Kullanıcı mesaj:Radikalfikirler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

İyivikiler... homonihilis // ileti 14:06, 6 Temmuz 2008 (UTC)



Vikipedi ne değildir?[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Vikipediye hoşgeldiniz. Katkılarınız için teşekkür ederiz ancak eklemiş olduğunuz maddeler ansiklopedik düzene uygun olmadıkları için silineceklerdir. Vikipedi bir ansiklopedidir. Ansiklopedilerde, kişilerin özgün eserlerine yer verilmez. Lütfen katkılarınıza devam etmeden önce Vikipedi ne değildir? sayfasını inceleyiniz. İyivikiler... homonihilis // ileti 14:08, 6 Temmuz 2008 (UTC)

Lütfen Vikipedi'ye ticari veya kişisel web sitenize bağlantılar eklemeyin. Vikipedi bir reklam verme veya yalnızca dış bağlantıların toplandığı bir yer değildir. Ansiklopediye, bağlantılar yerine içerik eklemeniz teşvik edilir. Eğer maddeye bağlantının eklenmesi gerektiğine inanıyorsanız, tekrar eklemekte israr etmek yerine maddenin tartışma sayfasında bu konuyu tartışınız. Vikipedi hakkında daha çok bilgi edinmek için hoşgeldiniz sayfasına bakınız. Teşekkürler.--Eldarion 06:20, 25 Nisan 2011 (UTC)