Kullanıcı mesaj:Codename47

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Mehmet Berat BURSA sayfasından yönlendirildi)

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Codename47!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Vikipedist 23:57, 6 Aralık 2008 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -  Levent İleti Katkılar   21:28, 15 Mart 2009 (UTC)



Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! -  Levent İleti Katkılar   21:28, 15 Mart 2009 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Dikkat: Lütfen, maddelere eklenen şablonları, işlevini yerine getirmeden kaldırmayınız. Bu harekette ısrarcı olunması vandalizm olarak değerlendirilebilir. Farklı görüşteyseniz bunu maddenin tartışma sayfasına yazınız. İyi çalışmalar. --  Levent İleti Katkılar   18:35, 18 Mart 2009 (UTC)


Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- M. M. ileti 18:50, 26 Mart 2009 (UTC)


Telif ihlali nedeniyle engellendiniz.[kaynağı değiştir]

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. M. M. ileti 15:15, 28 Mart 2009 (UTC)

Yüklediğiniz resim[kaynağı değiştir]

Yabancımsj 20:50, 28 Mart 2009 (UTC)

Lisans Sıkıntısı...[kaynağı değiştir]

Merhaba Metal Milita, Benim mesajım şikayetten değil de sizden bilgi almak amaçlı daha çok.Telif hakları konusunda sıkıntılar yasıyorum bir süredir ve daha önce engellendim.(1 kez)Tabiki telif hakları olmadan kullanım doğru değil ama ben bunu kötü niyetle değil,bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadığım için yaptım.Sorumda bu konuyla ilgili.Şimdi bir içerik devlete bağlı bir kurumun sitesinden alınmadıysa bu içerik kullanılamaz mı?Yani örnek verirsem ben 1907 ÜNİFEB ile ilgili bilgilere kaynak olarak bu derneğin sitesini gösterdim çünkü kendileri ile ilgili en doğru bilgiyi ancak o derneğin sitesinden bulabildim.Yani özel bir kurumla ilgili bilgi alırken o kurumun sitesini kullanamayacaksam hangi siteyi kullanabilirim ki? Vikipedi de lisanslı olan siteler hangileri yani hangi siteyi kullanmam durumunda katkılarım silinmez? Bu konuda bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum.İyi çalışmalar... Saygılarmla, Mehmet Berat BURSA

Merhabalar, hemen belirteyim ki, bu ve şu sayfaları ciddi anlamda okumanızda büyük fayda var. Sorularınızın cevaplarını o sayfalarda bulacaksınız. Herşeyi bir tarafa bıraksanız dahi, ilgili maddeyi kendi sitesinden doğrudan kopyalayıp buraya aktarmanızla ortaya çıkan, "Ancak bu yıldan itibaren konseylerimizin sayısını bire indirecek ve bir haftasonu boyunca İstanbul’da gerçekleştireceğiz." cümlesi dahi içeriğin o anda silinmesini gerektirir. Birinci tekil (veya çoğul) şahıs fiil çekimleri ile ansiklopedi yazamazsınız. Bu mümkün değildir. Öte yandan mesajınızda ifade ettiğiniz, "...devlet kurumlarından alınmadıysa kullanılamaz mı?" sorusu ile de yanlış bir düşünceye kapıldığınızı zannediyorum, şöyle ki; herhangi bir devlet kurumunun web sitesinde copyright ibaresi olmasa dahi içeriği aynen kopyalayıp buraya aktaramazsınız, zira bu da telif ihlali kapsamındadır. Ancak -ve yalnızca, o site GÖBL lisansı ile lisanslandırılmışsa, alıntı yaptığınızı belirterek ve o da içeriğin sadece belli bir kısmını buraya aktarabilirsiniz. Sonuç olarak, Vikipedi'ye kendi cümlelerimizle bilgi aktardığımızı, kullanıcıları tarafından yazılan bir ansiklopedi projesinde bulunduğunuzu hatırlatmak isterim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Teşekkürler, kolay gelsin. --M. M. ileti 18:06, 29 Mart 2009 (UTC)


Yardımınız ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim Metal Milita-Mehmet Berat BURSA

Resimler, telif, özgür lisans, vb.[kaynağı değiştir]

Merhaba. Hatalı resimler yüklemeyi sürdürmeniz nedeniyle bir kaç noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum. Vikipedide kural olarak özgür lisanslı içeriğe yer verilir. Telif hakkıyla korunan materyal, burada istisnai durumlarda kullanılabilir. Telifli içeriğin burada kullanımı, adil kullanım koşullarına bağlıdır. Ancak adil kullanımın en önemli şartlarından biri, dosyanın özgür lisanslı bir alternatifini oluşturulamayacak olmasıdır. Ayrıntılı bilgiyi Vikipedi:Adil kullanım sayfasında bulabilirsiniz. Ayrıca bir internet sitesinden aldığınız resmi özgür lisansla etiketleyebilmeniz için, resmin o lisansa sahip olduğunun sitede açıkça belirtilmesi gerekir. Hiçbir ibare bulunmaması durumunda da içeriğin telif hakkı saklı kabul edilir ve adil kullanım koşullarını da sağlamıyorsa, biz dosyayı burada kullanamayız. Bu şartları taşıyan dosyaları buraya yüklememiz için de, muhakkak doğru adil kullanım etiketini koymalı ve gerekçe belirtmeliyiz. (Telif hakkıyla korunan herhangi bir resme de asla özgür lisans etiketi yerleştirmemeliyiz. Özgür lisans etiketleri, telif hakkı bize ait dosyalar içindir.) Gördüğünüz gibi telif oldukça derin bir alan ve telif haklarını ihmal etmemek hepimizin yükümlülüğü. Bu nedenle bundan sonra resim yüklemeden önce ilgili politikalar hakkında yeterince bilgi sahibi olmanızı ve emin olmadığınız bir işlem yaparken deneyimli bir kullanıcıya danışmanızı öneririm. Yeterince bilgi sahibi olmaksızın resim yüklemeyi sürdürmeniz halinde yeni telif hakkı ihlalleri yapmanız mümkündür. Lütfen politika ve kurallara uymaya özen gösteriniz. --Yabancımsj 17:06, 30 Mart 2009 (UTC)

Söz konusu olan, özgür lisanslı alternatifi oluşturulabilecek nitelikle bir resimdi. Yukarıdaki mesajda da belirttiğim gibi, bu gibi telif hakkı saklı resimleri vikide kullanamıyoruz. Çünkü benzer bir resmi örneğin kendiniz çekip buraya özgür lisansla yükleyebilirsiniz. Dolayısıyla mesele kullandığınız etiket değil, bunların adil kullanıma uymaması. İlgili sayfada ayrıntılı açıklama bulunuyor. Teşekkürler. --Yabancımsj 18:52, 30 Mart 2009 (UTC)
Rica ederim, tereddüde düştüğünüzde her zaman sorabilirsiniz. Kolay gelsin. --Yabancımsj 19:04, 30 Mart 2009 (UTC)

Uyarıları dikkate alın[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- M. M. ileti 18:14, 1 Nisan 2009 (UTC)



Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. M. M. ileti 18:14, 1 Nisan 2009 (UTC)


Genç Fenerbahçeliler sayfasındakine benzer içerik eklemeyiniz. Vikipedi e-posta adres deposu değildir.  Levent İleti Katkılar   18:03, 6 Nisan 2009 (UTC)

  • Lütfen korumaya alınmamış sayfalara koruma şablonu eklemeyiniz. Hizmetliler korumaya aldıkları sayfalara bu şablonları eklemektedir. --Yabancımsj 17:57, 7 Nisan 2009 (UTC)
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Takabeg ileti 14:25, 26 Nisan 2009 (UTC)


  • Belirttiğiniz anonim kullanıcı vandalizm gerekçesiyle engellenmiştir, bildirdiğiniz için teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   19:57, 1 Mayıs 2009 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Bu sayfada kullandığınız ifadeler doğrudan VP:KSY ihlalidir. 48 saat engellendiniz. Tekrarında engel süreniz artacaktır. Bilginize. --M.M. ileti 15:36, 11 Mayıs 2009 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... ho? ni! 14:05, 16 Mayıs 2009 (UTC)

Fenerbahçe SK. sayfası her zamanki gibi vandalist saldırılarla karşı karşıyadır. Düzeltir ve sorumlularını engellerseniz sevinirim. Mehmet Berat BURSA 13:04, 31 Mayıs 2009 (UTC)

Maddedeki vandalizm geri alınmış. Sorumlusu 24 saatliğine engellendi. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M.M. ileti 17:42, 31 Mayıs 2009 (UTC)

Kullanıcı sayfasında adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Telif hakkı saklı resimlerin kullanıcı sayfalarında yer alması VP:AK kurallarına aykırıdır. Kullanıcı sayfanızdaki Dosya:Yeldeğirmeni SK.jpg, Dosya:Fenerbahce belirtke.gif, Dosya:Caykur Rize Spor Logo.gif ve Dosya:Arma GFB.gif resimlerini çıkarmanız gerekiyor. İyivikiler... ho? ni! 11:28, 28 Mayıs 2009 (UTC)

1988 Kış Olimpiyatları[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Lütfen kusura bakmayın ama 1988 Kış Olimpiyatları maddesindeki bütün "İngilizce Vikipedi" kaynaklarını kaldırdım. İngilizce Vikipedi, güvenilir bir kaynak olarak sayılmaz, o yüzden kaldırmaya mecbur kaldım. Ama en azından NTV Spor kitabı geçerlidir . Kıro-headmesajjj 15:33, 1 Haziran 2009 (UTC)

İyi . Bu arada lütfen "Kaynakça" bölümündeki "NTV Spor Kitabı"'nı "Kitap belirt" şablonuna göre biçimler misiniz? Kıro-headmesajjj 15:49, 1 Haziran 2009 (UTC)
  • Lütfen 1988 Kış Olimpiyatları maddesinde belirttiğiniz kaynağı yukarıda söylediğim gibi "kitap belirt" şablonu ile biçimlemeden "kaynak-düz" şablonunu kaldırmayın. Kıro-headmesajjj 17:07, 2 Haziran 2009 (UTC)

Telif ihlali nedeniyle engellendiniz.[kaynağı değiştir]

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Eldarion 06:14, 8 Haziran 2009 (UTC)

Kitap belirt[kaynağı değiştir]

Hıııımm. İsterseniz ben biçimlendiririm, ama kitabın bazı bilgilerine ihtiyacım var:

  • Kitabın yazarları (eğer belirtiliyorsa)
  • Basım yılı
  • Yayımcı
  • Kitabın ISBN kodu.

Diğer bilgiler de eklemek mümkündür, fakat bence bu yeterli. Raning-friciz-rulcall me, I'm yours 13:50, 15 Haziran 2009 (UTC)

RE:1968 Kış Olimpiyatları[kaynağı değiştir]

Merak etmeyin, beni rahatsız etmiyorsunuz ! Her neyse, dürüst olacağım, maalesef maddede bir sürü eksik var (sadece bir tane örnek: ev sahibi şehri seçme süreci v.s...), hem de "Göze çarpanlar" ya da "Bunları biliyor muydunuz?" gibi bölümler ansiklopediye uygun değil. Oradaki bilgileri sil demiyorum, fakat eğer madde daha çok geliştirilirse o bilgilerin diğer bölümlere alınmasını tercih ederim. NTV Spor Kitabı'na dayanmak yeterli değil. Bunun dışında da birkaç tane düzenleme de yaptım, falan filan.

Ama size bir tane süprizim var, umarım çok sevineceksiniz : size bir tane daha kaynak buldum! Bu kaynak da çok önemli, çünkü bu 1968 Olimpiyatları'nın resmî raporu!!! Maalesef Türkçede mevcut değil, İngilizce ve Fransızca'da mevcut, bununla herhangi bir sorun var mı?

Belki Uluslararası Olimpiyat Komitesi sitesindeki 1968 sayfası da yardımcı olur, onu da kullanabilirsiniz. İnşallah sizi yeteri kadar yardım ettim, iyi çalışmalar diliyorum . Raning-friciz-rulcall me, I'm yours 21:46, 16 Haziran 2009 (UTC)

  • Lütfen karşıt görüşte olduğunuz futbol takımı ile ilgili maddeler üzerinde değişiklik yaparken, burada olduğu gibi tarafsızlık kurallarını ihlal etmeyiniz. Tekrarı halinde daha önceki engellemeleriniz de gözönüne alınarak daha uzun bir süre engellenebilirsiniz. Bilginize.  Levent İleti Katkılar   18:30, 24 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhaba; öncelikle bugüne kadar asla haksız bir engelleme uygulamadığımı belirteyim. Dİkkatimi çeken şey; üslup, taraflı ve yanlış şablonlarını eklemişken, üstüne bir de sil şablonu eklemiş olmanız. SAyfa bir deneme sayfası değil neredeyse bir yıla yakın geçmişi var. Belki yanlış anlamış olabilirim. Eğer böyleyse ve farkında olmadan sizi tedirgin ettiysem kusura bakmayınız. Son bir not olarak futbola karşı uzaktan yakından ilgim yok. Milli takım dahil takım tutmuyorum, bilginiz olsun. İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   19:23, 24 Haziran 2009 (UTC)
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - LightersideMeSAj 13:12, 25 Haziran 2009 (UTC)


Muratsahinmesaj 21:21, 27 Haziran 2009 (UTC)

Hayır Rizeli değilim fakat wikipedideki şablonları güncellemek bizim görevimiz.iyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti 15:21, 28 Haziran 2009 (UTC)

Kişisel saldırı ve tarafsızlık uyarısı[kaynağı değiştir]

  • Merhbalar,
  • Vikipedi tarafsız bir ansiklopedidir ve Vikipedi kullanıcılarının kişisel görüşleri ne Vikipedi'yi ne diğer kullanıcıları ilgilendirir. Vikipedi'de kullanıcıların kişisel görüşleri değil de nesnel bilgiler yansıtıldığından, kullanıcıların kişisel görüşleri önem arz etmediği gibi kullanıcıların kişisel görüşlerini maddelere sunmaları veya birbirlerini kişisel görüşleri doğrultusunda yıpratmaları, birbirlerine saldırmaları da yasaktır. Tartışma:Mustafa Kemal Atatürk sayfasında yaptığınız yorum bu bahsettiğim noktaları kaçırmakta, delmektedir. Vikipedi'ye katkıda bulunan hiçbir kimse hakkında yorum yapamazsınız, onlar da sizin için yapamazlar; bu bir kuraldır. Aynı şekilde Vikipedi'ye her fikirden, her milletten herkes katkıda bulunabilir - bir anarşist de, komünist de, kemalist de. Vikipedi tarafsızdır, önemli olan maddelerdeki içeriklerin tarafsızlığıdır. Lütfen bu uyarı mesajındaki bağlantıları takip ederek ilgili kural sayfalarına göz atınız, zira kişisel saldırı ve tarafsızlık ihlâlleri çok önemli kural ihlâlleridirler. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 23:36, 28 Haziran 2009 (UTC)

KSK Motosiklet Şubesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Telif hakkı ihlali olduğu yönünde şablon koyduğunuz sayfanın

kaynağı resmi internet sitesi. Zaten bu konu hakkında bilgi veren başka bir site yok. Ne yapmamı önerirsiniz? Mehmet Berat BURSA 13:38, 29 Haziran 2009 (UTC)

Selam. Kayda değerliğini incelemedim. Kopyalamadan dolayı sil etiketini ekledim. Takabeg ileti 13:47, 29 Haziran 2009 (UTC)

Şablon çakışması[kaynağı değiştir]

  • Hallettim, açıklamasını da maddenin içine gömdüm, bakabilirsiniz.  Levent İleti Katkılar   17:13, 29 Haziran 2009 (UTC)
  • Eski haline göre çok daha iyi olmuş, İngilizce sürümünden yararlanılarak daha da geliştirilebilir. Bir de ara başlıkların sadece ilk harflerini büyük yaparsanız daha da iyi olacak. Madde yazımında buradan faydalanabilirsiniz. Elinize sağlık, teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   17:23, 29 Haziran 2009 (UTC)
Selamlar.Geç cevap için kusura bakmayın. Şablonun neresinde problem olduğunu tam olarak anlayamadım. Biraz daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.Kolay gelsin.--Eldarion 11:32, 1 Temmuz 2009 (UTC)
Merhabalar.Sorunun kaynağını buldum ancak çözüm üretemedim.HTML bilgisi kuvvetli arkadaşlara sorarsanız daha faydalı olacaktır.Sorun şu şablonda sanırım.İyi çalışmalar.--Eldarion 12:52, 1 Temmuz 2009 (UTC)
Merhaba, üstünde soru işareti görünen formadan mı söz ediyorsunuz. Sablonda bir hata göremedim sanırım kullanımda bir hata vardı. Şuanda sorun düzelmiş gibi görünüyor. Diğer vikilerde kullanılan formayı olduğu gibi aktardım, formada değişiklik varsa düzeltebiliriz. Kolay gelsin. --Gökhan 15:58, 1 Temmuz 2009 (UTC)
Rica ederim, yardım edebildiğime sevindim, iyi çaışmalar.--Gökhan 18:56, 1 Temmuz 2009 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 19:47, 4 Temmuz 2009 (UTC)

Telif ihlali nedeniyle engellendiniz.[kaynağı değiştir]

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle 1 hafta süreyle engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. İyivikiler... [ho? ni!] 19:58, 4 Temmuz 2009 (UTC)

Çaykur Rizespor[kaynağı değiştir]

Dürüst olacaksam hayır, çünkü bir sürü bakımdan elden geçirilmesi lazım. İlk önce maddenin giriş kısmı biraz genişletilmesi gerekiyor. Tablolar da biraz dağınıktır ve göze hitap etmiyor. Önce bunları yap, ve sonra size daha çok tavsiye vereceğim . Raning-friciz-rulcall me, I'm yours 18:45, 20 Temmuz 2009 (UTC)

  • Merhaba; maddenin geçmişine baktığımızda yakın tarihler arasında çok büyük bir sıklık yok. Bu nedenle korumaya alamıyorum ama göz kulak oluruz birlikte.  Levent İleti Katkılar   05:00, 23 Temmuz 2009 (UTC)

Telif ihlali nedeniyle engellendiniz.[kaynağı değiştir]

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle 1 ay süreyle engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. İyivikiler... [ho? ni!] 05:41, 23 Temmuz 2009 (UTC)

Atatürkçümüsünüz? Bu sayfadan OY VEREBİLİRSİNİZ --***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 15:26, 31 Ekim 2009 (UTC)


Dergi belirt şablonu[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar; sorduğunuz buradaki gibi bir şablon mu? Hiç kullanmadım, çok bilgim yok. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   07:15, 4 Şubat 2010 (UTC)
  • Herhangi bir sayfanın, başka sayfalarla bağlantısı olup olmadığını görebilmek için, sayfanızın sağındaki menülerde bulunan Sayfaya bağlantılar sekmesine tıklamanız yeterlidir. Bu örnek için bağlantıya bakabilirsiniz. İyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   16:56, 4 Şubat 2010 (UTC)
  • Bir soru sorarken çekinmenize gerek yok başka türlü nasıl örenebilirsiniz ki? Ancak tesadüen benzer bir durumla karşılaşmanız gerek o zaman. Bu gibi durumlarda her iki maddeye de {{birleştir}} şablonu ekliyoruz. Kullanımında {{birleştir|madde adı}} ve {{birleştir|diğer madde adı}} ekliyoruz. Bu örnek için ben uyguluyorum, siz de öğrenmiş olursunuz.  Levent İleti Katkılar   17:12, 4 Şubat 2010 (UTC)

Bekletmeli silme[kaynağı değiştir]

Selamlar. Rizespor 1972-73 Sezonu maddesine bekletmeli sil şablonu koydum. Eğer Fenerbahçe 2000-2001 Sezonu içeriğinde bir madde yazabileceksen Rizespor'u da yazabilirsin. Yoksa silinecek. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 11:11, 27 Şubat 2010 (UTC)

Merhabalar,

Bahsettiğiniz madde için bir de puan sıralası koyacaktım fakat o yıllarda Rizespor 2.Lig de oynuyordu ve doğal olarak böyle bir puan sıralamasına ulaşamadım. Ayrıca Şablon:Rizespor'un Maçları şablonunu ne sebeple maddeden çıkardınız? O şablondaki maddeler zamanla düzenlenecek daha dün akşam eklediğim bir maddeyi kırmızı bağlantıları sebebiyle maddeden çıkarmanıza gerek yok. Siz şablonu geri getirin ben maddeleri düzenlemeye çalışacağım; ama tabiki Fenerbahçe kadar geniş bir tarihi kaynağa sahip bir kulüple Rizespor'u karşılaştıramayız yani Fenerbahçe sezonları gibi olması mümkün değil söz konusu maddenin çünkü dönemin maçlarını bulabileceğimiz bir kaynak yok malesef. GaLyAlı 11:26, 27 Şubat 2010 (UTC)

Selamlar. Hakkında bilgi yoksa o kadar yazıp bırakmak Vikipedi'nin kayda değerlik politikasını sağlamaz. O zaman, Rizespor'un 1. ligdeki sezonlarını yapabilir ve 2. ligdeki sezonlarının iç bağlantılarını ([[ ]]) çıkarabilirsin. Bir de çlışmanın sürdüğü maddelere {{çalışma var}} şablonu ekleyebilirsin. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 11:33, 27 Şubat 2010 (UTC)
Hatta örnek olarak Süper Lig'de olmadığı bazı sezonların bağlantısını çıkardım. Sen geri kalanını daha iyi bilirsin Ayrıca şu siteden] 1990-1991 sezonundan günümüz kadar Rizespor'un maç bilgilerine ulaşabilirsin ve Fenerbahçe'nin sezonları gibi yazabilirsin. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 11:42, 27 Şubat 2010 (UTC)
  • Merhaba. Evet olabilir neden olmasın, zira kış sporları maddesi var. Ona benzer bir sayfa ile diğer su altı sporlarına link verilebilir. Fikriniz için teşekkürler, uygulama kısmına da el atarsanız sevinirim:) Su altı sporlarını proje sayfasına yerleştiriyorum.--a[.]med»»ileti 19:44, 9 Mart 2010 (UTC)
Özgün Yıldız
Yeni spor maddeleri için gayretli çabalarınız ve katkılarınız için lütfen kabul buyrun.--a[.]med»»ileti 21:06, 12 Mart 2010 (UTC)
  • Selamlar. Mİngilizce'den aynen aktarılan maddelerde bayrak şablonu çıkmıyorsa şunu deneyebilirsin... İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 23:02, 12 Mart 2010 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 10:25, 16 Mart 2010 (UTC)

VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 18:35, 23 Mart 2010 (UTC)


  • Merhaba, ben detaylı bir açıklama yapayım. Kullanıcı isim değişiklikleri yalnızca bürokratlar tarafından yapılmaktadır. Üsteki sayfaya belirtilen formatta istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Uygun bulunursa eğer kullanıcı adınız değiştirilecektir. Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 18:43, 25 Mart 2010 (UTC)

  • Evet silinmiş. Sanırım telif hakkını tam olarak belirtemedim diye. Bu işlerden pek anlamam da :) Ama sorun değil asıl maddedeki resmi kullanırız...--Rapsar 21:00, 25 Mart 2010 (UTC)

İstanbul Rizespor[kaynağı değiştir]

  • Mrb. İstanbul Rizespor maddesinin silinmesi gerekiyor. Çünkü daha önce profesyonel liglerde mücadele etmemiş olan kulüpler kayda değerlilik kriterlerini sağlamıyor. Bilgine... --Rapsar 09:11, 26 Mart 2010 (UTC)
  • Anlayışına sevindim :) Bu arada Rizespor maddesini sen mi geliştirdin? Gerçekten çok güzel olmuş... Eline sağlık... --Rapsar 16:32, 26 Mart 2010 (UTC)

Telif ihlali ile silinen madde[kaynağı değiştir]

Merhaba, direkt konuya gireceğim. Ne yazık ki her gün yapılan yüzlerce ihlalin arasında silme ve düzenlemelerle uğraşırken tek tek maddeleri açanlara mesaj yazmamız olası değildir. Sonuç olarak vikipedideki onlarca girişi düşününce sisin de bunu anlayacağınızı umuyorum. Dolayısıyla giriş yapan olarak sizin daha dikkatli davranıp kendi kontrolünüzü yapıp kaynaklandırmayı ihmal etmemeniz daha doğru bir yol olacaktır. Saygılarımla, --Manco Capac 14:06, 28 Mart 2010 (UTC)


VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 10:07, 3 Nisan 2010 (UTC)

VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine KATILIMINIZI BEKLİYORUZ.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 16:35, 14 Nisan 2010 (UTC)

Andy Marshall[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Andy Marshall maddesinde kontrol edilmemiş diye bir sekme var ve tıklayınca ana sayfaya geri döndürüyor. Acaba nedenini biliyormusunuz? Uzun zamandır uğramıyordum vikiye, yeni bir uygulama mı başladı acaba GaLyAlı 20:40, 4 Şubat 2011 (UTC)

Evet yeni bir uygulama başladı. Konuyla ilgili detaylı bilgi için Köy Çeşmesi'ndeki FlaggedRevs başlığını okumanızı öneririm. Madde için teşekkürler bu arada :) İyi akşamlar...--Rapsar 20:42, 4 Şubat 2011 (UTC)
  • pardon; bir yanlışlık olmuş, şimdi tamam olmalı. --İnfoCan 00:53, 20 Şubat 2011 (UTC)

VikiProje Spor iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Spor Ayın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde Mart ayının işbirliği; 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden basketbolcuların maddelerinin açılması seçilmiştir. Katılım için tıklayın.
--Rapsar 23:04, 28 Şubat 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Codename47,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 17:21, 4 Ekim 2011 (UTC)

Vikiproje:Vikipedi Türkiye Buluşması/Davetiye

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.