Kullanıcı mesaj:Emdolu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Emdolu![kaynağı değiştir]

Gülücük
Gülücük

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil okun gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --Takabeg ileti 09:59, 2 Ağustos 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не разговаривай турецкий? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler eklemeniz gerekçesiyle engellendiniz. Lütfen geri döndüğünüzde tekrarlamayınız. kibelemesaj 14:33, 2 Ağustos 2008 (UTC)

Lütfen ciddi olunuz.[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen ciddi olunuz. Bir ansiklopedide değişiklik yaptığınızı unutmayınız ve espri amaçlı değişiklik yapmayınız. Vikipedi'ye bilgi edinmek amacıyla gelen diğer okuyucular bu yaptıklarınızı eğlenceli bulmayacaklardır. Unutmayın ki, Vikipedi milyonlarca kişi tarafından okunmaktadır ve bu nedenle de yaptığımız işi ciddiye almamız gerekir. Deneyim kazanmak için diğer maddeleri inceleyebilir ve deneme tahtasını kullanabilirsiniz. --Eldarion 10:39, 5 Ağustos 2008 (UTC)

deneme yapmayın[kaynağı değiştir]

Öncelikle hoşgeldiniz.
Vikipedi sayfalarında deneme yapıyor gibisiniz. Yaptığınız değişiklik geri alınacak ya da silinecektir.
İsterseniz denemelerinizi deneme tahtasında keyfinizce yapabilirsiniz.


Vikipedi'de herkes değişiklik yapabilir. Vikipedi'yi tanımak isterseniz, Vikipedi:Hakkında sayfasına bakabilirsiniz.



  • Vikipedi'ye yapacağınız olumlu ve uygun katkılar için izin istemenize gerek yok; biz her türlü iyi niyetli girişime destek olmaya çalışıyoruz. Levent Abi ileti 12:46, 6 Ağustos 2008 (UTC)
  • Eklediğiniz ve silinen içerikler ansiklopedik ve düzene uygun olmadığı için silinmiş; önce Vikipedi'yi tanımaya çalışın, en üstteki "hoşgeldin" mesajımızdaki bağlantıları takip edip bol bol inceleyin, sonra da bir süre Vikipedi:Deneme tahtasını kullanını. Levent Abi ileti 12:48, 6 Ağustos 2008 (UTC)
  • Sevgili kardeşim; burası gönüllülerin oluşturduğu bir site. Kendim de dahil kimseye "torpil" uygulanamaz. Ayrıca torpil dediğin şey, insanca ahlak anlayışına göre yanlış bir yoldur. İnsanlar işlerini torpille halletmemeli. Bu, toplumu dejenere edecek bir anlayıştır. Üzgünüm. Ama yine de katkıda bulunmaya devam edebilirsin. Hataları düzeltir, vs. işlerle insanlara yararlı olabilirsin. Sevgiler. Levent Abi ileti 12:53, 6 Ağustos 2008 (UTC)
  • Sayın Emdolu; belirsiz sürelerle Vikipedi'ye giriyorum. Mümkün olduğu kadar çok iş yapmaya çalışıyorum; çünkü insanların bilgiye ihtiyacı çok büyük. Bilgi paylaşıldıkça toplumsal gelişmenin önü açılır. İzmir'liyim. Umarım seni de bir vikipedist olarak kazanabiliriz. Yardıma ihtiyacın olursa lütfen çekinmeden yaz. Levent Abi ileti 13:01, 6 Ağustos 2008 (UTC)
  • Rica ederim, sana da kolay gelsin. Katkılarını bekleriz. Levent Abi ileti 13:15, 6 Ağustos 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Öncelikle Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Sanırım şu anda Metal Militia çevrim içi değil. İsterseniz sorunuzu ben yanıtlayayım ^_^
  • Vikipedi bir ansiklopedidir ve sadece ansiklopedik olan şeyler madde sahibi olabilir. Bu sebeple her okul için madde açmamız mümkün değil. Sadece çok önemli, başarılı kısacası kayda değer okullara yer verebiliyoruz. Kıstaslarımızı bu sayfada görebilirsiniz. ^_^
  • Ek olarak okulunuza dair girdiğiniz içerikler düzgün bir formatta değil, okulumuz tarzı ibareler var... oysa Vikipedi'deki maddeler herhangi bir ansiklopedide göreceğiniz tarzda olmalıdır; yani format, yazım tarzı Britannica'dan farklı olmamalıdır.
  • Son bir nokta: kişiler buraya zaman zaman uğruyor, herkes her an burada değil bu sebeple eğer bir sorunuza hemen yanıt vermezlerse kullanıcı sayfalarında ısrarla arka arkaya değişiklik yapmaktansa bekleyin; tekrar siteye girdiklerinde sizin sorunuzu görecek ve cevaplayacaklardır ^_^ Ayrıca kullanıcılara mesajlarınızı Kullanıcı sayfasından değil de Kullanıcı mesaj sayfasından yapın. Kullanıcı sayfalarında yaptığınız değişiklikler büyük ihtimalle geri alınır, o kişi de mesajınızı göremez. Mesajlarınızın sonuna ~~~~ eklerseniz imza atmış olursunuz ve herkes o mesajı sizin yazdığınızı görebilir ^_^ Umarım sorularınızı yanıtlayabilmişimdir; teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 20:17, 6 Ağustos 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Sanırım sorunuzu tam yanıtlayamadım... sorunuzu bir kez de bana sorarsanız yanıtlamaya çalışırım zira Metal Militia belki bugün gelmez... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 20:21, 6 Ağustos 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Şu sayfaya bakarsanız neden silindiğini görebilirsiniz. O sayfadaki kıstasları yerine getiren Anadolu Liseleri olabilir ama bu sizin lisenizin o kriterleri yerine getirdiğini göstermez. Ek olarak başka liselerin maddeleri varsa o kıstasları karşılamayan onlar da eninde sonunda silinir; gördüğünüz o kıstasları yerine getirmeyen fakat silinmemiş varsa gösterin silelim. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 20:44, 6 Ağustos 2008 (UTC)
    • Sevgili arkadaşım Noumenon gerekli yanıtı yukarıda vermiş. İyi geceler. Levent Abi ileti 21:52, 6 Ağustos 2008 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Emre; seni yine burada görmek güzel. Umarım Vikipedi'yi sevmişsindir, umarım olumlu katkılarını sürdürürsün. Hrhangi bir durumda danışmaktan çekinme; gerçi bugünlerde çok uzun zaman geçiremiyorum Viki'de ama, yine de hergün en az bir kere uğruyorum :) Sevgiyle kal. Levent Abi ileti 20:59, 14 Ağustos 2008 (UTC)