Kullanıcı mesaj:Karsan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --Levent Abi ileti 19:36, 29 Kasım 2008 (UTC)


Ansiklopediklik[kaynağı değiştir]

  • Vikipedi kurallarına göre her konuyu ansiklopedik olarak kabul edemiyoruz (Bkz:Kayda değerlik). Binlerce aşiret var, bunların hepsini ansiklopedik bilgi olarak ele almaya kalkarsak, Vikipedi bir çeşit antolojiye döner. Ayrıca düzen ve ansiklopedik açıdan uygun olmayıp, hiçbir kaynak gösterilmemişti. Silme uygulaması doğrudur. Levent Abi ileti 00:09, 30 Kasım 2008 (UTC)
  • Merhaba; geç yanıt verdiğim için özür; evet; Aşiret diye bir madde başlığımız var. İyi günler. Levent Abi ileti 08:44, 6 Aralık 2008 (UTC)

Muratsahinmesaj 23:10, 18 Aralık 2008 (UTC)