Tak çalıştır: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmemiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Addbot (mesaj | katkılar)
k Bot: Artık Vikiveri tarafından d:q857815 sayfası üzerinden sağlanan 20 vikilerarası bağlantı taşınıyor
uiaütrd
1. satır: 1. satır:
'''Tak Çalıştır''' (''Plug and play''; PnP), genellikle bilgisayarlarda sisteme bağlı olan bir donanımın herhangi bir ayarlamaya ihtiyaç olmaksızın donanımın sürücüsünün otomatik olarak sisteme yüklenmesi anlamında kullanılan terimdir. Genellikle bilgisayarların usb veya ps/2 portunu kullanan cihazlar için kullanılan bir terimdir.
'''Tak Çalıştır''' (''Plug and play''; PnP), genellikle bilgisayarlarda sisteme bağlı olan bir donanımın herhangi bir ayarlamaya ihtiyaç olmaksızın donanımın sürücüsünün otomatik olarak sisteme yüklenmesi anlamında kullanılan terimdir. Genellikle bilgisayarların usb veya ps/2 portunu kullanan cihazlar için kullanılan bir terimdir. oyle olum iste daha ne istiyon ;)


== Ayrıca bakınız ==
== Ayrıca bakınız ==

Sayfanın 06.27, 2 Ekim 2013 tarihindeki hâli

Tak Çalıştır (Plug and play; PnP), genellikle bilgisayarlarda sisteme bağlı olan bir donanımın herhangi bir ayarlamaya ihtiyaç olmaksızın donanımın sürücüsünün otomatik olarak sisteme yüklenmesi anlamında kullanılan terimdir. Genellikle bilgisayarların usb veya ps/2 portunu kullanan cihazlar için kullanılan bir terimdir. oyle olum iste daha ne istiyon ;)

Ayrıca bakınız