Tüm genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 00.28, 3 Mart 2022 Cemgucsporlari mesaj katkılar, TR Güç Sporları Federasyonu sayfasını oluşturdu ("TR Güç Sporları Federasyonu içişleri bakanlığı dernekler federasyonu tüzüğüne bağlı olarak 2018'de kurulmuştur. Spor bakanlığına bağlı güç sporları federasyonu kurulana kadar yetkili tek kurumdur. Güç Sporları kendi kategorisinde '''Squad,Bench Press, Deadlift,koşu,halat çekme .kütük çekme''' olmak üzere alt branşlardan oluşan içişleri bakanlığına bağlı organizasyon kuruludur. Güç Sporları Federasyonu Avrupa'..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 09.50, 22 Aralık 2021 Cemgucsporlari mesaj katkılar, Fiziki Yeterlilik Testi Parkur Federasyonu sayfasını oluşturdu ("'''Fiziki Yeterlilik Testi Parkur Federasyonu''' İçişleri bakanlığı dernekler tüzüğüne bağlı olarak kurulmuştur. Federasyonun amacı mülakatlara hazırlanacak olan '''Polis,Bekçi''' adaylarına Antrenörler eşliğinde '''Fiziki test ve Parkur''' eğitimleri vermektir. Federasyon başkanı '''Lütfü Yılmazdır.'''" içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.59, 20 Aralık 2021 Cemgucsporlari mesaj katkılar, Uluslararası Vip Yakın Koruma Konfederasyonu sayfasını oluşturdu ("'''Uluslararası Yakın Koruma Konfederasyonu''' İçişleri bakanlığı dernekler tüzüğüne bağlı olarak kurulmuştur. Kendi kategorisinde '''1. 2. 3. Seviye''' Koruma eğitimleri vermektedir. Türkiye'de çoğu ilde Atış turnuvaları düzenleyerek faaliyetlerine devam eder" içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.52, 20 Aralık 2021 Cemgucsporlari mesaj katkılar, Lütfü Yılmaz sayfasını oluşturdu ("'''Lütfü Yılmaz''' 1985 Ankara doğumlu, İçişleri bakanlığı Sivil toplum müdürlüğüne bağlı '''Türkiye Güç Sporları Federasyonu,Tavla Federasyonu,VİP Yakın Koruma Konfederasyonu''' Genel başkanı." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 11.47, 20 Aralık 2021 Cemgucsporlari mesaj katkılar, Tavla Federasyonu sayfasını oluşturdu ("'''Tavla Federasyonu''' İçişleri bakanlığı dernekler tüzüğüne bağlı olarak 2017 yılında kurulmuştur. Federasyon başkanı '''Lütfi Yılmazdır.''' '''Tavla Federasyonu''' özellikle Türkiye'de kendi bünyesinde Antrenör ve Turnuva direktörleri eşliğinde turnuvalar düzenler. Başarılı olanlara ödüllerini verir. Dünya ve Türkiye üzerinde büyük ilgi gören Tavla Federasyonu İçişleri bakanlığına bağlı organizasyon kur..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 21.43, 18 Aralık 2021 Cemgucsporlari mesaj katkılar, VİP Yakın Koruma Konfederasyonu sayfasını oluşturdu ("'''Uluslararası VİP Yakın Koruma Konfederasyonu''' Genel başkanlığını''''''Lütfi Yılmazın'''''' yapmış olduğu İçişleri bakanlığı dernekler tüzüğüne bağlı olarak kurulan bir dernek Konfederasyonudur. '''VİP Koruma Konfederasyonu''' kendi bünyesinde 1,2,3.Seviye korumalar yetiştirir. Silahlı atış turnuvaları düzenlenir,başarılı olanlara ödülleri verilir. <ref>vipkoruma.org</ref>" içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 21.30, 18 Aralık 2021 Cemgucsporlari mesaj katkılar, Modern Tavla Federasyonu sayfasını oluşturdu ("'''Modern Tavla Federasyonu'''İçişleri bakanlığı dernekler tüzüğüne bağlı olarak 2017'de kurulmuştur. Federasyon Başkanı '''Lütfi Yılmaz''' Dünya ve Türkiye genelinde var olan '''Tavla Federasyonu''' kendi çapında veya kurumlar ile ortak turnuvalar düzenler. Her iki yarışmacının başında Hakem ve Turnuva direktörü bulunur.<ref>tavlafederasyonu.org.tr</ref>" içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 21.01, 18 Aralık 2021 Cemgucsporlari mesaj katkılar, Lütfi Yılmaz sayfasını oluşturdu ("'''Lütfi Yılmaz''' 1985 Ankara doğumlu,İçişleri bakanlığı dernekler federasyon tüzüğüne bağlı '''Modern Tavla Federasyonu,Türkiye Güç Sporları Federasyonu,VİP Yakın Koruma Konfederasyonu''' Genel Başkanlığını yapmaktadır. 2016 yılında Federasyon başkanlığı hayatına adımını atan '''Lütfi Yılmaz''' öte yandan '''Muay Thai'''sporu ile de ilgilenmiştir.<ref><ref>vipkoruma.org</ref></ref>" içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 00.21, 17 Aralık 2021 Cemgucsporlari mesaj katkılar, Cem Bulut sayfasını oluşturdu ("Cem Bulut '''Türk Sporcu,Antrenör,Türkiye Güç Sporları Federasyonu başkan yardımcısı''' 2019 Yılında spor hayatına giren '''Cem Bulut''' Güç sporları dışında Fitness sporu ile de ilgilenmektedir. Öte yandan Türkiye Güç Sporları Federasyonu bünyesinde antrenörlük,İl temsilciliğide yapmıştır." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 20.32, 16 Aralık 2021 Cemgucsporlari mesaj katkılar, Türkiye Güç Sporları Federasyonu sayfasını oluşturdu ("[[Kategori:]]Türkiye Güç Sporları Federasyonu İçişleri bakanlığı dernekler tüzüğüne bağlı olarak 2018 de kurulmuştur. Türkiye ve Dünyada genel olarak bulunmaktadır. Güç Sporları kendi kategorisinde '''ağırlık kaldırma, crossfit, kütük çekme,bench press, squad,deadlift''' gibi branşlardan oluşan içişleri bakanlığına bağlı organizasyon kuruludur. Türkiye ve dünya çapında hızla yayılmıştır. Federasyon başka..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 20.03, 16 Aralık 2021 Kullanıcı hesabı Cemgucsporlari mesaj katkılar oluşturuldu