Vikiproje:Müzik/Katılımcılar: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Erkansancakli (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Değişiklik özeti yok
114. satır: 114. satır:
| Sevdiğim, ilgimi çeken maddelere katılım yapmayı düşünüyorum. Gülay'ın albümleri ile başladım. Bakalım sıradaki madde hangisi olacak.
| Sevdiğim, ilgimi çeken maddelere katılım yapmayı düşünüyorum. Gülay'ın albümleri ile başladım. Bakalım sıradaki madde hangisi olacak.
|
|
|-

| width=15% | [[Kullanıcı:Myxomatosis57|Myxomatosis57]]
| width=6% | [[Kullanıcı mesaj:Myxomatosis57|Mesaj]]
| Özellikle yabancı rock, metal ve elektronik müzik üzerine katkıda bulunabilirim. En çok [[Nine Inch Nails]], [[Radiohead]] ve [[The Smashing Pumpkins]] olmak üzere, [[alternatif rock]] ile ilgili maddeler üzerinde de çalışıyorum. [[Indie rock]] ile ilgili maddeler, yeni müzik tarzları ve gruplar da ekleyebilirim.
|
}
}

Sayfanın 14.07, 27 Mart 2012 tarihindeki hâli

Lütfen VikiProjeye katılmak için Katılımcılar listesine adınızı ve amacınızı listenin sonuna ekleyiniz.


Müzik Vikiprojesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Yardımcı olmak için yapabileceğiniz bazı işler aşağıda sıralanmıştır.:

Hoşgeldiniz ve iyi çalışmalar!

Berkay0652 ileti Tüm Vikipedi'deki müzik maddelerini tek bir elden yönetip standart düzeyin üstüne çıkarmaya çalışacağım.
Maniaqq ileti Tüm müzik maddelerini elden geçireceğim.
Kemal K. ileti Proje kapsamında yapılacak işlere yardımcı olmak, müzikle ilgili maddeleri daha iyi hale getirmek.
Levent ileti Elimden geldiğince destek olmak isterim.
Snow White Queen ileti Wikipedia gittikçe müzik için daha güvenilir ve kullanışlı bir kaynak haline geliyor ve bunda benim de payım varsa ne mutlu bana. Tabi ki bu konuda vakit bulabildiğim kadarıyla katkılarımı sürdürmeyi isterim.
Sakrileg ileti Vikipedi'deki müzik maddelerinin daha güvenilir ve kaliteli hale getirilmesine katkı sağlamak amacıyla buradayım.
Kekibec ileti Vikipedi'deki sanatçıların ve sanatçıların albüm maddelerini içerik ve düzen olarak geliştirmek adına çalışmalar yaparak yardımcı isterim.
Caster_Troy ileti Vikipedi'deki hiphopla ilgili maddeleri geliştirip yenilerini eklemek için burdayım.
MrXenoquaten ileti Vikipedi'de etkinliğini günümüzde sürdüren sanatçıların ve albüm maddelerinin içeriğini geliştirerek ve yeni maddeler ekleyerek bu projeye katkıda bulunmak istiyorum.
King-Benji QwEr ileti Vikipedi'de sanatçıların biyografilerini ve albümlerini düzenleyip geliştirmek, elimden geldiğince müzik ile ilgili maddeleri düzenlemek.
Physician ileti Klasik müzik, rock ve metal (bütün türleri) tarzlarıyla ilgili bütün maddeleri elimden geldiğince düzenlemeye ve geliştirmeye çalışacağım.
Travian ileti Özellikle elektronik müzikle ilgili albümleri açmam gerekirse seve seve açarım. Kullanıcı süresiz engellendiği için katılımcılar arasından çıkarılmıştır. --Kemal K.ileti 18:19, 7 Ağustos 2009 (UTC)
GokTR ileti Her zaman güncel içerikleri takip her yerde gerekli düzenlemeleri yapmaya çalışacağım.
Szoszv ileti Özellikle türkçe vikipedi'nin zayıf alanlarından müzik türleri ve müzik aletleri konularında en azından taslak maddeler oluşturmaya çalışmak.
Nooneas ileti Wikipedi'deki (özellikle metal ve rock) albümlerini şarkı listelerini düzenleyip; şarkıcı ve grupların sayfalarını elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacağım.
Tugaygs1905 ileti Ben de elimden gelen her türlü yardıma hazırım.Özellikle Christina Aguilera sayfası için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.
34MERVE96 ileti Elimden geldiğince yardımda bulunmaya çalışacağım.
Nebeviye Mesaj Elimden geleni zaten yapıyorum, olması gerekenleri yine yapmaya devam edeceğim
Santos Mesaj Elimden geldiği kadar...
howl Mesaj Müzisyen ve bestelerde yeni girdiler ve düzeltmeler yapacağım.
JFF Mesaj Elimden gelenini en iyisini yapmaya çalışacağım
Sevda Filiz Mesaj Yerli, yabancı albümler, sanatçılar, gruplar hakkında her türlü yardımı ve sayfa güncellemelerini yapabilirim...
BilalOkms ileti Elden ne gelirse, klavyem nelere izin verirse...
Pink.up Mesaj Sevdiğim, başarılı bulduğum özellikle yabancı müzisyenler hakkındaki güncellemeleri ve madde eklentileri yapacağım. The Heavy, The Kills, Dead Weathers şimdiye kadar eklediğim yeni maddeler...
sancakli Mesaj Sevdiğim, ilgimi çeken maddelere katılım yapmayı düşünüyorum. Gülay'ın albümleri ile başladım. Bakalım sıradaki madde hangisi olacak.
Myxomatosis57 Mesaj Özellikle yabancı rock, metal ve elektronik müzik üzerine katkıda bulunabilirim. En çok Nine Inch Nails, Radiohead ve The Smashing Pumpkins olmak üzere, alternatif rock ile ilgili maddeler üzerinde de çalışıyorum. Indie rock ile ilgili maddeler, yeni müzik tarzları ve gruplar da ekleyebilirim.

}