İbrahim Kendirci: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
İçerik eklendi
Etiketler: Mobil değişiklik Mobil ağ değişikliği
31. satır: 31. satır:
Lise eğtimini [[Antalya]]'da gören Kendirci, eğitimini [[İstanbul Üniversitesi]] [[Devlet Konservatuarı]]'nda tamamlamıştır.
Lise eğtimini [[Antalya]]'da gören Kendirci, eğitimini [[İstanbul Üniversitesi]] [[Devlet Konservatuarı]]'nda tamamlamıştır.


İlk büyük oyunculuk tecrübesini [[Kanal D]]'de yayınlanan, başrollerini [[Sarp Apak]], [[Dağhan Külegeç]], [[Pelin Karahan]] ve [[Aslı Enver]]'le paylaştığı [[Kavak Yelleri]] adlı gençlik dizisindeki [[Deniz Akça]] rolüyle kazanmıştır.Konservatuarı kazanış öyküsünü anlatırken Kendircinin seçmelerde hiç umudu olmadığını söylemesine rağmen seçilmesinin büyük sürpriz olduğunu belirtmiştir.Bugünlere gelirken kapıların ona açılmasında yakışıklılığınında payı olduğunu itiraf etmiştir. İki Yaka Bir İsmail isimli bir dizide oynamıştır fakat o dizi rating alamadığı gerekçesiyle kaldırılmıştır.Arkasından bir [[TRT 1]] dizisi olan Yol Ayrımı dizisinde, [[Dolunay Soysert]], [[Engin Altan Düzyatan]], [[Göksel]] ile başrolleri paylaşmışlardır.Son olarak [[Demet Akbağ]] ve [[Erdal Özyağcılar]]'ın başrollerini paylaştığı [[Sevdaluk]] dizisinde Orhan karakterinde oynamıştır.
İlk büyük oyunculuk tecrübesini [[Kanal D]]'de yayınlanan, başrollerini [[Sarp Apak]], [[Dağhan Külegeç]], [[Pelin Karahan]] ve [[Aslı Enver]]'le paylaştığı [[Kavak Yelleri]] adlı gençlik dizisindeki [[Deniz Akça]] rolüyle kazanmıştır.Konservatuarı kazanış öyküsünü anlatırken Kendircinin seçmelerde hiç umudu olmadığını söylemesine rağmen seçilmesinin büyük sürpriz olduğunu belirtmiştir.Bugünlere gelirken kapıların ona açılmasında yakışıklılığınında payı olduğunu itiraf etmiştir. İki Yaka Bir İsmail isimli bir dizide oynamıştır fakat o dizi rating alamadığı gerekçesiyle kaldırılmıştır.Arkasından bir [[TRT 1]] dizisi olan Yol Ayrımı dizisinde, [[Dolunay Soysert]], [[Engin Altan Düzyatan]], [[Göksel]] ile başrolleri paylaşmışlardır.Son olarak [[Demet Akbağ]] ve [[Erdal Özyağcılar]]'ın başrollerini paylaştığı [[Sevdaluk]] dizisinde Orhan karakterinde oynamıştır. Şuan halen TRT 1'deki Payitaht Abdülhamit dizisinde oynamaktadır.


=== Filmografi ===
=== Filmografi ===

Sayfanın 20.30, 24 Mart 2017 tarihindeki hâli

İbrahim Kendirci
Doğum9 Eylül 1986 (37 yaşında)
Gaziantep, Türkiye
Milliyet Türkiye
MeslekSinema ve tiyatro sanatçısı
Etkin yıllar2007 - Günümüz

İbrahim Kendirci (d. 9 Eylül 1986, Gaziantep), Türk oyuncu.

Lise eğtimini Antalya'da gören Kendirci, eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tamamlamıştır.

İlk büyük oyunculuk tecrübesini Kanal D'de yayınlanan, başrollerini Sarp Apak, Dağhan Külegeç, Pelin Karahan ve Aslı Enver'le paylaştığı Kavak Yelleri adlı gençlik dizisindeki Deniz Akça rolüyle kazanmıştır.Konservatuarı kazanış öyküsünü anlatırken Kendircinin seçmelerde hiç umudu olmadığını söylemesine rağmen seçilmesinin büyük sürpriz olduğunu belirtmiştir.Bugünlere gelirken kapıların ona açılmasında yakışıklılığınında payı olduğunu itiraf etmiştir. İki Yaka Bir İsmail isimli bir dizide oynamıştır fakat o dizi rating alamadığı gerekçesiyle kaldırılmıştır.Arkasından bir TRT 1 dizisi olan Yol Ayrımı dizisinde, Dolunay Soysert, Engin Altan Düzyatan, Göksel ile başrolleri paylaşmışlardır.Son olarak Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar'ın başrollerini paylaştığı Sevdaluk dizisinde Orhan karakterinde oynamıştır. Şuan halen TRT 1'deki Payitaht Abdülhamit dizisinde oynamaktadır.

Filmografi

Yıl İsim Karakter
2007 Pars: Kiraz Operasyonu Volkan
2007-2011 Kavak Yelleri Deniz Akça
2012 İki Yaka Bir İsmail Üstün
2012-2013 Yol Ayrımı Selim
2013-2014 Sevdaluk Orhan
2014 Bizim Hikaye
2016 Rengarenk / Kaçın Kurası Yiğit

Oynadığı klipler

Yıl Sanatçı Şarkı Albüm Yönetmen
2010 Hande Yener Uzaylı Hande'yle Yaz Bitmez Kemal Doğulu
Hande Yener Uzaylı (Dance Remix) Hande'yle Yaz Bitmez Kemal Doğulu

Dış bağlantılar