Kullanıcı mesaj:Teababa

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda geri alındı, silindi ya da silinmek üzere işaretlendi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
  • Thank you for experimenting with Wikipedia. Your test worked, and it has been reverted or removed. Please use the sandbox for any other tests you may want to do. Take a look at the welcome page to learn more about contributing to our encyclopedia.
--Levent Abi ileti 19:53, 12 Eylül 2008 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --Levent Abi ileti 19:58, 12 Eylül 2008 (UTC)


Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Deneme yapmak için lütfen Vikipedi:Deneme tahtası, kendi kullanıcı sayfanız için de burayı] kullanınız. Levent Abi ileti 20:01, 12 Eylül 2008 (UTC)

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Levent Abi ileti 20:05, 12 Eylül 2008 (UTC)


SENİN RESMİNİ BULDUM[kaynağı değiştir]

3 Dönüm bostan yan gel yat Osman.

--mhakan96 20:08, 10 Nisan 2009 (UTC)

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Vikiçizer 10:05, 31 Mart 2010 (UTC)
Vikipedi kurallarına aykırı hareketleriniz nedeniyle, değişiklik yapmanıza bir süre için izin verilmiyor. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Vikiçizer 10:07, 31 Mart 2010 (UTC)
Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Vikipedi'de boş sayfalar yeni kullanıcılar için yanıltıcı olabileceğinden zararlıdır.

Şayet çift madde durumundaysa, lütfen uygun olan sayfaya yönlendirme yapınız. Eğer sayfa vandalizme uğramışsa, lütfen uygun haline geri döndürünüz. Eğer sayfanın içeriğinin uygun olmadığını düşünüyorsanız, uygun bir içerikle değiştiriniz.

Eğer sayfa için umut olmadığını düşünüyorsanız, işleyiş için silme politikasına göz atabilirsiniz. Vikipedi'ye katkı sağladığınız için teşekkürler.
Takabeg ileti 14:15, 3 Mayıs 2010 (UTC)




DİKKAT! Lütfen Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler yazmayınız.
Bu davranış, uyarılmadan engellenmeniz için yeterli bir sebeptir. Unutmayın ki, bu sayfaları ailenizden ya da sevdiklerinizden birileri de okuyabilir. Katkılarınıza devam ederken lütfen bu uyarıyı göz önünde bulundurun. Takabeg ileti 14:15, 3 Mayıs 2010 (UTC)


Merhabalar. Sizden bir ricam var şu gay tanrı yazısını kaldırmanız seçkin resim maddelerinde görünüyor. Tamam ben sizin cinsel eğiliminize ses çıkartmıyorum. Sizde benim dinime küfretmeyin eğer o yazı kalkmaz ise sizi şikayet edeceğim.

Saygılarımla...Bu imzasız yazı Teababa (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba, umarım sağlığınız iyidir ve mutlusunuzdur. Üstte belirtiniz için teşekkürler ancak sizi belirtmeden günler öncesinde -Gay tanrı yazısı zaten çıktı. Sizin dininiz? derken neyi kastettiniz acaba? Din size ait birşey mi yoksa insanların hal ve hareketleri ile inandıkları birşey mi? Birde ayrıca önceki imza'mda din inancına ve dinde bahsedilen tanrı meselesine asla ve katiyyen hakaret etmediğim gibi bir başkasının inancına karışmadım, ki ayrıca sizin benim cinsel eğilimime karışmanız, benim sizin inandığınız birşeylere karışmamam ve karışmaya hakkım olmadığı üzere sizinde benim ve bana ait olan birşeyler ya da tercihlerime karışmanız haddinize değil! Birde yukarıda tehdit sezdim sanki, lütfen tehdit edeceğinize hemen gidip şikayet ediniz. Ki tehdit ne kadar doğru birşey soruyorum size? Eğer ki varsa hatam herşeyin bir tebelliğ hükmüde vardır. Lakin yinede uyarılar tebliğ içindir. Ayrıca uyardığınız konu -imza olduğu halde imza atmamış olmanız beni şaşırttı. Lütfen iletilerinizin sonuna imza atınız! - VP:İmza Nbeviileti 11:49, 9 Mayıs 2010 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

AtakanCanileti 13:30, 11 Haziran 2012 (UTC)

Kullanıcı kutuları[kaynağı değiştir]

Kullanıcı kutularınızı okumaktan aşırı zevk aldım :D söylemeden edemeyeceğim, başarılar :)