rahatsız ettiğim için özür dilerim sorumu daha açık yazmalıydım.

Ben birkaç başlığı düzenledim ancak düzenlemem halen inceleme bekliyor, bende bu süreç içinde çok fazla.şey ekledim ve epey birikmiş inceleme bekleyen katkım var.

Yoğunluk var anladığım kadarıyla, bu konuda bilgilendirme talep etmiştim. Kolay gelsin. — Bu imzasız görüş Manco nun hayali (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Sayın Manco nun hayali, ben sizin değikliklerinizi gördüm ve okudum. Ama açıkçası çok onaylanabileceğini düşünmemekteyim. Bu nedenle başka bir devriye arkadaşımızın kontrol etmesi için herhangi bir geri alma yapmadım. Başka bir devriye arkadaşımız görünce değerlendirme yapacaktır. Dediğiniz gibi süreçler bazen uzamakta o da Vikipedi'deki iş yoğunluğundan kaynaklanmaktadır. Birde iki noktaya dikkatinizi çekmek isterim. Yazacağınız mesajları ilgili kullanıcının profil sayfasına değil mesaj sayfasına yazınız! Ve ayrıca mesaj yazdıktan sonra mesajınızı ~~~~ kullanarak imzalamanız gerekmektedir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:37, 2 Ocak 2015 (UTC)

İyi niyetli olmayan kullanıcı

Merhabalar Khutuck daha önce bu mesajı Superyetkinede yazdım. Siz kullanıcıya uyarı mesajı yazınca bilgi vermek istedim. Çok uzun süredir YetkiliMert isimli kullanıcının değişikliklerini takip ediyorum. Hep iyi niyetli olduğunu düşündüm ama bu tarz değişiklikleri çok fazla. Ve Hacitalha'nın şöyle bir tespiti var. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:23, 2 Ocak 2015 (UTC)

Kukla konusunu gördüm, Denetçi yetkim olmadığı için kontrol edemiyorum. Kullanıcıyı yakından takip ediyorum, durumun farkındayım. --Khutuckmsj 14:13, 2 Ocak 2015 (UTC)

Hz. (sav) ifadesi ile ilgili

Amacımınız nedir anlamadım tarafsız olmak birine gerektiği SAYGI ve Değeri vermemek mi dir hz. Ve sav. İbarelerini kaldırdın bu Dünya'da 1.6 milyon Müslüman var saygınız olsun hiç kimseye Saygın yoksa seni yaratan RABBİN e Saygın olsun. — Bu imzasız görüş Ahmet Resul GÜMÜŞ (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar sayın Ahmet Resul GÜMÜŞ, Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bende bir müslümanım. Ama burası bir ansiklopedi ve belli kurallar içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir. Hz. (sav) ifadeleri bir ünvan değil bir saygı ifadesi olduğundan da ansiklopedik bir ifade olmamaktadır. Umarım sizin için açıklayıcı olabilmişimdir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:22, 3 Ocak 2015 (UTC)

Kaliteli ve seçkin madde adaylıkları

Selamlar. Spor alanında kaliteli ve seçkin madde adaylıkları var, konuyla ilgili olduğundan bu maddeler hakkında değerlendirmelerde bulunabilir misin müsait olduğunda?--RapsarEfendim? 09:52, 4 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar Rapsar, öncelikle yeni yılın kutlu olsun. Bu aralar TR'deyim. Birde inceleme bekleyen sayfalara yöneldiğimden çok vakit bulamıyorum. 15inden sonra evime döneceğim. Muhtemeler o zaman vakit bulabileceğim. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:56, 4 Ocak 2015 (UTC)

Yıldız Kaynaklı Kara Delikler

Fenerli abi, Yıldız Kaynaklı Kara Delikler maddesi basligindan kaynakcasina hic bir sekil ve oz sartina uymuyor ama sizin devriye gozumun onunde onayladı! Bakalim ona da firca çekecek misiniz... Saygılar bizden. --176.239.90.88 10:00, 4 Ocak 2015 (UTC)

Aleme verir

Bir kullanıcıya kaynak yok deme kendin kaynak ekle diyor, sonra siz başka yerde düzenle deyip geciyorsunuz. Bunu bir cimbomlu yapsa anlarım ama Fenerli abime pek yakıştıramadım doğrusu. Mutlu seneler Kanarya! --176.239.16.170 12:47, 4 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar Rapsar, buradaki değişiklikleri sen onaylamışsın ama meteroloji müdürlüğünde bununla ilgili hiçbir bilgi yok! Kaynakta verilen sayfaya tıklayınca daha hazırlanmamış bir sayfa çıkmakta! Sadece akdeniz iklimidir vs dese kabul edilebilir ama spesifik rakamlar verilmiş. Böyle bir bilgiyi sayfada kaynaksız tutmak doğrumu? Bu arada bu değişiklikleri yapan muhtemelen YetkiliMert isimli kullanıcı. Birkaç gündür de sürekli yüzölçümü bilgisi değiştirmekte. Hatta sen dün şu değişikliği onayladın. Kaynaksız olarak bilgiler ekliyor ve bilgiler harita genel komutanlığının bilgileri ile örtüşmüyor ve ben dedim doğru gibilerinden bir tavır içerisinde. O nedenle senden ricam Belen, Arsuz ve Hatay sayfaları bu kişinin taktığı sayfalar! Ben Arsuzdaki İklim kısmını düzeltmek hatta bu haliyle komple kaldırmak istiyorum, Sen ne dersin. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:12, 4 Ocak 2015 (UTC)

Uyarı için teşekkürler, bundan sonra daha dikkatli olurum.--RapsarEfendim? 18:22, 4 Ocak 2015 (UTC)

İstanbul metrosu


  • Şöyle bir geriye aldım. Yanlış anlamaman için bildireyim istedim. Kolay gelsin.--i.e.msj 19:55, 4 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar Kibele, 20 Kasım 2014‎'te Belgesel film festivalleri sayfasını ingilizceden kopyalayarak oluşturmuşsunuz ama herhalde çeviriyi unuttunuz. Eğer çevrilmeyecekse o sayfayı silelim düşüncesindeyim. Selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 21:13, 4 Ocak 2015 (UTC)

bakıyorum, teşekkürler.. --kibele 16:34, 5 Ocak 2015 (UTC)

Konya Torku Arena Hk.

Selamlar,

Konya Torku Arena Stadyumu'nun çelik konstrüksiyon işleri Bir Yapı İnşaat A.Ş. tarafından yapılmıştır. Konuyla ilgili kanıtı firmanın web sayfasından ( www.biryapi.com ) görebilirsiniz.

Bu bilginin Konya Torku Arena Stadyumu sayfasına eklenmesini ya da benim eklediğim bilginin onaylanmasını talep ediyorum.

Teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Kemal YÜCEER

Civeng (mesaj) 10:59, 6 Ocak 2015 (UTC)

  • Merhabalar sayın Civeng, mesajınız için öncelikle teşekkürler. Yüklenici ana firma haricindeki diğer bilgileri sayfalarda bulundurmuyoruz. Çünkü bu bilgiler ansiklopedik olmuyor. Mesela çelik konstrükyon firmasını yazarsak, fayans işi, elektrik-mekanik işleri, inşaatın güvenlik işleri vb. işleri yapanlarıda sayfada bulundurmak gerekir. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 11:42, 6 Ocak 2015 (UTC)

Kürdistan

Merhabalar sayın Fthylcn, Wikipedia'da herkes değişiklik yapabildiğinden güvenilir kaynak olarak kabul edemiyoruz. Ve bu tip spesifik rakamlardan oluşan bilgiler için kaynak gerekmektedir. Bu nedenle Kürdistan maddesindeki değişikliğinizi bir kez daha geri alıyorum. Konu ile ilgilide size bu mesaj vasıtası ile bilgi vermek istedim. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:04, 7 Ocak 2015 (UTC)

merhaba Fenerli1978 nasıl bir kaynak istiyorsunuz anlmadım bugün Zazaların yaşadığı bölge de bu sayfa adı altında. ayrıca kürt sayısı içine zazalar da eklenmiş şimdi ben zazalrın burada yaşadığını mı kanıtlatyacağım wikipeida maddesi yetmiyor mu. ayrıca verilen veriler bulunmuyor. — Bu imzasız görüş Fthylcn (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Tekrar merhabalar sayın Fthylcn, verilen veriler bulunmuyor diyorsunuz ama Kürdistan sayfasına %70,6 Kürt %15,4 Zaza diyorsunuz! Kaynak bu tip spesifik sayısal bilgiler için gerekli. Bu sayıları nerede okudu iseniz onu sayfaya kaynak olarak ekleyiniz. Ayrıca mesaja cevap yazdığınızda lütfen ilgili kullanıcının mesaj sayfasını kullanınız. Ve son olarakta mesaj yazdıktan sonra mesajınızı ~~~~ kullanarak imzalamanız gerekmektedir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:50, 7 Ocak 2015 (UTC)

Sevgili Fenerli 1978 neden Es sayfasina eklediyim bilgiyi Geri aldin?Hem de kaynak gerektiriyor nedeniyle .O sayfada ki,diger bilgilelerin kaynagi varmi sence? Benim eklediyim bilgi dogru bir bilgidir.Benim yaptigim deyisiklikleri bana sormadan silmemen dileyi ile.saygilar. — Bu imzasız görüş Okanfan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar Okanfan, değişikliği geri almamın 2 nedeni var. 1 daha önceden 12 şarkı olan albüme 1 şarkı eklemişsiniz! Ve bunun için hiçbir kaynak göstermemişsiniz. Kaynağı ille sayfaya eklemeniz gerekmemekte, değişiklik özetine kaynağı eklerseniz biz ordaki kaynaklada onaylamayı yapabiliriz. 2. neden ise maalesef hala Türkçe klavye kullanmıyorsunuz. Lütfen bu konuya dikkat ediniz! Ve son olarakta mesaj yazdıktan sonra mesajınızı ~~~~ kullanarak imzalamanız gerekmektedir. Vikipedi'ye olan katkılarınızın katlanarak devam etmese dileklerim, Saygı ve Selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:07, 7 Ocak 2015 (UTC)

Fenerli1978,Es maddesine eklediyim sarki o albumde bulunmakta.Bu bilgiye seninde zaman-zaman duzenlemis oldugun Mustafa Ceceli maddesinde rastladim.Eyer bu bilgi yanlissa Mustafa Ceceli maddesinden de sil.Ama bu bilgi yanlis diyil o sarki Es albumun de bulunuyor.Buna emin olunca yeniden eklersin.Ben yeniden senin sildiyin bilgiyi Geri getirmiycem.saygilarla.~~~~ — Bu imzasız görüş Okanfan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın Okanfan, öncelikle şunu belirtmek isterim ki biz devriyeler sayfaları onaylarken sadece o sayfada son onaylı sürümden sonraki değişiklikleri görmekte ve kontrol etmekteyiz! Bu nedenle Mustafa Ceceli sayfasında daha önceden yapılmış bir hatayı yine bir hata sonucu ben veya başka bir devriye onaylamıştır! Bunu şu anda bulmak gerçekten zordur ama düzeltmek gayet kolaydır. Dünyanın bütün sabahları şarkısına gelecek olursak bu şarkı şuradaki kaynağa göre Es albümünde değil buradaki kaynağa göre Mustafa Ceceli Remixes albümünde görülmektedir. Ben Mustafa Ceceli sayfasındaki hatayıda şuradaki gibi düzelttim. İmza kullanımında bir sıkıntı olmuş <nowiki></nowiki> ifadelerini kullanmadan 4 tildeyi kullanınız. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:42, 8 Ocak 2015 (UTC)

Telif hakki konusunda yardim

Çılgın Dersane 4: Ada maddesi için eklediğim film afişi resmi Wikimedia Commons'tan kaldırılmış. Bu durumda ben telif hakkı ihlali yapmış olurmuyum ve bu ileride devriye olmama engel olur mu? Monurts87 (mesaj) 00:02, 8 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar Monurts87, öncelikle şunu belirteyim, kitap kapağı, film afişi, takım, organizasyon ve şirket logolarını commons'a değil lokalde şurada bulunan yükleme sihirbazını kullanarak yapıyoruz. Ama bir fotoğraf vb. dökümanlar için commons ı kullanıyoruz. Devriyelik konusuna gelince ilk hatanız ise çok sorun olmaz. Ama bazı kullanıcılar vay neden sildiniz deyip doğru yolu bulmadan tekrar tekrar aynı yolu deniyorlar bu sıkıntı yaratabilir. Devriyelik konusunda da çok aceleci davranmamanızı tavsiye edeceğim. Şahsım adına 1500 değişikliği geçtikten sonra devriyelik başvurusunda bulundum. Yani devriye olmak için biraz vikipedi'ye alışılması gerektiğini düşünmekteyim. Ama tabi ki herkesin görüşünede saygı duyarım. Yardıma ihtiyacınız olduğu zaman her konuda bana mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:09, 8 Ocak 2015 (UTC)

Vikipedi dilini kavramaya başladim zaten hemen basvuru yapmayi dusunmuyorum sadece merakimdan sordum afisi de yetkim olmadigi icin commonsa yukledim bundan sonra yukleme sihirbazini kullanirim. Yardiminiz icin tesekkurler, iyi geceler. Monurts87 (mesaj) 00:21, 8 Ocak 2015 (UTC)

Bir sorum daha olacak sizin mesaj bolumunuze yazdigim mesaji kendi mesaj bolumume otomatik tasiyamiyormuyum burdan kopyalamam mi gerekiyor? Monurts87 (mesaj) 00:24, 8 Ocak 2015 (UTC)

Mesaj olayı maalesef otomatik olmuyor. Kopyalamanız gerekiyor. İyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 07:15, 8 Ocak 2015 (UTC)

Özel bir bilgi

Selamlar Théoden, bu revizyonda özel olabilecek bir bilgi var. Ben geri aldım ama gizlemek gerekirmi bi bakarmısın! Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 18:03, 8 Ocak 2015 (UTC)

Merhaba Fenerli, numara kime ait olursa olsun kişisel bilgi ihlali gerçekleştirilmiş. Gizledim. Bildirim için teşekkürler, saygılar, sevgiler.. --Théoden ileti 18:27, 8 Ocak 2015 (UTC)

Teşekkürler

Selam Fenerli1978, umarım iyisinizdir, 176.239.115.54 IP'li kullanıcı ile ilgili bir şey yapılabilir mi? Sağlıcakla kalın...--Needemm (mesaj) 21:03, 8 Ocak 2015 (UTC)

Bu salak bana kufur eden birine yardim etti. Yerini göstereyim mi? Bak: Vasip Şahin — Bu imzasız görüş 176.239.115.54 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın anonim kullanıcı, Wikipedia'da herşey kayıt altındadır! Needeem size küfür edene nasıl bir yardım yapmış! Yapılan küfürü burada geri almış! Ama siz o kişiye salak diyerek hakaret ediyorsunuz. saygılarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 21:14, 8 Ocak 2015 (UTC)

Tekrardan teşekkür ederim Fenerli1978, sağolun ben de iyi olmaya çalışıyorum :) selam ve saygıyla...--Needemm (mesaj) 21:24, 8 Ocak 2015 (UTC)

Sorun değil benim açımdan kafama takmıyorum Fenerli1978, tekrardan teşekkürler hepinize Fenerli1978,Théoden,Uğurkent iyi vikiler...--Needemm (mesaj) 22:03, 8 Ocak 2015 (UTC)

Selamlar

Selamlar, Fenerli1978; hayat nasıl gidiyor? :) Hafiften bir geri dönüş yapıyorum, maddelerle pek ilgilenmeyi düşünmesem de, formalar beni bekler. :) -- Supermæn (mesaj) 12:47, 10 Ocak 2015 (UTC)

Selamlar Üstad, vallahi bu haber süper geldi. Senin gibi bir arkadaşımızın aramıza dönmüş olmasına inanılmaz sevindim. Bu arada ben iyiyim. Tr'de izindeyim. Perşembe evime döneceğim kısmetse. Birde facebookta bir grup kurduk. Katılırsan seviniriz. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 19:18, 10 Ocak 2015 (UTC)

Açtığınız maddeler ile ilgili

Merhabalar Sayın Imu.applied.math, Vikipedi'ye katkılarınızdan dolayı şahsım adına teşekkür ederim. Bu maddeleri kontrol edebilmek için bana ingilizce sayfaların hangileri olduğunu belirtebilirmisiniz? Ona göre sayfaları kontrol ederek ilgili dil bağlantılarını yapacağım. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 22:37, 9 Ocak 2015 (UTC)


  • Merhabalar Sayın Fenerli1978. Hızlı ve nazik iletişim kuran Türkçe vikipedia community'sinin varlığı beni mutlu etti. Şöyle yapılan katkılar ile ilgili mesajlara bakınca, içerik doğruluğu ve tutarlılığı konusunda haklı kaygılar olabileceğni düşündüm. Devam eden bir TÜBİTAK projesi kapsamında yüksek lisans öğrencimin ara ara Türkçe literatüre katkı yapmasını arzu ediyoruz. İçerik ile ilgili iletişim kurmaktan memnun oluruz. Ayrıca kendimiz de içerikleri https://plus.google.com/111440596049461151826/posts?cfem=1 üzerinden paylaşıyoruz. İyi vikiler :)
  1. Elektroforez https://en.wikipedia.org/wiki/Electrophoresis
  2. Elektro Osmotik Akış https://en.wikipedia.org/wiki/Electro-osmosis
  3. Elektriksel çift tabaka https://en.wikipedia.org/wiki/Double_layer_(interfacial)
  4. Dean Akışı https://en.wikipedia.org/wiki/Dean_number

--Imu.applied.math (mesaj) 05:50, 11 Ocak 2015 (UTC)

Tekrardan merhabalar Sayın Imu.applied.math, öncelikle yazdığınız mesajları ilgili kullanıcının mesaj sayfasına yazınız. Çünkü ben sizin mesajınızı tesadüfen gördüm. Ben sayfalarda bazı düzenlemeler yaparak sayfaları onayladım. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:16, 11 Ocak 2015 (UTC)

Teşekkürler

Merhabalar, ilginize teşekkür ederim. Size de iyi vikiler diliyorum. selamlarımla --Leyla Aylin (mesaj) 18:17, 10 Ocak 2015 (UTC)Leyla Aylin

Humeyni

Sayın Fenerli1978 ekleme fikir birliğiyle mi oldu ki, kaldırılma için de fikir birliyi olsun. Ben kaynaklar ortaya koydum. Bi başkasının da kaynağı olursa buyurur sözünü söyler.--samral mesaj 22:20, 10 Ocak 2015 (UTC)

  • Sayın Samral, bu tip tartışma yaratabilecek ekleme ve bilgi silmelerde onaysız kullanıcılar tarafından yapıldığında ifadelere direk karar vermek doğru değildir. Ki tartışma sayfasında ilk itirazınızı 3 Ekim 2013'te belirtmişsiniz ve diğer kullanıcılarının yorumlarında da ifadeyi tamamen kaldırmak yerine düzeltebilirsiniz, olumlu/olumsuz bilgiler olacak ancak olumlu bilgi yok diye olumsuz bilgiyi kaldırmamızın yanlış olduğunu düşünüyorum, gibi ifadeler var! Bu nedenle bu ifadelerin kaldırılmasında itirazlar varken, sizin bunu direkman kaldırmanız Özgür Ansiklopedi için doğru bir yaklaşım olmamaktadır. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 22:38, 10 Ocak 2015 (UTC)

İlçe Nüfus

Merhabalar Sadrettin, nasılsın umarım iyisindir. Ben sana bir konuda fikrini sormak istiyorum. Nufüs sayım tablolarını sen yapmışsın. benim ekran çözünürlüğüm 1366x768 ve 2012 yılınıda içerisine alan tablo benim ekranıma tam sığıyor. Malum 2013 zaten yayınlanmıştı 2014 te yyakında yayınlanır. Bununla ilgili tabloda nasıl bir ekleme/değiştirme yapalım. Mevcut tabloyu bu haliyle bırakıp alta yeni bir tablomu açalım ya da eski yılları silerek (misal 2007 kalsın 8,9,10,11'i silelim) yeni yıllarımı ekleyelim. İkinci konu webcitation.org'un kullanımını ben tam anlayamadım. Buraya raporu nasıl arşivliyoruz? Üçüncü konu ise facebookta bir grup kurduk. Katılırsan seviniriz. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:48, 11 Ocak 2015 (UTC)

Selam.
  • Ekran çözünürlüğünde bir sorun var ise, ekran görüntüsünü paylaşırsan sevinirim. 2014 verilerini tablonun altında ekleriz muhtemelen.
  • Webcitation sitesine girdikten sonra üstte "ARCHIVE" sekmesine giriyoruz. Burada bir form çıkıyoruz. Temel olarak arşivlemek istediğimiz örneğin bir haber sitesinin adresini ve kendi e-posta adresimizi yazıp "submit" tuşuna tıklıyoruz. Dilersen title, author vb. diğer bilgileri de girebilirsin. "Submit" dedikten sonra karşına yeni sayfada arşivlenmiş bağlantı adresi gelecektir.
  • Gruba üye oldum. Bilgin ola.

Teşekkürler Fenerli1978. --Sadrettin mesaj 09:15, 11 Ocak 2015 (UTC)

Teşekkür.

Kontrolünüzle Viki'de ilk maddem onaylandı. Baştan sona şablon hataları var biliyorum. İdeale ulaşana kadar bu sayfa üzerinde çalışmam ve sistemi öğrenmem gerekecek. İyi Çalışmalar. AliUfukÜlker (mesaj) 16:27, 12 Ocak 2015 (UTC)

Yine aynı sorunlar

Merhabalar Sabri76, bir zamanlar Yegul38'de yaşadığımız kategorilendirme problemi Murat.2801 nickli kullanıcıda yeniden baş göstermiş durumda. Muhtemelen kullanıcı Yegul38'in kuklası. Dün kendisine uyarı mesajı attım ama yine kulak asmadı bugün 10 madde daha açmış kategorisiz olarak. Ben maddelere kategori ekleyeceğim. Bir sende uyar istersen bakalım dikkate alacak mı? Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 07:41, 13 Ocak 2015 (UTC)

Uyardığın için sağ ol. 1 hafta sonra KPSS için eve gidip kendimi kampa alacağımdan pek sık buraya uğrayamayacağım. Kuklaysa uyarmadan engellememiz gerekiyor. O nedenle süresiz engelledim. O kadar şablon yapıp kayda değer olacak şekilde bilgi ekleyip hâlen kategori eklememekte direnen (wikidata bağlantılarını geçtim) bir kullanıcı. Ayrıca bir iki madde de açmıyor, bıraksak kategorisiz yüzlerce madde açacak, ki zaten açtığı iki bin civarındaki maddeden yaklaşık 300 civarını taslak madde kriterlerini sağlamadığı için silmiştim, ancak halen kontrol edip kategori eklemem gereken maddeler bulunuyor. İlk başlarda maddeleri de tek cümle yazıp bırakırdı. Engellenmesine yakın bunu değiştirdi ama bunu değiştiren kategori de ekleyebilir. Eklemeyi bilmiyorsa yardım ister. Eğer kullanıcı sayfalarına mesaj yazmayı bilmiyorsa kendi mesaj sayfasına yazar ya da ona da yazamıyorsa kendi yazdığı madde içerisinde yardım ister... Şu ana kadar Vikipedi deneyimi olmayıp irdiği madde silinince hizmetlilerin mesaj sayfasına mesaj bırakan ya da e-posta yollayabilen o kadar çok kişi gördüm ki, kategori eklememesi ve bunu bilerek, özellikle yapmasında bir masumiyet göremiyorum.Ben de onun faydalı bir kullanıcı olmasını isterdim ancak aylarca uğraşmam sonuç vermedi. Kategori ve (eğer varsa) wikidata ekleyeceğinden bir sıkıntı yok. Kolay gelsin --Śαвяí¢αи76ileti 11:32, 13 Ocak 2015 (UTC)
Merhabalar, ben de aynı kullanıcının eklemelerini görmüştüm dün. Hatta bir tanesini (bunu) düzenleyip kategori, interviki de ekledim. Eleştirilerinize katılıyorum. Bu kadar değişiklik yapan biri kategori eklemeyi de öğrenmeli. Ancak en azından kırmızılık giderme konusunda da destek verdiği açık sanırım. Eklediklerinin içinde kendi milli takımlarında onlarca maç yapmış oyuncular da var. Bunların KD konusunda sıkıntı olmayacağını düşünüyorum doğru mu acaba?. Kuklalık konusunu bilmiyorum gerçekten.Fenerli1978 söylüyorsa doğrudur. Kategori veya interviki ekleme ve maddeleri düzenleme konusunda ben de yardımcı olabilirim. İyi vikiler herkese. Sevgilerimle, --Teacher0691 (mesaj) 15:20, 13 Ocak 2015 (UTC)
  • Selamlar Teacher0691, Sen aktif üyeliğe girmeden önce Yegul38 diye Kayserili olduğunu tahmin ettiğimiz bir kullanıcı vardı. Bu kullanıcı yaklaşık 1300-1400 adet tek satırdan oluşan ama bilgi kutuları dolu intervikisiz ve kategorisiz maddeler oluşturdu. burada görebileceğin gibi 5-6 kişi atrafından defalarca uyarılmasının ardından kariyer olarakta bir kaç satır ekledi ama interviki ve kategorilendirme hak götüre. Bunun üzerine bir süre engellendi ama engel süresini bitmeden Mazaka38 kullanıcısı ile aşıp tekrar geldi. Sonra IP ile yine katkılar yaptı ama o ara çok madde açmadı. Şimdi tekrardan Murat.2801 ile geldi. Olayın özü bu. Dediğin gibi kullanıcının katkıları olumlu ama maalesef standartları karşılamadan maddeler açmakta. Ve enterasan bir şekilde bir inat durumuda var. Senle birlikte açtığı son maddeleri kategorilendirip interviki yaparız ve onaylarız. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:50, 13 Ocak 2015 (UTC)

merhaba, kategori eklemeyen kullanıcının engellenmesi gerektiği nerede yazıyor, merak ettim.. --kibele 12:25, 14 Ocak 2015 (UTC)

  • Selamlar. şöyle bir sayfa oluşturdum. Yegul'un maddeleri sırasıyla kontrol edip kategori eklenmesi gerekenleri bu geçici sayfada listeliyorum. Bu mesajı sana ve Teacher'a yazıyorum, iş birliğiyle hemen halledelim. Şu an yarısı bitti, kalan yarısını da kontrol edip sayfaya ekleyeceğim. Bu arada kibele'yle gereksiz yere tartışmaya girmemeni tavsiye ederim. Yegul'un engellenmesinde teknik bir hatadan dolayı kuklacılık olduğunu düşünmüştüm ve olaylar öyle devam etmişti. Vikipedi'de oylamalara katılmadıkça ya da fikir belirtilen tartışmalarda çoğunluk yaratmaya kalkışmadıkça insanların birden fazla hesabının olması kuklacılık değildir. Ancak süresiz ya da süreli engeli delmesi kuklacılıktır. Ben Yegul'e kuklacılık yaptığı için süresiz engel verdiğimde aslında kendi hesabı engelli değildi ama bir kere engellendikten ve engeli geri alındıktan kısa bir süre sonra yeni hesap açmıştı. Yani, teknik ve karışık bir konu olduğundan diğer 2 hesapla beraber ana hesabın da engelini kaldırdım ama aynı kullanıcının herhangi bir hesaptan aynı değişiklikleri yapması üzerine bir kere uyarmak ve uyarıyı dinlemezse engellemek gerekiyor. Sadece kategori eklemediği için bir kullanıcı engellenmez ancak bilgilendirme ve sonrasındaki uyarılara kulak asmayıp kendi bildiğini okuyan ve binlerce madde girebilecek, girdiği maddelerin silinmesi durumunda hiç umursamayıp aynı maddeyi bir kez daha açmayı düşünmeyen, rast gele madde açıp "yürü ya kulum" diyen ilginç bir olayla karşı karşıyayız. İşin kötü yanı açtığı bazı KD olmayan futbolcu maddeleri de yüzlerce madde arasına kaynamış. Birkaç gün sonra Vikipedi'ye nadiren girebileceğim. O nedenle Yegul'un hesaplarını ve yeni maddeleri takip edebilir misin? Uyarılar etki etmiyorsa bana haber verirsin, ben de engel veririm. Engelden sonra devam ederse, engelin süresi artar veya engelli durumdayken yeni hesap açarsa işte o zaman kuklacılık olur. Gerçi kullanıcıya e-posta ile ulaşabilsek derdini öğreniriz ama şu durumda yapacaklarımız bunlar gibi görünüyor. Eğer kullanıcıya denk gelirsen şunu ve şu sayfayı paylaşıp Kategoriler okuyucuların birbiriyle ilgili madde gruplarını bulmalarına ve bunlar arasında dolaşmalarını sağlar. cümlesini vurgulayabilir misin?--Śαвяí¢αи76ileti 17:37, 14 Ocak 2015 (UTC)
Ben yarın bir yolculuğa çıkıyorum. 24-30 saat arasında yolda olacağım ve 2-3 gün belki aktif olamayabilirim. Ama 2-3 günün sonunda buna eğileceğim. Bilgilendirme için teşekkürler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 18:20, 14 Ocak 2015 (UTC)
O zaman iyi yolculuklar ve teşekkürler.--Śαвяí¢αи76ileti 18:23, 14 Ocak 2015 (UTC)
Öncelikle iyi yolculuklar Fenerli1978. Yaza görüşmek dileği ile. Ve maddeler giderek artıyor Sabri :) Bari maddelere düzenle şablonu koysaydın da haftanın iş birliği projesine girseydi. Şaka yapıyorum sorun değil. Ben 1-2 tane başladım bile. Ama epey zahmetli bir iş. Sana da sınavlarında başarılar. İyi vikiler, --Teacher0691 (mesaj) 00:21, 15 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar Dvrmdmr, Vikipedi bir özgür ansiklopedidir! Ansiklopediler kullanım kılavuzu değillerdir! Kullanım ile ilgili bilgileri forum, blog vb. sitelerde bulunabilirken ansiklopedilerde yer almaz. Bu nedenle yaptığınız değişiklik ansiklopedik içeriğe uygun değildir. Bu linkteki 1. madde sizin yaptığınız bilgilere eş değerdir. Yaptığınız değişiklikler üç geri-dönüş kuralı nedeniyle ceza almanıza sebebiyet verebilir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:24, 14 Ocak 2015 (UTC)

Bilgi sahibi olmak

Merhabalar,

9 senedir Google Arama Motoru Optimizasyonu Uzmanı olarak konu hakkında deneyimlerimi aktardım. Konu ile ilgili hiç bir bilgisi olmayan birinin benimle konuşmaya çalışmasını anlamış değilim. Google sandbox ile ilgili detaylı son ingilizce verileri takip ediyorsanız bizimlede paylaşırsanız sevinirim ? Google sandbox tamamen Google webmaster tools ilişkisi ile birlikte takip edilen ve Türk kullanıcılara verilmesi gereken bilgilerdir. Dilerseniz wikipedia google sandbox ingilizce sayfanı inceleyin oradaki verilerin yarısı bizde bulunmuyor.

Türk kullanıcıları bilgilenmesin veya az bilgi alsın sanırım hedefiniz, konu ile ilgili daha fazla muhattap olmak gibi bir niyetim yok, 9 senedir uzmanı olduğum konu hakkında konuşacaksanız konu ile ilgili bilgili olmak zorundasınız.

Ceza gerekmediği halde tehdit ve düzenleme nedeniyle size gelmelidir.

Saygılarımla. — Bu imzasız görüş Dvrmdmr (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Google sandbox hakkında

Google sandbox ile ilgili bana uyarı gönderiyorsunuz ancak Google sandbox diye bir şey kalmadı bundan bir habersiniz. Şuanda bu tarz konularda wikipedia sözlük bilgisi olarak zaten çok gerideyiz. Bir konuyu yazim yıllarca öyle kalsın diye bir mantık yok çünkü Google her ay arama sonuçları için bu konular için güncellemeler yapmaktadır sürekli bunları güncel tutmak zorundayız. Ben bu yabancı kaynakları takip edip bilgilerimi aktarmaya çalışırken birde bu tarz olaylarla engellenirsem siz insanları cahil bırakmayı sürdürüyor olursunuz. Google sandbox hakkında wikipedia en de 1 sayfa yazı varken bizde 1 cümle var kalkmış bana bununla ilgili uyarı gönderiyorsunuz tehdit ediyorsunuz.

Kimse kusura bakmasın uzmanı olduğum konu hakkında karşıma dikilcekseniz konu hakkında bilgi sahibi olmak zorundasınız. Kimsenin tek eline aldığı yönetimi veya ilan ettiği padişahlığı ciddiye alacak değiliz.

Yazım kuralları veya yazım şekilleri hakkında detaylı uyarı yaparsanız onları ciddiye alabilirim. — Bu imzasız görüş Dvrmdmr (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar sayın Dvrmdmr, öncelikle şunu belirtmek isterim ki benim daha önceki üç değişiklik kuralı tehdit değil sizinde dediğiniz gibi uyardır! Ben ilk mesajımda Google Sandbox'ı bildiğimi belirten hiçbir ibarede bulunmadım ve/veya sizin konu ile ilgili eksik bilgiye sahip olduğunuzuda ima etmedim. Ben size yazdığınız değişikliğin neden ansiklopedide bulunmamasının gerektiğini linkini vererek yukarıda belirttim. Sizin örnek verdiğiniz ingilizce Sandbox maddesinde The topic of this article may not meet Wikipedia's general notability guideline. ifadesi ile uyarı etiketi bulunmaktadır. Biz burayı bir ansiklopedi olarak tutmaya çalışmaktayız. Ben konuyu Hizmetli bir arkadaşımıza bildiriyorum. Konu ile ilgili 3. bir göz olarak kendisi bakar ve karar verir. Ve ayrıca mesaj yazdıktan sonra mesajınızı ~~~~ kullanarak imzalamanız gerekmektedir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:36, 14 Ocak 2015 (UTC)

cevap

Shale oilLafebesi06 (mesaj) 12:10, 14 Ocak 2015 (UTC)

Soğucak, Vize

  • Fenerli arkadaşım neden sayfamıza otomatik güncelleme koyuyorsun.Muhtarlık ve dernek yönetimi bilgilerinin neresei ansiklopaedik değil.Profilin uzamanlığın spor görünüyor.Bizim soğucak vize sayfasına takmışsın.Anlayamıyorum seni?Neye göre kimin uzamanısın?Ne yapmak istiyorsun?Bunlar insanların ihityacı olan bilgiler.Anlamaıyormusun.Eğer sayfamızdan elinizi çekmezseniz.Sizi şikayet etmek zorunda kalabiliriz.

(59HAKO39 10:11, 16 Ocak 2015 (UTC))

Sayın 59HAKO39, Muhtarlık ve dernek başkanları gibi bilgiler ansiklopedik değildir! Bu nedenle bu tip bilgileri sayfada tutamıyoruz! Saygı ve selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 10:14, 16 Ocak 2015 (UTC)

  • Sayın fenerli1978 muhtarlık bilgileri 10 yıldır bu ansiklopedide vardı.Şimdimi ansiklopedik olmaktan çıktı.Anlayamıyorum sizi.

(59HAKO39 10:25, 16 Ocak 2015 (UTC))

Sayın 59HAKO39, şuradaki 7. maddeyi okuyunuz! Saygı ve selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 10:30, 16 Ocak 2015 (UTC)

  • Sayın Fenerli bende doğuştan fenerliyim ancak sizin gibi anlayamadığım fenerli bu güne kadar hiç olmadı.Gönderdiğiniz belgede 7 . maddeye ok muhtarlar olmayacak.Ancak kültür de olmayacak.Ayrıca Coğrafya değil coğrafya ve ulaşım olacak.Ben mi yanlış anlıyorum.Yoksa çözemediğimiz bir sorun mu var.Muhtarları bizim sayfamıza özel bir çok sayafada gördüm.Madem muhtarlar ve dernek olmuyo, butün sayfalarda iklim ve coğrafya var.Neden onlar bu kurallara uymuyo?Yardımcı olur musunuz?Sanırım siz benim yazdıklarıma muhalefet ediyorsunuz.Coğrafya kısmına istanbula olan uzaklığı yazdım.Onu da silmişsiniz.

(59HAKO39 14:19, 16 Ocak 2015 (UTC))

Sayın 59HAKO39, olan maddelerde yavaş kaldırılmaktadır! İstanbulu silmem ise bir köyün sadece bağlı olduğu ilçe ve il merkezine olan uzaklığı yazmaktayız. Bu maddeye İstanbul'un ya da göç verdiği bir yerleşim yeri yazmanın özelliği yoktur! Eğer istanbulu yazarsak ankara tekirdağ vb uzaklıklarında yazılması gibi bir olasılık ortaya çıkar. Göç durumu ise köyden Antalya'da yaşayan bir kaç kişi antalya ya olan uzaklığınıda yazabilir. Lütfen daha fazla değişiklikte ısrar etmeyiniz. Saygı ve selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:32, 16 Ocak 2015 (UTC)

  • .Bak arkadaşım sana son kez söylüyorum.Sayfamızın peşini bırak!Madem değişiklikleri kabul etmiyosun!Ne hakla dış bağlantıları da siliyosun.Ya sen kimsin ki dadandın bizim sayfamıza senden başka devriye yok mu?Bi çekil git!yoksa seni şikayet edicem ikide bir silme taktın yaa!(59HAKO39 14:17, 27 Ocak 2015 (UTC))

Kaynak

Merhaba,kaldırılan eklememde istenilen kaynağı başka nasıl belirtebilirim?.oemreg 16 jan 14.22

Sayın Oemreg, hangi değişiklikten bahsetmektesiniz? Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:27, 16 Ocak 2015 (UTC) Sayın Fenerli78 Çerkesler konusundaki değişiklikten.Bunlar kayıtlı kaynağı olan bilgidir.Bu konuda ilginizi ve düzeltmenizi rica ederim.kolay gelsin.oemreg 19-01 12.33 pm

Soru

  • Merhabalar Hocam, Ben ODTÜ'de Fizik 3.sınıf öğrencisiyim, ve ders ödevimimiz olarak 5tane türkçesi olmayan fizik makalesi çevirmem lazım. Bunlardan biri de klasik fizik'ti. Yaptığım değişiklikleri kaldırıp sayfayı klasik mekaniğe yönlendirmişssiniz. Ancak bakarsanız

http://en.wikipedia.org/wiki/Classical_physics ve https://en.wikipedia.org/wiki/Classical_mechanics

birbirinden farklı makaleler. Neden bu konu ile ilgili çevirimin kaldırıldığını anlamamaktayım. Eğer bi' yerinde hata varsa seve seve düzeltirim çünkü son tarih ayın 20si. İyi çalışmalar, İyi akşamlar — Bu imzasız görüş Tugberk92 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar Tugberk92, yönlendirme sayfasına bir sayfa oluşturulomuştu. O nedenle değişikliğinizi geri almıştım. Ama şu anda zaten hata giderilmiş. Yanlışlık için kusura bakmayın. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 01:42, 17 Ocak 2015 (UTC)

Anonim kullanici

Merhaba Fenerli1978.Bir kac gundur Leyla Turkmen (karakter) maddesine anonim bir kullanici ansiklopedik olmayan bilgiler ekliyor.Ben bilgileri sildim,tartisma sayfasinda da ettiginin yanlis oldugunu belirttim.Lakin o,her defa bilgileri yeniden ekliyor ve tartismalari siliyor.(Ben niye silemiyorum?)Ne yapabilirim?Saygilarla Okanfan (mesaj) 19:37, 16 Ocak 2015 (UTC) Okanfan (mesaj) 19:37, 16 Ocak 2015 (UTC)

Rapsar'ın da dediği gibi ulaşabilir ya da buradan sayfa koruma talebinde bulunabilirsiniz. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 01:46, 17 Ocak 2015 (UTC)

Fenerli1978,Anonim kullanicilar tartisma sayfasinda nasil diliyorlar?Ben silemedim.hem neden bunlar siteye KAYIT olmuyorlar?saygilatOkanfan (mesaj) 06:45, 17 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar Okanfan, yazdığınızı tam olarak anlayamasamda IP kullanıcılarda tartışma sayfalarını değiştirebilirler. Herkes kayıt olmak zorunda değildir. Ama kayıt olur ve beyaz listeye girerseniz yaptığınız değişiklikler bir devriyenin onayı olmaksızın yayınlanır. Aksi durumda yazdıklarınızın yayınlanabilmesi için devriye onayına ihtiyaç vardır. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 06:55, 17 Ocak 2015 (UTC)

Tesekkurler(size tesekkur mesajimi yanlislikla kendi sayfama BIrakmisim:))Fenerli1978.Okanfan (mesaj) 19:25, 17 Ocak 2015 (UTC)

KaradenizLiy

Son örnekler davranışsal izi belirginleştirdiğinden gerekli engelleme işlemleri yapıldı. Dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 12:48, 17 Ocak 2015 (UTC)

Schrödinger'in kedisi yazısının onayı

İyi günler, Scrödiner'in kedisi yazsının onaylanmamasının sebebini öğrenmek için rahatsız ediyorum. Yazı çeviri yaparak ingilizce sayfadan alınmıştı. Eksiği nedir? Düzeltmek adına soruyorum. Okulda bir proje için bu çevirileri yaptığımız için onaylanması çok önemli. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi günler 😊 18.01.2015 16:06(UTC)

Çeviri olduğu zaman onaylanması biraz vakit alabilir. Çünkü bizim her iki sayfadan kontrol gerçekleştirmemiz gerekecek. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 19:57, 18 Ocak 2015 (UTC)

Nebahat Çehre

Selam Fenerli1978.Nebahat Cehre maddesinde ki,degisikliyi gordum.Filmde Anne rolune hayat verdi.Anneanne devil.Roportajlarlarini izledim.Kendisine filmde hep Anne diye hitab ediliyor.SaygilrOkanfan (mesaj) 09:03, 20 Ocak 2015 (UTC)

Sayın Okanfan, ben yazılı bir kaynak bulduğum için değişiklik yaptım! Sizden ricam lütfen Türkçe yazarken biraz dikkatli olunuz. Size defalarca söylediğim gibi Türkçe karakterleri kullanınız. Ve mesaj yazarken kişiye ait mesaj sayfasındaki + ikonuna basarak yeni konu ekleyiniz. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:16, 20 Ocak 2015 (UTC)

YAPTIĞIM KATKILAR

Merhaba Sayın Fenerli1978;

Öncelikle bu size üçüncü mesajım oluyor yani çok fazla rahatsız etmedim sizi, bu yüzden bu mesajıma da aynı hoşgörünüz ile cevap vereceğinizi umuyorum. Efendim öncelikle yukarda bulunan "KATKILARIM" butonuna basıyorum, orada benim sitemize eklediğim şeyler gözüküyor. Ancak hangileri onaylanmış hangileri onaylanmamış bunu anlayamıyorum. Mesela BARIŞ MANÇO sayfasında çok büyük değişikliklerim oldu ama onlarda onaylanmış mı bilemiyorum. Ben girdiğimde yaptığım değişiklikler gözüküyor ama başkaları görüyorm u onu bilemiyorum.

Sabahattin Ali ve Barış manço sayfalarında yaptığım değişiklikler onaylandı mı ve son yaptığım "DİSKO MANCO" sayfasındaki değişiklik neden iptal edildi bunları çok merak ediyorum.

Ben yeni katıldığım için çok bir şey bilmiyorum sizin bana yaptığınız bilgilendirme çok faydalı olacaktır. Manco nun hayali (mesaj) 13:37, 20 Ocak 2015 (UTC)Manco nun hayali

Merhabalar sayın Manco nun hayali, değişikliklerinizin onaylanıp onaylanmadığını ilk olarak sayfayı okuyarak yapabilirsiniz. Bir diğer kontrol ise ilgili sayfanın geçmiş sekmesine bakarsanız oradan takip ederek te anlayabilirsiniz. Barış Manço sayfasındaki değişiklikleriniz büyük çoğunluğu ile onaylanmış. BÜyük çoğunluğu ile diyorum çünkü sizin değişiklikğinizden sonra ufak tefek değişikliklerde olmuş orada silinmiş şeyler varsa onları gözden kaçırmış olabilirim diye. Disco Manço sayfası içinde devriye arkadaşımız + kaynak gerektiren bilgi eklentisi açıklaması ile geri almış! Lütfen o değişiklik için kaynak gösteriniz! Sabahattin Ali sayfasındaki değişikliğiniz ise bütünüyle onaylanmış. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:48, 20 Ocak 2015 (UTC)

Mesaj Sayfam

Lütfen benim mesaj sayfamda yaptığım değişiklikleri geri almayın. Ben gereken bilgiyi aldım. Yaptığınız şey hiç de hoşuma gitmiyor. --Blue-03 (mesaj) 18:06, 20 Ocak 2015 (UTC)

Çeviri yapılmış sayfalar

Merhabalar ie, öncelikle nasılsın, umarım iyisindir. Melisgelgec nickli kullanıcı özellikle gök bilimle ilgili çeviriler yapmakta. Ödev vs gibi şeyler olabilir. Fakat çeviriler gayet düzensiz yapılıyor ben şuradaki çevirisini bayağı düzenledim. Sen bu konularda benden daha deneyimli olduğundan bir bakıp onaylayabilirmisin? Eğer bu sayfadaki çeviri ve düzenlemelere ok dersen kullanıcının diğer yaptığı çevirileride düzenleyelim. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 04:48, 18 Ocak 2015 (UTC)

Biraz geç oldu fakat bu aralar oldukça yoğunum. Kusuruma bakmayın. Kolay gelsin.--i.e.msj 08:23, 21 Ocak 2015 (UTC)

spor

Gayrı resmi başarıların bahsedilmesinde ne gibi bir sakınca var ? Bir de şuraya göz atsan fena olmaz..[ https://tr.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_SK Modern] anlamdaki ilk yarışların 1910’lu yıllarda yapıldığı Türkiye'de 1953-1966 yılları arasında Engin Ünal, Esfak Baytin ve Yılmaz Özüak gibi sporcuların bulunduğu takımımız önemli başarılara imza atmıştır. --Boyalikus (mesaj) 00:07, 23 Ocak 2015 (UTC)

  • Ha bir de bu nedir ? Kendi maddesinde yani Galatasaray SK'da tarihi yazılmamış ayrı madde açılıp yazılmış çok ilginç.. Eğer Fenerbahçe SK'da içerik anlaşmazlığı varsa değişikliği geri almak yerine tartışma sayfasında tartışın lütfen.

Bende fenerbahçeliyim ben de dokunamam.. Şöyle bir karşılaştırma yaparsak, mesela Nuri Bilge Ceylan cannes film festivalinde, altın portakalda bir de diyelimki iksv'de ödül alıyor. Biz böyle bir maddede iksvnin verdiği ödül çok yersiz gayrı resmi, önemsiz diyemeyiz ki ? VP:TBA'nın dediği gibi bırakın olgular kendisini anlatsın.Kaynak varsa bilgi de var. Böyle düşünüyorum. --Boyalikus (mesaj) 00:29, 23 Ocak 2015 (UTC)

Beyler, gazoz olmayın efsane olun :D :D Bir zahmet azcık geliştirin kaynak ekleyin taraftar grupları filan öylece kalmış.. Her hafta boşuna mı izliyoruz Ahmet ÇakarSinan Engin'i ? --Boyalikus (mesaj) 01:09, 23 Ocak 2015 (UTC)

İlk mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Diğer mesajı yazarken gelmiş. Ben Nuri Bilge ile karşılaştırmanın çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Bencce burdaki mantık şu! Nuri Bilge'de Çağan Irmak'ta filmlerini yapıyorlar ve aynı jürinin değerlendirmesiyle ödülün sahibi oluyorlar ya da olamıyorlar. Ama misal TSYD kupası böyle değil. atıyorum 1989 yılındaki TSYD kupasına Sivasspor'a katılma şansı vermemişsiniz ki. O zaman burada bir haksız rekabet oluyor. Bence uygulanan mantık bu gibi geliyor. Yani eşit şartlarda yarışıldığı zamanki karşılaştırma gibi. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:27, 23 Ocak 2015 (UTC)

İkinci mesajınıza cevap yazamıyorum çünkü konuyu çok anlamadım. Sadece A.Ç., S.E. ile ilgili; yaşadığım yer itibari ile bu programları seyretmemin pek olanağı yok ki TR de yaşasamda Rıdvan'dan başka kuş tanımam. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:27, 23 Ocak 2015 (UTC)

selam

Selam Fenerli1978 bir sayfa açmıştım ancak sayfa onaylanmadı acaba siz onaylayabilirmisiniz. sayfanın ismi Sadri Alışık Konservatuvarı teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Bana William Deyin!![[Kullanıcı mesaj:Bana William Deyin|mesaj]] 14:50, 2 Şubat 2015 (UTC)

fb

Fenerli benim yaptığım düzeni niye bozuyorsun fb müzesine göre ayarladığım bi düzen emeğe saygı konuşmadan etmeden geri alıyorsun --fb enes 00:08, 23 Ocak 2015 (UTC)

Sayın Enes Yay, Sizinle konuşulmuş, Rapsar ve Monurts87 size durumu açıklamış ama siz hala tutumunuza devam etmektesiniz. Lütfen buna son verin. Tartışma sayfasına yazın eğer fikir birliği olursa (ki olmayacağına eminim, çünkü Wikipedia standartları bu) sayfaya eklenir. Misal Manchester United'ın ingilizcedeki şu sayfasına bakın. Manchester hiç mi gayrı resmi kupa kazanmamış! Veya Arsenal'ın şu sayfası. Kendi düzenledikleri Emirates kupası bile yok!!! Lütfen bu tutumunuza son verin. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:14, 23 Ocak 2015 (UTC)

fenerli sen bakmadan geri aldın herhalde bi baksaydın ben zaten resmi nitelik taşıyan istanbul şildi ve atatürk kupasını ekledim ve ben takrar geri alıyorum bi bak sayfaya bak geri almadan--fb enes 00:19, 23 Ocak 2015 (UTC)

Sayın Enes Yay, Sadece onları eklememişsiniz! Çalenç ve TSYD kupaları gibi kupalarda var. O nedenle tekrar geri alıyorum. Lütfen daha fazla ısrarcı olmayınız. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:29, 23 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar sayın Cfsenel, son yaptığınız RTE ve Abdullah Gül sayfalarındaki değişiklikleriniz için Türkiye başbakanları listesi diye bir sayfamız olduğunu RTE hükümetlerinin numaraları 59, 60 ve 61dir. Abdullah GÜl hükümeti ise 58. hükümettir. Bu nedenlerden dolayı değişikliklerinizi geri almanızın daha doğru olacağını düşünmekteyim. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:31, 23 Ocak 2015 (UTC)

Tam anlayamadım, Fenerli1978. Hükûmet numaralarından haberdarım, Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan'ın sayfalarında bunlar belirtiliyor zaten. Türkiye başbakanları listesi'ni de biliyorum. Ancak oradaki numaralandırmanın bir resmiyeti yok, zira Türkiye'de resmen başbakanlar değil, hükûmetler numaralandırılır. Örneğin farklı numaralandırma yöntemleriyle Davutoğlu'un 26. başbakan olduğunu da, 37. başbakan olduğunu da iddia edebilirsiniz. Kolaylık amaçlı Türkiye başbakanları listesi sayfasında numaraların durmasının sakıncası yok (şu anki halleriyle numaraları ben ekledim zaten) ama sanki resmî / kesin bir numara varmış gibi başbakanların sayfalarında bu numaraların durması doğru değil. İngilizce Viki'de bir tartışma olmuştu, argümanları inceleyebilirsiniz: en:Talk:List of Prime Ministers of Turkey#The_numbering, dilerseniz benzer bir tartışma Türkçe Viki'de de yapılabilir.--Cfsenel (mesaj) 16:08, 23 Ocak 2015 (UTC)
Tekrardan selamlar Cfsenel, dediğiniz gibi bizde de tartışılması daha uygun olabilir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 16:15, 23 Ocak 2015 (UTC)

Beyaz Liste

Merhabalar Ahmky, size Beyaz listeye alındığınızı bildirmek isterim. Yani bunun anlamı artık yaptığınız değişilikler ve açtığınız yeni sayfalar herhangi bir onay gerekmeksiniz yayınlanacaktır. Sadece tek şekilde onay gerekebilir, sizin yapacağınız değişiklikten önce onaysız bir kullanıcı sayfada değişiklik yaptı ise o zaman onay gerekecektir. Katkılarının artarak devam etmesi dileklerimle, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:46, 23 Ocak 2015 (UTC)

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. İyi günler. --Ahmky (mesaj) 21:11, 23 Ocak 2015 (UTC)

bıktım artık

yaptığım şeyleri niye geri alıyorsun ben gayrıresmi diye ayırdım ayrıca fb nin sitesinden kupalar bölümüne bakarsan bi iyi olur ben ona rağmen sizin istediğiz şekilde fb şampiyonluklarını gayrıresmi diye ayırdım ona rağmen geri alıyorsunuz yeter --fb enes 00:43, 24 Ocak 2015 (UTC)

Sayın Enes Yay, defalarca size anlatıldı, ben örneklerinide gösterdim. Manchester ve Arsenal sayfalarını lütfen tekrardan inceleyiniz! Gayrı resmi turnuvalara sayfada yer vermiyoruz. Lütfen defalarca ve defalarca anlatılan şeylerin değişikliğinden artık vazgeçin! Lütfen lütfen lütfen! Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:48, 24 Ocak 2015 (UTC)

istanbul şildi resmi kupadır yeniden düzenliyecem gayrıresmi kupaları çıkartacam kanıtım [1] bak istersen--fb enes 00:57, 24 Ocak 2015 (UTC)

Bu kadar fanatik olunmaz

Enes Yay'ı bir süredir takip ediyorum, taraflı bilgi yazdığını düşünüyorum. Sanırım sizde Fenerbahçelisiniz, fakat Enes Yay buraya sadece Fenerbahçe için gelmiş gibi. Defalarca uyarmanıza rağmen(ben de uyardım ve hatta rapsar da uyardı) hala itiraz ediyor ve aynı şekilde düzenlemeler yapıyor. Bir hizmetliye bildirmeniz doğru olur sanırım. --Monurts87 (mesaj) 10:39, 24 Ocak 2015 (UTC)

Seçim maddelerinde harita

Merhaba,

İstediğiniz sayfaya da ekledim, sonra siz istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Mesajınıza verdiğim geç cevap için kusura bakmayın, uzun bir süre Vikipedi'den uzak kalmıştım. Geri dönmem ve mesajınızı görmem üzerine istediğiniz haritayı yaptım, siz maddeleri oluşturdukça da haritaları elimden geldiğince oluştururum. 2009-2014 farketmez :) İyi vikiler..
~--BerkayMesaj--~ 19:57, 24 Ocak 2015 (UTC)

Tekrar merhaba, açıkçası mahalleler ile ilgili nasıl bir iş yapabileceğim konusunda bir fikrim yok, zira Türkçe Vikipedi'de böyle bir işi veya bu tarz işleri kullanabileceğimiz pek bir makale olduğunu da düşünmüyorum. Ancak siz bana bir doğrultu gösterirseniz şurda şu şekilde kullanılabilecek bir harita lazım tarzında seve seve yardımcı olurum. Bunun dışında Türkçe Vikipedi'deki temel makalelerin görsel/grafiklerle zenginleştirilmesine dayanan herhangi bir fikir veya tasarınız varsa yine yardımcı olabilirim. İyi vikiler diliyorum. ~--BerkayMesaj--~ 21:35, 25 Ocak 2015 (UTC)

Suudi Arabistan

Merhabalar sayın Gokhan85, Yaptığım değişikliği geri almışsınız. Ben sayfada daha önceden onaylı olan bir değişikliğin bir anonim kullanıcı tarafından geri alınması tarafından bu değişikliği geri aldım. Sizde Süresiz engellenmiş SelçukPARS tarafından kaynağı belirsiz ve muhtemelen uydurma olan bir iddianın gerekçesi ile geri alıyorsunuz. Bence bu SelçukPARS'ın yorumu olabileceği gibi şu anda da sizin uydurma olduğu sizin yorumunuzdur diye düşünmekteyim. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:28, 25 Ocak 2015 (UTC)

Sevgili Fenerli1978, anonim kullanıcıların yazmış oldukları veya değiştirdikleri bilgilerin hemen hepsinin yanlış olacağını düşünüyorsunuz da kayıtlı kullanıcıların vermiş oldukları "onaylı" bilgilerin yanlış olabileceğini düşünmüyor musunuz? Söz konusu maddeye anonim kullanıcının silmiş olduğu bilgiyi kayıtlı ve süresiz engellenmiş SelçukPARS kullanıcısının hiçbir kaynak göstermeden yazdığını hatırlatarak diyorum ki "bari kayıtlı kullanıcılar duydukları her şeyi kaynağı belirsiz bir biçimde yazmasınlar." Hayırlı vikiler...Gokhan85 (mesaj) 13:37, 25 Ocak 2015 (UTC)

Sayın Gokhan85, benim burda her zaman kontrol ederken kullandığım kıstas daha önceden onaylanmış bir bilgi eğer bir kaynak ögstermeden çıkartılıyorsa ben onu geri alıyorum. Bunu daha önceden ekleyen IP olsun ya da kullanıcı olsun farketmez! Sizde şu anda sildiğiniz bilgiden %100 emin değilsiniz bence! Kaynak yok ortada çünkü. Belki o bilgi doğru bir bilgi. Belki IP olan kullanıcı o bilginin orada durmasından rahatsızlık duydu ve sildi (ki günümüz Türkiyesinde yaşayan insanların ne kadar kutuplaştığını gözönünde bulundurursak)! Yani velhasıl kelam ben silinen bilgilerin IP ve/veya kayıtlı kullanıcı olmasına bakmadan aksini iddia eden kaynak görmeden onaylamıyorum ama siz onaylarsanız da bişey diyemem. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:47, 25 Ocak 2015 (UTC)

Kaynak diyorsanız [Arabistan-ABD ilişkileri hakkında İngilizce Vikipedi sayfası]na göz atınız. Orada Suudi Arabsitan 28 Eylül 1928 tarihinden itibaren uluslararası olarak tanınmaya başlandığını ve ilk tanıyan ülkenin Britanya olduğu, ABD'nin ise 1931 Mayıs ayında tanıdığını yazmışlar. Bu yazıyı kaynak gösterecek olursak SelçukPARS adlı kullanıcının yapmış olduğu değişiklik de yanlışlanıyor. Buyrun buradan yakın...Gokhan85 (mesaj) 14:13, 25 Ocak 2015 (UTC)

Tekrardan merhabalar Gokhan85, Kaynak gösterildiğinde boynumuz kıldan incedir. Benim daha öncede belirttiğim gibi kaynaksız yapılan çıkarmalaradır benim lafım. Ben bunu buradan çıkartıyorum kaynak benim demek çok doğru olmuyor. Bİlgilendirme ve kaynak içinde teşekkür ederim. Ayrıca sigara karşıtı bir insan olarak sigara kullanmıyorum! Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:24, 25 Ocak 2015 (UTC)

Süper Lig yayınları

Selamlar tekrar. Şuradaki Süper Lig'in TV yayınlarıyla ilgili kısımda tam anlamıyla kayboldum. Anlaşmalar havada uçuşuyor ama bunların uygulamaları çok net değil. 1990-1996 arasında her takım ayrı ayrı kanallarla anlaşmalar yapmış. Yanılmıyorsam Cine 5'in devreye girmesiyle bu kaos ortamından çıkılıyor. Sizin bu konuda bilginiz var mı? Yahut olayı toparlayarak anlatan bir kaynak?--RapsarEfendim? 18:55, 26 Ocak 2015 (UTC)

Herkese merhabalar, konuyu gün içinde okuyup dönüş yapacağım Rapsar. Evet eskiden hatırlarım Interstar'da yayınlanırdı 3 büyüklerin maçları. Daha önceden de trt'de tabi ki. Ama gün içinde bir bakıyım size dönüş yapacağım. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 19:53, 26 Ocak 2015 (UTC)
Ben arşivi karıştıra karıştıra bazı şeyler buldum ama çok net değiller. 1994-95 sezonu öncesine kadar bir ton anlaşmazlık yaşanıyor, teklifler milyarlar havada uçuyor ama bu sezondan sonra böyle bir olay yok. 1995-96 sezonunda Kanal D bazı maçlar yayınlamış ama teklif falan sunduğuna dair habere rastlamadım. Hep ikişer üçer yıllık anlaşmalardan söz edilse de ertesi sene bunlar bozuluyor :) Aynı bir madde açmak şart English football on television gibi.--RapsarEfendim? 19:58, 26 Ocak 2015 (UTC)
Selamlar, çok eski bir tarihten bahsetmiyoruz. Maddede anlatılanlar hemen hemen doğru bence. Atv nin stada alınmadığı dönemler de oldu hatta o karışıklıkta. Havuz sisteminden önceydi tabi bunların hepsi. İyi çalışmalar, --Teacher0691 (mesaj) 21:44, 26 Ocak 2015 (UTC)
Şimdi okudum. Rapsar dediğin gibi bu karışıklıkta kaybolmamak imkansız. Aklımda bikaç detay var onları paylaşayım ben. Kanal D'nin maç yayınladığı hiç aklımda kalmamış! Teleon anlaşması 2000-01 sezonunu takiben 3 yıldı! Uzanlarla ilgili galiba o zamanlar İmar ve Ada bank batınca nakit sıkıntısına girdiler bide 2001 şubat krizi patlamıştı. 2001-02 sezonu başlarken yayıncı belli değildi! Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa ilk hafta maçları naklen yayınlanamadı ya da ilk gün maçları sonra TFF denize düşmüş gibi digitürk'e sarıldı. Bide yine hafızam beni yanıltmıyorsa Fenerbahçe'nin Denizli maçında kablolar kesildi. Lig tv pilot altı ofsayt kameraları ile maçın yayınına devam etmek zorunda kaldı. Son iki yayın anlaşmasından önce tüm kanallar stada girip görüntü alabiliyordu. Son iki anlaşma da artık sadece Lig tv kameraları stada girebiliyor. Benim hatırladıklarım bunlar. Bu arada ellerine sağlık güzel olmuş. Aynı şeyi TBL içinde yapmak gerek ama orda daha kötü kaybolunabilir. Malum orada hiç kaynak bulunmayabilir :) Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:15, 27 Ocak 2015 (UTC)

Kobani Kuşatması sayfasındaki mesajına yönelik

Kardeşim, 'Kobani Kuşatması' isimli maddenin tartışma bölümünde vandalizm için belirttiğin mesajına katılıyorum. Sayfa hala kontrol edilmemiş görünüyor ve önüne gelen siyasi çıkarına göre sayfayı değiştirebiliyor. Bunu engellemek için ne yapılabilir? Ben tam bilmiyorum da ondan soruyorum. Maddeler görevliler tarafından kontrol edildikten sonra görünebilir oluyor ya hani. Bu sayfaya da aynısını uygulayalım diyorum. Yardımcı olursan sevinirim. Teşekkürler.--Whitelionarda (mesaj) 11:23, 27 Ocak 2015 (UTC)

Selam

Fenerli hizmetli olmuşuz bak :D --Hacitalha 15:18, 27 Ocak 2015 (UTC)

2014 Nüfus Sayımı Verileri

Merhaba Sayın Fenerli1978 Türkiye 2014 Nüfus Sayımı Verilerini {{Türkiye ilçe nüfus}} şablonlarına ne zaman ekleyeceğinizi sorabilirmiyim? Sonuçlar açıklandı. 2014 Nüfus sayımı TUİK'in resmi internet sitesinde. Bu sorumu cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler ve Saygılarımla. MHA18 (mesaj) 13:00, 28 Ocak 2015 (UTC)

Sayın MHA18, öncelikle buranın gönüllü katılımın olduğu bir ansiklopedi olduğunu hatırlatmak isterim. Gerekli eklemeler en kısa sürede ilgilenen arkadaşlar tarafından yapılacaktır. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:03, 28 Ocak 2015 (UTC)

Kategori

Kategori sayfalarına tanım eklenebiliyor mu? Yönergede bu konu hakkında birşey yazmıyordu. Eklenemiyorsa Kategori:Sağlık_ekonomisi'nin düzenlenmesi gerekiyor. TheCountTRfısılda 04:06, 29 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar TheCountTR, dikkatin için çok teşekkürler. Dediğin gibi böyle bir kullanımımız yok. Sadece mesela Fenerbahçeli futbolcular kategorisinde bu kategoride Fenerbahçede oynamış futbolcular bulunmaktadır gibi bir ibare olabilir! Onun dışında hiçbir ibare ye yer vermiyoruz. Dikkatin için tekrar teşekkürler ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 04:10, 29 Ocak 2015 (UTC)

Logo Profesörüne soru

Selamlar ie, nasılsın umarım iyisindir. Sana bir sorum olacak Basketbol erkekler türkiye kupasının sponsoru değişti bununla birlikte logosu da değişti. Ben yeni logoyu ekledim ve ilgili sezonun şuradaki sayfasına koydum. Ama logoda yıl yazdığı için şuradaki ana maddeye koyabilirmiyiz karar veremedim. Sen bir fikir verebilirmisin! Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:45, 29 Ocak 2015 (UTC)

Gereken ne ise, onu yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Nasıl film festivallerinin yıllara göre logosu değişiyorsa, basketbol logoları da futbolda olduğu gibi değişebilir. Amacımız, okuyuculara doğru bilgi vermek değil mi?--i.e.msj 15:50, 29 Ocak 2015 (UTC)
Yani bu logoyu turnuvanın ana maddesinde kullanamam değilmi kenarında 2015 yazdığı için! Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:54, 29 Ocak 2015 (UTC)
Hayır efendim, AK kullanım kriterleri belirlenmiş durumdadır. Bu doğrultuda, resim galerisi oluşturmadan (yani resim galerisinde kullanılmadan, buna bokunu çıkarmadanı da dâhil edersek tam yerini bulur ve on numara olur :) ) ve maddeye önemli ölçede katkı sağlıyorsa hem bilgi kutusunda hem de, küçük resim olarak istediğiniz gibi kullanırsınız. Kolay gelsin. --i.e.msj 16:03, 29 Ocak 2015 (UTC)

İş birliği projesi hakkında soru

Merhabalar. Daha önce ilk maddemi ekleme konusunda bana yardımcı olmuştunuz şimdi ise iş birliği projesi için yardımıza ihtiyacım var. Projeye katkıda bulunmak istiyorum. Projeye katılmam için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. sevgi ve selamlarımla --Leyla Aylin (mesaj) 19:20, 29 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar sayın Leyla Aylin, elbette yardımcı olmak isterim. Nasıl bir yardım istiyorsunuz acaba? Buradaki işbirliği sayfasına adınızı eklemek mi sorun yoksa başka bir bilgimi? Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:32, 30 Ocak 2015 (UTC)

Tekrar merhaba. Ben aslında o listeye adımı ekleyip bir sayfa oluşturdum ama doğru yaptığımdan pek emin değilim. Bir bakabilirseniz çok sevinirim. Bir de projenin bu haftaki amacı sadece bilgi kutusu olmayan maddeleri belirlemek ve onlara şablon eklemek mi yoksa kategori oluşturmak, içerik eklemek gibi başka yönleri de var mı? Sevgilerimle Leyla --Leyla Aylin (mesaj) 00:42, 30 Ocak 2015 (UTC)

Tekrardan merhabalar sayın Leyla Aylin, ben İBP'deki sayfanızda ufak tefek değişiklikler yaptım. Bir bakarsanız farkları görerek ona göre hareket edebilirsiniz. Bu haftanın ana hedefi elbette bilgi kutusuz maddelere uygun bilgi kutularının eklenmesi ama diğer yapılacak düzenleme vb. şeyler içinde teşfik puanı verilmekte. Birde küçük öneri yapacağım. Ben İBP projesine katıldığım zaman değişiklik özetine [[Vikipedi:İş birliği projesi/2015/5. hafta|İş birliği projesi]] kapsamında düzeltmeler yapıldı. gibi bir ibare yazıyorum. Ve her desteğimden sonra kendi İBP sayfama gidip ekleme yapmıyorum. Gün sonunda ya da hatta pazar günü katkılarım sayfasına bakarak oradandeğişiklik özetlerini aratıp kolay bir şekilde sayları İBP sayfama ekliyorum. Benim şimdilik sözleyeceklerim bu kadar yine sorunuz olursa cevaplarım. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:59, 30 Ocak 2015 (UTC)

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinize dikkat edicem. Iyi geceler dilerim. Leyla --Leyla Aylin (mesaj) 01:26, 30 Ocak 2015 (UTC)

Göztepe

Tekrar merhaba;

2014-15 sezonu icin bir kac arkadasimdan destek almayi planliyorum. Is yogunlugum icersinde yeterli zamani ayiramayabilirim. Logo lisanslama ile ilgili nasil bir islem gerekiyor? Kulüpte iletisim birimindeyim, bizlik bir sey varsa yardimci olmaya calisayim.

Iyi günler. (Umarim mesaji dogru sekilde birakiyorumdur.)--Murat HmK (mesaj) 11:30, 30 Ocak 2015 (UTC)

Öncelikle mesaj doğru yerde sıkıntı yok! Siz doğru logonun linkini (png olursa süper olur) bana mesaj yolu ile atın. Ben lisanslama olayını halledeceğim. Aslına bakarsanız bu sezon maddesi işi çok zor değil. İlk başlarda zor gelebilir ama hafta da sadece 10-15 dakikanızı ayırdınız mı yeterli oluyor. Hatta işi öğrendikten sonra eski sezonlarla ilgili de girişler yaparsanız Göztepe gibi köklü bir kulübün tarihini erişilebilir hale getirebilirsiniz. Kulüpte çalışmanız bilgilere ulaşmak konusunda da sıkıntı yaşamayacağınız anlamına geliyor. Umarım katkılarınız devam eder. Sizin sezon maddesini aç derseniz ben 1 hafta içerisinde maddeyi hazırlarım. birde telifsiz fotoğrafları ekleseniz dadından yinmez durumuda olur Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:04, 30 Ocak 2015 (UTC)
Orijinal logo linki: https://dl.dropboxusercontent.com/u/25372880/Orjinal_1x1.png 2014-15'i acabiliriz, MertPrlant da bize bu konuda destek olacak. Tesekkur. --Murat HmK (mesaj) 14:00, 30 Ocak 2015 (UTC)

Buraya cvp yazdim ama benim mesaj sayfama eklenmedi. Oraya da güncelleme yapmam gerekiyor mu? :S Mesajlasmayi cözemedim burda :)

Doğrudur. Mesajı yazıp imzanızı attıktan sonra mesajı gönderin sonrada tekrar sayfayı değiştirmeye çalışıp mesajın ham halini tekrar sizin mesaj sayfanıza yapıştırın. Mesajlaşma bu şekilde çalışmakta. Logo ve 2014-15 işine de bakıp sizi bilgilendireceğim. Selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:10, 30 Ocak 2015 (UTC)

Tekrardan selamlar Hmk, Logo işi OK dir. Siz bir kontrol edin herhalde sorunu çözdük. MertPrlant'ın yaptığı kadro değişikliği kaynaksız olduğundan ki numarayıda yanlış girmiş devriye arkadaşlar tarafından haklı olarak geri alınmış. Ben şimdi kadroyuda güncelledim. Sadece 3 oyuncunun numarasını TFF kaynaklarında bulamadım. Çünkü onlar bu yıl hiç A takımda forma giymemişler. Onlarıda bildirirseniz girerim. Sezon maddesinide önümüzdeki hafta içerisinde açarım. Selam ve saygılarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 17:29, 30 Ocak 2015 (UTC)

Elinize saglik. Logo kaynagi olarak halen eski logoya link var. Isterseniz goztepe.org.tr altina güncel loguyu koyabilirim, kaynak gösterilmesi icin?

Bir de formalarin güncellenmesi icin yapmam gereken nedir? Onlari da png olarak hazirlamam mi gerekiyor?

Tesekkür. --Murat HmK (mesaj) 20:48, 30 Ocak 2015 (UTC)

Formalar farklı bir şekilde oluyor. Ama ben bu sezonun formalarını kulüp sitesinde göremedim. Resimlerinin olduğu linki bana yollarsanız ben formalar ile ilgilenen arkadaşı bilgilendiririm o da en kısa sürede değişikliği yapar. Logonun kaynağını düzelttim o sorun da ortadan kalktı. Ama yineden goztepe.org.tr altına da logoyu koyarsanız ayrıyetten iyi olabilir. Size özel bir sorum olacak ben her ne kadar Fenerbahçeli olsam ve Göztepenin renklerinden çok hazetmesemde :) geçen seneki logo formanızı çok beğenmiştim. O formanın hala satışı varmıdır? Bir forma kolleksiyoncusu olarak o formadan 1 adet edinmek isterim. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:53, 31 Ocak 2015 (UTC)

Forma1: https://www.tam35store.com/efsane-forma.html Forma2: https://www.tam35store.com/izmirin-gunesi-forma.html Forma3: https://www.tam35store.com/zafer-forma.html

Amblemi, goztepeorgtr altina Ptesi günü koyacagim, linki paylasirim. Arma forma kalmadi diye biliyorum. Yonetimin degismesiyle birlikte formalarda cok ciddi bir indirim yapilip tüketildi. Ptesi Magazaciliktan onu da ögrenirim. Tesekkurler. --Murat HmK (mesaj) 18:22, 31 Ocak 2015 (UTC)

Slmlar Hmk, formalarda tamamdır! iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:45, 3 Şubat 2015 (UTC)
Cok tesekkurler, cok guzel olmus. Yapan arkadasin eline saglik. 2015 sezonunu bekliyoruz, acilinca yavas yavas dolduracagiz. --Murat HmK (mesaj) 11:58, 4 Şubat 2015 (UTC)

Hocam tekrar merhaba; Su fotoyu arsivden silemiyor muyuz? Google aramalarinda en önce cikiyor, hatali amblem. :( http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/archive/f/fe/20150130144258!G%C3%B6ztepe.png --Murat HmK (mesaj) 22:34, 9 Şubat 2015 (UTC)


Selamlar üstadım, biraz geçte olsa Göztepe SK 2014-15 sezonu maddesi hazır. Bundan sonrası ellerinden öper. :) Tabiki yardımlarım ve değişikliklerin kabulleri ile her zaman size destek olacağım. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 07:34, 14 Şubat 2015 (UTC)

MertPrlant arkadasimla birlikte kisa süre icersinde baslariz. Tesekkürler. --Murat HmK (mesaj) 16:25, 16 Şubat 2015 (UTC)

Kolay gelsin. Yardımcı olmaya çalışacak arkadaş olarak Göztepe SK sayfasına yapmak istediğim düzenlemeleri kabul etmiyor. Kısa sürede çözüme kavuşturabilirseniz gerekli güncellemeleri yapacağım.

İyi günler. (MertPrlant (mesaj) 11:55, 30 Ocak 2015 (UTC))

Sayın MertPrlant, tam olarak mesajınızı anlamadım ama herhalde göztepe konusunda katkıları siz yapacaksınız. yani daha önceden yaptığınız bir katkı yok. Çünkü ben mesajda sanki siz önceden katkı yapmışsınız ama kabul edilmemiş gibi anladım. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 11:59, 30 Ocak 2015 (UTC)

Gün içerisinde Murat HMK ile görüştükten sonra kadro güncellemesi yaptım fakat kabul edilmedi. Eğer mevcut sıkıntı çözülürse bundan sonra yapılacak güncellemeler ile ilgileneceğim. İlginiz için teşekkürler. (MertPrlant (mesaj) 12:23, 30 Ocak 2015 (UTC))

Sayın MertPrlant, ben kadroyu güncelledim. Sadece 3 oyuncunun sırt numarasını TFF kaynaklarında bulamadım. Çünkü o 3 oyuncu bu yıl hiç A takımda forma giymemişler daha. Onları bana bildirirseniz onlarıda girerim. Sezon maddesinide önümüzdeki hafta içerisinde açarak sizi bilgilendireceğim. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 17:25, 30 Ocak 2015 (UTC)

İnceleme

Sayın Fenerli1978, Şablon:Türkiye ilçe nüfus/Hatay/Payas ve Şablon:Türkiye ilçe nüfus/Hatay/Defne sayfalarını incelermisiniz? Teşekkürler ve Saygılarımla. MHA18 (mesaj) 11:59, 30 Ocak 2015 (UTC)

Arsuz ve Payas

Sayın Fenerli1978, Arsuz sayfasında giriş bölümünde Yüzölçümü Kaynakta verilen bilgiye göre ve Nüfus bilgisini 2014 sayımına göre güncellermisiniz? Şuan hatalı ve yanlış girilmiş. Ayrıca Rakım 2 m olarak düzenlerseniz çok memnun olurum. Son olarak Payas sayfasında giriş bölümünde Nüfus bilgisini 2014 sayına göre düzenleyiniz. Teşekkürler ve Saygılarımla. MHA18 (mesaj) 14:04, 30 Ocak 2015 (UTC)

Facebook grubu

Selamlar fenerli, Galiba facebook grubunu kurmuşsunuz. Henüz gördüm köy çeşmesinde. Gruba istek attım. Yetkili sensin galiba. İsteği kabul edersen sevinirim.-- •Master•Hobbit•Mc• Mesaj 21:25, 31 Ocak 2015 (UTC)

30 Ocak değişikliği

Acaba hangi değişikliğimi geri aldın. Göremedim. Bir sürü değişiklik var sayfada. Hoşçakal. YALIN BALTA (mesaj) 07:55, 01 Şubat 2015

Часовые пояса в России

Fenerli1978, зачем Вы портите мои правки относительно часовых поясов в Российских городах? Как Вы наверное знаете в России больше нет летнего времени. Если Вам не трудно, Вы могли бы мне помочь навести порядок в часовых поясах в турецкой части. NoGo (mesaj) 09:07, 1 Şubat 2015 (UTC)

Sandal, Tarsus hakkında

Efendim iyi günler bir içeriğe telifli demişsiniz telifli klasörüne alıp silmişsiniz neden yani internetten oluşturulan herhangi bir kaynaktan köy hakkında bilgi alınamaz mı bununla ilgili bilgi almak ve köy grubuna bu bilgileride kaynak göstererek eklemenizi rica ediyorum çok teşekkür ediyorum Türkçe vikipedi ye emekleriniz için. sandal SELOSMANLI 22:12, 1 Şubat 2015 (UTC)

Merhabalar Selosmanlı, internette bulduğumuz bir fotoğraf veya resimi telif hakları dolayısıyla kullanamıyoruz. Bu bir yazı içinde geçerli. Siz muhtemelen bir tez çalışmasından direk olarak kopyala yapıştır ile metin oluşturmuşsunuz. Bu tip metinlerin telifi o metni yaratan kişiye aittir! Siz o metini kaynak göstererek kendi cümlelerinizle konuyu Vikipedi'ye aktarabilirsiniz. Telif ile ilgili daha detaylı bilgileri burada ve burada bulabilirsiniz. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 05:09, 2 Şubat 2015 (UTC)

Lütfen buraya o içeriği eklemem konusunda yardım eder misini ben uğraştım beceremiyorum henüz yeniyim teşekkürler şimdiden çok sağolun. — Bu imzasız görüş Selosmanlı (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın selosmanlı ben size iki örnek cümle yazayım sizde ona göre düzenlemelerinizi yapınız lütfen.

Kaynaktaki hali:Sandal Köyü, Tarsus’un kuzeyinde, Gülek Boğazı’nın güneybatısında bulunan orman köylerinden biridir. Köy şehir merkezine (Tarsus) 40-45 km olup, denizden 900-950 metre yüksekliktedir.

Teliften arındırılmış hali: Sandal köyü Mersin'e bağlı Tarsus ilçesinin kuzeyinde Gülek Boğazının güneybatısında yer alan bir orman köyüdür. Köy Tarsus ilçesine 45 km kadar uzaklıkta olup köyün rakımı 950 metre civarındadır.

İki paragrafta aynı şeyleri anlatmakta ama biz cümleleri değiştirerek telif hakkını ortadan kaldırmış oluyoruz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:24, 3 Şubat 2015 (UTC)

Zaman Dilimi

Merhaba Fenerli. Kullanıcı:NoGo Rusya şehir maddelerindeki Yaz saatlerini çıkarıyor ve zaman dilimlerini değiştiriyor. Sen bu konularda bilgilisin, ilgilenmen mümkün mü? İyi vikiler. --Ömer Berkaymesaj 13:52, 2 Şubat 2015 (UTC)

Selam

Selam Fenerli1978 sayfa açmıştım ancak sayfa onay bekliyor acaba siz onaylayabilirmisiniz. Sayfa ismi Sadri Alışık Konservatuvarı teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Bana William Deyin!!mesaj 15:04, 2 Şubat 2015 (UTC)

31 Ocak'ta silinen madde başlıkları

31 Ocak'taki ölümler listesinde Merahm adlı kullanıcı tarafından maddeler silinmiş gözüküyor. Ben tekrar o maddeleri ekliyorum. Bilerek mi sildi acaba merak ettim doğrusu.

Selamlar YALIN BALTA, benim gördüğüm kadarıyla o silmemiş silen İnci622 nickli kullanıcı, Sana tavsiyem bu tip değişikliklerde sayfanın geçmişine bak ve misal bu değişiklik için son kullanıcının yaptığı değişiklikler için misal 2 değişikliği eski hâline getir opsiyonunu kullan senin için daha rahat olur uğraşmazsın. Bu arada imza atmayıda unutmayalım Göz kırpma. selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 07:43, 3 Şubat 2015 (UTC)
31 Ocak'ta ki Defne Joy Foster Madde Başlığı silinmiştir. Tekrar ekliyorum. Sizinle daha rahat iletişim kurabileceğimiz bir yöntem yokmudur? YALIN BALTAMesaj 09:55, 3 Şubat 2015 (UTC)

Tekrardan selamlar YALIN BALTA, Defne Joy Foster'ı ben silmiştim. Çünkü ölüm tarihi 2 Şubat 2011 görünmekte, 31 Ocak değil. Daha kolay iletişim için istersen bir facebook grubumuz var. Oraya dahil olursan belki daha hızlı olabilir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:27, 3 Şubat 2015 (UTC)

Forma

Formalar tamamdır, üstad. Formaları ben yapmadım, bu işlerin ustasından rica ettim, o da sağolsun yaptı. Başka istediğin forma var mı? :) -- Supermæn (mesaj) 08:57, 3 Şubat 2015 (UTC)

Üstad, sen bana biraz zaman ver, ben hallederim. :) -- Supermæn (mesaj) 10:36, 3 Şubat 2015 (UTC)

Doğum günün kutlu olsun


Ben facebook'un yalancısıyım ama bugün doğum günün gözükmekte. Nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:29, 3 Şubat 2015 (UTC)
Teşekkürler Fenerli1978, ben de senin doğum gününde bir sürpriz yapmayı düşünüyorum. --Uğurkentmesaj 09:49, 3 Şubat 2015 (UTC)

İnceleme

Sayın Fenerli1978, Hatay, Belen, Payas, Şablon:Türkiye ilçe nüfus/Hatay/Arsuz, Şablon:Türkiye ilçe nüfus/Hatay/Defne ve Şablon:Türkiye ilçe nüfus/Hatay/Payas sayfalarını inceler misiniz? Teşekkürler ve Saygılarımla. MHA18 (mesaj) 08:59, 4 Şubat 2015 (UTC)

Sorun nedir

Sayın Fenerli1978, Hatay sayfasında > Sınır kapıları bölümünde yaptığım değişikliği neden geri aldınız sorun nedir? Acaba sorabilirmiyim değişiklik özetinde bu şablon kaldırıldı. Böyle bir kullanımımız yoktur diye bir özet yazmışsınız Yayladağı sayfasındada {{Türkiye'nin sınır kapıları}} şablonu bulunmaktadır. Çok yanlış yapıyorsunuz. Ayrıca diğer sayfalarda yaptığım değişiklikleride geri almışsınız verilen linkler doğrudur ancak sayfalarda veriler bulunmamaktadır. Size hak veriyorum ama kaynak sayfalarda kalabilirdi. Sizin gibi tecrübeli bir devriyenin böyle yapması doğru değil ama artık yapacak bir durum yok size iyi çalışmalar. MHA18 (mesaj) Teşekkürler ve Saygılarımla. MHA18 (mesaj) 11:10, 7 Şubat 2015 (UTC)

Sayın MHA18, dolaşım şablonunu ilgili sayfalar için kullanmaktayız ve dolaşım şablonlarını sayfanın ortasına değil en altına koyuyoruz! Yayladağı sayfasında ki de yanlış olmuş aslına bakarsanız! Çünkü yayladağı sınır kapısı sayfası açılarak şablonun oraya konması gerekmektedir! Kaynaklara gelecek olursak veri olan bir linki kaldırıp (ki onuda IP ile katkı yaparken sizin tarafınızdan konmuştu!) veri olmayan bir linkin sayfada durmasının ne anlamı olabilir! Bİlgiler ile ilgili kaynak şu an için meteoroloji sitesinde yoktur. O siteye eklendiğinde tabiki o linkin sayfada bulunması daha doğru olur. Umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir! Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 11:18, 7 Şubat 2015 (UTC)

İki soru 1 cevap

Selamlar üstadım, bir maruzatım olacak. bu sayfada bir bando resmi var. Hulusi Öktem'inde aralarında olduğu bunu nasıl yükleyebiliriz? 80 yılı geçmiş herhalde ama sen bir fikir verebilirmisin? Bir sana facebook'tan bir mesaj attım ama diğer kutusuna düştüğü için görmemiş olabilirsin. Onada bir bakabilirmisin? Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:04, 7 Şubat 2015 (UTC)

Commons'ta 1923 sonrası görüntüler her zaman sorun çıkarabilir. Bana bunu milliyetçiliğe döküyorsun diyorlar fakat Commons'da özellikle bizdeki 70 yıl ile ABD'deki 100 yıl farkını sürekli kollayan ve Türk kullanıcıları izleyenler maalesef var. Elbette bunu doğrulamak imkansız. Bunu telif hakları ile ilgilenen herkes biliyor ama dillendirdiğimde de, konu farklı yönlere çekiliyor. Bana göre bu durum, dilbilimcilerin birbirini çekememeleri gibi bir şey :) ABD'de 70 ila 100 yıl arasında değişen kamu malı durumu, FSEK uyarınca bizde 70 yıl. Sonuç olarak bu görüntüyü oluşturan kişiyi bilmiyoruz ve görüntü senin de gösterdiğin gibi alenileşmiş. Söz konusu görseli yükledim. Ben Commons'ta izleme listeme ekledim. Sende eklersen iyi olur. Bunu kaynak göstererek kırpma da yapabilirsiniz. Ayrıca sizin dosyanız ile birlikte İstanbul ile ilgili iki, üç görsel daha yüklemiş oldum. Teşekkürler.--i.e.msj 17:38, 7 Şubat 2015 (UTC)

Öncelikle ellerine sağlık. Bende izleme listesine aldım dosyayı. Bugün başka birşey daha gördüm kararımı verdim ama yine sana sormadan yanlış bişey yapmak istemedim. Burda, burda ve burda TSK ile ilgili logolar kullanılmış. Hatta ben birinde düzeltmede yaptım ama adil kulllanım için senin fikrini almak istedim. Bu logolar Hava Kuvvetleri'de dahil 100 yıldan eski logolar bu nedenle şablonda bulunmalarında sakınca yok değilmi? Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 05:50, 8 Şubat 2015 (UTC)

Oooo, eski bir yaraya parmak basmışsın. Bunun altından kalkılabilecek gibi değil.Buradaki tartışmaya bir göz atabilirsin. Biz içinden Sahil Güvenlik dışında çıkamadık. Kim çıkar bilmiyorum? Ama ben değil :) --i.e.msj 09:41, 8 Şubat 2015 (UTC)

Selam

Selam. Teşekkürler alakadar olduğun için. Tüik sitesi şu an hata veriyor, ben de bir şey yapmıyorum. Tüik sitesinde şu kriterleri ve tablo formatı olarak "html"yi seçtikten sonra "raporu oluştur"u tıklayınca bir url üretiyor. Her il için ayrı ayrı bunu yapıp, 81 adetlik url listesi yapmak gerekiyor. Sonra bu listeyi superyetkin'e gönderiyoruz. Site şu an çalışmıyor ama. --Sadrettin mesaj 22:35, 7 Şubat 2015 (UTC)

Tamamdır. Sağol. --Sadrettin mesaj 07:36, 8 Şubat 2015 (UTC)
2014 Türkiye nüfus sayımı sayfasında kadın-erkek değil de, bir önceki nüfus sayımında ve tüm nüfus şablonlarında olduğu gibi kırsal nüfus-şehir nüfusu ayrımı yapmıştık. Yüzdelik şablonu doğru çalışıyor, kadın erkek nüfusu zaten her yerde neredeyse yüzde50-yüzde50 olduğu için grafik gösteriminin bir anlamı kalmıyor. --Sadrettin mesaj 20:17, 11 Şubat 2015 (UTC)
Büyükşehirlerde kır-şehir grafiği eklenmesin bence. Tablonun aşağısında not düşeriz bir açıklama ile. Kadın-Erkek grafiğini, Kır-şehir olarak değiştirebilir misin? --Sadrettin mesaj 19:35, 12 Şubat 2015 (UTC)

Revizyon kontrolü

Selam. Biraz daha dikkatli olalım. İyi çalışmalar. --esc2003 (mesaj) 23:09, 7 Şubat 2015 (UTC)

Bu kullanıcıya biri dur diyecek mi?

Geri dönüşler anlık yoğunluklar nedeniyle gecikebiliyor. Vikipedi kurallarına aykırı davranışlar sergileyen her iki kullanıcı da engellendi. Dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 12:27, 8 Şubat 2015 (UTC)

Poyraz Karayel (dizi)

Fenerli1978 bu sayfayı kontrol edermisiniz?Telif hakkı ihlali yapmışmıyım?Birde kaçak sayfasında İstanbul Sokakları yazmışsınız bunun kaynağı nedir açıklarmısınız? — Bu imzasız görüş Emirged (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın Emirged, öncelikle mesaj sayfası yoluyla konuşmayı seçtiğiniz için teşekkür ederim. Öncelikle Kaçak sayfası ile başlayacak olursak benim şurada yaptığım ve sizin deyiminizle İstanbul sokaklarının eklenmesi vandal bir IP kullanıcının şurada yaptığı değişiklikleri geri almaktır. Benim değişikliğimden önce yapılmış şu versiyonda da o bilginin orada olduğunu görebilirsiniz! İkinci olarak Poyraz Karayel sayfasında telif haklarını bayağı kaldırmışsınız. Ama hepsi değil mesela Poyraz, dibi görmüş bir adam. gibi ifadeler hala bulunmakta. Size yol göstermesi açısından şu versiyonu karşılaştırırsanız daha yardımcı olabilir. Üçüncü olarak burada yeni olduğunuz için sizi Kukla hesap konusunda uyarmak isterim. Bir kullanıcı ceza aldığı zaman bu ceza kullanıcıya verilmektedir. Sizin tekrardan IP yoluyla ve/veya yeni hesap açarak değişiklik yapmanız kukla olarak algılanacağından süresiz engellenmeniz söz konusu olur! Ve son olarakta mesaj yazdıktan sonra mesajınızı ~~~~ (4 tilde) kullanarak imzalamanız gerekmektedir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 22:18, 8 Şubat 2015 (UTC)

Bilgilendirme

Sayın Fenerli1978, Antakya ve Samandağ sayfalarında yaptığım değişiklikleri gördünüz sanırım son kararlı sürümleri geri dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim ben bu sayfalarda hatalı bilgileri geri alırken madde bilgilerinin yarısından fazlası silindi. İnternete bağlandığım cihazın ekran boyutu yeterli olmadığından geri alma işleminde toplu halde bilgiler silindi bende sizden yardım isteyip bu 2 sayfanın kararlı sürümüne geri dönüş yapmanızı talep edecektim. Şunu bilmenizi isterimki ben kötü niyetli kullanıcı değilim. Geçen Superyetkin'e yazdığınız mesajı gördüm gerçekten çok üzüldüm benim hakkımda Worldblack kuklası olduğundan süphelenmekteyim gibi bir ifade kullanmışsınız ve beni YetkiliMert isimli kukla bir kullanıcıya benzetmişsiniz bu düşünceniz çok kötü ve çok yanlıştır. Ben Vikipedi sitesinde yeniyim elbette hatalarım olacak ama böyle bir tanımı hak etmediği düşünüyorum. Bu konuda bilginiz olsun. MHA18 (mesaj) 07:50, 9 Şubat 2015 (UTC)

  • Kullanıcının beyaz liste üyeliği sonlandırılmıştır. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 17:36, 9 Şubat 2015 (UTC)

Liste

Selam. Eline sağlık. Adres listesini Superyetkin'e iletirsen memnun olurum. 10 gün içinde adres kayboluyorsa en kısa sürede arşivleyelim o zaman :) --Sadrettin mesaj 17:54, 9 Şubat 2015 (UTC)

Arşiv url

Merhaba. Internet Archive'ın arşivlemede kullandığı bot ne yazık ki NTV.com.tr tarafından engellenmiş New York Times'ta da yaşanan bu sorun hakkında yapabileceğimiz pek bir şey yok gibi.

Vikipedi istatistiklerinin botla güncellenmesi konusunda ise ilk fırsatta bir çalışma başlatacağım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:06, 9 Şubat 2015 (UTC)

Arşiv bağlantıları hazır İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:43, 10 Şubat 2015 (UTC)

Millî Futbol Takımı sayfaları için

Selamlar hocam, milli takım sayfaları için EN vikide gördüğüm Şablon:UT sıra (yani açılımı Ulusal Takım sıralaması) şablonunu yaptım. EN de olan şunu ve şunuda Türkçe şablona yönlendirdim. Yani EN den direk kopyala yapıştır yapabilirsin. Sen milli takımları çok kullandığın için sana haber vereyim dedim. Bir kullanım örneğini Demokratik Kongo Cumhuriyeti Millî Futbol Takımı sayfasında da görebilirsin. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 07:43, 10 Şubat 2015 (UTC)

Selamlar, bence süper olmuş. Kullanımı da oldukça rahat. Ayın 12'sinde açıklanıyor yeni sıralama epey yardımcı olur bana. Değiştiririm mevutları. Sadece Nft yerine Türkçesi Mft olabilir miydi? Ayrıca up/down/steady için de artış/azalış/sabit. Neyse onlar küçük ayrıntı. Eline sağlık. Aslında konu açılmışken bir de şöyle bir şablon görmüştüm ben. Oldukça yararlı bir şablon gibi. Kısa ve kullanışlı. Vaktin olursa bakabilirsin belki. Ben biraz baktım ama karışık geldi bıraktım. 208 ülkenin tamamının girilmesi lazım sanki. Sevgi ve saygılar benden de. İyi vikiler.--Teacher0691 (mesaj) 09:10, 10 Şubat 2015 (UTC)
  • Eline sağlık tekrar. EN den kopyalama yapmıyorum ben Excell programım var onun için de :) Sana gönderecektim unuttum onları da bu arada. İyi günler. --Teacher0691 (mesaj) 10:03, 10 Şubat 2015 (UTC)

Biraz köpüklü çay da sizin için!

Dilerim "kızgın ve de mahzun" olmanıza sebebiyet veren durumdan feraha erişirsiniz. Kullanıcılarla olan iletişiminizi gözlemliyor ve sabrınızdan ötürü de tebrik ediyorum. İkmal (mesaj) 10:50, 10 Şubat 2015 (UTC)

Merhabalar İkmal, öncelikle soğuk kahve için teşekkürler. En yakın zamanda iadei ziyarete (ben pek eski kelimeleri bilmem umarım doğru yazmışımdır) geleceğim. Aslına bakarsanız eriştimde yoğunluktan bir türlü sayfaya elim gitmiyor. İzleme listeme bile doğru dürüst bakamadım kaç günlerdir. Sabır konusuna gelecek olursak genelde sakin bir insanımdır. Eşim dahil çooooooook kızdığımı gören olmamıştır. Tek sinirlendiğim Fenerbahçe maçlarındadır ki artık saat farkından dolayı onlarıda seyredemediğimden o da kalmadı. Sinirlendiğim zaman 10 kere düşünür 0,5 kere yazarım . Sizin eski Türkçe mesajlarınızı bazen anlamakta zorluk çektiğimide belirtmek isterim. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 11:00, 10 Şubat 2015 (UTC)

  • Afiyet şeker olsun. :) Bir dahakine kahve ikram ederiz :) Ne güzel hasletleriniz var yahu, Vikipedi'de böyle naif insanların varlığını görmek beni ne kadar mesut ediyor bil bilseniz. Sohbetiniz harika gerçekten. Bende bu aralar tabiri caizse yetki zulmü altındayım. Sizin gibi naif, nazik ve de mâkul insanların Vikipedi'de hizmetli olması müstehaktır bence. Her şey gönlünüzce olsun :) --İkmal (mesaj) 11:28, 10 Şubat 2015 (UTC)
  • Tekrar merhaba sayın İkmal, misal az önce yazdığınız hasletlenmek kelimesini hayatımda ilk defa duydum herhalde keyif almak ile ilgili bişey olsa gerek :) . Bu arada şurada bir facebook grubumuz var. Eğer katılırsanız sosyal medya üzerinden de görüşebilir. Hizmetlilik işine gelince teveccüğünüz için teşekkürler ama kalsın ben almıyım :). Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 11:34, 10 Şubat 2015 (UTC)
  • İlahi, Allah sizi de güldürsün. Çok hoşsunuz. Hasletlenmek değil haslet :) "Huy" manasına geliyor :) Ne güzel huylarınız davranışlarınız var demek istedim. Yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım :) --İkmal (mesaj) 11:44, 10 Şubat 2015 (UTC)

sevgili fenerli, madde silinme sürecinde. kalırsa ilgilenilir, kendini üzme, sıkma bence. :) sevgiler. --kibele 08:23, 13 Şubat 2015 (UTC)

Uyarınız için teşekkürler...

Uyarınız için teşekkürler...
Merhaba Fenerli1978, 10 Şubat sayfasında yapmış olduğum bu değişiklikle (* 2011 - Yargıtay'ın Daire sayısı 32'den 38'e, üye sayısı 250'den 387'ye; Danıştay'ın Daire sayısı 13'ten 15'e, üye sayısı ise 95'ten 156'ya çıkarıldı. ) ilgili uyarınız için teşekkür ederim. Aslında ben de bu eklemeyi yaparken tereddütte kalmıştım, yapmış olduğunuz “taşıma” çok isabetli olmuş. Saygı ve selamlarımla, iyi günler dilerim. Merahm (mesaj) 08:51, 13 Şubat 2015 (UTC)

Kaçak (dizi)

Fenerli kaçak sayfasını değiştirip durma Finalde dadaylı burak doktor ve sarı erol ölmedi.Teorik olarak yapmıştın bu değişiklikliği.Sayfada şuan ne vandallık var ne telif hakkı ihlali vazgeç artık. {{Tokarev (mesaj) 15:38, 14 Şubat 2015 (UTC)|Tokarev}}

Merhaba

TR Wikipedia'da kontrol edilmemiş çok fazla içerik var. En azından yaptığım değişikliklerin çoğu uzun süredir onaylı değil. Beyaz liste grubuna dahil olmak istiyorum. Başvuruyu nereden yapabilirim? Teşekkürler. 1U24 (mesaj) 10:28, 14 Şubat 2015 (UTC)

Merhaba sayın 1U24, beyaz liste için hizmetlilere başvurmanız gerekmektedir. Ben pc başına geçince ddeğişikliklerinize bakıp onaylamaya çalışırım. Saygı ve selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:58, 14 Şubat 2015 (UTC)

Rica

iyi aksamlar Fenerli1978.rahatsz ediyorum.bir sorum olucak.Maddelerin bilgi kutusuna mudahele edemez miyim? Oyuncular yerine Karakterler yazmak istiyorum olmuyor.Zahmet degilse sebebeni ögrenmek isterim.SAYGILARLAOkanfan (mesaj) 20:27, 14 Şubat 2015

Merhabalar Okanfan, öncelikle geç cevap için kusura bakma sabahtan görmüştüm mesajı ama sonra tamamen aklımdan çıktı. Dizi veya film sayfasındaki bilgi kutusunda bahsediyorsan orada karakterler bulunmuyor. Bu standart gereği böyle ama sayfada ayrı bir tablo yaparak oyuncunun yanına karakteri belirtiyoruz. Umarım cevap konusunda yardımcı olabilmişimdir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 07:55, 15 Şubat 2015 (UTC)

  • Selam.Cevapladiginiz için.tesekkur ederim.ASIL siz kusura bakmayin.Vaktinizi ALDIM.SAYGILARLA Okanfan (mesaj) 08:13, 15 Şubat 2015 (UTC)

Sürüm kontrolü sorunları

Kullanıcının devriyelik hakkı geri alınmıştır. Dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 11:44, 15 Şubat 2015 (UTC)

Merhaba

Merhaba Fenerli1978 kardeşim acaba şu sayfayı onaylayabilirmisiniz. Uğurcan Keleş , teşekkür ederim. Tiyatro-Oyunculuk SanatıM 18:40, 15 Şubat 2015 (UTC)

Sayın Tiyatro-Oyunculuk Sanatı, açtığınız madde Uğurcan Keleş'i silinmesi için işaretledim. Çünkü madde şu an için kayda değer değildir. Bu konu ile ilgili lüften şu sayfayı incelemenizi rica ederim. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 22:05, 15 Şubat 2015 (UTC)

Tamam Fenerli1978 kardeşim., kardeşim beyaz listeye sizmi ekliyormusunuz. zahmet olmaza beyaz listeye ekleyebilirmsiniz...İyi çalışmalar.Tiyatro-Oyunculuk SanatıM 11:48, 16 Şubat 2015 (UTC)
Sayın Tiyatro-Oyunculuk Sanatı, ben hizmetli değilim. Beyaz liste alımı için doğru adres hizmetlilerdir. Fakat daha yeni olduğunuzdan böyle bir istek şu an için olumlu onay alamayacağını düşünmekteyim. Olumlu değişikliklerinizin artması sonucunda beyaz listeye girmeniz daha kolay olacaktır. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:08, 16 Şubat 2015 (UTC)
anladım kardeşim Peki teşekkür ederim sizde iyi vikiler iyi çalışmalar.Tiyatro-Oyunculuk SanatıM 13:23, 16 Şubat 2015 (UTC)
Fenerli1973 kardeşim merhaba kusura bakmayın ikide bir sizi rahatsız ediyoruz.ama Acaba Oyunculuk Tarihi sayfasını onaylayabilirmisiniz.kardeşım Teşekkür ederim. İyi vikiler.Tiyatro-Oyunculuk SanatıM 20:30, 16 Şubat 2015 (UTC)

Aston Villa FC

Selamlar Rapsar, değişikliği yaparken geri alabileceğini düşünmüştüm. Bence TD değişikliklerinde nasıl başladı nasıl gönderildi genelde önemli olan bilgiler olduğunu düşünüyorum. Ama tabiki sen maddeye çok fazla emek vermiş birisisin. Maddenin içeriğini benden daha iyi biliyorsun. O nedenle yaptığın doğru olabilir. Birde bu arada ne zamandır sana yazacaktım atlıyorum, facebook'ta bir grup kurduk. Gelip katılırsan seviniriz. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:46, 16 Şubat 2015 (UTC)

Selam. Estağfurullah, daha çok emek vermiş olmam benim daha iyi bildiğim anlamına gelmiyor :) Yalnızca aşırı detaya kaçmamak gerektiğini düşünüyorum. Her teknik direktör için ilk maç bilgisini versek misal, 20-25 tane daha cümle eklenir maddeye :) Önceki dönemlerde kabaca sezon özetleri yapılmıştı, dengesizlik olacağı kanaatindeyim. FB kullanmıyorum aktif olarak.--RapsarEfendim? 08:50, 16 Şubat 2015 (UTC)

Yeni Üye

Hoşbulduk kardeş ben teşekkür ederim :-)

Ben wikipedia yeni üye oldum ama bu konu ansiklopedi (site) hakkında çok yeniyim. Daha önce pek çok kez wikipedia'dan makale veya pek çok bilgi edinmişliğim mevcuttur ama yazar olmadım. Bu mesele hakkında yeni olduğumdan sizden yardım isterim wikipedia'yı nasıl öğrenenebilirim acaba :-)

Wikipedia'nın temel politikaları hakkında biraz bilgi edindim fakat, diğer meselelerde kafam çok karıştı (Kullanıcı sayfası oluşturup kişilik hakkımda bilgi vermek, yeni bir madde yazmak yada madde hakkında tartışma ) nerden öğrenebilirim wikipedia'yı tam anlamıyla.

Teşekkürler...--Realiv (mesaj) 16:00, 16 Şubat 2015 (UTC)

Kendi sayfasına verilen bağları silmek vandalizm olarak tanımlanıyor, sizin yaptığınız program hatalı çalışıyor68.100.170.227 02:48, 17 Şubat 2015 (UTC)

Bu sayfada kendi adına verilmiş bağları sildirtmiyor..Ayrıca Muin’ed-Dîn Pervane bağlantısını vandalizm olarak tanımlıyor..Açabilirmisiniz?? 68.100.170.227 02:13, 17 Şubat 2015 (UTC)

Çaresaz

Çaresaz maddesindeki değişikliği hatırlıyorum. Tamamen farklı bir şekilde algılayıp onaylamışım. Hatamı siz söyleyince fark ettim. Teşekkür ederim. Bugün devriyelik yetkimin süperyetkin arkadaşımız tarafından açıklama yapılmadan geri alınmış olduğunu gördüm. Artık bu tür hatalar yapmayacağıma emin olabilirsiniz:) Tek amacımız bende dahil tüm kullanıcıların doğru bilgiye ulaşmasıdır. Kolay gelsin..