Aybars Kartal Özson: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
30. satır: 30. satır:
== Biyografi ==
== Biyografi ==


18.05.2008 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Aybars Kartal Özson'un ailesi Bulgaristan göçmenidir. Şu anda ilkokul 2.sınıf öğrencisi olan Aybars Kartal eğitim hayatına devam etmektedir. En sevdiği ders drama dersidir. Kitap okumak,futbol maçı izlemek ve futbol oynamak hobileri arasında yer almaktadır.Ailesi tarafından ajansa yazdırıldıktan sonra, bir reklam filminde oynamış (milupa kaşık maması 2009) ve 3 yaşındayken de başrolde Bülent İnal ve Çetin Tekindor'un bulunduğu ve [[Star Tv]] de yayınlanan [[Bir Çocuk Sevdim]] isimli dizide Hasan karakterini canlandırmıştır. Dünyada neredeyse bütün ülkelerde gösterime girmiş [[Muhteşem Yüzyıl]] dizisinin 3. sezonunda (2012-2013) Şehzade Cihangir karakterini canlandırmıştır. (2013-2015) yıllarında [[Star TV]] ‘de yayınlanan Kadrosunda Uğur Yücel,Binnur Kaya,Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk gibi usta oyuncuların bulunduğu Aramızda Kalsın dizisinde Yunus karakterini canlandırmıştır. [[Aramızda Kalsın]] dizisinde kıvırcık ve sarıfırtına lakaplarını almış ve heryerde bu şekilde çağırılmaya başlanmıştı.2014 yılında Şinasi Yurtsever'inde yer aldığı
18.05.2008 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Aybars Kartal Özson'un ailesi Bulgaristan göçmenidir. Şu anda ilkokul 3.sınıf öğrencisi olan Aybars Kartal eğitim hayatına devam etmektedir. En sevdiği ders drama dersidir. Kitap okumak,futbol maçı izlemek ve futbol oynamak hobileri arasında yer almaktadır.Ailesi tarafından ajansa yazdırıldıktan sonra, bir reklam filminde oynamış (milupa kaşık maması 2009) ve 3 yaşındayken de başrolde Bülent İnal ve Çetin Tekindor'un bulunduğu ve [[Star Tv]] de yayınlanan [[Bir Çocuk Sevdim]] isimli dizide Hasan karakterini canlandırmıştır. Dünyada neredeyse bütün ülkelerde gösterime girmiş [[Muhteşem Yüzyıl]] dizisinin 3. sezonunda (2012-2013) Şehzade Cihangir karakterini canlandırmıştır. (2013-2015) yıllarında [[Star TV]] ‘de yayınlanan Kadrosunda Uğur Yücel,Binnur Kaya,Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk gibi usta oyuncuların bulunduğu Aramızda Kalsın dizisinde Yunus karakterini canlandırmıştır. [[Aramızda Kalsın]] dizisinde kıvırcık ve sarıfırtına lakaplarını almış ve heryerde bu şekilde çağırılmaya başlanmıştı.2014 yılında Şinasi Yurtsever'inde yer aldığı
Ing Bank Turuncu Hesap - Misket reklamında yer almıştır.En son olarak da 2015 yılında [[FOX (Türkiye)|FOX]] de yayınlanan Sen Benimsin dizisinde Tahir karakterini, 2016 da [[FOX (Türkiye)|FOX]] de yayınlanmaya başlayan Kördüğüm dizisinde Kaan karakterini canlandırmıştır.
Ing Bank Turuncu Hesap - Misket reklamında yer almıştır.En son olarak da 2015 yılında [[FOX (Türkiye)|FOX]] de yayınlanan Sen Benimsin dizisinde Tahir karakterini, 2016 da [[FOX (Türkiye)|FOX]] de yayınlanmaya başlayan Kördüğüm dizisinde Kaan karakterini canlandırmıştır.



Sayfanın 19.53, 27 Mart 2017 tarihindeki hâli

Aybars Kartal Özson
Doğum18 Mayıs 2008 (15 yaşında)
Üsküdar,İstanbul Türkiye
Milliyet Türkiye
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2011-günümüz

Aybars Kartal Özson (d. 18 Mayıs 2008 Üsküdar - İstanbul) Türk Oyuncu

Biyografi

18.05.2008 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Aybars Kartal Özson'un ailesi Bulgaristan göçmenidir. Şu anda ilkokul 3.sınıf öğrencisi olan Aybars Kartal eğitim hayatına devam etmektedir. En sevdiği ders drama dersidir. Kitap okumak,futbol maçı izlemek ve futbol oynamak hobileri arasında yer almaktadır.Ailesi tarafından ajansa yazdırıldıktan sonra, bir reklam filminde oynamış (milupa kaşık maması 2009) ve 3 yaşındayken de başrolde Bülent İnal ve Çetin Tekindor'un bulunduğu ve Star Tv de yayınlanan Bir Çocuk Sevdim isimli dizide Hasan karakterini canlandırmıştır. Dünyada neredeyse bütün ülkelerde gösterime girmiş Muhteşem Yüzyıl dizisinin 3. sezonunda (2012-2013) Şehzade Cihangir karakterini canlandırmıştır. (2013-2015) yıllarında Star TV ‘de yayınlanan Kadrosunda Uğur Yücel,Binnur Kaya,Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk gibi usta oyuncuların bulunduğu Aramızda Kalsın dizisinde Yunus karakterini canlandırmıştır. Aramızda Kalsın dizisinde kıvırcık ve sarıfırtına lakaplarını almış ve heryerde bu şekilde çağırılmaya başlanmıştı.2014 yılında Şinasi Yurtsever'inde yer aldığı Ing Bank Turuncu Hesap - Misket reklamında yer almıştır.En son olarak da 2015 yılında FOX de yayınlanan Sen Benimsin dizisinde Tahir karakterini, 2016 da FOX de yayınlanmaya başlayan Kördüğüm dizisinde Kaan karakterini canlandırmıştır.

Diziler

Reklamlar

Milupa Aptamil (2009)

ING Turuncu Hesap - misket (2014)

Ödüller

İstanbul Gelişim Üniversitesi En iyi Çocuk Oyuncu (2016)[1]

Dış bağlantılar

Kaynakça