Vikipedi:Deneme tahtası: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Khutuck Bot (mesaj | katkılar)
k Bot: Deneme tahtası temizlendi
1. satır: 1. satır:
{{/Bu satırı değiştirmeden bırakın}}
{{/Bu satırı değiştirmeden bırakın}}
Hatice şimşek,
27 şubat 1990 gününde Üsküdar'ın dar sokaklarında bulunan Zeynep kamil hastanesinde gözlerini , milyonlarca yıldan beri var olan dünyaya açtı.
öğretim hayatında özellikle ilköğretimde öğretmenleri onun fazla zeki ve çalışkan olmadığını düşünüyordu ama o elinden geleni ardına koymayarak hayatın verdiği heyecanla da okuyup ona ' sen zeki değilsin ' diyenleri yüzünün ortasına bir yumruk atarmışçasına sersemleştirerk okudu. kurtköy lisesinde öğrenim hayatına devam etti okulda üstün ve inanılmaz bir öğrenci profili sergileyerek kendi döneminde adından sıkça bahsettirdi.öğretmenleri onun bir deha olduğunu ve gelecekte dünyanın kaderini değiştirecek bir idealist konumuna geleceğini çekinmeden etraflarına söylemeye başladılar .Üniversite sınavında öğretmenlerinin dediği övgü dolu sözleri boşa çıkarmayarak GAZİ ÜNİVERSİTESİ sınıf öğretmenliği bölümünü kazandı.2007-2011 yılları arasında ömrünü Ankara'nın puslu ve kasvetli havasına vererek çalıştı ve bölümünü bitirdi.ardından bir kpss serüveni başaladı.böyle bir sistemin içinde olup tekrar o sisteme girmek isteyen nadir insanlardan biriydi.( nadir demiyelimde ekmek parası için vb. ) Ve beklenen oldu sınavı kazanarak öğrenim hayatından öğretim hayatına girmiş oldu ve sistem onu güzelce içine aldı.Şu an hala öğretim vermekte olduğu İstanbul'un güzide semtlerinden birinde ilk öğretim okulunda kadrolu öğretmendir.
lafın kısacası öğretmenlerinin dediği oldu dünyayı değiştirecek bir idealist.basit bir öğretmen için şaşalı bir sözcük oldu ama asıl idealist denilen o kavram öğretmenler içindir çünkü onlar idealistleri doğuranlardır.

Sayfanın 21.11, 13 Kasım 2011 tarihindeki hâli