Kullanıcı mesaj:Hakanp

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Yeni bir mesaj atıyorsanız, lütfen bir alt başlık ekleyin veya yukarıdaki '+' sekmesini kullanın.
Mesaj atarken lütfen bir alt başlık ekleyin veya yukarıdaki '+' sekmesini kullanın.

Hoş geldiniz Hakanp![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil okun gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --Kemal K.ileti 16:17, 8 Eylül 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: ?? ???????????? ????????? ??????? ????.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   ?????? ?????

Hizmetli başvurum hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, sizi burada bulunan adaylık başvuruma olan yorumlarınız için davet ediyorum. Kabul ederseniz sevinirim, teşekürler... *** Эɱ®εč¡κ ***...ile saz arkadaşları 10:45, 20 Eylül 2008 (UTC)

Şablonlarda adil kullanım resimleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Futbol kulüplerinin kadrolarına ilişkin şablonlara, kulüp logolarını eklediğinizi gördüm. Kulüp logoları telif hakları saklı resimler oldukları için, Vikipedi'de sadece adil kullanım politikası kapsamında kullanılabilirler. Bu politikaya göre, adil kullanım resimleri, maddeler dışında, örrneğin şablonlarda, kullanılamaz. Bu sebeple şablonlardan logoları kaldırmak durumunda kaldım. Bilginize... İyivikiler... homonihilis // ileti 05:52, 21 Ekim 2008 (UTC)

Şablon:Amerika Birleşik Devletleri başkanları[kaynağı değiştir]

Hakan Şükür sayfasına yapmış olduğunuz katkılar için teşekkür ederim; ancak Hakan Şükür sayfasında yaptığınız değişiklikler baştan savma ve bilinçsiz şekilde yapılmış. Mesela, 1987-1988 sezonunda Hakan Şükür Galatasaray'da değil Sakaryaspor'da Türkiye Kupası'nı kazandı. Türkiye Kupası bilgileri yanlış. Cumhurbaşkanlığı Kupası, TSYD Kupası gibi bilgiler eksik. Ayrıca sayfanın sol tarafı bomboş kalmış her şey alt alta binmiş, sayfa düzeni bozulmuş. Eklemiş olduğum bilgileri de kendi versiyonunuzda tekrar ekleme zahmetine bile katlanmamışsınız. Hakan Şükür sayfasının altyapısını hazırlayan ve sayfadaki bilgilerin yaklaşık yüzde 80'ini ekleyen kişi olduğumdan o sayfa benim için çok önemli. Lütfen bundan sonra ekleyeceğiniz bilgileri özgün sürümün üzerine ve daha özenli bir ş ekilde ekleyiniz. Saygılarımla..


Friday, November 21, 2008 - 09.30 PM

  • Merhabalar. Ekrem Dağ maddesine {{koruma-yarı}} şablonunu koymuşsunuz ancak maddeleri korumaya almak sadece hizmetlilerin yapabileceği bir işlemdir. Ayrıca sayfa korumaya alınmadığı hâlde {{koruma}} veya {{koruma-yarı}} şablonu yerleştirmek bazı kullanıcılar için yanıltıcı olabilir. Korumaya alınması gerektiğini düşündüğünüz maddeleri şu sayfada aday gösterebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Brk ileti 14:52, 1 Şubat 2009 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN --вяí¢αи76ileti 10:35, 28 Şubat 2010 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Eldarion 10:09, 18 Mayıs 2010 (UTC)


  • Mrb. Bursaspor oyuncularına şampiyon kadronun eklendiğini gördüm. Ancak bu gibi kulüplerin belli zamanlarının kadroları maddelere eklenmemekte alınan kararlar doğrultusunda. Eklediğiniz şablonları kaldırmanızı rica edeceğim, teşekkürler...--Rapsar 16:58, 13 Temmuz 2010 (UTC)
  • Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim. Ama ben yeni bir kullanıcı değilim. Aşağıda detaylarını göreceğiniz gibi, bu tip "kulüplerin belli zamanlarının kadroları..." eklenmektedir.

Şablon:2000 Galatasaray UEFA Kupası Şampiyonu Kadrosu Şablon:2000 Galatasaray UEFA Süper Kupa Şampiyonu Kadrosu Şablon:Beşiktaş JK Namağlup Şampiyon Kadrosu

SAS'ta bu konu tartışılmış ve karara bağlanmıştı. Bunlar da SAS gösterilmişti; ancak nedense bunların kalması yönünde karar çıkmıştı. Şablonların tartışma sayfasına bakabilirsiniz SAS tartışmaları için.--Rapsar 17:08, 13 Temmuz 2010 (UTC)
Şablonları kaldırdığın ve anlayışından ötürü teşekkür ederim :)--Rapsar 17:12, 13 Temmuz 2010 (UTC)
  • Mrb. tekrardan. Alınan kararlar sonucunda futbolcu bilgi kutularındaki kulüp ve doğum yerlerinde hiçbir bayrak veya logo kullanılmaması, sadece millî takım kısmında ülke bayrağının kullanılması için fikir birliğine varılmıştı. Senden ricam bunları eklememen ve gördükçe kaldırman olacaktır. Teşekkürler...--Rapsar 16:00, 17 Temmuz 2010 (UTC)
Evet onlar öyle yapmakta. Ancak her Vikipedi'nin kuralları kendisine özgü olduğundan biz kullanmıyoruz. Bilgine...--Rapsar 18:38, 17 Temmuz 2010 (UTC)
  • Mrb. Adebayor'daki değişikliklerimin nedenlerini sırayla anlatayım isterseniz, karmaşa yaşanmasın.
  1. Bilgi kutusundaki doğum yeri kısmında bayrak kullanılmamakta standart açısından. Benden önce de kullanılmıyormuş, ben de o şekilde devam ediyorum. Sizinde eklememenizi, gördükçe çıkarmanızı rica ediyorum.
  2. Millî yıl kısmında hata yapmışım, milli takımı bıraktığını bilmiyordum. Ancak Currentyer şablonu yerine 2010 yazsak daha iyi. Zira, şablonun özelliği sebebiyle seneye orada 2011 yazar:)
  3. Futbolcu maddelerinde "Kariyeri" başlığı oluşturmuyoruz genellikle. "Kulüp kariyeri" ve "Millî takım kariyeri" başlıkları yeterlidir.
  4. Tarihlere verilen bağlantıları çıkardım. Hiçbir maddede, çok büyük istisnalar dışında tarihlere iç bağ. verilmemektedir.
  5. Sadece, ilk paragraftaki madde adı koyu renkle yazılır, istisnalar dışında madde içinde koyu renk kullanılmamaktadır. O yüzden onları da çıkardım.
  6. En altta "Adebayor" şeklinde, tüm dolaşım kutularını kapsayan bir şablona da gerek yok. Ödülleri, milli takım kadroları diye iki şablon oluşturulabilir, ama üçüncüsü gereksizdir.
Umarım söylediklerimi anlayışla karşılarsınız :) İyi çalışmalar...--Rapsar 10:36, 12 Ağustos 2010 (UTC)

Tuncay Şanlı[kaynağı değiştir]

Selamlar. Tuncay Şanlı maddesinde şablondaki 2003 gibi tarihlere iç bağlantı vermiyoruz. Lütfen bunları tekrarlama. Bunun dışında doğduğu ülkenin bayrağını değil de sadece formasını giydiği milli futbol takımının bayrağının şablonda yer alması vikipedi standartları kapsamındadır. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 20:13, 17 Ağustos 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Hakanp,

Oluşturmuş olduğunuz Supertaça adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m3 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

CyberDiablo 12:58, 19 Ağustos 2010 (UTC)

La Liga Yılın Yabancı Futbolcusu[kaynağı değiştir]

Selamlar. La Liga Yılın Yabancı Futbolcusu maddesi şablondan oluşuyordu. Silme şablonu koydum. Sanırım yanlışlıkla açtığın bir maddeydi. Aynı adda bir şablon da var...--вяí¢αи76ileti 09:23, 21 Ağustos 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Hakanp,

Oluşturmuş olduğunuz Harun Tekin (müzisyen) adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Kumul 17:47, 1 Eylül 2010 (UTC)

Resim telif uyarısı[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 08:38, 2 Eylül 2010 (UTC)


[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Robot çeviri eklemeyin.
Lütfen, çeşitli programlar ya da web sayfaları aracılığıyla Türkçe dışında bir dilden çevirisi yapılmış sayfaları Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu tür sayfalar, ifade ve anlam bozuklukları içerdiğinden, Hızlı silme kuralları, madde:8 gereği silinecektir. Eğer dil bilginiz yeterli değilse, çeviri grubumuzdan yardım isteyebilirsiniz. Vikipedi'ye farklı alanlarda katkıda bulunmak istiyorsanız, neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
Rapsar 09:48, 8 Eylül 2010 (UTC)



Brezilya Coğrafya ve İstatistik Enstitüsü maddesi için...--Rapsar 09:48, 8 Eylül 2010 (UTC)

Şablon:2008 Avrupa 17 Yaş Altı Futbol Şampiyonası, Türkiye[kaynağı değiştir]

merhaba

Şablon:2008 Avrupa 17 Yaş Altı Futbol Şampiyonası, Türkiye sablonunu actigini gördü,. öncelikle böyle sablonlar actigin icin cok sagol cünkü böyle islerle fazla ugrasan yok. malesef sablona acarken bir hata yapmissin galiba. kadrodaki futbolcular su kaynakdaki futbulcular. bu kaynak yanliz 2009'daki sampiyona. senin ayziding gibi 2008'deki degil. 2008'deki kadro su olmali.

Istersen bu konuyu Kullanıcı:Rapsar yada Kullanıcı:Merube 89 illet. onlarda fazla zarar vermeden madde ismi degistirecek yetki var.

hayirli calismalar Xberger 20:00, 18 Haziran 2011 (UTC)

sablonu düzeltmissinde. hazirladigin sablon eski seklindeki kadrodaki futbolcularin maddesine kullanildi. mesela Okan Alkan maddesinde en asagida bu sablon var. ama Okan Alkan 2008 kadrorsunda yoktu. yani sablonun kullanildigi maddelerde geri alinmali. hayirli calismalarXberger 20:47, 18 Haziran 2011 (UTC)

Futbolcu bilgi kutusu ve Soner Aydoğdu maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Soner Aydoğdu maddesindeki Futbolcu bilgi 'nun güncellemesini 19 Haziran 2011 tarihine koymussun. fakat bunu yaparken bilgi kutusunda hicbir degisiklik yapmamissin. bunun iki üc futbolcu maddesinde böyle yaptigini fark ettim. vikipedi'de güncelleme altinda verilen tarih bilgi kutusunun her ayrintisiyla dogru oldugu son tarihdir. eger birsey degisiyorsa o halde bilgi kutusundaki öteki noktalarina güncellestirmelisin. mesela Soner Aydoğdu maddesinde simdi futbolcunun karsilasma sayisi ve gol sayisi dogru degil. ama güncelleme tarihi dogru olmasini isaret ediyor.

ayni maddeyi dünde böyle degistirdin ve ben yaptigin degisikligi geri aldm. eger böyle birsey söz konusu olursa mesaj at durum ney konusalim.

söylediklerimi lütfen saldiri ve ikaz olarak algilama. sadece viki'nin standard'lari var ve ciddi bir ansikopedi olmak istiyorsan bu standard'lara göre calisilmali.

sorun olursa seve seve cevaplarim

hayirli calismalar

Xberger 15:48, 21 Haziran 2011 (UTC)

Söz konusu maddeki Futbolcu bilgi 'nun güncellemesin ile ilgili açıklamalar için öncelikle teşekkür ederim. Bu tip yorum ve açıklamalara ihtiyacım var. Bu arada da viki'de iki accound um var bunlar birleştirmek istiyorum bu mümkün mü?
Selamlar, iyi çalışmalar
Hakanp 20:50, 21 Haziran 2011 (UTC)
administrativ islerle Kullanıcı:Rapsar ve Kullanıcı:Sabri76 ugrasiyor. onlara sor yardimci olurlar.

Benim viki'de iki accound um var bunlar birleştirmek istiyorum bu mümkün mü? Selamlar, iyi çalışmalar Hakanp 23:39, 22 Haziran 2011 (UTC)

Merhaba. Konu hakkında fazla bilgim olmasa da böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum. Ancak yine de Kullanıcı:Superyetkin veya Kullanıcı:Eldarion gibi hizmetlilere danışabilirsiniz. İyi çalışmalar.--Rapsar 12:56, 23 Haziran 2011 (UTC)
standard konusuna gelince. eger emin olmadigin seyler varsa cekinmeden senden daha tecrüberli kisilere sorabilirsin. herkes sana seve seve yardimci olur. bir baska strateji'de yazmak istedigin madde türünden senden tecrübeli olan kisilerin ay tür maddesine bak ve ona göre yaz. bende böyle ögrendim ve halada böyle ögreniyorum.
iyi vikiler.Xberger 19:25, 21 Haziran 2011 (UTC)

Benim viki'de iki accound um var bunlar birleştirmek istiyorum bu mümkün mü? Selamlar, iyi çalışmalar Hakanp 23:39, 22 Haziran 2011 (UTC)

Selamlar. Vikipedi'de bir kullanıcı birden fazla hesap açar ve bunu belirtmezse VP:KUKLA politikası gereğince süresiz engellenir. Hesapların birleştirilmesi gibi bir durum yoktur ancak, kullanıcı adı değiştirildiğinde eski adla yapılan değişiklikler yeni hesaba aktarılabilir. Sayfayı ayrıntılı bir şekilde okumanı ve diğer hesabının sayfasına alternatif hesap olduğunu belirten şablon koymanı tavsiye ederim. Eğer bu sayfadaki kurallara uymayıp her iki hesapla da (birinin diğerinin alternatif hesabı olduğunu belirtmeksizin) katkı yapmayı sürdürürsen her ikisi de kuklacılıktan engellenir. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 13:22, 23 Haziran 2011 (UTC)

futbolcu maddelerindeki istatistik paragrafi[kaynağı değiştir]

merhaba

senin futbolcu maddelerinde istatistik paragrafinda tabela cikardigi gördüm. bu isi malesef vikide fazl kisi yapmiyor onun icin seninde yapmam cok iyi.

sen genelde Takım İstatistikleri su tur tabela kullaniyorsun gördügüm kadariyla. bende eskiden bunu kullaniyordum. ama zamanla takım istatistikleri su tabelanin daha avantajli oldugu fark ettim. bu tabelenin yurt disinda oynamis futbolcu icinde acilmis türü var oda takım istatistikleri burda.

bunlari kullanirsin vikipedida standardlasma icin iyi bir adim atmis oluruz.

hayirli calismalar Xberger 13:44, 24 Haziran 2011 (UTC)

Teşekkür ettim, dediğin gibi genelde Kulüp Takım İstatistikleri su tur tabela] kullanıyorum. Örneklere göre hareket edip standartları korumaya çalışacağım.

Yardımlar için teşekkür ederim.

Selamlar

Hakanp 19:18, 24 Haziran 2011 (UTC)

besiktas 2011-12 sezon maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba,

öncelikle vikipedi'de yaptigin olumlu entryler icin sizi tebrik ederim. size bugün yazmamin sebebi söyle: Biz birkac vikpedist TFF Süper Lig ve 1. Lig'deki tüm takimlarin sezon maddelerinin hazirlanmasi gerektigini kararlastirdik. Bu dogrultuda ben bir liste hazirladim ve hangi takim sezon maddeleri icin hangi kullanici sorumludur diye listeledim (Listeyi görmek icin Tikla). Sizi ve Kullanıcı:Cansarp'i besiktas'dan sorumlu kullanici diye kayit ettim. Umarim bu görevi kabul edersiniz.

Türkce vikipedi'de standardlasmak cabasinda oldugumuz icin sezon maddelerinde baz standard'lar önerdik. bunlara uyabilirseniz cok seviniriz. Standardlar söyledir:

1) Transferler bir kolon degil gelenler ve gidenler olarak iki yanyana olan kolona ayirilmali. Ben besiktas 2011-12 sezon maddesinde bu degisikliyi yaptim bile: Beşiktaş Profesyonel Futbol Takımı 2011-2012 sezonu
2) Kadro (ve oyuncular istatistigi) su maddekei gibi yapilmali: Karabükspor 2011-2012 sezonu
3) Oynan karsilasma raporlari bi zahmet sizin besiktas maddesind yaptiginiz gibi degil de bu Karabükspor 2011-2012 sezonu maddedeki gibi yapilmali.

Bun üc nokta disinda kendi taktirinize göre calisabilirsiniz.

Takimlarin gecmis sezonlar maddeleri icin hersey oldugu gibi kalabilir. Biz sadece bu sezonla beraber bu sistemi oturmasini istiyoruz.

Iyi calismalar

Kullanıcı şablonlarındaki telif[kaynağı değiştir]

Selamlar. Kullanıcı şablonlarında kulüp amblemlerini kullanmyoruz. Bu telif haklarını ihlal ediyor. Dikkat edersen sevinirim. Kolay gelsin--вяí¢αи76ileti 12:32, 4 Temmuz 2011 (UTC)

türk takimlari sezon maddeleri[kaynağı değiştir]

merhaba hakan,

Kullanıcı:Xberger/Türkiye Futbol Kulüplerinin sezon maddeleri su listeden görebildigin gibi bazi 1. lig ekiplerinin sorumlu kullanicisi yok. senin zamanin varsa bu takimlarin birisi üstlenebilirmisin diye soracakti. hatta istersen kocaelispor'u üstlenebilirsin. sen sana ümkün oldugu kadar yardimci olmayi calisirim. bir düsün istersen.


selamlar

--Xberger 12:23, 5 Temmuz 2011 (UTC)

merhaba hakan,

Ziya Doğan maddesinde oldugu gibi son zamanlar futbolcu bilig kutusuna türkiye'deki ligler ve turnuvalar icin madalya ekliyorsun. benim bilgidim buraya sadece uluslararasi ligler ve turnuvalarda kazanilan basarilar konuluyor. ulusal liglerde alinan basarilar sayilmiyor. ben silmemde moderaötler görürse kesin hepsini silerler. benden söylesemi.

iyi calismalar --Xberger 07:17, 6 Temmuz 2011 (UTC)

Vikipedi'de Türk futboluna yaptığın katkılardan dolayı bu ödülü kabul etmeni rica ederim.--вяí¢αи76ileti 01:51, 18 Temmuz 2011 (UTC)

2011 UEFA Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası[kaynağı değiştir]

merhaba hakan,

ben bugün 2011 UEFA Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası actim. burada birkac tercüme isleri yapilmasli. zamanin varsa bir el atabilirsen cok makbule gecer. daha sonra su sablonu actim Şablon:2011 Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası, Türkiye burada maddesi olmayan futbolculara birkac satirlik madde acarbilirsen cok iyi olur. turnuva yarin basliyor. baslamadan önce biz bu iki maddeyi hazir hale getirebilirsek cok iyi olur.

iyi vikiler--Xberger 09:29, 19 Temmuz 2011 (UTC)

FIFA Avrupa'nın gelecek vaadeden en iyi 20 genç yeteneği[kaynağı değiştir]

Selamlar. FIFA Avrupa'nın gelecek vaadeden en iyi 20 genç yeteneği maddesi hiç de kayda değer gözükmüyor. Hiçbir vikipedide bu tarz bir sayfa yok. Ansiklopedik bilgiden yoksun gözüküyor, ancak örneğin Necip Uysal maddesine maddeyi yazdığın kaynağı ekleyerek FIAFA atarfından 2010'da falan filan şeklinde kaynaklı bilgi eklemesi yapabilirsin ancak bu sayfanın KD olduğunu göstermez. Ancak maddeyi özen içerisinde hazırlamandan ötürü tek başıma karar alıp sildiğimi düşünmeyesin diye maddeyi SAS'a çıkarıyorum, bilgilerine, kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 09:14, 1 Ağustos 2011 (UTC)

Beşiktaş Cola Turka[kaynağı değiştir]

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı sayfasını, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı sayfasına taşımışsınız. Resmi sitesinde de yazdığı üzere [1] takımın asıl adı Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı'dır. Bilginize.--I. Dede msj 19:41, 2 Ağustos 2011 (UTC)

Futbolda Toyota ile anlaşıldığını biliyordum ama basketbolda sponsorun değiştiğini bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler, iyi vikiler..--I. Dede msj 18:47, 3 Ağustos 2011 (UTC)
Önemli değil, rica ederim. --82 ~145 ileti 13:40, 7 Ağustos 2011 (UTC)
Hak ettikten sonra önem yok. Rica ederim. --Gktr 14:28, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Hiç sorun değil, zaten ben aday oldum ve seçildim, imza da eski imzamdı, yeniledim. Yani kullanabilirsin. Bu arada Beşiktaş'da forma numaralarını düzenlemişsin de Hilbert'in 19 olduğuna ve Burak Kaplan'ın forma numarası bulunmadığına dair bir kaynak?

-- Supermæn mesaj · katkılar 14:54, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Almeida'nın 9 olduğunu Ergotelis maçında gördüm zaten, ama Hilbert'in kariyeri boyunca 19 numaralı formayı giymesi, onun her takımda 19'u giyeceği anlamına gelmez. Simao hep 20'yi giyiyordu, ilk sezonunda 31'i giydi. Aynı şekilde Almeida BJK'den önce hiç 34 giydi mi? Peki ya Fernandes, onu BJK'den önce hiç 4 numarayla gördün mü? -- Supermæn mesaj · katkılar 15:29, 7 Ağustos 2011 (UTC)
Kendin söyledin zaten, bir "tahmin". Bu yüzden Vikipedi'ye eklenemez. -- Supermæn mesaj · katkılar 16:14, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Tartışmaya Katılın![kaynağı değiştir]

Bu sayfadaki Kukla politikasını okuduktan sonra;
  • politikada anlamadığınız bölümler için lütfen bana başvurunuz.
  • politikayı kavradığınız takdirde topluluğumuz için önem teşkil eden Kukla tartışmasına lütfen katılınız.
  • Politikaların değişebilmesi Vikipedi'nin özgürlüğünün bir kanıtıdır. Sizde bize destek olun ve politikamızı geliştirmemize yardımcı olun!
  • Kukla politikasının getirmiş olduğu cezalardan dolayı Vikipedistler, Vikipedi'ye bir daha katkı yapamamaktadırlar. Lütfen tartışmaya katılın ve yorumunuzu belirtin. Teşekkürler.

--Gktr 21:10, 7 Ağustos 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 32. hafta projesi Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ----82 ~145 ileti 11:46, 8 Ağustos 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.
Çalışkan Barnstarı
Eklediğiniz içerikler oldukça güzel ve verimli. Katkılarınızın devamı dileğiyle. --Gktr 23:38, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Ramazan Bayramı'n kutlu olsun.[kaynağı değiştir]

Ramazan Bayramı'n kutlu olsun, Hakanp. -- Supermæn mesaj · katkılar 10:16, 30 Ağustos 2011 (UTC)

Selamlar. Kullanıcı sayfanızdan gördüğüm kadarıyla İstanbul'da oturuyormuşsunuz. Kadıköy yakınlarında mı oturuyorsunuz acaba? Bir ricam olacaktı da.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 09:53, 18 Eylül 2011 (UTC)

Evet istanbul, kadiköy de oturuyorum. --Patirer 15:16, 18 Eylül 2011 (UTC)

Tam isabet desenize :) Neyse, Kalamış Parkı'nda yer alan Metin Oktay heykelinin fotoğrafını çekebilir misiniz mümkünse? Bazı yerlerde yıkıldığı, bazı yerlerde Florya'ya taşındığı, bazı yerlerde ise aynen orada olduğu söyleniyor. Ortada tam bir bilgi karmaşası var yani. Hem bu konuyu açığa kavuşturmak hem de geliştirmeye çalıştığım Metin Oktay maddesine görsel bakımdan katkıda bulunacak bir fotoğraf olacaktır.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 12:21, 18 Eylül 2011 (UTC)

Çekip göndereceğim :) --Patirer 15:24, 18 Eylül 2011 (UTC)

Eyvallah. Ne zamana kadar çekersiniz resmi?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 12:34, 18 Eylül 2011 (UTC)

Birazdan çıkar çekerim. --Patirer 15:41, 18 Eylül 2011 (UTC)

Selam tekrardan. Resmi çekme fırsatınız oldu mu acaba?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 16:03, 19 Eylül 2011 (UTC)

Bu konu hakkında bir gelişme var mı acaba?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 12:22, 23 Eylül 2011 (UTC)

BJK'nin yabancı futbolcuları[kaynağı değiştir]

Selam Hakanp,

Spor ile alakalı maddelerle alakalı ortaya koyduğunuz desteği takdir ediyorum. Beşiktaş'ta oynamış yabancı futbolcular maddesi çok iyi bir çalışma ve İngilizce versiyonu üzerine şu an çalışıyorum. Ancak, maddede referans eksikliği ve rakamlardaki birkaç ufak uyuşmazlık kafamı karıştırdı. Örn; maddenin şu anki halinde Bebe'ye kadar toplamda 94 futbolcu görürnürken kıtalar bazında toplam oyuncu sayısına bakıldığında sadece G.Amerika'dan 119 sporcunun BJK için oynadığı görünüyor. Acaba, çifte vatandaşlıklar göz önünde bulundurulmuş olabilir mi? Öyle ise sanırım sadece oynadıkları milli takımlara göre değerlendirilmeleri gerekebilir. Ancak, işin özü elbette referans bulmakta... Acaba siz hangi kaynaklardan yararlanmıştınız? Lütfen kaynaklarınızı benimle paylaşabilir misiniz?

Soruyu aynı zamanda maddenin oluşturulmasında katkısı bulunan Cansarp ve Emyil'e de yazdığımı da belirtmek isterim.

Maddeler için yeniden tebrik ederim. Saygılar, (Umi1903 13:24, 19 Eylül 2011 (UTC))

Telif ihlaline dikkat[kaynağı değiştir]

Selamlar. yazmış olduğunuz David Hawkins maddesi telifliydi. Kaynak gösterilse dahi birebir alıntı yapılamamaktadır vikipedide. Şurada maddedeki değişikliklerimi görebilirsiniz. Vikipedi:Telif hakları ve Vikipedi:Telif hakları/SSS sayfalarını okumanızı salık veririm. Kısaca kendi orijinal cümlelerinizle, hiçbir şekilde kopyala-yapıştır yapmadan yazmalısınız vikide. Aksi takdirde kaynak gösterseniz dahi telif ihlalidir. Ayrıca maddelerde "winner" karakterli gibi subjektif, ansiklopedik dilden uzak ifadelere zaten yer vermiyoruz. Vikipedi:Tarafsız bakış açısı, Vikipedi:Doğrulanabilirlik, Vikipedi:Vikipedi ne değildir?, Vikipedi:Biçem el kitabı gibi sayfalar başta olmak üzere viki sayfalarını okumanızı öneririm. Editör olduğunuz için değişiklikleriniz otomatik onaylı olarak gözüktüğünden, yaptığınız telif ihlallerinin gözden kaçma olasılığı yüksek, bu nedenle ayrı bir öneme haiz. Daha önce benzer olarka yazdığınız maddeler varsa, lütfen düzeltiniz. Sorularınız olursa lütfen hiç çekinmeden sorunuz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım her vikipedist gibi. Saygılarımla --Merube 89msj 18:13, 23 Eylül 2011 (UTC)

Kalamış Parkı'nda yer aldığı söylenen Metin Oktay heykeli hakkında...[kaynağı değiştir]

Selam, Kalamış Parkı'nda yer aldığı söylenen Metin Oktay heykeli artık yok, tüm parka bakmama rahmen bulamadım --Patirer 16:14, 25 Eylül 2011 (UTC)

Selam. Akıbeti hakkında bir bilgi var mı peki? Yıkıldı mı, taşındı mı? Her ikisi hakkında da bir şeyler duydum ama net bir bilgi yok. En azından artık orada olmadığını öğrendik sayenizde, teşekkürler.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 13:16, 25 Eylül 2011 (UTC)

Yıkıldı mı? Taşındı mı? bir bilgim yok, orda olup olmadığını görmeye gittim. Bence taşınmıştır, ama kesin bilgi öğrenmek lazım. --Patirer 19:50, 25 Eylül 2011 (UTC)

Teşekkürler :) Köy çeşmesinde ufak bir duyuru yaptım, ilgilenen olursa ne mutlu. Ha olmadı mı, hemen her gün bindiğim metrobüsün Florya durağında inerim bir gün, ne olacak :)--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 16:53, 25 Eylül 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Hakanp,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 18:42, 4 Ekim 2011 (UTC)

Vikiproje:Vikipedi Türkiye Buluşması/Davetiye

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Utku TanrıvereMesaj 18:40, 26 Kasım 2011 (UTC)



Best of Samsunspor[kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Şunun için bir kaynak var mı diye sormak isterim. İyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj 02:15, 27 Kasım 2011 (UTC)

Elbette Samsunspor Tarihinin En İyi İlk 11'i sizce kaynaksız katkı mı yapıyorum. Patirer 04:29, 27 Kasım 2011

  • Göstermediğiniz sürece öyle oluyor. Nezaketle sorumu sormaya çalıştım, sizin de aynı şekilde cevaplamanızı dilerdim. İyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj 02:29, 27 Kasım 2011 (UTC)

Beşiktaş'ın Namağlup Takım Kadrosu sablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba hakan,

seninle gecenlerde bu saplonun maddeleri cok bicimsiz yaptigini konusmustuk. Kücük ve yan tarafta olan ise baglantisiz diye konusmustuk. Simdi ingilizce vikipedi'de kücük olaninin baglantili halini gördüm:en:Kadir Akbulut.

Bence bizde bu sablon turunu kullanip ötekini silelim.

Evet bence de, tr:Kadir Akbulut'da küçük bağlantılı olan Beşiktaş-Adana Demirspor 10-0’lık Maçı Kadrosunda olduğu gibi. şablonu değiştireceğim.

iyi wikiler--Xberger 12:15, 29 Kasım 2011 (UTC)

Futbolcular maddesindeki İstatistikleri paragrafi[kaynağı değiştir]

Merhaba hakan,

son zamanlarda gördügüm kadariyla Oktay Derelioğlu maddesinde İstatistikleri paragrafinda yaptigin tabela bicimini tercih etmektesin. Ben bu tabele biciminden pek hoslanmiyorum, ama tabiki bu tercih meselesi, istatistik bölümü olmayan futbolcu maddelerinde bu tabela bicimini yerlestirmekte serbestsin. Ama benim istatistik bölümünde yerlestirdigim benim tercihi ettigim tabele bicimini silip seninki yerlestirirsen bu bence hos olmaz. Bunu mesela Sercan Yıldırım yapmisin. Vikipedide bu konuda malesef bir standard henüz oturtulmadi. Onun icin ilk yapanin tabele bimici kalsin diyorum. yoksa bir nevi egeme saygisizlik oluyor. Yani ya önerdigim sistemde illerleyelim, yada oturup beraber bir tabele herkesin memnun olacagi bir tabela bicimi secelim. hayirli vikiler--Xberger 19:55, 15 Aralık 2011 (UTC)

İspanya Süper Kupası[kaynağı değiştir]

Selam Hakanp.

İspanya Süper Kupası maddesini Supercopa de España maddesine taşımıssın ama bence madde isminin İspanya Süper Kupası olması daha iyi. Daha yaygın kullanılan şekli o. Türkiye'de kimse bu kupaya Supercopa de España demiyordur muhtemelen. İyi çalışmalar. Emyilmesaj 15:57, 9 Şubat 2012 (UTC)

Ayrıca lütfen taşıma işlemini bu şekilde gerçekleştirmeyin. Taşı fonksiyonunu kullanın ya da yapamıyorsanız Vikipedi:Sayfa taşıma taleplerine yazarak hizmetlilerin taşımasını sağlayın. Bu şekilde taşıma yapıldıktan sonra geçmiş birleştirmenin de ayrıca yapılması gerekiyor ki onun için de geçmiş birleştir şablonu koymamışsınız. Son olarak madde adının tartışılmadan değiştirilmemesi gerektiğini düşünüyorum ben de.–h.çağrımsj 08:56, 10 Şubat 2012 (UTC)

Selamlar. Şu şablondaki önemli kişiler kısmını kaldırdım. Neye göre, kime göre önemli sorusu sorulabildiğinden evrensel, nesnel bir nitelik taşımamaktadır. İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 18:34, 9 Şubat 2012 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Defalarca uyarılmış olmanıza rağmen ısrarla telif hakkı saklı kaynaklardan Vikipedi'ye içerik kopyalamaya devam etmeniz sebebi ile değişiklik yapmanız 24 saat süre ile engellenmiştir. Lütfen tekrarlamayınız. --Eldarion 07:53, 28 Şubat 2012 (UTC)

VP:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

VikiProje Spor İş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde 2-15 Haziran 2012 tarihleri arasının iş birliği; 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden basketbolcuların açılması seçilmiştir. Katılım için tıklayın.
-- BalKesLi 14:23, 2 Haziran 2012 (UTC)

Spor projesi izleme listesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamında oluşturulan izleme listesi sayesinde, proje kapsamında olan maddelerin tartışma sayfalarında yapılan değişiklikler orada görünür olacaktır. Bu bağlamda sporla ilgilenen kullanıcıların, spor maddelerinde yapılacak tartışmalarda daha aktif olması, bu tartışmalarda daha fazla katılımcı olması ve tartışma sayfalarının takibinin kolaylaşması gibi birtakım gelişmeler hedeflenmektedir. Sayfanın tam anlamıyla işlev kazanması için, sporla ilgili tüm maddelerin tartışma sayfasına şu şablon eklenmelidir. Yardımlar için şimdiden teşekkürler :)--RapsarEfendim? 16:31, 17 Haziran 2012 (UTC)

Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz!
Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --Supermæn (mesaj) 08:13, 16 Temmuz 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özen Yıldızı
Beşiktaş maddesine verdiğiniz katkılardan dolayı sizi tebrik ediyorum. Ultraslansi (mesaj) 16:09, 14 Ağustos 2012 (UTC)

Necip ve M.Akyüz[kaynağı değiştir]

Selam Hakanp.

Kadro şablonunda ve 2012-13 sezonu maddesinde Necip ve Mehmet Akyüz'ün numaralarını neden değiştirdiğini öğrenebilir miyim ? --Emyilmesaj 12:23, 17 Ağustos 2012 (UTC)

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 16:55, 1 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba,

Wikipedia'de Çingene kökenli Portekizli futbolcu olarak geçiyordu.Türkçe aramalarda değil de İngilizce aramalarda Gypsy olarak geçiyor.Görüntüsünü de benzettiğimden sildiğiniz veriyi eklemiştim.Tabi,siz futbol ile benden daha ilgili olduğunuzdan benden daha bilgili olduğunuzu düşünüyorum bu konuda.

Esenlikler...

Manuel Fernandes[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Manuel Fernandes maddesini futbolcu maddesi standartlarına daha uygun olması için kaynak gereken yerlere kaynaklarını da ekliyorum. Kulüp takım istatistikleri de benim yaptığım gibi olması daha uygun olduğunu düşünüyorum. Kaynağıyla beraber de yazıyorum zaten. Maç sayıları aynen o kaynaktaki gibi. Ayrıca futbolculuk kariyeri veya tarihi -mıştır -miştir diye yazılmaz. -dı -di diye yazılır. Ben bunları düzelttikçe siz geri alıyorsunuz. Onları bozmadan maddeyi düzenleyecekseniz sevinirim.

Ayrıca benden daha tecrübelisiniz. Bunları kesin biliyorsunuzdur. Teşekkür ederim.

İyi günler... akil13ileti 17:02, 5 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba. Yüklediğiniz madalya ve nişanlar dosyalarına lisans eklemeyi atlamışsınız. Uygun lisansı ekleyebilir misiniz? Teşekkürler, iyi günler. -- Güzelonlu (mesaj) 11:31, 7 Kasım 2012 (UTC)

Tekrar merhaba. Bir diğer sorun da bu resimler darphanenin sitesinden alınmış zannediyorum. Bu durumda şu anki hali telif ihlâli de yaratıyor. Ben bu konuda da işaretliyorum. Siz uygun düzeltmeleri yaparsanız sevinirim. İyi günler. -- Güzelonlu (mesaj) 11:34, 7 Kasım 2012 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 15:37, 8 Kasım 2012 (UTC)

Lütfen Tekrarlamayınız...[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Şu sayfada ki Chelsea gol sayısı ve maç sayısı Lig maçları tablosu olarak yazılmaktadır. Lütfen tekrar etmeyiniz!! İyi vikiler... mesaj OmerFarukDemir 16 Ocak 2013 , 13:43 (UTC)

Takabeg ileti 07:22, 18 Mayıs 2013 (UTC)

Takabeg ileti 07:28, 18 Mayıs 2013 (UTC)

Takabeg ileti 10:07, 18 Mayıs 2013 (UTC)

FIFA U 20 Türkiye[kaynağı değiştir]

Selamlar, az önce açtığınız Türkiye şablonunun ismini değiştirdim bir kaç küçük düzenleme yaptım. Bilginize...

Şablon:2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası, Türkiye --SAİT71 (mesaj) 16:08, 17 Haziran 2013 (UTC)

Teşekkür ederim --patirer (mesaj) 16:16, 17 Haziran 2013 (UTC)
Fifa 20 Yaş Altı Dünya Kupası için eklediğin şablon şu olmalıdır: {{2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası, Türkiye}}. Senin oyuncu maddelerine eklediğin şablon yerine bunu kullanalım. FIFA U20 ismi uygun olmuyor çünkü. Birde bu konuya merakın varsa 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası maddesini KM yapabiliriz. Çok güçlü bir madde. Tamamiyle kendim yazdım. Benden başka bu turnuvayla pek ilgilenen yok gibi. :) Neyse ben senin eklediğin şablonların yerine bu ismini değiştirdiğim şablonu ekliyorum. Diğer takımların kadrolarını açarkende bu şekilde açmamız lazım. Senin ilk yaptığın şablonu sil etiketi eklemiştim ancak geri almışsın--SAİT71 (mesaj) 16:21, 17 Haziran 2013 (UTC). 2 şablon olmamalı. Ona tekrar sil etiketi koyalım. :)

VikiProje spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor'da iş birliği projesi olarak kriket, kriket kuralları ve oynanışıyla ilgili temel maddelerin açılması, düzenlenmesi ve geliştirilmesi konusu belirlenmiştir. 15 Temmuz 2013 günü başlayacak olan projeye katılımınız bekleriz.--RapsarEfendim? 14:59, 13 Temmuz 2013 (UTC)

Şablon hakkında[kaynağı değiştir]

Selamlar. Burada başlatılmış olan şablon değişikliği konusunun neticelenmesi için fikrinizi almak isterim..iyi çalışmalar diliyorum..Beyazmavi ileti 03:35, 31 Temmuz 2013 (UTC)

Merhabalar, Ben bu yıl başlayacak futbol sezonu için daha önce Xbergerin şuradaki sayfasında esinlenerek bir sayfa hazırladım. Sizlerden ricam sayfaları güncel tutarak Türkçe wikipedia nın spor maddelerini biraz daha iyi hale getirmek ve futbol liglerimizin ve takımlarımızın arşivlerini daha iyi hale getirmektir. Şu ana kadar Süper Lig ve 1.Lig takımlarının tamamının sayfaları açılmıştır ve hepsi günceldir. Ben 2.ligtende birkaç takımın daha sayfasını yapacağım. Eğer dilerseniz başka takımların sayfalarını yapmakta da sizlere yardıcı olabilirim. Ayrıca oluşturduğum şablonlarıda farklı bir sayfa da paylaşacağım. Sizlerden bir ricam da cevap verirken benim mesaj sayfama değilde maddenin mesaj sayfasını kullanınız ki herkes düşünceleri ortak bi yerde okuyabilsin. Mesajın gönderildiği kişilerin listesinide sayfada bulabilir ve unutulan kişiler var ise sizlerinde ilgilenebilecek kişileri haberdar etmenizi rica ederim.

2013-14 sezonu spor maddeleri

Saygılar ve Teşekkürlerimle, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:48, 13 Ağustos 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Fotoğrafçı Yıldızı
evet olduyaa kaka (mesaj) 11:50, 4 Eylül 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Fotoğrafçı Yıldızı
evet olduyaa kaka (mesaj) 11:50, 4 Eylül 2013 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Selam Hakanp, etkin bir devriye olduğunu bildiğimden dolayı sana konu ile ilgili mesaj atmadan yapamadım. Vikipedi'de adil kullanım görüntülerinin yasalar gereği kaldırılmasıyla ilgili büyük çaplı bir çalışma başlattık. Bu konuda gerçekten büyük çapta topluluk tartışmasına ihtiyacımız var. Rica etsem, kısa bir vaktini bu konudaki tartışmaya ayırabilir misin?--i.e.msj 22:56, 15 Eylül 2013 (UTC)

Vikiproje:Spor tartışma daveti[kaynağı değiştir]

Selamlar Hakanp. VikiProje Spor katılımcısı olarak, burada başlatılmış olan tartışmaya katılabilir misiniz? İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 17:14, 4 Kasım 2013 (UTC)

İSTATİSTİK[kaynağı değiştir]

Merhaba Hakan bey, bir çok maddeye kariyer performansı istatistikleri hakkında katkı yaptığınızı gördüm. Mümkünse Çağdaş Atan maddesini de geliştirebilirmisiniz =?--Ultraslansi (mesaj) 01:54, 10 Mart 2014 (UTC)

Tartışma daveti[kaynağı değiştir]

Selam. Şurayla ilgilenebilir misiniz? Kolay gelsin. --esc2003 (mesaj) 06:46, 11 Mart 2014 (UTC)

Merhaba, bot seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak veya görüş bildirmek ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj başka kullanıcılara da gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 05:30, 7 Nisan 2014 (UTC)

Gheorghe Hagi[kaynağı değiştir]

Selam Hakanp çok şey istiyorum galiba ama Gheorghe Hagi maddesini düzenleyeceğim senden de istatistikler bölümünü yapmanı rica ediyorum Çağdaş gibi mümkünmü acaba ?--Ultraslansi (mesaj) 19:46, 7 Nisan 2014 (UTC)

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 12:12, 28 Haziran 2014 (UTC)

VikiProje Spor tartışma daveti[kaynağı değiştir]

Merhaba Hakanp. VikiProje Spor katılımcısı olarak burada başlatılmış olan tartışmaya katılabilir misiniz? Kolay gelsin. --Kendinciz 05:57, 12 Ağustos 2014 (UTC)

'74 Dünya Kupası[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Maddeyi şurada adaylığa çıkardım acaba maddeyi bir de siz kontrol edip, maddeye yorum yapmak ya da oy vermek ister misiniz? (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.)--Śαвяí¢αи76ileti 12:06, 21 Ağustos 2014 (UTC)

Eskişehir Basket ile ilgili[kaynağı değiştir]

Selamlar Hakanp, Eskişehir Basket'in sayfası ile ilgili şuradaki tartışma sayfasında görüşünü belirtirmisin. Selamlar ve İyi Vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:57, 30 Ekim 2014 (UTC)

Şablon:IFFHS Dünyada 1. Liglerin Gol Rekortmenleri[kaynağı değiştir]

Hello! What is the source of this template? I transformed this to the Hungarian Wikipedia, but they want sources. Can you help to add a source to this? I dont't think this template can stay at this Wikipedia, too.

Merhaba! Şablona Şablon:IFFHS Dünyada 1. Liglerin Gol Rekortmenleri kaynağı nedir? Ben Macar Wikipedia bu dönüştürülmüş, ancak kaynaklar istiyorum. Eğer bu bir kaynak eklemek için yardımcı olabilir misiniz? Ben bu şablonu çok bu Wikipedia kalmak düşünüyorum değil.

Teşekkür ederim! DVTK KIADÓ (mesaj) 10:19, 22 Aralık 2014 (UTC)


Hi, the source of this template is the old www.iffhs.de/ web site. But the International Federation of Football History & Statistics (IFFHS ) make new web site and dont update the category. I am waiting also the update. This is the old web site link IFFHS First Leagues Goals record breaker the World --patirer (mesaj) 10:38, 22 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Hakanp
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:03, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, Hakanp,

The Editing team is asking very experienced editors like you for your help with VisualEditor. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 23:31, 16 Mart 2015 (UTC)

Spor maddelerinin adlandırılması ve standart oluşturulması[kaynağı değiştir]

Selam. Başlıktaki konu üzerine şurada bir öneri listesi var. Konu hakkında yorum yapmanızı, önerilerde bulunmanı rica edeceğiz. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:50, 26 Mart 2015 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Kullanıcı sayfanızı veya kullanıcı mesaj sayfanızı "adını değiştir" sekmesine basarak değiştirmemeniz önemle rica olunur.

Bu işlem gerçek anlamda kullanıcı adınızı değiştirmez, sadece kullanıcı sayfanızı başka bir sayfaya yönlendirir.

Kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız bu bağlantıya gözatabilirsiniz. Sadece imzanızı değiştirmek için, sayfanın üstündeki tercihlerim sekmesini kullanabilirsiniz. Teşekkürler. --Eldarion 13:27, 8 Nisan 2015 (UTC)

Hakan Patırer[kaynağı değiştir]

Selamlar dostum. Vikipedi'de bulunan eski ve deneyimli kullanıcılardan birisin, kayda değerlik politikalarını biliyorsundur, Vikipedi'nin tanıtım ve reklam alanı olmadığını da. Kişiler ile ilgili olan kriterleri okuduğunda, maddeyi neden SAS'a çıkardığı net olarak göreceksindir. Bu politikalar sadece sana, X'e, Y'ye uygulanmıyor, yanlış anlama. İstersen hakkındaki bilgileri kullanıcı sayfanda bulundurabilirsin. Bu arada Vikipedi'de oy avcılığı uygun değildir. İyi çalışmalar... -- Supermæn (mesaj) 18:26, 8 Nisan 2015 (UTC)

Translating the interface in your language, we need your help[kaynağı değiştir]

Hello Hakanp, thanks for working on this wiki in your language. We updated the list of priority translations and I write you to let you know. The language used by this wiki (or by you in your preferences) needs about 100 translations or less in the priority list. You're almost done!
Tüm vikilerde çeviri eklemek veya çevirileri değiştirmek için lütfen MediaWiki yerelleştirme projesini translatewiki.net'i kullanın.

Please register on translatewiki.net if you didn't yet and then help complete priority translations (make sure to select your language in the language selector). With a couple hours' work or less, you can make sure that nearly all visitors see the wiki interface fully translated. Nemo 14:06, 26 Nisan 2015 (UTC)

Ricardo Quaresma[kaynağı değiştir]

Birader sen neden yalan yanlış bilgiler veriyorsun Quaresma Beşiktaş'ta Şunu adam gibi duzeltsene en son ben duzenlemistim sen geri almissin vede düzenlemeyi kitlemissin şunu tekrar düzeltmeni istiyorum Hollypower (mesaj) 18:27, 19 Temmuz 2015 (UTC)

UEFA Süper Lig’de oynamış en iyi 10 yabancı oyuncu[kaynağı değiştir]

Merhaba Hakanp, bu şablonu sildim. UEFA Süper Lig demişsin bu ad yanlış Süper Lig olması gerek. En iyi 10 yabancı futbolcu derken ne demek istediniz. Böyle bir listeyi göremedim de. --Uğurkentmesaj 08:57, 5 Ağustos 2015 (UTC)

Kaynaklar için teşekkürler. Maddeyi de doğru ada taşıyayım. --Uğurkentmesaj 09:02, 5 Ağustos 2015 (UTC)
Zaten sen taşımışsın. :) --Uğurkentmesaj 09:06, 5 Ağustos 2015 (UTC)
Eski şablonu silmek daha iyi olur diye düşünüyorum. --Uğurkentmesaj 09:16, 5 Ağustos 2015 (UTC)

Türkiye'de yılın futbolcusu[kaynağı değiştir]

Selamlar Hakanp, yeni oluşturduğunuz sayfalar için teşekkürler. Yalnız küçük bir sıkıntı var. {{Türkiye'de Yılın Futbolcusu}} şablonunu {{Milliyet Spor Ödülleri - Türkiye'de Yılın Futbolcusu}} şablonunun üzerine oluşturmuşsunuz. Bunun doğru yolu önce eski Türkiye'de Yılın Futbolcusu şablonunu yeni Milliyet Spor Ödülleri - Türkiye'de Yılın Futbolcusu şablonuna taşımak sonra o sayfayı silerek yenisini oluşturmak gerekirdi! Çünkü şu anda Türkiye'de Yılın Futbolcusu şablonunu çok başka bir geçmişe sahip! Bunu bu şekilde yapmak için bazı silmeler yapmam gerekecek. Bununla ilgili bana geri dönüş yaparsanız bende gerekli işlemleri yaparım. Selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:45, 12 Ağustos 2015 (UTC)

Vikipedi:Etiketleme[kaynağı değiştir]

(Bu mesaj son 30 günde en çok katkı yapan ilk 50 devriyeye gönderilmiştir.)

VikiProje Spor İş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. VikiProje Spor kapsamında yeni bir iş birliği oluşturuldu. Bundan sonra mümkün mertebe her hafta yeni bir iş birliği projesi gerçekleştirelim hep birlikte.--RapsarEfendim? 23:30, 11 Aralık 2015 (UTC)

VikiProje Sinema'ya Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema davetiyesi
Merhaba Hakanp,
Sinema ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen VikiProje Sinema ile ilgilenebileceğinizi düşündük. Ayrıca İş Birliği Projesine katılarak projemize katkıda bulunabilirsiniz. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Turgut46 14:36, 16 Aralık 2015 (UTC)

Hassan - Çeçen-Pasha oğlu[kaynağı değiştir]

Serasker Hacı - Hacı - Hasan - Paşa Çeçen - oğlu - (1766 - 1829) 1827 ile 1826 den, Anapa kentinde komutanı olarak görev yapmış ve Türkiye'nin trehbunchuzhny Paşa (Türkiye genelinde en yüksek rütbe) görev yaptı.

Haziran ayında 1826 yönetim Anapa kalesi Hacı Seraskeri gönderildi. O padişaha yemin tüm dağ halkları kurşun başladı[1].

Türk terim "oğlu" "oğlu" anlamına gelir. Sonuç olarak, "Çeçen-oğlu" olarak çevrilebilir anlamıyla "Bir Çeçen'in oğlu." Çeçen-oğlu kökeni kamuoyuna bilinen değildi aslında? Hassan - - Paşa oğlu Çeçen kökenli bir Çeçen oldu O vali Hacı Anapa kabul edilebilir.

Seraskeri Hacı hakkında çok az şey biliniyor ve o Türkiye'de sona erdi ve başarmış nasıl bilinmemektedir gibi yüksek rütbeli Türk toplumunda elde etmek.

Şimdilik, Anapa Kalesi'nin içinde yaptığı kısa kalmak hakkında çağdaşlarının sadece anıları Çeçenlerin ilk generallerinden birinin kimliğinin üzerinde sır perdesini kaldırın.

25 Temmuz 1826 Vlasov yaptığı rapor nedir Seraskeri Hacı Çeçen hakkında bilgi --Ikhasakhanov (mesaj) 00:45, 22 Aralık 2015 (UTC)

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı[kaynağı değiştir]

Merhaba, 2016 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı yaklaştığı için Vikipedi'de bu maddeye göz attım ve sayfada oldukça fazla güncel olmayan bilgiler olduğunu fark ettim.Aynı zamanda sayfa şuanki haliyle oldukça karışık ve özellikle baraj puanlarından bahsedilen kısımda anlatım bozukluğu gibi okuyanların kafasını karıştıracak şekilde hazırlanmış bilgiler var.2016 ÖSYM ADAY KLAVUZU kaynaklı yaptığım değişikliklerin incelenmesini talep ediyorum.

Türkiye Kupası[kaynağı değiştir]

Selamlar, Galatasaray, Başakşehir ve Trabzon üçü birden elenirse Konya ve Gaziantep te seri başı olacak ama sanırım dikkatinizden kaçtı. İyi vikiler.--Teacher0691 (mesaj) 19:06, 31 Ocak 2016 (UTC)

Değişiklikleri onaylar mısın?, iyi çalışmalar. 31.155.238.207 10:38, 4 Şubat 2016 (UTC)

Gizli Vandalizm ![kaynağı değiştir]

Merhabalar, ulusal basına kadar konu olan değişikliğiniz vikipedinin tarafsızlığına zarar vermektedir. Beşiktaş JK resmen şampiyon olmadan Şenol Güneş sayfasına yaptığınız güncelleme vandalizmdir. Aynı hareketi tekrarlamamanızı rica ederim. (Pipapo7 (mesaj) 12:28, 10 Mayıs 2016 (UTC))

- Merhabalar Pipapo7, uyarınız dikkate alınmıştır. Yardımlarınız için teşekkürler --patirer (mesaj) 08:34, 13 Mayıs 2016 (UTC)
Bir kaç gün önce, gerek bazı haber sitelerinde, gerekse de kayda değer olarak Vikipedi'de yer alan çeşitli gazetelerde Vikipedi, Beşiktaş'ı şampiyon etti başlıklı haberlerle karşılaştım. Bu sizin değişikliğiniz ve aşağıdakiler de etkileri:
  1. Fanatik
  2. Yeni Şafak
  3. Zaman
  4. Haberler.com
Edilen yorumları söylemiyorum bile. Asıl üzücü olan, sadece haberde değil, bizzat manşette Vikipedi'nin yer alması. Sn. Hakanp lütfen, bir daha böyle bir işlemde bulunmamaya dikkat edelim.--MerhabaNe yapabilirim? 14:53, 12 Mayıs 2016 (UTC)
- Bilgilendirme için teşekkür ederim Merhabaviki --patirer (mesaj) 08:34, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Gökhan Gönül başlığı hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, bu mesajı sayfada yaptığım geri alma işlemini geri almanızdan ötürü atıyorum. Oyuncunun resmi olarak attığı bir imza söz konusu değil, konuda düzenleme yapmanız için öncelikle oyuncunun resmi imza atmış olması gerekli diye düşünüyorum. İyi vikilemeler :) http://www.transfermarkt.com.tr/gokhan-gonul/profil/spieler/33793 Batuhanmesaj 11:40, 1 Temmuz 2016 (UTC)

Gökhan Gönül'ün yapmış olduğu resmi açıklama var. Ayrıca Beşiktaş kulübü resmi olarak görüşmelerin başladığını borsaya bildir. Transfermarkt Gökhan Gönül ve Beşiktaş kulübü adına resmi açıklama yapamaz, kaldı ki söz konusu site Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe de olduğunu gösteriyor, oysaki Fenerbahçe ile sözleşmesi bitti. Kaldı ki Beşiktaş forması da giydi. [2]

--patirer (mesaj) 13:03, 1 Temmuz 2016 (UTC)

Evet, ben size mesajı attıktan kısa bir süre sonra KAP'a bildirim yapıldı. O halde herhangi bir sorun kalmamış oluyor. Batuhanmesaj 13:08, 1 Temmuz 2016 (UTC)

2016 Süper Kupa[kaynağı değiştir]

Merhaba, süper kupa maçları oynanmadan oyuncuların istatistiklerine maçları oynanmış kabul edip bilgi eklemek ne kadar doğru? Maç başlamadan hangisi oynayacak kesin olarak nereden biliyorsunuz?

Yscplus (mesaj) 17:19, 13 Ağustos 2016 (UTC)

Merhaba. Burası bir ansiklopedi olduğundan kişiler soyadlarıyla anılmalı, adlarıyla değil. Bunu şurada not düşmüştüm ama geri aldığınızı görünce bir de mesaj atmak istedim. İyi günler.--RapsarEfendim? 10:26, 11 Eylül 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, bütçe kanunu, kapalı oturum, genel seçim gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz?

Liste için tıklayın --Ahmet Turhan (mesaj) 11:50, 15 Eylül 2016 (UTC)

Merhaba, vakit buldukça katkı vermeye çalışabilirim. --patirer (mesaj) 20:07, 15 Eylül 2016 (UTC)

Kent Meydanı AVM silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kent Meydanı AVM) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kent Meydanı AVM sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Pragdonmesaj 15:54, 15 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 15:04, 30 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Kasım ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 02:11, 1 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Kasım ayının son haftasına girmemiz münasebetiyle, başta bir sonraki ay olan Aralık 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 12 aday görsel bulunmaktadır. Ayın görseli seçimlerine dair görüşlerinizi bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:49, 22 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son hafta![kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması projesinde son haftaya girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları listesinde eksik olan maddeleri kapsayan proje 30 Kasım 2016 günü sona eriyor, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 00:01, 25 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği projesi önerisi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi kapsamında Aralık 2016 projesini seçiyoruz. Sizin de önerilerinize ihtiyacımız var. Proje önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 8 aday proje mevcut. Adaylıklara ya da yeni projeler önerilerinize dair görüşlerinizi bekliyoruz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 16:15, 29 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Şablon:1917 Rus Devrimi ve Şablon:Sovyetler Birliği Komünist Partisi'ndeki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:27, 1 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği - Bunları biliyor muydunuz?[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği proje ana sayfasının sağ altında görülecek ve her 15 günde bir yenilenecek olan Bunları biliyor muydunuz? kısmı oluşturuldu. Arşive 113 madde eklendi. Proje konuları hakkındaki 5 farklı bilgi düzenli periyotlarla bu kısımda aktarılacaktır. Bilgilere göz atmak, düzenlemek ve metin eklemek için siz de ilgili sayfayı ziyaret edin.

İyi çalışmalar, iyi Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 02:32, 13 Aralık 2016 (UTC)

Sovyetler Birliği İşbirliği projesinde hedefe ulaşıldı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde belirlenen konularla ilgili 40 madde açma hedefine bugün itibariyle ulaşıldı. Tüm katılımcılara verdiği emekler için teşekkürler!

Buna karşın, işbirliği projesi hala devam ediyor. 31 Aralık 2016 günü sona eren projeye dair 61 madde halen açılmayı bekliyor. Projeye katılımlarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:00, 19 Aralık 2016 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği'nde Ocak 2017'ye son günler[kaynağı değiştir]

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun!

Önümüzdeki dönem olan Ocak 2017'ye dair VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi hedeflerini belirliyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve proje ana sayfasında gösterilecek ayın görseli, bu kapsamda görüşlerinizi beklemekte. Bunun dışında yapılmasını istediğiniz her türlü etkinlik, faaliyet ya da projeyi burada belirtebilirsiniz.

Bu kapsamda fikir ve önerilerinizi anket ve oylamalar kısmına eklemeniz projenin geleceği açısından önemli. Kollektif katkılarla ilerleyen projeye katılımlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:28, 25 Aralık 2016 (UTC)

Proje katılımcı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında geçmişte projeye emek veren, katılım sağlayan veya ileride sağlayacak kullanıcı olarak katılımcılar listesine adınızı eklemeyi unutmayın. Kolektif bir şekilde proje konuları ile ilgili maddelerin düzenlenmesini, geliştirilmesini ve yeni maddeler açmayı amaçlayan projemizde sizin de isminiz yer alsın.

Ayrıca kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} veya {{Kullanıcı SSCB}} şablonlarını da ekleyebilir, veya konu ile ilgili olduğunu düşündüğünüz kullanıcılara {{VikiProje Sovyetler Birliği-Davet}} şablonunu yollayabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:28, 29 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 geride kaldı[kaynağı değiştir]



VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı. Proje 2016 yılında katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler ve madde istek sayfalarına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeni yılda şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:57, 30 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ocak ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{VikiProje Azerbaycan}} şablonunu Azerbaycan alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 2000 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:36, 31 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin geliştirilmesidir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 14:22, 1 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son 10 gün[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisindeki maddeleri geliştirmek projesinde son 10 güne girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin taslak seviyesinden çıkartılıp Türkçe Vikipedi'ye gelişmiş maddele olarak kazandırılması amaçlayan proje 15 Ocak 2017 günü sona eriyor, projeye yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 5 Ocak 2017 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[kaynağı değiştir]

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet filmleri listesindeki maddeleri oluşturmak ve listede yer alan filmlere yönetmen, oyuncu, tür bilgilerini eklemek olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Not: Bu ayki proje VikiProje Sinema İkinci Ocak İş birliği projesi ile ortak olarak yürütülmektedir. Bir projeye katılan kullanıcı diğerine de katılmış sayılır.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:51, 15 Ocak 2017 (UTC)

Ocak ayı sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyet filmleri listesini düzenleme projesinde son 5 güne giriyoruz. 50 madde olan proje hedefine dair an itibariyle 14 madde (28%) tamamlandı. Projenin bitimi olan 31 Ocak 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte Şubat 2017 için anket ve oylamalara dair görüşünüze ihtiyacımız var. Buraya görüşlerinizi aktarmanız, gelecek aya dair ayın görseli ve işbirliği projesi konularında oylama yapmanızı temenni ediyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 14:19, 27 Ocak 2017 (UTC)

Sönmez Medya Grubu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Sönmez Medya Grubu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sönmez Medya Grubu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 07:31, 28 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Şubat ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayki proje, Azerbaycan sineması maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Hedef 50 madde oluşturmaktır

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:00, 1 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:23, 1 Şubat 2017 (UTC)

Şubat ayı ilk projesi sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri ve idari bölümleri maddelerinin oluşturulması projesinde son günler. 25 madde olan projeye dair 14 Şubat 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:47, 11 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

Dosya:The Worker and Kolkhoz Woman.jpg
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:31, 15 Şubat 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[kaynağı değiştir]

(Sorry for writing in English)

Bu ayın ve gelecek ayların işbirliği projeleri[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulması" projesine son 5 gün. An itibariyle 20 olan madde hedefine dair 10 madde (%50) açıldı, proje bitim tarihi olan 28 Şubat 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek aylara dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. An itibariyle şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme konuları gibi 8 farklı proje önerisi mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:49, 24 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Rusya Ulusal Marşı maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:09, 16 Mart 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - Rusya Ulusal Marşı[kaynağı değiştir]

16-31 Mart 2017 tarihleri arasındaki VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde Rusya Ulusal Marşı maddesini seçkin madde yapmak için çalışma devam ediyor. Bu kapsamda açılması gereken 36 maddelik listede halen eksiklikler mevcut. Katılımcılar listesine adınızı ekleyerek projeye katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:44, 22 Mart 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Nisan 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Azerbaycan'da komünizm şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:50, 1 Nisan 2017 (UTC)

Azerbaycan konulu işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Azerbaycan'da komünizm şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması" projesine son 2 gün. An itibariyle 47 olan madde hedefine dair 18 madde (%38.3) açıldı, proje bitim tarihi olan 15 Nisan 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Ayrıca gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:35, 13 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Nisan 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu kaynak eksik olan maddeler kategorisinde yer alan Sovyet konulu maddelere kaynak eklemektir. Burada örnek bir liste yer almaktadır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:51, 15 Nisan 2017 (UTC)

Kaynak ekleme işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "kaynak eksik olan maddeler kategorisinde yer alan Sovyet konulu maddelere kaynak ekleme" projesine son 5 gün. Burada örnek bir liste mevcut. An itibariyle 250 madde olan hedefe dair 57 maddeye (%22.8) kaynak eklendi, proje bitim tarihi olan 30 Nisan 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:54, 26 Nisan 2017 (UTC)

Sovyet kaynak listesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında Sovyet kaynak listesi oluşturuldu. Vikipedistlerin yararlanılacağı kaynakların listesini barındıran bu listeye siz de herhangi bir kaynak önerebilir ve ilgili altbaşlığa ekleyerek içeriği zenginleştirebilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:35, 27 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Mayıs 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu SSCB bayrakları şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri gelişmiş seviyede (en az 5.000 bayt) oluşturmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 20:40, 3 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet bayrakları işbirliği projesinin bitmesine son 3 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "SSCB bayrakları şablonundaki yer alan eksik maddeleri gelişmiş seviyede (en az 5.000 bayt) oluşma" projesine son 3 gün. Proje bitim tarihi olan 16 Mayıs 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:33, 12 Mayıs 2017 (UTC)

Futbol konulu VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Mayıs 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde futbol şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri oluşturmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 20:40, 3 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet projesi oylamaları[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği'nde gelecek dönemlerde planlanan tüm katkılar konusunda anket ve oylamalar sayfasında önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve ayın görseli başta olmak üzere aklınızdaki herhangi bir konu hakkındaki görüşlerinizi oylama sayfasında paylaşın, dilediğiniz öneriye oy verin. Sayfada an itibariyle 14 aday görsel ve 14 aday proje bulunmakta. Bunun dışında aklınıza gelen yeni fikirlerinizi de ekleyebilirsiniz.

Proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte. İyi Vikiler, bol katkılar.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:16, 23 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet futbolu işbirliği projesinin bitmesine son 4 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Sovyetler Birliği'nde futbol şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri oluşturma" projesine son 4 gün. 33 madde olan proje hedefine dair henüz 2 madde (6.06%) tamamlandı. Proje bitim tarihi olan 31 Mayıs 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 22:39, 27 Mayıs 2017 (UTC)

--SakhalinioBuyrun beniiiim? 16:42, 30 Mayıs 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği birinci Haziran 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu {{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonunu Sovyetler Birliği alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmektir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:34, 1 Haziran 2017 (UTC)

Sovyet işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "{{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonunu Sovyetler Birliği alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirme" projesine son 2 gün. Bu kapsamda {{VikiProje |Proje = Sovyetler Birliği |Sınıf = |Önem = }} şablon kodu proje kapsamında ilgili maddelerin tartışma sayfalarına eklenecektir. Proje bitim tarihi olan 15 Haziran 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:19, 14 Haziran 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Haziran 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu 30'dan fazla dildeki olup Türkçe Vikipedi'de olmayan Sovyet konulu önemli maddelerin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 22:06, 15 Haziran 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Temmuz 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri maddesini Türkçe Vikipedi'ye kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:08, 4 Temmuz 2017 (UTC)

Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri konulu Sovyet işbirliği projesinin bitmesine son 3 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri maddesini Türkçe Vikipedi'ye kazandırma" projesine son 3 gün. Proje bitim tarihi olan 31 Temmuz 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 08:03, 29 Temmuz 2017 (UTC)

Sanat konulu Vikiproje Sovyetler Birliği birinci Ağustos 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet tabloları kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 08:30, 1 Ağustos 2017 (UTC)

Toplulukça Vikiprojeleri ve işbirliği projelerini canlandırma[kaynağı değiştir]

Selamlar. Geçmiş dönemdeki istatistiğe baktığımızda Vikiprojelere ilginin son derece azaldığını ve birçok Vikiprojenin inaktif olduğunu gördük. Bunun üzerine Vikiprojeleri canlandırmak, bir standarta kavuşturmak ve toplulukça bu konuya eğilim bir atılım yapmak üzere bir girişim başlattık. Sizin de dahil olduğunuz üzere, birçok kullanıcı kendi ilgi alanına dair çeşitli konularda halen güncel olarak katkı yapıyor, katkılarına devam ediyor. Buna karşın benzer konulara katkı yapan kullanıcıların birçoğu maalesef birbirinden bağımsız hareket etmekte ve birbiriyle ilişkisi son derece zayıf. Paralel konularda yapılan katkıların derli toplu olması, katkı sunulan konuların ilgi çekmesi, başka kullanıcılara ulaşma gibi konularda Vikiprojeler önemli yer tutuyor.

Siz de kendi ilgi alanınıza göre bir Vikiprojede sorumluluk almak ve katkılarınızı bu yönde kolektif bir şekilde geliştirmek ister misiniz? Burada tartışma sürüyor, lütfen görüşlerinizle birlikte siz de aramıza bize katılın. İlgi alanınızı kapsayan Vikiprojelerde sorumluluk almak veya kendi Vikiprojenizi oluşturmaya ne dersiniz? Katkılarınızı Vikiprojeler eşliğinde sürdürmeniz ansikopedik bilgilerin gelişmesine hızlı bir ivme kazandıracaktır. Katkılarınızı bekliyoruz. --Ahmet Turhan (mesaj) 09:36, 2 Ağustos 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ağustos ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir. Hedef 20 madde oluştumaktır.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:24, 3 Ağustos 2017 (UTC)

Vikiproje İnternet Davetiyesi[kaynağı değiştir]



Vikiproje İnternet Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sizi internet ile ilişkili tarih, eğitim, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Vikiproje İnternet projesine davet ediyorum.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --TmѰ e12 16:42, 6 Ağustos 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ve Rus Kültür Derneği ortaklığıyla ödüllü işbirliği projesi[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği ve Rus Kültür Derneği ortaklığıyla
Rusya ve SSCB konulu 250 madde oluşturma konulu ilk ödüllü işbirliği projesi
Vikiproje:Sovyetler Birliği sorumlularının Ağustos 2017'de Ankara merkezli Rus Kültür Derneği ile yaptıkları görüşme neticesinde periyodik olarak ortaklaşa ödüllü projeler gerçekleştirme kararı alındı. Bu kapsamda ilk proje olarak Rusya ve SSCB konulu 250 madde oluşturma konulu bir ay süreli işbirliği projesi düzenlenmesi kararlaştırıldı. Projeye BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü UTC ile saat 00:01'de başlayacak ve 14 Eylül 2017 Cumartesi günü UTC ile saat 23:59'da bitecek olan bir aylık süre zarfında katkılarıyla en çok puan alan üç katılımcıya ödül verilecektir. Bununla birlikte her katılımcıya projeye özgü sürpriz bir teşekkür armağanı gönderilecektir.
  • Etkinlik sonunda puanlama sonucu sıralamada ilk üçte yer alan katılımcılara Rus Kültür Derneği tarafından imzalı olarak verilecek hediyeler:
    • Birinci: Toplam 1000 ruble (yaklaşık 60 ) değerinde üç kitap ödülü;
      • 650 ruble (yaklaşık 39 ₺) değerinde Aleksandr Soljenitsin'nin Gulag Takımadaları adlı eserinin Rusça basımı (Александр Солженицын - Архипелаг Гулаг)
      • 220 ruble (yaklaşık 13 ₺) değerinde Boris Pasternak'ın Doktor Jivago adlı eserinin Rusça basımı (Борис Пастернак - Доктор Живаго)
      • 130 ruble (yaklaşık 8 ₺) değerinde Cengiz Aytmatov'un Gün Olur Asra Bedel adlı eserinin Rusça basımı (Чингиз Айтматов - И дольше века длится день)
    • İkinci: Toplam 500 ruble değerinde (yaklaşık 30 ₺) değerinde iki kitap ödülü;
      • 360 ruble (yaklaşık 22 ₺) değerinde Joseph Brodsky'nin Küçük İşler adlı eserinin Rusça basımı (Антон Чехов: Малое собрание сочинений)
      • 140 ruble (yaklaşık 8 ₺) değerinde Mihail Bulgakov'un Usta ile Margarita adlı eserinin Rusça basımı (Михаил Булгаков - Мастер и Маргарита)
    • Üçüncü: Toplam 250 ruble (yaklaşık 15 ₺) değerinde bir kitap ödülü;
  • Projeye katılmak için katılımcılar bölümüne isminizi ekleyin, kendinize proje için bir alt sayfa oluşturun ve bu sayfada oluşturduğunuz maddelerin başına # işareti koyarak maddeleri alt alta yazın.
  • Açılması, geliştirilmesi, düzenlenmesi ve kaynak eklenmesi gereken maddeler burada listelenmiştir. Listede yer alan kırmızı bağlantılı herhangi bir maddeyi açabilirsiniz.

Periyodik olarak ödüllü işbirliği projeleri devam edecek ve katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 15:31, 11 Ağustos 2017 (UTC)

en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması konulu VikiProje Azerbaycan Ağustos ayı işbirliği Projesinde Son 17 gün[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesinde son 17 kaldı. Proje sonlanmadan sizde katılın!

Bu ayın proje konusu en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir. Hedef 20 madde oluştumaktır.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:37, 13 Ağustos 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Eylül ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Vikiproje Azerbaycan bilinmeyen-önemli değerlendirilmemiş-sınıf sayfalar kategorisindeki değerlendirilmemiş maddelerin değerlendirilmesi olarak belirlenmiştir. Hedef 500 şablonun düzenlenmesidir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:24, 31 Ağustos 2017 (UTC)

Vikiproje Afrika Davetiyesi[kaynağı değiştir]

Vikiproje Afrika İBP Davetiyesi

İyi günler, iyi çalışmalar,
Sizi Afrika ile ilgili tarih, eğitim, kişi, toplum, ekonomi gibi konularda katkı sağlamayı amaçlayan Vikiproje Afrika projesi kapsamında her ay tekrarlanan Afrika İş Birliği Projesine davetlisiniz.

Her ay planlı bir şekilde Afrika konusu ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan iş birliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. MediaWiki message delivery (mesaj) 13:40, 31 Ağustos 2017 (UTC)

Ödüllü işbirliği projesinin bitimine son 10 gün[kaynağı değiştir]

Rus Kültür Derneği katkılarıyla düzenlenen "Rusya ve SSCB konulu 250 madde oluşturma" konulu bir ay süreli iş birliği projesi olan Ödüllü İşbirliği Projesine son 10 gün. 250 madde açma hedefli projenin %38,8'i (97 madde) an itibariyle tamamlandı, geri kalan maddeler açılmayı bekliyor.

Ödül olarak; birinciye toplam 1000 ruble (yaklaşık 60 ₺) değerinde üç kitap, ikinciye toplam 500 ruble değerinde (yaklaşık 30 ₺) değerinde iki kitap, üçüncüye toplam 250 ruble (yaklaşık 15 ₺) değerinde bir kitap ödül olarak verilecektir. Proje bitim tarihi olan 14 Eylül 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:41, 4 Eylül 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje: Spor için yeni bir iş birliği projesi oluşturuldu. Katılımınızı bekleriz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:04, 8 Eylül 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - Vikiproje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu George Koval maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:00, 16 Eylül 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Eylül ayının yarısından fazlasını geride bırakmamıza rağmen Vikiproje:Spor kapsamındaki iş birliği projesine yeteri kadar katılım olmadı. Katılımlarınızı bekleriz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 01:44, 19 Eylül 2017 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin dış ilişkileri şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:26, 2 Ekim 2017 (UTC)

  1. ^ Kafkas savaşı. Cilt 2. Yermolovskoye zaman
  2. ^ NTV Spor. "Ve Gökhan Gönül resmen Kartal oldu!". Erişim tarihi: 1 Temmuz 2016. 

VikiProje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Ekim aynının iş birliği projesi olarak belirlenen Asya Kış Oyunları maddelerinin açılması projesine henüz katılım olmadı :( Hep birlikte hareket ederek projeyi canlandırabilir, iş birliği ile eksiklerimizi giderebiliriz :) Katılımlarınızı bekliyoruz.--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:21, 28 Ekim 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor ayın iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Kasım ayının iş birliği projesi "Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazanan sporcu maddelerinin açılması" olarak belirlenmiştir. Tüm proje üyelerinin katılımını beklemekteyiz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 06:56, 2 Kasım 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci ödüllü işbirliği projesi[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında
Sovyetler Birliği'nde Kürtler konulu 50 madde oluşturma konulu ikinci ödüllü işbirliği projesi
Vikiproje:Sovyetler Birliği sorumlularının periyodik olarak ödüllü projeler gerçekleştirme kararı sonrasında gerçekleşen birinci projenin ardından ikinci proje olarak "Sovyetler Birliğİ'nde Kürtler" konulu 50 madde oluşturma konulu 15 gün süreli iş birliği projesi düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Projeye BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • 16 Kasım 2017 Perşembe günü UTC ile saat 00:01'de başlayacak ve 1 Aralık 2017 Cuma günü UTC ile saat 23:59'da bitecek olan 15 günlük süre zarfında katkılarıyla en çok puan alan üç katılımcıya ödül verilecektir. Bununla birlikte her katılımcıya projeye özgü sürpriz bir teşekkür armağanı gönderilecektir.
  • Etkinlik sonunda puanlama sonucu sıralamada ilk üçte yer alan katılımcılara proje sorumluları imzalı olarak verilecek hediyeler:
  • Birinci: Toplam altı adet Kürtçe dilinde yazılmış kitap ödülü;

 • Ehmed Huseyni - Berhemên Gıştî-I  • Ehmed Huseyni - Berhemên Gıştî-I  • Mela Bırhanê Tarînî - Medrese, Ji Her Aliyî Ve Medreseyên Me  • Newaf Mîro - Du Kes Yek Mırov  • Dilawer Zeraq - Nexşên Li Giyan  • Ahmedê Hepo - Bawerî

  • İkinci: Toplam beş adet Kürtçe dilinde yazılmış kitap ödülü;

 • Memo Şahin - Çîroka Koçberên Bêparêzer, Kurdên Elmanyayê  • Mahmut Baran - Êdî Navê Min Bêrîvane  • Sirri Ayhan - Dansa Berber  • Ali Yüzen - Dengê Felefeyê  • Eküp Kıran - Pilingê Serhedê

  • Üçüncü: Toplam dört adet Kürtçe dilinde yazılmış kitap ödülü;

 • Şiwan Osman Mıstefa - Kurdistan Û Prosesa Îslamkırına Kurdan  • Lokman Ayabe - Gava Heyatê  • Özgür Kıyak - Rêwıyên Bê Welat  • Celadet Alî Bedirxan - Ferheng

  • Projeye katılmak için katılımcılar bölümüne isminizi ekleyin, kendinize proje için bir alt sayfa oluşturun ve bu sayfada oluşturduğunuz maddelerin başına # işareti koyarak maddeleri alt alta yazın.
  • Açılması, geliştirilmesi, düzenlenmesi ve kaynak eklenmesi gereken maddeler burada listelenmiştir. Listede yer alan kırmızı bağlantılı herhangi bir maddeyi açabilirsiniz. Ayrıca açılacak maddelerde bu kaynaklardan yararlanabilirsiniz.

Periyodik olarak ödüllü işbirliği projeleri devam edecek ve katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 14:12, 15 Kasım 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. 2017'nin Kasım ayı için Vikiproje:Spor kapsamında gerçekleştirilen Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazanan sporcu maddelerinin açılması konulu iş birliği projesine katılımlarınızı bekleriz :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:04, 19 Kasım 2017 (UTC)

Seçkin içerik[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleşecek Aralık 2017 işbirliğinde Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde ve seçkin liste kazandırmayı düşünüyoruz. Burada İngilizce Vikipedi'de seçkin madde veya seçkin liste olan seçkin içerik oluşturma önerileri mevcut. Siz de görüşünüzü bildirerek ve projenin bir parçası olarak gerek Vikipedi'nin gerekse projenin gelişmesine yardımcı olun ve sizin de seçkin içeriklerde isminiz olsun. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:46, 28 Kasım 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında 2017'nin Aralık ayının iş birliği projesi uluslararası spor federasyonu maddelerinin açılması olarak belirlenmiştir. Siz de projenin bir parçası olarak Vikipedi'mizdeki eksikliklerin giderilmesine yardımcı olabilirsiniz :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 04:27, 1 Aralık 2017 (UTC)

Seçkin liste çalışması[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği liderleri listesi ve Sovyetler Birliği başbakanları listesi maddelerini Türkçe Vikipedi'ye seçkin liste olarak kazandırmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:31, 1 Aralık 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Aralık 2017'nin iş birliği projesi olarak belirlenen "uluslararası spor federasyonu maddelerinin açılması" projesinde ayın yarısına gelindi. Katılımlarınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 04:17, 15 Aralık 2017 (UTC)

Ödüllü Sovyet işbirliği projesi[kaynağı değiştir]










Meeting at the Blagovescenskaya Square.jpg



VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında
Ekim Devrimi'nin 100. yılı projesi konulu üçüncü ödüllü işbirliği projesi
Vikiproje:Sovyetler Birliği sorumlularının periyodik olarak ödüllü projeler gerçekleştirme kararı sonrasında gerçekleşen birinci ve ikinci projenin ardından üçüncü proje olarak "100. yıla 100 madde" şiarıyla Ekim Devrimi'nin 100. yılına vesilesiyle 100 madde açma konulu 45 gün gün süreli iş birliği projesi düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Projeye BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • 18 Aralık 2017 Pazartesi günü UTC ile saat 00:01'de başlayacak ve 4 Şubat 2017 Cumartesi günü UTC ile saat 23:59'da bitecek olan 45 günlük süre zarfında katkılarıyla en çok puan alan üç katılımcıya ödül verilecektir. Bununla birlikte her katılımcıya projeye özgü sürpriz bir teşekkür armağanı gönderilecektir.

Etkinlik sonunda puanlama sonucu sıralamada ilk üçte yer alan katılımcılara Moskovskiy Dom Sootechestvennikov (Moskova Yurttaşları Evi), Rus Kültür Derneği ve Kor Yayınevi tarafından imzalı olarak verilecek hediyeler:

  • Birinci;
    • Rus Kültür Derneği tarafından verilecek Vyaçeslav Molotov'un torunu ve aynı zamanda Rusya Duma milletvekili olan Vyaçeslav Nikonov'un Ekim 2017 tarihinde İzdatelstvo E Yayınevi tarafından basılan Ekim 1917 isimli kitabı (Rusça)
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek 4 adet kitap;
    • Kor Yayınevi editörleri tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta
  • İkinci;
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek Maksim Gorki'nin 3 adet kitabı;
      • Makar Çudra, Mujik ve Bozkırda adlı eserler
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta
  • Üçüncü;
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek 2 adet kitap;
    • Kor Yayınevi editörleri tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta

 • Tüm katılımcılara ödüller

  • Projeye katkı sağlayan tüm katılımcılara Moskovskiy Dom Sootechestvennikov (Moskova Yurttaşları Evi) tarafından projeye özgü hatıra ödülleri verilecektir.
  • Projeye katkı sağlayan tüm katılımcılara Kor Yayınevi tarafından Marksizm ve Dil ve Sosyalizm ve Din adlı eserleri hediye olarak verilecektir.
  • Ödül verilecek eserler hakkında ayrıntılı bilgi proje ana sayfasında yazılıdır.
  • Projeye katılmak için katılımcılar bölümüne isminizi ekleyin, kendinize proje için bir alt sayfa oluşturun ve bu sayfada oluşturduğunuz maddelerin başına # işareti koyarak maddeleri alt alta yazın.
  • Açılması, geliştirilmesi, düzenlenmesi ve kaynak eklenmesi gereken maddeler burada listelenmiştir. Listede yer alan kırmızı bağlantılı herhangi bir maddeyi açabilirsiniz.

Periyodik olarak ödüllü işbirliği projeleri devam edecek ve katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol ödüller, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 17:28, 15 Aralık 2017 (UTC)

Vikiproje:Spor Ocak 2018 iş projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Ocak 2018'in iş birliği projesi, spor ile ilgili madde isteklerinin oluşturulması olarak belirlendi. Katılımınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 08:40, 2 Ocak 2018 (UTC)

Ödüllü işbirliği projesinin bitimine son 1 hafta[kaynağı değiştir]

Moskova Yurttaşları Evi, Rus Kültür Derneği ve Kor Yayınevi katkılarıyla düzenlenen "Ekim Devrimi'nin 100. yılı projesi" konulu bir buçuk ay süreli iş birliği projesi olan Ödüllü İşbirliği Projesinin bitimine son bir hafta. "100. yıla 100 madde" şiarıyla Ekim Devrimi'nin 100. yılına vesilesiyle 100 madde açma projede maddeler hala sizler tarafından açılmayı bekliyor.

Ödül olarak; birinciye Rus Kültür Derneği tarafından Vyaçeslav Molotov'un torunu ve aynı zamanda Rusya Duma milletvekili olan Vyaçeslav Nikonov'un Ekim 1917 isimli kitabı, Kor Yayınevi tarafından Sovyet Devrimi I, Sovyet Devrimi II, Emmanuil Kazakeviç - Mavi Defter ve Nikolay Dobrolyubov - Oblomovluk Nedir? isimli 4 kitap ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta; ikinciye Kor Yayınevi tarafından Maksim Gorki'nin Makar Çudra, Mujik ve Bozkırda isimli 3 adet kitabı ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta, üçüncüye ise Kor Yayınevi tarafından Ivan Popov - Kavganın Şafağı ve Jan Otchenachek - Yurttaş Brych isimli 2 adet kitap ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta ödül olarak verilecektir. Bununla birlikte tüm katılımcılara Kor Yayınevi tarafından Marksizm ve Dil ve Sosyalizm ve Din adlı eserler ile Moskova Yurttaşları Evi tarafından projeye özgü hatıra ödülleri hediye olarak verilecektir.

Projenin bitim tarihi olan 4 Şubat 2018 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:14, 29 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Şubat 2018'in İş Birliği Projesi, Kış Olimpiyatları programındaki spor maddelerinin oluşturulması olarak belirlendi. Katılımınızı bekliyoruz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:43, 31 Ocak 2018 (UTC)

Sovyet kozmonotları projesi[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

Dosya:Laika ac Memorial Museum of Astronautics (6849617334) (cropped).jpg
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet kozmonotlar kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 13.44, 17 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor tartışması[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamında yeni bir tartışma mevcut. Fikrini belirtebilirsen sevinirim :) İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 07.59, 21 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

Sovyetler Birliği konulu işbirliği projelerine ara verildi[kaynağı değiştir]

Burada istatistiksel olarak listelendiği üzere; şu ana kadar 3'ü ödüllü olmak üzere toplam 27 işbirliği projesi düzenlendi. Projeler kapsamında çeşitli ödüller dağıtıldı. Ancak sorumlu eksikliği nedeniyle Sovyetler Birliği konulu işbirliği projelerine ara verilmiştir. Gelecekte Vikiproje:Sovyetler Birliği'nden sorumlu olmak isteyenlere duyurulur. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11.52, 21 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamında Mayıs 2018'in iş birliği projesi Olimpik sporların dünya şampiyonalarının maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katkılarınızı beklemekteyiz :)--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.51, 1 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği projesi katılımını bekliyor[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Mayıs ayının iş birliği katılımını bekliyor! Projeye katkıda bulunarak spor maddelerinin gelişimine sen destek olabilirsin. İyi günler.--MediaWiki message delivery (mesaj) 05.23, 21 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Haziran 2018'in iş birliği projesi "LEN üyesi kadın millî sutopu takımı maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılımınızı bekleriz :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.37, 2 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje:Spor kapsamındaki Haziran 2018'in iş birliği projesi olan LEN üyesi kadın millî sutopu takımı maddelerinin oluşturulması konulu proje katkılarınızı beklemekte :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 05.49, 13 Haziran 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Temmuz 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Temmuz 2018'in iş birliği projesi, Jack Adams Ödülü kazanan buz hokeyi oyuncusu maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katkıarlınızı bekliyoruz :)--Kullanıcı:Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.35, 2 Temmuz 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Ağustos 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Ağustos 2018'in iş birliği projesi futbol dışındaki sporla ilgili açılması istenen maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 20.25, 2 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Ağustos 2018 iş birliği projesi katılımınızı bekliyor[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Ağustos 2018'in iş birliği projesi futbol dışındaki sporla ilgili açılması istenen maddelerin oluşturulması projesine katılımlarınız beklenmektedir :) İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.39, 13 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Olimpiyatlar Eylül ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Olimpiyatlar Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Olimpiyatlar ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan Vikiproje Olimpiyatlar projesi kapsamında her ay tekrarlanacak Olimpiyatlar İş birliği projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{Vikiproje}} şablonunu Olimpiyat alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 500 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.32, 31 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Spor Eylül 2018 iş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikiproje:Spor kapsamındaki Eylül 2018'in iş birliği projesi Afrika Oyunları etkinliklerinin maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz :)--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.33, 1 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Kayan kaynakça[kaynağı değiştir]

Selamlar. Sayfayı yazdırdığımızda ya da PDF sürümünü elde ettiğimizde, kaynakların tamamının gözükmemesi gibi nedenlerden dolayı kayan kaynakçalara maddede yer vermiyoruz. Bu konuyla ilgili daha önce bildilendirme yaptım diye hatırlıyorum, ama tekrar benzer değişiklikler yaptığını görünce tekrar dikkat çekmek istedim :) İyi günler.--RapsarEfendim? 06.39, 20 Mayıs 2019 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Sovyetler Birliği'ni canlandıralım![kaynağı değiştir]



VikiProje:Sovyetler Birliği'ni canlandıralım!
Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje:Sovyetler Birliği'nde 2 yıl 9 ay geride kaldı. Proje katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Proje kapsamında 3'ü ödüllü olmak üzere toplam 28 adet işbirliği projesi oluşturuldu. Bu kapsamda toplam 46 katılımcı işbirliği projelerine katkı sağladı, yüzlerce madde periyodik olarak düzenlenen işbirliği projeleri kapsamında oluşturuldu ve düzenlendi. Bunun yanında pek çok yeni kategoriler ve şablonlar meydana getirilerek proje ile ilgili maddeler geliştirildi. (detaylı istatistik) Proje kapsamında Rusya Federasyonu Devlet Marşı ve George Koval seçkin madde olarak Vikipedi'ye kazandırıldı. Sovyetler Birliği liderleri listesinin adaylığı ise devam etmekte.

Maalesef sorumlu eksikliği nedeniyle projeye ara vermek zorunda kalmıştık. Ağustos 2019 itibariyle projeyi tekrar canlandırmak istiyoruz. Proje bülteninde yapılan gelişmeler ve yenilikler yer almakta. Projeyi tekrar canlandırmak için sizin katkılarınıza ihtiyacımız var. Anket ve oylamalar sayfasında görüşlerinizi bildirerek gelecek işbirliği projelerinin kolektif biçimde ilerleyebilmesi için yardımcı olun, Sovyetler Birliği ile ilgili maddelerin geliştirilmesine katkıda bulunun. Birlikte çalışmak için iletişime geçebilirsiniz. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeniden canlanmak umuduyla iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11.24, 17 Temmuz 2019 (UTC)[yanıtla]

Sovyet casusları projesi[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında belli periyotlarla tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Ağustos 2019'un proje konusu Sovyet casuslar şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 13.44, 17 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

--MediaWiki message delivery (mesaj) 09.59, 29 Temmuz 2019 (UTC)[yanıtla]

Sovyet gazeteleri projesi[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında belli periyotlarla tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Eylül 2019'un proje konusu Sovyetler Birliği'nde yayınlanmış gazeteler kategorisine ait maddeleri oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.59, 1 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]

Community Insights Survey[kaynağı değiştir]

RMaung (WMF) 00.48, 7 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]

Reminder: Community Insights Survey[kaynağı değiştir]

RMaung (WMF) 18.56, 20 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]

Reminder: Community Insights Survey[kaynağı değiştir]

RMaung (WMF) 15.27, 4 Ekim 2019 (UTC)[yanıtla]

Yılın maddeleri 2019 yarışması başlıyor[kaynağı değiştir]

Kasım - Aralık 2019'da, Türkçe Vikipedi'deki maddeler ilk kez Yılın maddeleri yarışmasına ev sahipliği yapacak. Katılımcılar Türkçe Vikipedi'nin en iyileri arasından seçilen aday maddelerden seçimini yapacaktır. Yarışma kurallarına burada ulaşılabilir. Yarışma birkaç aşamadan oluşacaktır;

Etkinlik takvimine buradan ulaşılabilir. Bu sene Türkçe Vikipedi'de ilk kez yapılacak yarışmaya tüm Vikipedistler davetlidir.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 08.21, 2 Kasım 2019 (UTC)[yanıtla]

2019 Yılın maddeleri adaylığı için son gün[kaynağı değiştir]

Türkçe Vikipedi'nin en iyilerinin maddelerinin seçileceği 2019 Yılın maddeleri yarışmasının maddeleri aday gösterme süresi 25 Kasım'da 23:59 (UTC+03.00)'da sona eriyor. Yarışma kriterlerine uyan maddeleri Yılın maddesi olması için aday gösterin. 2019 Bu sene ilki yapılan yarışmaya tüm Vikipedistler davetlidir.

Etkinlik takvimine buradan ulaşılabilir.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13.13, 24 Kasım 2019 (UTC)[yanıtla]

Selamlar. Demba Ba maddesinde nedensiz içerik silmeniz sebebiyle yaptığınız değişikliği geri aldığımı bildirmek istedim. Nedenini belirtir misiniz? Sevgiler.--Madrox❯❯❯ mesaj? 22.10, 15 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]

Beşiktaş (futbol takımı) 2015-16 sezonu[kaynağı değiştir]

Selam Hakanp, Kerem ve Akil13. Bu mesajı üçünüze de atıyorum.

Beşiktaş (futbol takımı) 2015-16 sezonu maddesinin seçkin madde olabileceğini düşünüyorum. Maddeye en çok katkı veren isimlerin siz olduğunuzu gördüm ve hepinize yazmak istedim, bence biriniz maddeyi seçkin madde adayı göstermelisiniz. Herhangi bir üye de aday gösterebilir ama maddeye en çok emek veren isimlerden biri aday gösterse daha iyi.--Emyilmesaj 07.39, 18 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Evrimsel Biyoloji Davetiyesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Evrimsel biyoloji davetiyesi

Merhaba Hakanp, evrimsel biyoloji ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Evrimsel biyoloji Vikiprojesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --~~~~


Brcan (mesaj) 22.32, 5 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Sizleri Formula 1 Vikiprojesine davet ediyoruz![kaynağı değiştir]

VikiProje Formula 1 davetiyesi
Merhaba Hakanp, Formula 1 ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Formula 1 Projesi'ne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 14.10, 7 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]
Eğer bu Vikiproje ile ilgili daha fazla mesaj almak istemiyorsanız, lütfen buraya adınızı ekleyin.

VikiProje Psikoloji daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje
Psikoloji
Daveti

Merhabalar Hakanp!, Psikoloji ile ilgili maddeleri düzenlemek ve geliştirmeyi amaç edinen Psikoloji VikiProjesine davetlisiniz.


--evrifaessa ❯❯❯ mesaj

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Türkçe Vikipedi'ye yaptığınız katkılar için... Huuntaİleti 16.24, 4 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Valilik maddelerindeki çalışmalarınızdan ötürü size bu yıldızı takdim ediyorum :) İyi çalışmalar dilerim. chansey mesaj? 13.21, 4 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Şablon:Türkiye'de Valilikler silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Şablon:Türkiye'de Valilikler) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Türkiye'de Valilikler sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --𐰇𐱅𐰚𐰤 (mesaj) 22.07, 4 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Telif hakkı ihlali[kaynağı değiştir]

Merhaba. Valiliklerle ilgili çalışmalarınız için teşekkürler öncelikle. Türkiye Cumhuriyeti Antalya Valiliği maddesine eklediğiniz bilgileri doğrudan Valilik sitesinden kopyala-yapıştır usulü alındığı ve telif hakkı ihlali teşkil ettiği için kaldırdım. Daha önce defalarca telif hakkıyla ilgili bilgilendirilmişsiniz, aşağıya hatırlatma mahiyetinde tekrardan bir not bırakıyorum. Katkıda bulunduğunuz diğer maddelerde benzer bir şekilde aldığınız içerik varsa kaldırmanızı rica edeceğim. Aksi takdirde bizler teker teker inceleyip kaldırmak durumunda kalacağız. İlerideki katkılarınızda bu konuda hassasiyet göstermemeniz durumunda tekrar uyarı veyahut engelleme söz konusu olabilir. İyi çalışmalar. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 02.57, 6 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]


Ayrıntılı telif açıklaması

Merhaba,
Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdir ve teşekkürle karşılıyorum; çünkü sayısız kişiye karşılıksız bilgi sunan bu ansiklopedi, gönüllülük kavramıyla ayakta durabilmektedir. Ve en önemli konulardan Beş temel taşımızdan üçüncüsü; telif hakları konusudur. Vikipedi; ana sloganı olan Özgür ansiklopedi kavramına yakışır bir şekilde yaşamak istediği için, telif konusuna özen göstermektedir. Herhangi bir kurum, kuruluş ya da kişinin, telif ihlali nedeniyle yasal yaptırım uygulama hakkının olmaması için, özgür içerik kullanmaya çalışıyoruz.

Eğer herhangi bir sitede; özgürce alıntı yapılabileceğine, değiştirilebileceğine ve ticari amaçla da olsa dahi kullanılabileceğine dair açık ve net bir ifade yoksa, kopyalama yapamamaktayız. Site sayfalarında bu konuda herhangi bir açıklama ya da uyarı yoksa, bu durum da onun yasalar tarafından otomatik olarak korunduğunun göstergesidir. Özellikle de, "Copyright, , Her hakkı saklıdır, TM" vb. yazı ve uyarı işaretleri varsa, zaten bu durumda kesinlikle o site sahibinin Vikipedi'ye izni olmadan alıntı, kopyalama yapamıyoruz. Unutmayın; alıntılarınıza kaynak göstermeniz tek başına yeterli değildir. Fakat alternatifler var elbet:

  • Alıntı yaptığınız site size aitse ya da site yetkililerinden izin aldıysanız; ilgili web sayfasının yüklü olduğu sunucuya bağlı yetkili bir e-posta adresinden, permissions-tr@wikimedia.org adresine; kendi web sayfalarından yapılacak her türlü içerik alıntısının Vikipedi'de kullanılmasına Creative Commons Atıf-BenzerPaylaşım lisansı çerçevesinde izin verildiğini belirten bir e-posta yazılması bir çözümdür. Ya da;
  • Gerek cümleleri değiştirerek, gerekse kendimizden birşeyler katıp, yeni cümleler oluşturarak o sayfayı yazabiliriz. Hem böylece emeğimiz geçerek gerçek bir katkıda bulunur, hem de telif hakları ihlali yapmamış oluruz.
  • Telif yasalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayınız.

İyi bir yazar olamayabiliriz, hatalardan da korkmamalıyız, çünkü her gün yüzlerce hatayı düzelten birçok vikipedist var.

Bu anlamda silinen (ya da geri alınan) maddeyi/içeriği yeniden kendiniz yazarak Vikipedi'ye katkıda bulunacağınızı umuyorum. Herhangi bir durumda yardım istemekten çekinmeyin. Ben ve diğer vikipedist arkadaşlarım her konuda elimizden gelen her şeyi yaparız. Tekrar hoş geldiniz, iyi çalışmalar.
Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 02.57, 6 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Dosya:02 Mülâzımıevvel.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Madrox. Oluşturduğun Dosya:02 Mülâzımıevvel.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Madrox❯❯❯ mesaj? 11.50, 20 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Sizleri Kuzey Makedonya Vikiprojesine davet ediyoruz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Kuzey Makedonya davetiyesi
Vikiproje Kuzey Makedonya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar listesine adınızı ekleyip Vikiproje Kuzey Makedonya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.


--Veselov350💬 08.16, 24 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Kıvanç Oktay silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kıvanç Oktay) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kıvanç Oktay sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Khutuckmsj 04.10, 13 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Yarattığınız citogenesis vakası[kaynağı değiştir]

Şurada eklediğiniz kaynaksız (ve sizin eklemenizden önce hiçbir yerde bulunmayan) yanlış bilginin etkileri:

  • Kişinin ölümüyle birlikte ülkedeki hemen hemen tüm haber ajanslarının (sözde en titizleri dahil), yüzlerce, binlerce haber sitesinin bunu Viki'den kopyalayıp inanılmaz büyüklükteki bir bilgi kirliliği yaratılması. (BBC'nin dikkat edip buna düşmeyişini takdir ettim)
  • Bu yüzden oluşan citogenesis durumu yüzünden, durumu açıklayıp bilgi kirliliğine daha fazla sebep olmamak için kaynaksız tarihin maddeden çıkarılmasına rağmen, bu viki kopyası "kaynakları" kullanarak üstelik devriye statüsündeki kullanıcıların bu yanlış tarihi tekrar eklemeye çalışmaları.
  • Mecliste konuşma yapan bir milletvekilinin dahi bu tarihi dillendirmesi.
  • Diğer dillerde oluşturulan maddelerin çoğunun buradan o yanlış bilgiyi alması, ve hepsinde düzeltimesi için harcanan çaba.

Belki ilginizi çeker diye yazayım dedim. Günümüzde yanlış bilgilerin dikkatsizce ne büyük bir hızla yayıldığını görmek insanı hayrete düşürüyor.Tehonk (mesaj) 21.44, 16 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]

Güncellemeler hakkında[kaynağı değiştir]

Futbol sayfalarında yaptığınız güncellemelerden sonra lütfen güncelleme parametresini de düzenler misiniz? Orayı değiştirmediğinizde sanki eskiymiş gibi gözüküyor veriler. İyi vikiler. --Henrymorgan92 (mesaj) 19.57, 13 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

ok

Beşiktaş Süper Lig şampiyonluk sayısı[kaynağı değiştir]

Merhaba Hakanp. Benim bu değişikliğimdeki eklediğim bazı bilgileri kaldırmışsınız. 1957 ve 1958 senelerindeki Beşiktaş'ın şampiyonluklarını TFF'nin Süper Lig şampiyonluğu saydığı açıktır. [2]. Beşiktaş 3. yıldızını da 15. şampiyonluk adına 2017 yılında aldı. [3] Keza eklediğim not bilgisi halen madde içindedir. Fakat nota bağlantı sağlayan bilgiler sizin tarafınızdan kaldırılmıştır. Bu da madde açısından biçimsel olarak bir sorun yaratmaktadır. Beşiktaş'ın kendisi, Türkiye'deki futboldan sorumlu federasyon ve spor kaynakları Beşiktaş için 16. şampiyonluk derken notla desteklenen bu bilgiyi neden kaldırdığınızı anlayamadım. Mümkünse maddeyi eski haline getirmenizi rica ederim. --Uncitoyenmesaj 16.13, 16 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

2021-22 Transferleri[kaynağı değiştir]

Selamlar hocam. 2021-22 sezonunda transferlerin daha derli toplu olması ve güncellemesinin daha kolay olması için 2021-22 Süper Lig transferleri maddesini açmıştım ve sezon sayfalarına buradan aktarma yaptım. Beşiktaş 2021-22 sezonu transferlerini sezon sayfası üzerinden girmişsiniz rica etsem bundan sonraki değişikliklerinizi 2021-22 Süper Lig transferleri sayfasından yapar mısınız? --Tekask1903mesaj 18.36, 20 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Vandallık Hk[kaynağı değiştir]

Yeni Akit sayfasında bekleyen 4 değişiklik var ve saldırı amaçlı yapılıyor. Kontrol etmeniz mümkün mü?--Dilasariman (mesaj) 10.32, 20 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Formula yetiştirme serileri görev gücü davetiyesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Formula 1 yetiştirme serileri görev gücü davetiyesi
Merhaba Hakanp', Formula 1'in yetiştirme serileri ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Formula yetiştirme serileri görev gücüne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için görev gücü sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 12.15, 18 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]


Demirören sayfasında yapılan değişikliklerin geri alınması hakkında[kaynağı değiştir]

Yıldırım Demirören sayfasındaki değişiklikleri geri almanızın izahı nedir? Bu iddiaları ben uydurmadım bunlar kamuoyunda bilinen iddialar ve herkesin bu bilgileri okuması gerekirdi. Kafanıza göre değişiklikleri geri almamalısınız. Burası herkese açık bir bilgi kaynağı ve doğru kaynakları gösteren her bilgi burada yer almalıdır. Bu imzasız yazı BayOzkan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 20.06, 27 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar Hakanp! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.28, 31 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

--Pamfilyalı (mesaj) 18.28, 31 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Devriye Yıldızı
Sevgili @Hakanp Vikipedi'de süre gelen devriyelik sürecinizde yaptığınız katkılar ve vandalizm ile mücadeleniz için teşekkürler!
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿  19.45, 11 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Teşekkür ederim :) --Hakanp (mesaj) 20.04, 11 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Japonya Vikiprojesine Davetlisiniz
Merhaba, iyi çalışmalar, iyi vikiler.
Japonya ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Japonya Vikiprojesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak isterseniz katılımcılar listesine isminizi ekleyebilir ve çalışma sayfasında yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve tartışma için TIKLAYINIZ.

--Huunta ▪ ileti 22.10, 15 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Bursa'ya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Bursa davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Bursa ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Bursa Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Kadıköylümesaj 09.04, 27 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Zonguldak'a davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Kadıköylü Mesaj11.34, 5 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Almanca madde çeviri yardımı ve isteği[kaynağı değiştir]

Merhaba @Hakanp. Nasılsınız? Almancanızın Kullanıcı:de-4 düzeyi kategorisinde olduğunu ve de aktif olduğunuzu görünce size yazmak istedim. Vikipedi'de hentbolcu maddeleri açıyorum. Hentbolcu maddeleri genel anlamda Almanca Vikipedi'de daha iyi bir şekilde yazılmış. Bunda galiba hentbol sporunun Almanya'da daha popüler olmasının bir etkisi var sanırım. Benim de Almancam hiç olmadığından çeviri programından yararlanmaktayım fakat madde yazarken birebir çevrileni yazmayıp kendi cümlelerimle anlam bütünlüğünü bozmadan yazmaya çaba gösteriyorum. Tabi ne kadar doğru yapıyorum işte orası net değil. İyi derecede Almanca bilen bir başka kullanıcının iş birliğine ihtiyaç duyuyorum. Acaba birkaç maddenin çevirisi konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?--Ali95Acar (mesaj) 20.04, 11 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar Hakanp! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 16.54, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

--07 (mesaj) 16.54, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Friends daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Friends davetiyesi
Merhaba Hakanp, Friends ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Friends Projesi'ne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.40, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

--07 (mesaj) 18.40, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Friends İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Selamlar Hakanp! Vikiproje Friends iş birliği projesinde bu ayın konusu Friends bölümlerinin maddelerinin açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 15.28, 28 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

--07 (mesaj) 15.28, 28 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Geri alma hk.[kaynağı değiştir]

Selam @Hakanp sanırım az önce bir vandalizmi geri döndürürken senin değişikliğini döndürdüm. Sehven oldu kusura bakma :)
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 17.54, 18 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

) Hakanp (mesaj) 17.54, 18 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar Hakanp! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 15.51, 15 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

07 💬 15.51, 15 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

ToprakM  14.15, 6 Ağustos 2022 (UTC)[yanıtla]

Vikipedi'de hava atılacak cümlelere rastladın mı?[kaynağı değiştir]

Selamlar!

Vikipedi maddelerinde ortamlarda hava atabileceğin bilgilere rastladıysan veya o maddelere bu bilgileri bizzat eklediysen aradığım kişi sen olabilirsin :)

Çünkü anasayfanın doğru ve ilginç bilgileri ortaya çıkartacak olanlarımıza ihtiyacı var. Anasayfaya çıkma adayı cümleleri aylık işbirliği projemize bekliyoruz. Hadi anasayfanın albenisini el birliğiyle yenileyelim! İlgilenenlerle projede görüşmek üzere. --anerka'ya söyleyin --MediaWiki message delivery (mesaj) 08.46, 29 Eylül 2022 (UTC)[yanıtla]

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Milletvekili biyografileri için bir işbirliği çağrısı[kaynağı değiştir]

Merhaba, Vikiproje:Siyaset altında başlatlan -hediyeli- işbirliği projesine katılmaya davetlisiniz!

15 Haziran - 15 Temmuz tarihleri arasında sürecek proje boyunca hem 28.dönem milletvekillerinin biyografilerini hem de geçmiş dönem TBMM'lerde yer almış ancak Vikipedi'de maddesi oluşturulmamış milletvekillerinin maddelerini oluşturmak, mevcut olanları güncelleyip geliştirmek için çalışacağız.

Bu işbirliğinin mevcut ve geçmiş dönem TBMM'lerde yer almış siyasetçiler hakkındaki bilgi düzensizliği ile mücadeleye değerli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. --Kadı Mesaj 20.46, 1 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]

@Hakanp, neden bir açıklama yapmadan geri aldığınızı sorabilir miyim? Eemirrgs (mesaj) 13.32, 1 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

Azerbancan ve Azeri/Azerbaycan Türkü benzeri değişiklikler[kaynağı değiştir]

Hakanp selamlar,

Özel:Fark/30435266 şu değişikliğin dikkatimi çekti, bunun dışında Şablon:Azerbancan-Türkü-futbolcu-taslak gibi bir şablon ve Azeri --> Azerbaycanlı gibi değişikliklerin var "Azerbancan" yazımının hatalı olduğuna inanmam ve Azeri --> Azerbaycanlı gibi değişikler için hatırladığım bir topluluk kararı olmamasına dayanarak sana sormak istedim, işin aslı astarı nedir? --anerka'ya söyleyin 21.11, 30 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]

Selamlar. Azeri yazılmasında bir hata görmüyorum, yazılabilir, böyle daha kısa ve gözlemlediğim kadarıyla bu şekilde Türkçe'de yaygın kullanılıyor. Belirtmiş olduğunuz gibi kategoriler ve şablonlar oluşturulmasına sıcak bakmıyorum, zira milletle alakalı olanların hepsi oturuşmuş şekilde "Azeri" diye oluşturuldu ama topluluk kararı olursa düzenlenebilir, buna da itirazım yoktur ama muhtemelen mevcut şekli destekleyeceklerdir. Ana maddeler bile öyle iken (Azeriler, Azeri dili) böyle kalması gerektiğini düşünüyorum. Şablonda ve madde girişinde bu şekilde ama "Yaşamı" alt başlıklarında "Azerbaycan Türkü" ya da "Türk" olduğundan bahsedilebilir. Aksi halde diğerleri için de (Kırgız-Özbek-Kazak Türkü/Türkleri) böyle yapmak gerekecek. Zaten Azerbaycan içinde kullanılan demonim de "Azerbaycanlı" şeklinde. Mesele orda da "Türk"ten ziyade "Türkiyeli" diye bahsederler Türkiye'deki Türklerden. Saygılarımla, Gadirmesaj 21.30, 30 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]
@Gadir bu konuyu ifade etme önceliğini Hakanp'ye bırakırsan sevinirim. Bu konu özelinden genele yayılan bir davranış biçemi olarak da mesaj sayfalarında sorulan soruları, özellikle genel işleyiş ile alakalı değillerse öncelikle sorulan kişinin cevaplaması gerekir. Bu örnekte de önce işlemi yapanın kendisini ifade etmesi gerekir, sonra üzerine eklenecek konuşulacak bir şey varsa konuşulur. Şu an neden anlamaya çalışıyorum, sonuca bağlama ya da fikir birliği, keza yorum aşamaları sonra. --anerka'ya söyleyin 05.17, 31 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]
Sorun değil, sadece konuyla ilgili görüşlerimi belirtmek istedim, kullanıcı yine de yazabilir ve açıkçası ben de cevabını merak ediyorum. Maddelerde böyle durumlarla karşılaştığımda onları düzenliyorum, standart biçime uygun yapıyorum. Saygılarımla, Gadirmesaj 05.23, 31 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]
@Gadir ve @anerka Selamlar, dün itibari ile Azeri olarak yazılan Azerbancalılar artık sadece Azerbaycan Türkü olarak anılmak istiyor. Azerbaycan wikipedia sayfasında da zaten Azərbaycanlılar olarak yazılı. Aynı şekilde İngilizçe sayfasında da Azerbaijanis şekilde olduğunu görmekteyiz. Hem bütünlük oluşturmak hemde doğrusunu yazmak için Azerbaycanlılar orarak değiştirtirdim alt başlıkta Azeriler olarak yazıyor tıpkı Azerbaycan wikipedia sayfasında alt başlıklarında azərilər, İngilizce wikipedia sayfasında da Azeris olarak alt başlık verilmiş olduğu gibi. Saygılarımla.--Hakanp (mesaj) 07.38, 31 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]
Hakanp merhaba,
Görüşünü anlamakla beraber bu değişikliklerin tartışmalı olduğunu düşünüyorum. Tartışmalı konularda için topluluk onayı isabetli olacaktır. Yaptığını gördüğüm değişiklikler kategori alanındaydı. VP:KT sayfasında bu kategorileri toplu olarak bir tartışma açıp ekler misin? Oluşacak fikirbirliği doğrultusunda ilerlensin.
Azerbancan yazanlar hakkında bir şey demediğine göre harf hatası olduğunu varsayıyorum? Cevabına ve tartışma sonuca göre taşıma yapılabilir. --anerka'ya söyleyin 10.23, 2 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]
@anerka Selamlar, fikirlerine katılıyorum VP:KT sayfasında bu kategorileri toplu olarak açıyorum. Azerbancan harf hatası yapılmış doğrusu Azerbaycan.--Hakanp (mesaj) 10.44, 2 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Kategori:Azerbancan Türkü futbolcular[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Kategori:Azerbancan Türkü futbolcular maddesi hızlı silme kriterlerinden "Kategori 1: Boş kategori gerekçesiyle sayfanın hızlı silinmesi talep ediliyor." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Wooze 10.35, 6 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Futbol Yıldızı
Futbol alanında yaptığınız katkılar için teşekkürler :) LionelCristianomesaj 11.30, 14 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]

Teşekkür ederim :) --Hakanp (mesaj) 11.38, 14 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]

Şablon:BJK futbolcu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Şablon:BJK futbolcu silinmeye aday gösterilmiştir. Adaylık sayfasındaki tartışmaya katılımınız yararlı olacaktır. Teşekkürler. --Bjelica (mesaj) 11.19, 20 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]

İngilizce içerikler[kaynağı değiştir]

Merhaba, buradaki gibi İngilizce içerikler eklemememiz gerekiyor. Bunları çevireceksen geri alabilirsin. Sana zahmet listedeki tarihleri de Türkçe yapabilir misin? Yoksa sayfayı etiketlemek gerekiyor. Kolaylıklar. Bjelica (mesaj) 07.55, 8 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Hakanp, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Hakanp, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]