Kullanıcı mesaj:Abdullah Köroğlu: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Abdullah Köroğlu (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Abdullah Köroğlu (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
== Hoş geldin Abdullah KÖROĞLU! ==
== Hoş geldin [https://facebook.com/abdullah.koroglu.42 Abdullah KÖROĞLU]! ==
{| cellspacing="0" cellpadding="0" style="margin:0em 0em 1em 0em; width:100%"
{| cellspacing="0" cellpadding="0" style="margin:0em 0em 1em 0em; width:100%"
| style="width:47%; vertical-align:top; border:1px solid #fad67d; background-color:#faf6ed;" |
| style="width:47%; vertical-align:top; border:1px solid #fad67d; background-color:#faf6ed;" |

Sayfanın 12.35, 26 Nisan 2013 tarihindeki hâli

Hoş geldin Abdullah KÖROĞLU!

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Citrat 14:27, 23 Ağustos 2007 (UTC)



  • merhaba, başlıklarda, kategorilerde ve ara başlıklarda özel isim dışında büyük harf kullanmıyoruz. Vikipedi:Biçem el kitabı'nda gerekli bilgiler var. kolay gelsin. --kibelemesaj 12:44, 22 Ağustos 2007 (UTC)

Kategori isimleri

Merhaba, kategori isimlerinde ikinci kelimeleri küçük harf ile yazıyoruz. Kolay gelsin.--Erkan 13:57, 22 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba

Bir maddenin silinmesi gerekli olsa da Sil şablonu eklerken içini boşaltmayınız. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 19:09, 24 Ağustos 2007 (UTC)

Kategoriler

Selamlar.Bir süredir dikkatimi çekiyor da maddelerin kategorilerini düzenliyorsunuz.Ancak bence eksik yaptığınız birşey var.Örneğin az önce Arşimet prensibi sayfasında yaptığınız değişikliği düşünürsek.Arşimet prensibi evet akışkanlar mekaniği ile ilgili bir konudur, ancak fizikle ilgili bir konudur da.Yani kategori eklerken önceki kategorileri silmezseniz bence daha iyi olacak.Çalışmalarınızda kolaylıklar.

Sağlamcıileti 08:01, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Mantıklı.Ben kategorileri maddelerden direkt o kategorilere ulaşmak amaçlı düşünüyordum.Ancak söylediğiniz de mantıklı.Kolaylıklar.

Sağlamcıileti 08:16, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Kategori

Aslına bakarsan ben de bir aydır takılıyorum.Ancak bu süre zarfında böyle soruları kimlere sorabileceğimi öğrendim.Kibele, Maderibeyza, Mskyrider, MetalMilitia'dan birine sorarsan onlar bu işi daha iyi biliyorlar.Ancak benim gördüğüm kadarıyla senin yaptığın tek yolmuş gibi görünüyor, emin değilim.Cevabını bu arkadaşlardan aldığında beni de bilgilendirirsen sevinirim.

Sağlamcıileti 08:54, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Taslak madde açmak

Sayın SMszimail, açtığınız taslak maddler maalesef tasdlak olamayacak kadar kısalar. Açtığınız bir maddenin taslak olabilmesi için VP:TAS'ta da belirttiği gibi en az 3-4 cümle olmalıdır. aksi taktirde açtığınız maddeler kısa bulunup silinebilirler. Teşekkürler kolay gelsin.--Erkan 12:08, 7 Eylül 2007 (UTC)

Ödül

Çalışkan Yıldızı
Vikipedye yaptığı güzel katkılarından dolayı Erkan tarafından sana taktim edilir. 15-09-07


Kategori Akışkanlar mekaniği

Selam bu kategoride yaptığın değişikliği geri aldım. Çünkü Aerodinamik (havacılık)'ğın bir altı olarak kalmasında bir sakınca yok. Sonuçta fazla kategori göz çıkarmaz ne dersin?--Erkan 20:50, 17 Eylül 2007 (UTC)

OK onu görmediğim için. Sanırım biraz sabırsız davrandım. Sen bildiğin gibi yap, Ama havacılığa üvey evlat muamelesi yapma olur mu?... :)))

Standart makine elemanları???

Merhaba.Birşey dikkatimi çekti de size sorayım dedim.Bildiğim kadarıyla makine elemanları makinelerin standart parçalarına verilen isimdir.Standart makine elemanları tabiri bana saçma geldi.Böyle birşey var mı?Ben daha önce duymadım da.Şimdiden teşekkürler.Saygılar. Sağlamcıileti 08:58, 21 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkür

Ben teşekkür ederim.Bunu demek istediğinizi anlamıştım.Tabii ki böyle bir durum var ancak bildiğim kadarıyla literatürde böyle bir ayrım yok.Yapacağınız bu değişiklik yerinde olacaktır.Çalışmalarınızı dikkatle izliyorum.Çok çalışkan bir insansınız.Bir mühendis olarak mühendislik maddelerinde yaptığınız çalışmalar için size çok teşekkür ederim.Ben SDD olarak daha çok vakit harcıyordum mola yapmadan önce.Bu yüzden ilgilenemedim.Kolaylıklar.Sağlamcıileti 09:12, 21 Eylül 2007 (UTC)

rulman...

selamlar ; kaykay maddesindeki rulman bölümğünü sanırım makina mühendisliği bilginizle değiştirdiniz ve daha bilimsel hale getirdiniz...Ben ise bunu geri aldım ve genel literatüre uygun hale getirdim...Onyıllardır bunu bu şeklide kullanıp bildik...Şu andan itibaren de kimsenin kafası karışmasın...Umarım bu isteğime saygı duyarsınız ve bu haliyle kalmasına müsade edersiniz... ilginiz için teşekkürler...Teşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 19:14, 22 Eylül 2007 (UTC)

Tamam kardeşim ..iyi etmişsin...bu arada bende yeni birşey öğrenmiş oldum...Görüşmek üzere...hoşçakal...Teşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 19:30, 22 Eylül 2007 (UTC)
  • Kullanıcı isim değişikliğiniz gerçekleştirilmiştir. İyi çalışmalar! --Mskyrider ileti 17:37, 28 Eylül 2007 (UTC)

sevgili köroğlu

sana bir ödül gönderdim barnstar ın altında.ama açamadım.sen açarsan ssevinirim.hep böyle çalışman dileği ile--Metal Forever 06:58, 30 Eylül 2007 (UTC)