Kullanıcı mesaj:Stambouliote: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Kokah (mesaj | katkılar)
kuzey irlanda
Kokah (mesaj | katkılar)
118. satır: 118. satır:


selam danbury! kuzey irlanda sayfasına ekleme yapıyorum ama bir türlü gözükmüyor bunun nedeni ne olabilir?
selam danbury! kuzey irlanda sayfasına ekleme yapıyorum ama bir türlü gözükmüyor bunun nedeni ne olabilir?
--[[Kullanıcı:Kokah|koka]] 12:20, 12 Mart 2007 (UTC)

Sayfanın 12.20, 12 Mart 2007 tarihindeki hâli

Bana iletmek istediğiniz herşeyi buraya yazabilirsiniz. Eğer aşağıda geçen konular harici yeni bir konu açacaksanız lütfen "değiştir" yerine "+" sekmesine tıklayarak mesajınızı bırakınız. Mesajınızın sonuna 4 tane (~) koyunuz ki ben sizin kim olduğunuzu bileyim


İlçe kalıbı

Hayırlı sabahlar. Siftahı Kadıköy, İstanbul ile yaptım. Henüz tam oturmadı ama kullanılabilir halde. Bu arada ilçe kalıbımızın zaten olduğunu bildiğini varsayıyorum..dolayısıyla, önce eski kalıbı kullanan maddeleri güncellemekle işe başlanabilir. Kolay gelsin..burası için yatma vakti (tsi 04:08). - Erhan 02:09, 10 Şubat 2007 (UTC)

Hırvatistan

sana da günaydın bana yeni madde girişlerini nerden baktığımı sormuşsun ama sormana gerek yok en.wikipedia 'dan daha iyi bir kaynak dünyada varsa söyle yoksa 1990 baskılı Britannica'ya mı bakıyim.) bir de kategori konusunda ben bir şey bilmiyorum nasıl yapıcam ??--koka 08:47, 10 Şubat 2007 (UTC)

Şablonlar

Sorun halloldu Sars 13:05, 10 Şubat 2007 (UTC)

destek olun

ya arkadaşlar amerikada sözde ermeni soykırımını kabul etmeyen 5-6 eyalet kaldı bunlarda teksas alabama mississippi wyoming idaho ve güney dakota bence biz bu eyaletlerin sayfalarını teşekkur edercesine geliştirelim bu eyaletlerin cogunun sayfasında sadece amerikada bir eyalet yazıyor yaaaaaa--uannis 15:15, 12 Şubat 2007 (UTC)

Makedonya

Merhaba Ruchan. Makedonya'nin bolgenin adi, ulkenin ise Makedonya Cumhuriyeti oldugunu hatirlatmak istemistim. Kolay gelsin - Erhan 16:56, 12 Şubat 2007 (UTC)

Gölün Türkce adı neyse tabii ki öyle olmalı. Ohri'yi Ohrid zannetmek ancak benim ayıbımdır. O yüzden her yazdığıma güvenme. - Erhan 17:42, 12 Şubat 2007 (UTC)

Kategoriler: nasıl "oops" terçümesi ?

Benim kötü Türkçe L için, affedersiniz. Çok teşekkür ederim for warning me. İyi akşamlar ...

Dünya vatandaşı 16:14, 13 Şubat 2007 (UTC)

İl şablonları

Merhaba Erhan abi. Arnavutluk İl şablonunda değişiklik yapmışsın ya, işte onu geri alıcam çünkü baktım hep il şablonları eski morlu hâliyle kullanılmış. ama bir bildiğin varsa söyle ondan mı değiştirdin, sormadan bir akılsızlık etmeyeyim dedim.

Şablon:Estonya'nın illeri Şablon:Türkiye'nin illeri --Danbury ileti 16:25, 14 Şubat 2007 (UTC)

tam da benimkine renk desteği eklemiştim..neyse önemli değil nasıl olsa aynı şeyi yapıyorlar - Erhan 16:31, 14 Şubat 2007 (UTC)

sağol

  • Sağol Danbury, bazen ikinci dediğin sistemde yapıyorum,işin ikinci bir sırrı belki de sık sık çay içmemdir. :) Bu yeni kullanıcılara memleketini tanıt fikri bayağı güzel bir fikir,inşallah içlerinden bir şeyler yazanlar çıkar.Kolay gelsin,iyi çalışmalar --Düşünenadam 17:45, 14 Şubat 2007 (UTC)

Selam

Kişisel sayfanızı Beğendim. bu Arada Wikiarkadaş Olalım mı?--Ozcanoguz 17:49, 15 Şubat 2007 (UTC)

Arnavutluk

Oh be abi, eline sağlık, beni bir uğraştan kurtarıyorsun :) Yönlendir sen... ama bir sorum var, Şimdi Çanakkale ilinin merkezi Çanakkale ya, başlıkarda Çanakkale (il) diyoruz ama, Çanakkale'ye ne dememiz gerkiyor? Çanakkale (kent) ya da Çanakkale, Çanakkale falan mı :S... Bir çok ilde var bu sorun, bi bilgin var mı? --Danbury ileti 10:02, 17 Şubat 2007 (UTC)

Merhaba Rüçhan. Bildiğim kadarıyla bu konuda il için "İl adı (il)" ve kent için de doğrudan adı kullanılıyor. Ancak hata ediyor da olabilirim. Bu kurala uymayan onca maddemiz var. Bir çoğu ana madde olarak o ad ile en sık anılan kavramı anlatıyorlar. Örneğin Van gibi. Bu belirsizlikte bence kurallara uymamız en doğrusu olur. Yani Çanakkale (il) ve Çanakkale....kent olarak. Son karar tabii ki senin.- Erhan 10:09, 17 Şubat 2007 (UTC)
Rüçhan dikkatini Arnavutluk konusuna çekmek istiyorum. Kent ve il isimlerinin neredeyse tamamı İngilizce okunuşları ile yazılmış. Biz ise son verilen topluluk kararları doğrultusunda (veya eksikliğinde) latince abece kullanan isimleri asıl halleri ile yazmayı düşünüyorduk. Görüyor musun durumu? İngiliz/Fransız/Alman/İspanyol tıpış tıpış kendi dilinde yazıyor arnavutun kentini biz de arnavutçaya "saygımızdan" ingilizlerin yazılışını kullanıyoruz (ki bu mantıksızlık arnavutluk ile de sınırlı değil). Bu ne yaman çelişki değil mi? - Erhan 10:32, 17 Şubat 2007 (UTC)

..

pardon yine oraya atmışım :D


bu arada msnini alabilir miyim ne de olsa Wikipediayı bilen birisin sana bazı şeyleri sorabilirim zamanı gelince :)

..

tamam


ymch.34ist@gmail.com

rüçhan bi sorum olcek yaw :p

Rüçhan öncelikle selam.Herete ime o recep:) sana bi sorum olcek:) şu azerbaycan sayfasının en altında yer alan azerbaycan'ın rayonları gibi bişiyi nasıl yapacağız aynı şeyden kazakistan falan gibi bi çok ülkeye yapmayı düşünüyorum ama sensiz olmuyo sen daha iyi biliyosun vikipedi'yi yardım edersen memnun olurum --uannis 20:17, 21 Şubat 2007 (UTC) (Not: bak o kadar yağ çektim artık bi yardım edersin heralde:p)--uannis 20:17, 21 Şubat 2007 (UTC)


--uannis 16:29, 22 Şubat 2007 (UTC)

Teşekkürler

Selam Danbury,Söylediklerin İçin Teşekkürler.Bana Çok yardımı Oldu.Sağol. Kendine iyi Bak.--Ozcanoguz 12:33, 22 Şubat 2007 (UTC) 12:32, 22 Şubat 2007 (UTC) 12:30, 22 Şubat 2007 (UTC) 5.

Idikut

teşekkürler Danbury. aslında hepsi içerik açısından zengin olacaktı. ama sanırsam önce başlıkları oluşturunca böyle bi durum oluştu. siz yöneticisiniz galiba. bu bağlamda kusura bakmayın. ve merak etmeyin hepsi içerik açısından yeterlilik taşıyacak. ben Hataylı'yım. içeriksiz Hatay sayfaları oluşturmak önce beni rahatsız eder.

şablo meselesi için de merak etmeyin. Belen'in Köyleri ve Belen'in Mahalleleri şablonlarını oluşturacağım. bana biraz zaman tanıyın. teşekkürler...

edit: şablon değil kategori

2007 Şubat 24 1950hrs .

hmm peki tamam olayı anladım. tekrar teşekkür ederim. bundan sonra birer birer gideceğim. :) ancak açmış olduğum ve içeriği kısıtlı olanları kendim silmiyorum artık. yöneticiler silerse artık sonra metni oluşturup yeniden açarım. tekrar teşekkrüler. bys...


Tarihler

Günaydın Metal Militia, sen çokça ilgilendiğin için sana danışayım dedim. 27 Ocak, 8 MArt gibi gün maddelerine olay ekleyeceğim, ölüm haberi ama, tümce şöyle olacak; Türkiye'nin Los Angeles başkonsolosu Mehmet ,Asala örgütü tarafından suikaste uğradı. bunu olaylar bölümüne mi yazmam daha uygun olur, ölümler bölümüne mi? Bir de bu iddialara kaynak göstermemiz gerekicek mi? "okul kitabı diye mi yazacağım" , gerekirse asala bölümü yazılmaz o sorun değil. yardım için şimdiden teşekkürler... İyi çalışmalar --Danbury ileti 07:54, 4 Mart 2007 (UTC)

  • Ha bir de bu arada Osmanlı devletinde olan olayları da Türkiye^de olup bitenler bölümüne mi yazacağız? --Danbury ileti 07:56, 4 Mart 2007 (UTC)
  • İki sorunun da yanıtını kendim buldum, özür dilerim rahatsız ettim :) --Danbury ileti 08:02, 4 Mart 2007 (UTC)
Merhabalar Danbury, yanıtları bulmuşsun gerçi ama ben gene de bir selam vereyim dedim :) "Gün" maddelerinde yeni fikir birliğine göre farklı bir içerik yaratalım, Dünyada ve Türkiyede olup bitenler kısımlarını tek başlık altında (Olaylar) toplayalım dedik. İyi de ettik. Zira burası Türkçe Vikipedi, Türkiye Vikipedisi değil. Bu yeni trendi, 1 Ocak'tan başlayan şekilde görebilirsin. Fakat yılın çoğunluğu hala eski sitemde, yani dünya ve Türkiye ayrı ayrı işlenmekte. Spesifik olarak dediğin olay(lar)a gelince, Olaylar bölümüne yazman uygun olacaktır. Ayrıca Ölümler bölümüne de kısaca isim ve kısa kimlik bilgisi olarak girersen çok şık olur. Sevgiler :) --Metal Militia 08:28, 4 Mart 2007 (UTC)
Bu arada, (eğer ilgilenirsen) Loseryan epey bir süredir, Aralık'tan geriye doğru (Kasım, Ekim, Eylül, vs. giden şekilde, bu dediğim operasyonla meşguldü. Vaktin olur da, onun kaldığı yerden sen de katkıda bulunabilirsen (Dünya ve Türkiye'deki olayları tarih sırasına göre birleştirme operasyonu) çok süper olur :) Sevgiler, kolay gelsin. --Metal Militia 08:35, 4 Mart 2007 (UTC)

oo nasılsın gözükmüyorsun bayaadır.Ya da denk gelmiyoruz. Başına iş açtım biraz :) [1]--Machiavelli msj 15:09, 8 Mart 2007 (UTC)

Köyler hak.

Bu sayfada gerekli bazı araçlar var. Örnek olarak bir köy sayfası için Ağaçhisar, Alpu , örnek bir belde sayfası için Mordoğan, Karaburun ve örnek bir mahalle için Atatürk Mahallesi, Bozan a bakabilirsin kullandığımız şablonlar burada olanlardır sadece başka şablon kullanmıyoruz. İlgine teşekkür ederim. Mirc'e geliyorum ama çok nadir en son geçen gece Mach ile köy şablonu için orada çalıştık. Kolay gelsin.--Etrüsk 07:37, 10 Mart 2007 (UTC)

Teşekkürler

  • Kutlamakta geç kalmişsın. Bunu asla unutmayacağım:-) Çok teşekkür ederim. Negatif oylardaki görüşleri de dikkate alacağım. Siz vikipediyi sevenlerin bu işte bana yardımcı olacağına da eminim. Bu güzel projeye içinde sizlerle beraber olmak benim için mutluluk--Atacameñoileti 20:59, 11 Mart 2007 (UTC)

kuzey irlanda

selam danbury! kuzey irlanda sayfasına ekleme yapıyorum ama bir türlü gözükmüyor bunun nedeni ne olabilir? --koka 12:20, 12 Mart 2007 (UTC)