Kullanıcı mesaj:Cat: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
k İncelemeelemani tarafından yapılan değişiklikler geri alınarak, Dlybzgn tarafından değiştirilmiş önceki sürüm geri getirildi.
Değişiklik özeti yok
52. satır: 52. satır:
--[[Kullanıcı:Ozguroot|Ozguroot]] 00:17, 29 Aralık 2011 (UTC)
--[[Kullanıcı:Ozguroot|Ozguroot]] 00:17, 29 Aralık 2011 (UTC)


== Yardım ==
brdhaba,ben vikipedide yeniyim ve yardıma ihtiyaç duyuyorum kimlerden nasıl yardım alabilirim ?
brdhaba,ben vikipedide yeniyim ve yardıma ihtiyaç duyuyorum kimlerden nasıl yardım alabilirim ? <small>— ''Bu imzasız yazı [[Kullanıcı:Dlybzgn|Dlybzgn]] ([[Kullanıcı mesaj:Dlybzgn|mesaj]] • [[Özel:Contributions/Dlybzgn|katkılar]]) tarafından eklenmiştir. ''</small>
:Kusura bakmayın, yanlışlıkla yukarıdaki mesajı geriye almışım. Düzeltip, geriye aldım. İyi çalışmalar. --<font color="#000000" size="3" face="Script MT Bold">[[Kullanıcı mesaj:İncelemeelemani|i.e.]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:İncelemeelemani|msj]]</sup></font> 18:02, 8 Temmuz 2013 (UTC)

Sayfanın 18.02, 8 Temmuz 2013 tarihindeki hâli


Tunceli İlçeleri Şablonu

Merhaba, Tunceli ilimizde ilçelerindeki köy ve beldeleri gösteren şablon yok..Koyabilir misiniz acaba ?

Taşıma

Brın brın brın!

Şu anda "Sayfa" isimli menünün içine taşınmış olması lazım. Ama çıkarabiliriz oradan dilersen?

Vito Genovese 23:29, 19 Şubat 2011 (UTC)


Hen, anladım. Sen Vector görünümü ile karşı karşıyasın şu an. O yüzden taşı falan o yukarıdaki yıldızın yanındaki aşağı bakan okun üzerine gelince gözüküyor. Eski betiklerini kullanabileceğin bir yere taşıdım.

Şimdi Firefox'taysan CTRL + SHIFT + R; IE'deysen CTRL + F5 çekersen aşina olduğun görünüme biraz daha yakın bir görünüm elde edebilirsin. Vector görünümü hiç içine sinmediyse, Tercihler -> Görünüm'den Monobook'a geri dönebilirsin. Betiklerin artık ortak olan common.js sayfasında. Bu nedenle Monobook'a dönsen de sorunsuz kullanabileceksin.

Vito Genovese 23:38, 19 Şubat 2011 (UTC)


Bilmukabele :)

Vito Genovese 23:42, 19 Şubat 2011 (UTC)


Yardım

İyi çalışmalar. Ben bir yardıma ihtiyaç duyurum ( sayfa) Sen benle bağlantı kurabilir misin? Adresim : lusjeune@yahoo.it --Mendilboldum 23:18, 17 Mayıs 2011 (UTC)

The Emirr

Merhabalar. Bu projeye bence iyi bir hayat öpücüğü gerekli. Ne dersiniz? Bence hemen çalışmaya başlayalım, katılımcı sayısını artıralım ve ayın projesini düzenli olarak uygulanabilir hale getirelim. Değerli katkılarınızla proje için umudum bir hayli artacak. Şimdiden teşekkürler. İyi günler.

 The Emirr İleti 19:05, 02 Aralık 2011 (UTC+4)

Bir şikayet

İngilizce Wikipedia'da, şahsıma yönelik ağır hakaretler ve tehditler içeren aşağıdaki mesaj, burada Vikipedi'de de aktif olan Camoka4 adlı kullanıcınıza aittir. Çeşitli araştırmalarıma tekabülen, söz konusu kişinin IP adres bilgileri dahil tüm bilgiler belirgin olduğundan, yasal mercilere başvuru yapacağım. Sizleri durumdan haberdâr kılmak istedim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Esen kalınız. Bakınız --Ozguroot 00:17, 29 Aralık 2011 (UTC)

Yardım

brdhaba,ben vikipedide yeniyim ve yardıma ihtiyaç duyuyorum kimlerden nasıl yardım alabilirim ? Bu imzasız yazı Dlybzgn (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kusura bakmayın, yanlışlıkla yukarıdaki mesajı geriye almışım. Düzeltip, geriye aldım. İyi çalışmalar. --i.e.msj 18:02, 8 Temmuz 2013 (UTC)