Lower East Side: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Kekibec (mesaj | katkılar)
Yeni sayfa: '''Lower East Side''', (genellikle LES olarak kısaltılır), ABD'nin New York eyaletinin New York City şehrinin Manhattan ilçesinin güneydoğu kesiminde yer alan b...
 
Peykbot (mesaj | katkılar)
k bağlantı düzenleme
1. satır: 1. satır:
'''Lower East Side''', (genellikle LES olarak kısaltılır), [[ABD]]'nin [[New York]] eyaletinin [[New York City]] şehrinin [[Manhattan]] ilçesinin güneydoğu kesiminde yer alan bir mahalledir. Kabaca Allen Street, East Houston Street, Essex Street, Canal Street, Eldridge Street, East Broadway ve Grand Caddesi ile sınırlanmıştır.
'''Lower East Side''', (genellikle LES olarak kısaltılır), [[Amerika Birleşik Devletleri|ABD]]'nin [[New York]] eyaletinin [[New York City]] şehrinin [[Manhattan]] ilçesinin güneydoğu kesiminde yer alan bir mahalledir. Kabaca Allen Street, East Houston Street, Essex Street, Canal Street, Eldridge Street, East Broadway ve Grand Caddesi ile sınırlanmıştır.


{{ABD-yerleşim-taslak}}
{{ABD-yerleşim-taslak}}

Sayfanın 22.05, 3 Şubat 2013 tarihindeki hâli

Lower East Side, (genellikle LES olarak kısaltılır), ABD'nin New York eyaletinin New York City şehrinin Manhattan ilçesinin güneydoğu kesiminde yer alan bir mahalledir. Kabaca Allen Street, East Houston Street, Essex Street, Canal Street, Eldridge Street, East Broadway ve Grand Caddesi ile sınırlanmıştır.