Kullanıcı mesaj:Gökhan: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Abuk SABUK (mesaj | katkılar)
Yolcular (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Yerleşim maddeleri kişilerin özel sayfasımı
301. satır: 301. satır:
Merhaba Gökhan. [http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zel:Katk%C4%B1lar/78.190.154.1 Şunu] da engelleyebilir misin lütfen? Teşekkürler.--'''[[Kullanıcı:Abuk SABUK|Abuk SABUK]]''' <sup><small>[[Kullanıcı mesaj:Abuk SABUK|<font color="red">msj</font>]]</small></sup> 23:42, 11 Kasım 2011 (UTC)
Merhaba Gökhan. [http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zel:Katk%C4%B1lar/78.190.154.1 Şunu] da engelleyebilir misin lütfen? Teşekkürler.--'''[[Kullanıcı:Abuk SABUK|Abuk SABUK]]''' <sup><small>[[Kullanıcı mesaj:Abuk SABUK|<font color="red">msj</font>]]</small></sup> 23:42, 11 Kasım 2011 (UTC)
*Haha geç kalmışım.--'''[[Kullanıcı:Abuk SABUK|Abuk SABUK]]''' <sup><small>[[Kullanıcı mesaj:Abuk SABUK|<font color="red">msj</font>]]</small></sup> 23:43, 11 Kasım 2011 (UTC)
*Haha geç kalmışım.--'''[[Kullanıcı:Abuk SABUK|Abuk SABUK]]''' <sup><small>[[Kullanıcı mesaj:Abuk SABUK|<font color="red">msj</font>]]</small></sup> 23:43, 11 Kasım 2011 (UTC)

== Yerleşim maddeleri kişilerin özel sayfasımı ==

iyi günler kullanıcı kmoksy [[Tartışma:Tortum]] sayfasını kişisel tartışma sayfası gibi kullanıyor,Yerleşim maddelerinin bu şekilde kullanılması doğrumu ben sildiğim zamanda Yeni açılacak KUKLA davası için kanıt niteliğindedir diye not düşüyor ve sayfayı geri alıyor, yerleşim maddelerinde böyle kişisel tartışma konularına yer verilmemeli bu zarar verir,el atmanızı istiyorum.--[[Kullanıcı:Yolcular|Yolcular]] 05:52, 12 Kasım 2011 (UTC)

Sayfanın 05.52, 12 Kasım 2011 tarihindeki hâli



  • İyigeceler Gökhan. Vaktin varsa botunu şurda çalıştırabilir misin? Teşekkürler, iyigecler, iyi bayramlar:)--Reality 01:01, 18 Kasım 2010 (UTC)
  • Hayır ne bürokrat ne de başka birşey sanırım bir tane hizmetli var. Sanırım steward bi de. Belki o bot statüsü verebilir. Ancak ben gerekli olduğunu sanmıyorum. Çünkü viki daha çok yeni. Herhangibir bot politikası yok. Dolayısıyla yetki almaya da gerek olduğunu sanmıyorum. Çok teşekkür ederim botunu çalıştırmayı kabul ettiğin için. Sağlıcakla kal. İyi bayramlar:)--Reality 15:33, 18 Kasım 2010 (UTC)
  • Category:Wp/gag diye bir kategori var maddelerde onun kaldırılması, category >>> kategori dönüşümleri, interwiki vs. kendin ek olarak da birşeyler yapabilirsin istersen.--Reality 18:00, 18 Kasım 2010 (UTC)
  • File >>> Dosya dönüşümleri bunu bizim vikide de yapabiliriz. Category >>> Kategori dönüşümünü de bizim vikide uygulayabiliriz.--Reality 18:01, 18 Kasım 2010 (UTC)

Bilgi kutusu

Selamlar. Şablon:Ülke bilgi kutusu'nu Türkçeleştirdim. Bu şablon 200 kadar ülke sayfasında kullanılıyor. Şablonun Türkçeleştirilmiş versiyonu burada. İçeriği gerçek şablona yapıştırdığımda parametreler uyuşmayacağı için 200 sayfanın şablonu gözükmeyecek. Acaba botunuz bu ülke maddelerindeki parametreleri otomatikman Türkçe karşılıkları ile değiştirebilir mi? Parametrelerin Türkçe karşılıkları bu sayfanın en üstünde. Cevabınızı bekliyorum. Saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 16:04, 20 Kasım 2010 (UTC)

  • Vakit önemli değil. Siz uygun olduğunuzda bana bildirirseniz ben de şablona Türkçe parametreleri eklerim. Esenlikler dilerim, saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 16:53, 20 Kasım 2010 (UTC)

Sayfayı korumaya alma

Selam Gökhan.

Acaba Taylor Swift maddesini korumaya alabilir misin? Sürekli bilgi kutusu siliniyor. Aynı kişi Kristen Stewart maddesinin bilgi kutusunu da silmiş.

İyi vikiler... Merve 17:31, 26 Kasım 2010 (UTC)

tesekkurler efenim

Edit icin tesekkurler. Nasil calistigini bilmedigim icin kurcalamak istememistim. Selamlar--Coriolis 01:30, 1 Aralık 2010 (UTC)

Altın Küre "ö"dülü sahipleri

Selamlar gökhan tekrardan. Kategori:Altın Küre ödülü sahipleri kategorisini Kategori:Altın Küre Ödülü sahipleri kategorisine taşıyabilir misiniz size zahmet? İyi vikiler--Merube 89msj 16:50, 5 Aralık 2010 (UTC)

tamamdır. --Gökhan 07:18, 24 Aralık 2010 (UTC)

Şablon

  • Selamlar. Şablondaki bozulmayı göremedim. Nasıl bir bozulma acaba? Endişelendim.--Gökçє Yörük mesaj 19:01, 8 Aralık 2010 (UTC)

Yardım

Selam Gökhan,

Daha önce bir kategoriye eklediğim domainim, kategoriden silinmiş, ayrıca blacklist edilmiş. Bunu spam yada benzeri bir amaçla yapmışta değilim. Bir süre kaldıktan sonra başıma bu geldi, ancak diğer ekli olanlar aynı şekilde duruyorlar. Bende bundan şüphe duydum. Acaba bu konuda (whitelist) kim, nasıl yardım eder? Bana yardımcı olabilirmisin?

Teşekkürler,

Gökhan EGE

Hangi linki eklediğini bilemiyorum. Ancak blacklist konusunda çok titiz davranılıyor. Bu sayfayı incelemeni tavsiye ederim. Bir sorun olursa yaz, kolay gelsin.--Gökhan 17:02, 14 Aralık 2010 (UTC)

GAWB yardımı

Merhaba GAWB için bir değişiklik işim var, yardımcı olabilir misiniz? "Portal" sözcüğünün ekleri Türkçe ses uyumuna uymayan ender sözcüklerden. Fransızca kökenli olup ince L ile telaffuz edilen diğer kelimeler gibi (örneğin 'santral', 'hal' (sebze satılan yer), 'resital') bunun da -e hali için sözcüğün sonuna -a değil -e ekleniyor. TDK sözlüğünde bu durum verdiğim örnekler için belirtilmiş. Dolayısıyla, Kategori:Portallar içeren maddelerde bu kategorinin Kategori:Portaller olarak değiştirilmesi gerekiyor. Ayrıca Vikipedi isim alanında geçen diğer bu tür hataların da düzeltilmesi gerekir. GAWB ile bu değişiklikleri yapabilir misiniz? --İnfoCan 17:54, 17 Aralık 2010 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı--Gökhan 14:06, 23 Ocak 2011 (UTC)
Selamlar gökhan. Kategori:Valiler kategorisindeki bazı kategoriler, mesela Kategori:ABD'li Valiler, Valiler şeklinde adlandırılmış. Bu kategorileri "ABD'li valiler" şeklinde düzeltebilir misiniz? Kategori:ABD'li Valiler kategorisindeki tüm kategoriler de aynı şekilde adlandırılmış. Kategori:Türkiye valileri kategorisinde de bazı kategoriler böyle. Size zahmet bunları botla düzeltebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden ellerinize sağlık ve çok teşekkürler. Sevgiler--Merube 89msj 11:32, 28 Aralık 2010 (UTC)

oyunarkadaşı sayfasını oluşturamıyorum

oyunarkadaşı sayfasını oluşturamıyorum www.oyunarkadasi.net yardım lütfen

"Biliyor muydunuz?" adaylığı

Merhaba. Üzerinde çalışmış olduğunuz Macaroni pengueni maddesini, Ana Sayfa'da, Vikipedi:Biliyor muydunuz bölümünde çıkması için aday gösterdim. Maddeye bağlantı veren bilgi cümlesini şurada görebilirsiniz, arzu ederseniz onu dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. İnfoCan 14:54, 20 Ocak 2011 (UTC)

yardim

selam gökhan bey, ben oyuncu bir arkadasim hakkinda wikipedi de hakkinda bir sayfa olusturmak istiyorum.ama malesef yazdigim bilgiler kabul görmedi.belki bilmedigim teknik bir hatadan dolayida olmus olabilir.sizden rica bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim.calismalarinizda basarilar.kolay gelsin

Havai Fişek

93 Harbi

Selam Gökhan. Sana uzun süre önce şu haritayı vermiştim, Türkçeleştirmeni rica etmiştim. Galiba unuttun. Daha kolay olsun diye şehirlerin isimlerini de giriyorum: Vidin, Vidin; Nikopol, Niğbolu; Svishtov, Ziştovi; Zimnicea ile Mecka'yı aynen (Güvenilir kaynak bulunamadı Türkçelerine dair); Ruse, Rusçuk; Silistra, Silistre; Cernavodă, Boğazköy; Constanţa; Köstence, Kavarna, Kavarna; Dobrich, Dobruca; Razgrad, Razgrad; Byala'yı aynen (Çünkü bir kasaba); Pleven, Plevne; Vratsa, İvraca; Pirot, Şehirköy; Botevgrad, Orhaniye; Gorni Dabnik aynen; Lovech, Lofça; Sevlievo, Sevli; Tarnovo, Tırnova; Svetlen aynen; Shumen, Şumnu; Varna aynen (Türkçesi de öyle); Omurtag aynen; Elena aynen; Shejnovo, Şejnova; Zlatitsa aynen; Sofia, Sofya; Pazardhik, Pazarcık; Plovdiv, Filibe; Stara - Nova Zagora kasabaları aynen; Sliven, İslimiye; Alexandroupoli, Dedeağaç. Gerisini zaten iyi bilirsin, senden ricam: Haritada sadece isimleri Türkçeleştirmen. Çünkü haritanın şekli, rengi vs. çok iyi. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 20:16, 2 Mart 2011 (UTC)

Bir soru

  • Merhaba Gökhan. Nasılsın? Nasıl gidiyor herşey? Zahmet olmazsa benim sayfamdaki fotoğraf silme uyarısına bakar mısın? Oluşturduğum bütün fotoğrafları, diğer Vikipediler’den direkt kullanamadığım için oluşturmuştum. D1’den silinme gerekçesini anlayamadım. Teşekkür ederim şimdiden. Mimar77 20:31, 7 Mart 2011 (UTC)
  • Selam Mimar. Yanıt için biraz geç oldu ama teşekkür ederim iyiyim, sen de iyisin umarım. Yukarıda cevap verilmiş de yine ben de yazayım, resimlerle ilgili bir sorun yok sadece aynısı commons'ta olduğu için buradakileri siliyoruz. Resim yine duruyor yani. Kolay gelsin.--Gökhan 19:51, 19 Mart 2011 (UTC)
  • Merhaba Gökhan, ben de iyiyim çok teşekkürler. Şimdi Homonihilis’e de mesaj atmıştım ama sanırım Vikipedi’deki ilk dönemlerimde bazı maddeleri İngilizce’den çevirdiğimde, resimleri direkt kullanamadığımda, onları tekrar yüklemiştim. Ancak aralarında gözden kaçırdıklarım var olabilir. Bu resim gibi gözden kaçmış başka yüklemelerim var mıdır sence? Rica etsem benim resim yükleme geçmişime bakıp, hepsini birden halledebilir misin? Sevgiler Mimar77 19:59, 19 Mart 2011 (UTC)

bot statüsü

Selamlar. Vikisözlük'te bot statüsü aldı GAWB, kolay gelsin--вяí¢αи76ileti 00:23, 5 Nisan 2011 (UTC)

Bornova Anadolu Lisesi

BOrnova Anadolu Lisesi başlığındaki logoyu neden kaldırdınız? Bir şikayet mi vardı? Hazırlanmış bir lise logosunun da telifini bulmak zorunda olduğumuzu düşünmüyorum. — Bu imzasız görüş 85.100.179.231 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Şablondaki yanlış kullanım sonucunda resim kullanılmıyor gibi görünüyormuş. Geri getirdim, kolay gelsin.--Gökhan 11:46, 6 Nisan 2011 (UTC)

Vikisözlük

  • Yanlış hatırlamıyorsam şuydu Gökhan.--Reality 16:41, 6 Nisan 2011 (UTC)

Fotoğraf

  • Merhaba Gökhan. Nasılsın? Sakıncası yoksa birşey danışmak istedim. Şu fotoğrafı neden Türkçe Vikipedi’de kullanamıyorum çözemedim. Bir bilgin var mı acaba? Türkçe’ye böyle resimler yüklediğimde sonradan silinebiliyorlar da. Mimar77 19:46, 12 Nisan 2011 (UTC)
  • Merhaba Mimar, resim Commons'a yüklenmemiş. Ben atarım şimdi, sonra aynı isimle kullanabilirsin. --Gökhan 23:48, 12 Nisan 2011 (UTC)
Şimdi kullanılabilir :). Kolay gelsin.--Gökhan 23:53, 12 Nisan 2011 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim Gökhan. Mimar77 19:28, 13 Nisan 2011 (UTC)

Başlık Açmak

Merhaba, ben internet sitemle ilgili bir başlık açmak istiyorum fakat wikipedia bunun zararlı içerik olduğuna karar verdi. Sitemizin zararlı bir amacı yok, diğer web sitelerinin başlık açmasına izin verilmişken neden engellendiğini anlamadım. Belki bilgi eksikliğimden kaynaklanan bir konu olabilir diye size danışmak istedim. Bana yardımcı olabilir misiniz? İnternet adresi gerekliyse onu da ekleyeyim; http://cyclingtr.com/

~~gizemsezen~~

Selam

Hoş geldin Murat uzun zaman olmuştu. Seni yeniden görmek ne güzel. :)--Gökhan 01:10, 23 Nisan 2011 (UTC)

Hoş bulduk Gökhan, uzun zaman oldu neler olmuş neler değişmiş bir bakayım dedim. Umarım yine buralarda olurum. :)--Muratsahinileti 01:17, 23 Nisan 2011 (UTC)

karina evleri

Merhaba karina evleri ile ilgili yazimi silmissiniz, bursada gayet bilinen buyuk bir projedir. Eksigim nedir, projenin durumuyla ilgili photo upload edemiyorum yeteri kadar edit im olmadigi icin. website www.karinaevleri.com hatam nedir

tessekurler— Bu imzasız görüş Matama2 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

lara kelimesi ile ilgili yazdığım 1 saatliğine kalsa abicim? lütfen?

peki. :D— Bu imzasız görüş Selenerpolat (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

dosya sorunu

bu resim, şu resmin kesilip düzenlenmiş hali. bu resimde herhangi bir sorun yok peki bu resimde niçin var? bu nasıl hallederiz acaba.. saygılar--xrazymesaj 13:26, 5 Mayıs 2011 (UTC)

"Revizyon"

Selam. Editör olduğumu fark ettim. Teşekkür ederim. Bir madde "Revizyon edilince" ne oluyor? -- FelecitaTRileti 15:43, 5 Mayıs 2011 (UTC)

Teşekkürler. -- FelecitaTRileti 16:45, 9 Mayıs 2011 (UTC)


resim dosyalarının silinmesi

Merhaba… Mithat Cemal Kuntay maddesine eklediğim ‘Mct.JPG’ isimli resim dosyasını silmişsiniz. 1936 yılına ait bir gazeteden alınan imajın telif sorunu olmadığını düşünüyorum. Ayrıca gazete ismi ve tarihi kaynakta belirtilmişti. Diğer maddelere eklediğim bazı imajlarda aynı şekilde silinmiş bulunuyor. Silinme gerekçesini öğrenebilir miyim?.

İyi çalışmalar. ~~Azdavayca~~

Ana Sayfa

Bana bir iyilik yapın: Lütfen Ermenistan bayrağı′nı Ana Sayfa′dan kaldırın. ----Cek Li Taranmesaj 12:25, 16 Mayıs 2011 (UTC)


Yardım

İyi çalışmalar. Ben bir yardıma ihtiyaç duyurum ( sayfa) Sen benle bağlantı kurabilir misin? Adresim : lusjeune@yahoo.it --Mendilboldum 23:30, 17 Mayıs 2011 (UTC)

SM

Elbette Gökhan. Kırmızılar biterse bu iş tamamdır. ;) --Kerem ileti 17:54, 26 Mayıs 2011 (UTC)

Ben bu hafta sonu Çanakkale'deyim. O yüzden biraz gecikebilir. :( --Kerem ileti 17:59, 26 Mayıs 2011 (UTC)

Gökhan beni sakın fikir döneği olarak görme ama aradan geçen uzun zamanda o maddeyi unutmuştum. Bir anda bana geri dönünce sağlıklı düşünemeyip tamam demiştim ama başka işlerim var. Şimdi en büyük hedefim bu maddeyi SL yapmak. Başka bir zamanda belki. Üzgün Üzgün Üzgün --Kerem ileti 16:21, 28 Mayıs 2011 (UTC)

Sende Beşiktaşlı mısın? --Kerem ileti 06:47, 30 Mayıs 2011 (UTC)

Öncelikle şampiyonluk gösterdiğinizi için tüm Fener camiasını tebrik ediyorum. (keşke resmî yollardan edebilsem ) Açıkçası transfer edilen bazı Türk oyuncular varya, onlardan birkaç madde açarsan öyle kıyak geçersin ki anlatamam. (Ben sana yardım etmedim ama senden istiyorum biraz yüzsüz gibi olduysa özür) --Kerem ileti 12:50, 30 Mayıs 2011 (UTC)

Geç cevap. :( Neyse, SL çalışmalarıma tatilden dönünce devam edeceğim. Yani 21 Haziran'da felan başlarım heralde.. --Kerem ileti 13:22, 10 Haziran 2011 (UTC)

Kalamar→mürekkep balığı

Dev mürekkep balığı ve Humboldt mürekkep balığı(ve daha bir sürüsü) "mürekkep balığı" olarak adlandırılırken bunların mürekkep balığı değil kalamar olduğunu görebiliyoruz. Mürekkep balıkları, Sepiida ailesine dahilken Dev mürekkep balığı ve Humboldt mürekkep balığı(ve daha bir sürüsü) Teuthida ailesine dahil olup kalamar olarak sınıflandırılır. Dev mürekkep balığı isminin kulağa dev kalamardan daha hoş geldiğinin farkındayım fakat maddeler taşınmalı. İyi çalışmalar. İyi çalışmalar.--Westnest ileti 13:51, 16 Haziran 2011 (UTC)

Kişisel saldırı

Mesajı sildiğin için teşekkürler Gökhan, iyi çalışmalar.--Abuk SABUK♫ ♫ 22:52, 23 Haziran 2011 (UTC)

Atatürk hk.

Merhabalar,

Bugün Dipnottv'de okuduğum bir habere göre Vikipedi'nin İngilizce sayfası olan Wikipedia'da Diktatörler listesi başlığı altında Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Cemal Gürsel, Cevdet Sunay ve Kenan Evren diktatör olarak gösteriliyor. Atatürk dışında ki isimlerin siyasi yaşamlarını pek bilmediğim için birşey diyemeyeceğim ama Atatürk'ün diktatör olmadığı aşikar. Bu konuda birşey yapılmasını rica ediyorum. Gerekirse Wikipedia'nın yetkilileri ile görüşülsün. Bu mesajı tüm etkin yetkililere yolluyorum, saygılarımla.HaruNGs 18:36, 24 Haziran 2011 (UTC)

Ankete katılın lütfen!

  • Yukarıdaki çok ama çok önemli konuyu kapatmak istemezdim ancak bu anketleri 2 hafta içinde mümkün olduğu kadar çok katılımlı bir şekilde gerçekleştirmek zorundayım. Bir tez hazırlamadan dolayı. Bu yüzden lütfen bu ve buradaki anketlere katılın!' Bir kaç hizmetliye daha gönderiyorum. Hizmetli düşüncesi de gerekli çünkü. Emperyan-ileti 12:03, 25 Haziran 2011 (UTC)

Vikihaber'de hizmetlilik oylaması

Koruma Talebi

TSK sayfasının gündem değişkliğine bağlı olarak kademeli ve geçici olarak yarı korunmaya alınmasını talep ediyorum. --GökTR 16:02, 29 Temmuz 2011 (UTC)

Hizmetli Başvuruları

  • Selam Gökhan,

Şu sayfada iki tane hizmetli oylaması var. Bir tanesinin süresi dolmuş, öbüründe de aday, adaylıktan çekilmiş, bu oylamaları sonuçlayabilir misin? İyi vikiler. -Ravagesmesaj 13:06, 2 Ağustos 2011 (UTC)

  • Gökhan şu an maddeyi göremiyorum sanırım silinmiş ancak tek gerekçe o değildi. Twinkle dan dolayı sadece bir gerekçe işaretlenebiliyor. O maddede çok büyük ihtimalle telif ihlali de vardı. Ayrıca kayda değerliği de sorgulanmalı. --Reality 23:00, 2 Ağustos 2011 (UTC)
  • Gökhan, Nimet Çubukçu'nun soyadı mı değişti evlendi falan mı? Bir baksana şuna.--Reality 23:09, 2 Ağustos 2011 (UTC)
  • Allah allah.) O zaman bir GB yapsana geçmişi ve tartışma sayfası Nimet Çubukçu maddesinde kalmış.--Reality 23:13, 2 Ağustos 2011 (UTC)

Tartışmaya Katılın!

Bu sayfadaki Kukla politikasını okuduktan sonra;
  • politikada anlamadığınız bölümler için lütfen bana başvurunuz.
  • politikayı kavradığınız takdirde topluluğumuz için önem teşkil eden Kukla tartışmasına lütfen katılınız.
  • Politikaların değişebilmesi Vikipedi'nin özgürlüğünün bir kanıtıdır. Sizde bize destek olun ve politikamızı geliştirmemize yardımcı olun!
  • Kukla politikasının getirmiş olduğu cezalardan dolayı Vikipedistler, Vikipedi'ye bir daha katkı yapamamaktadırlar. Lütfen tartışmaya katılın ve yorumunuzu belirtin. Teşekkürler.

--Gktr 20:49, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Oylama tartışması

Daha önce fikir belirttiğiniz Oylama tartışmasının karara bağlanması için bir öneri sundum. 1 seneden fazla süredir devam eden bu konunun sonuçlanabilmesi için lütfen tartışmaya katılın. Emyilmesaj 00:23, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Uyarı için sağ ol. --Gktr 21:59, 9 Ağustos 2011 (UTC)
Reality 13:24, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Vandal

Merhaba Gökhan, mesaj sayfama küfür yazan anonimle ilgilenir misin...Kolay gelsin...Vikiçizer 19:37, 18 Ağustos 2011 (UTC)

Reality 04:09, 4 Eylül 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday!

Merhaba Gökhan,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Cesare pavese.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 03:17, 5 Eylül 2011 (UTC)

  • Selam Gökhan. Şu dosya zamanında silinmiş de (belki ben silmeyle işaretlemişimdir) ama commons'daki çift kopyasıyla değiştirilme unutulmuş. Rica etsem çift dosyasıyla değiştirebilir misin? Ben göremiyorum çift dosyasını. İyi günler .) --Reality 11:30, 6 Eylül 2011 (UTC)
  • İstek yapıldı Yapıldı--Gökhan 07:15, 9 Eylül 2011 (UTC)
  • Merhaba Gökhan acaba buradaki "encore" kelimesini Türkçe'ye ne olarak çevirebiliriz? Teşekkürler--Merve 14:22, 10 Eylül 2011 (UTC)
Reality 15:12, 16 Eylül 2011 (UTC)

Henri Brocard

Merhaba Gökhan, bir konuda görüş isteyecektim. Şu mesajda Superyetkin'e aktardığım gibi şu resim ile belki şuradaki el yazısı örneklerini Henri Brocard maddesinde kullanmak istiyorum. Resim eski gibi görünüyor ve telif durumunu sorduğum mesajıma, kurumun müze yöneticisi tarafından kullanılmasında bir problem olmadığı şeklinde yanıt aldım. Acaba commons'a yüklemede hangi lisans kullanılmalı? --SayginerV-posta 20:53, 16 Eylül 2011 (UTC)

Telif sorusu

  • Merhaba Gökhan. Nasılsın? Umarım herşey yolundadır. Senden sakıncası yok ise ve vaktini almıyorsam ricam olabilir mi? Aşağıda zamanında yüklediğim ve telif sorunu olan görseller var. Bu görsellerin hepsini İngilizce vikipediden veya commons’tan yüklemiştim zaten. Zahmet olmazsa bakman mümkün mü? Silinebilir, acilen bakabilirsen sevinirim, tabi ki vaktin var ise ve müsaitsen. Kolay gelsin.[1], [2],[3], [4], [5], [6],[7],[8],[9], [10], [11] [12] [13] Mimar77 18:15, 17 Eylül 2011 (UTC)
  • Selam Mimar, geciken yanıt için kusura bakma ancak girebildim vikiye. Belirttiğin dosyaları teker teker incelicem. Sanırım bazıları silinmiş, onlara da bakarım. Görüşmek üzere, kolay gelsin. --Gökhan 18:04, 25 Eylül 2011 (UTC)
Tekrar selam şu resim dikkatimi çekti. Şimdi bazı ülkelerde bina resimlerinin telif hakları binanın mimarına ait oluyor. Fransa bunlardan biri, Belçika da öyle. Şanslıyız ki Türkiye için böyle bir sorun yok :). Resmin kamu malı olabilmesi için mimarın ölümü üzerinden belli bir süre geçmesi gerekiyor (50 yıldı sanırım). Yani yeni binalar telifli, eskileri değil. Mesela Louvre Müzesi'nin resmi kamu malı ama önündeki piramitinki değil. Bundan kurtulmak için piramidin tek başına resmini çekmek yerine müzeyle birlikte çekiyorlar. Böylece Commons için uygun hale geliyor. Şimdi bu Le Havre Kültür Merkezi'nin resmini buraya yüklerken adil kullanım gerekçesi kullanman gerektiğini düşünüyorum (resmin telif hakkı kim çekerse çeksin oranın mimarına ait). Yine de bunu Homonihilis'e ve Yabancı'ya danışıcam. Bu adil kullanımı zorlamak olur mu emin değilim. Görüşmek üzere. --Gökhan 18:29, 25 Eylül 2011 (UTC)
Evet Homonihilis yanıtladı bir de bu resim için uygun bir telif etiketi hazırladı. Gerekçeli olarak kullanılmasına bir sakınca yok. Sen de hemen eklemişsin zaten, problem yok :). --Gökhan 20:46, 25 Eylül 2011 (UTC)
  • Merhaba Gökhan. İyisindir umarım. Yokluğunda Reality’e de sordum aynı soruları. Sağolsun o da senin gibi yardımcı oluyor. Bu arada ben de bu konuda biraz daha bilgilenme için Reality’e başka sorular da sordum, görmüşsündür zaten. Benim için oldukça verimli bir hafta oldu, yeni şeyler öğrendim :) Yardımların için de cok teşekkür ederim bu arada. Sevgiler. Mimar77 21:20, 25 Eylül 2011 (UTC)
  • Selam Mimar sağol iyiyim, sen de öylesin umarım. Dosya:Burj Khalifa building.jpg resmini kullanacaksan geri getirebilirim, gerçi resim silinmiş ama maddelerdeki bağlantılar duruyor. Geri getirilmesinden sonra gerekçe eklemen gerekiyor. Kolay gelsin.--Gökhan 11:40, 27 Eylül 2011 (UTC)
  • Merhaba Gökhan. Kusuruma bakma lütfen hemen cevap yazamadım. Evet aslında o görseli geri getirebilirsen çok sevinirim. Hem sen hem de Reality sayesinde bir görselin nasıl yüklenmesi gerektiği konusunda bayağı bilgilendim. Tekrar teşekkürler Mimar77 21:23, 30 Eylül 2011 (UTC)

Resim Atölyesi

  • Selamlar. Grafik Laboratuvarı'nın adını Resim Atölyesi şeklinde değiştirip geliştirmeyi düşünüyorum. Çalışmam burada. Proje kapsamında harita, grafik ve fotoğraf dosyaları düzenlenecek ve baştan ikisinin yenileri oluşturulacak. Görevlilerin adı "grafiker" olacak. Vikipedi:Resim istekleri'nin adı "VikiProje Fotoğrafhane" olacak ve fotoğraf dosyalarının yenilerinin oluşturulması için kullanılacak, aynı Almanca versiyonundaki gibi. Üye olan kullanıcıların adı "fotoğrafçı" olacak. Size danışayım dedim. Saygılar... GökçeYörük 18:49, 25 Eylül 2011 (UTC)
  • Cevabınız için teşekkürler. Çeviriyi ben devam ettirip tamamlayacağım. Amacım topluluğun bu projelerden yararlanması. Grafik Laboratuvarı'nı açtım mesela, ama aktif kullanıcı sıkıntısı çekiliyor. Bu sorunlara başka çözüm önerileri getirmeyi düşünüyorum. Proje tamamlanınca sizi de bilgilendiririm. Esenlikler dilerim, saygılar... GökçeYörük 19:04, 25 Eylül 2011 (UTC)

Resim mevzusu

Selam Gökhan, iyiyim. Umarım sende de işler yolundadır.
Dediklerin doğru, Fransa'daki modern yapılar için "freedom of panaroma (panaroma serbestisi ??)" kuralı uygulanamıyor. Yapının - ve dolayısıyla bunun bir türevi olan fotoğrafın - telif hakkı mimarda. Konuyla ilgili açıklama Commons:Freedom_of_panorama#France sayfasında mevcut. Dolayısıyla fotoğraf uygun bir lisansla lisanslanmalı (sanırım bizde en:Template:Non-free architectural work yok, birazdan oluşturacağım) ve bir adil kullanım gerekçesiyle gerekçelendirilmeli. (Örn. en:File:Pompidou center.jpg) İyivikiler... [ho? ni!] 19:08, 25 Eylül 2011 (UTC)

Şablonu oluşturdum: {{Telifli mimari örneği}}. Biraz karmaşık olabilir, bir bakarsan iyi olur. İyivikiler... [ho? ni!] 19:27, 25 Eylül 2011 (UTC)

kontrol isteği

Selamlar. YMD'de ilginç bir kullanıcıyla karşılaştım. Şu katkıları OTRS diyor ama OTRS'yi nasıl kullanacağımı bilmediğimden bu katkıları kontrol edemedim. Bakarsan sevinirim. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 14:00, 1 Ekim 2011 (UTC)

Vandal

Merhaba Gökhan, şurada vandal var iki gündür. Kolay gelsin...Vikiçizer 18:52, 21 Ekim 2011 (UTC)

Engelledim ama, gitmiş sanırım. Yine devam ederse ip aralığını engelleriz bir süre için. Kolay gelsin.--Gökhan 19:17, 21 Ekim 2011 (UTC)

Merhaba Gökhan. Şunu da engelleyebilir misin lütfen? Teşekkürler.--Abuk SABUK msj 23:42, 11 Kasım 2011 (UTC)

  • Haha geç kalmışım.--Abuk SABUK msj 23:43, 11 Kasım 2011 (UTC)

Yerleşim maddeleri kişilerin özel sayfasımı

iyi günler kullanıcı kmoksy Tartışma:Tortum sayfasını kişisel tartışma sayfası gibi kullanıyor,Yerleşim maddelerinin bu şekilde kullanılması doğrumu ben sildiğim zamanda Yeni açılacak KUKLA davası için kanıt niteliğindedir diye not düşüyor ve sayfayı geri alıyor, yerleşim maddelerinde böyle kişisel tartışma konularına yer verilmemeli bu zarar verir,el atmanızı istiyorum.--Yolcular 05:52, 12 Kasım 2011 (UTC)