Kullanıcı mesaj:Cihanstar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. - Yardım gönüllüleri.



Merhaba Cihanstar[kaynağı değiştir]

Vikipedi'de madde ve kategorileri belli yapılarda oluşturuyoruz. Kategori içine isimler eklememize gerek kalmıyor, yeni kategoriyi, bağlı olduğu kategorileri de belirterek açıyoruz. Sonra ilgili maddelerde o kategoriyi belirtmemiz yeterli oluyor. Genel olarak önce madde ve kategorilerin yapısını "değiştir" fonksiyonuna basıp incelemeniz bilgilendirici olabilir. Yardım sayfalarına da göz atabilirsiniz. Seslendirme sanatçıları kategorisi mevcut, inceleyebilirsiniz. Kolay gelsin. --temaileti 21:53, 20 Temmuz 2008 (UTC)

  • Daha önce de kısa maddeler eklememeniz konusunda uyarı almıştınız; katkılarınızın silinerek emeğinizin boşa gitmesini istemezsiniz sanırım? Levent Abi ileti 07:03, 16 Kasım 2008 (UTC)

  • Merhaba; kısa içerik bilgilendirmemle ilgili, bana e-posta yazıp "ama o kadar bilgi sahibiyim ne yapayım!" demişsiniz, ancak Vikipedi'nin bazı kuralları vardır. Bunları hiçe sayarsak Vikipedi bir ansiklopedi olmaktan çıkar ve kaos ortamına dönüşür. Biyografi açmak istediğiniz zaman o kişi hakkında biraz araştırma yaparsanız bilgi toplayabilirsiniz. Benim bir maddeyi hazırlamam bazen 1-1,5 saatimi hatta 2 saatimi alıyor. "Emeksiz yemek olmaz" derler, çaba sarfedeceğiz ki sonucunu görelim. Kısa ve doyuruculuktan uzak içerik eklediğimizde, onunla karşılaşanlar hem küfür yazıp çıkıyor, hem de amacımıza (bilgi vermek) ulaşamamış oluyoruz.
oluşturduğumuz maddelere nasıl konuyla ilgili fotoğrafı ekleriz sorunuza yanıt burada: Yardım:Resim yükleme Ancak sayfayı sonuna kadar mutlaka okumalı, özellikle telif ihlali konusuna çok dikkat etmelisiniz ki yüklenen resimlerin büyük bir çoğunluğu eksik/yanlış lisans bilgisi ve telif ihlali nedenleriyle siliniyor.
Yeterli olmadığınız konularda bütün vikipedistler yardıma hazırdır. Bundan sonraki çalışnalarınız için daha özenli davranacağınıza inanıyor, kolaylıklar diliyorum. NOT: Aynı içerik e-postanıza da yazılmıştır. Levent Abi ileti 13:14, 16 Kasım 2008 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - İyivikiler... [ho? ni!] 07:07, 1 Temmuz 2009 (UTC)


nereye, ne reklamı göndermişim?[kaynağı değiştir]

selam, bana reklam içeriği göndermeyin yazmışsınız,nereye, ne reklamı göndermişim? --Cihanstar 21:16, 10 Temmuz 2009 (UTC)cihanstar 11 temmuz 2009

  • merhaba, ne ben ne de başka bir kullanıcı size reklam uyarısı yollamış gördüğüm kadarıyla. son uyarınız telif konusunda. kolay gelsin. --ki bl 13:54, 15 Temmuz 2009 (UTC)

IP adresime göndermişsiniz ama siz de takdir ederseniz ki o adresi buraya yazamam, e- posta adresinizden görüşebilir miyiz? --Cihanstar 01:30, 16 Temmuz 2009 (UTC)

  • isterseniz e-posta adresim açık, yollayabilirsiniz. ancak özel bir durum değilse ben cevabımı, kişisel bilgileri paylaşmamaya özen göstererek vikipedi üzerinden vermeyi tercih ediyorum. kolay gelsin. --ki bl 07:09, 16 Temmuz 2009 (UTC)


Vikipedi'ye IP adresimi tarattım, sisteme kendimi tanıtmadan yaptığım değişikler sadece küçük detaylarmış, rahatsız ettim kusura bakmayın --Cihanstar 11:52, 16 Temmuz 2009 (UTC)

Kimsenin sizinle inat etmek gibi bir derdi yok. Politikalar belli. Konu ile ilgili bilgiyi bu sayfada bulabilirsiniz. --Eldarion 06:49, 18 Eylül 2009 (UTC)

Yalnızca ansiklopedik bilgi ekleyiniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
yabancım 19:06, 10 Temmuz 2010 (UTC)


Karşı Görüşe Tahamül Yok Mu?[kaynağı değiştir]

Evrim maddesinde "Dış Bağlantılar" bölümüne linkler eklemiştim, neden siliyorsunuz? "Adnan Oktar'ın sözde bilim siteleri çıkarıldı" yazmışsınız, siz evrimin olduğuna dair bir ara fosil bulun ondan sonra evrime bilim dersiniz(!) Sayın Adnan Oktar her defasında evrimcileri rezil etmiştir çünkü gerçekleri kimse değiştiremez, evrim geçirmedik, Allah tarafından yoktan yaratıldık, Darwin'in düşüncesinin dünyaya verdiği zarar bilinmesin isteniyor herhalde, karşı görüşe tahammül edilemiyor mu, bu başlık evrimcilerin kontrolünde mi olacak? O zaman bir Ansiklopedi için mutlak şart olan tarafsızlık nerede kalıyor?--Cihanstar (mesaj) 23:34, 28 Ağustos 2012 (UTC)

Mutlak tarafsızlık, bilimle uzaktan yakından alakası olmayan bir televizyon şovmeninin sözdebilim kitaplarını maddelerde kaynak göstermek değildir. Plastik balık yemi ile gerçek balık arasındaki farkı bile bilmeyen birinin ideolojik safsatalarını evrim maddesinde kullanmayacağız. Propoganda için başka kaynaklar kullanmanızı tavsiye ederim, ki zaten Adnan Oktar yeterince kullanıyor. --Khutuckmsj 08:12, 29 Ağustos 2012 (UTC)
Her sözünü Kuran'a göre söyleyen bir kişiden bahsediyoruz, Kuran'ın hiçbir ayetinde evrimin var olduğuna dair bir bilgi yoktur. Tek bir doğru vardır, doğru kişilere göre değişmez. Benim amacımın propaganda olmadığı çok açık, sizin deyiminizle "safsata" olan ideolojiler;Evrim ve Darwinizm'dir. Maymundan türediğimizi sanan, insanı hayvan yerine koyan bir "safsata"dan bahsediyoruz, çok gülünç durumdalar bu kadar anlamsız bir ideolojinin dünyada bu kadar yaygınlaşması inanılır gibi değil, Allah'ın bir mucizesi. Kuran'da insanın nasıl yaratıldığı yazar, Kuran Allah'ın kitabıdır, başka sapkın inanışlar aramanın hiçbir insana bir yararı yoktur. Darwinizim'i kendilerine ilke edinmiş Komünist ülkelere bir bakın; acımasız diktatörler, kan, gözyaşı ve vahşet.--Cihanstar (mesaj) 17:29, 2 Eylül 2012 (UTC)
İdeolojiniz veya kimi rehber aldığınız beni zerre kadar ilgilendirmiyor, ama bilimsel açıdan en ufak bir değeri olmayan saçma sapan siteleri dış bağlantı olarak ekleyemezsiniz. İdeolojiniz ve demagojiniz umurumda değil, lütfen ya bilimsel katkı yapın ya da yapmayın. Sizinle evrim tartışmayacağım, maddede 250'den fazla kaynak var, gidin okuyun.--Khutuckmsj 21:01, 2 Eylül 2012 (UTC)
  • Merhaba Cihastar. Bu konuyla ilgili görüşlerini maddenin tartışma bölümünde belirtmeni öneririm. Kolay gelsin. Mimar77 (mesaj) 01:01, 30 Ağustos 2012 (UTC)

mesajlar, dış bağlantılar[kaynağı değiştir]

merhaba, bazı kullanıcıların mesaj sayfasına ve maddelerin tartışma sayfalarına aynı metni eklediğinizi görüyorum. vikipedi çeşitli kurallarla işleyen bir ansiklopedi. biz burada fikir tartışmaları yapmıyor, ideolojiler üzerine yorum yapmıyoruz. sadece maddeleri geliştiriyoruz. bu yüzden bu tür polemik yaratacak ifadelerle iletişim kurmamanızı öneririm. ansiklopedi maddeleri dış bağ deposu değildir. hele ki sizin yaptığınız gibi, maddeyle doğrudan ilgisi olmayan dış bağların çokça eklenmesi son derece uygunsuz. ansiklopedik katkılarınızı bekleriz. kolay gelsin. --kibele 08:52, 29 Ağustos 2012 (UTC)

Meraba?

Fabia Sheen (mesaj) 11:49, 30 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba, Allah'ın selamı üzerinize olsun, fotoğraftaki kedi çok şeker maşaAllah:D --Cihanstar (mesaj) 13:26, 30 Eylül 2012 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Kullanıcı sayfanızdaki zararlı değişiklikler Yabancı tarafından geri alınmış. Bilginize, iyi bayramlar. --Superyetkinileti 14:19, 29 Ekim 2012 (UTC)

Merhaba, A9 TV sayfasındaki değişiklikleri onaylamanız mümkün mü? kolay gelsin --Cihanstar (mesaj) 14:43, 23 Şubat 2014 (UTC)

  • Merhaba, onayladım ama eklentilerinizi internetten kontrol etmek durumunda kaldım. Bir sonraki değişikliklerinizde kaynak eklersiniz daha kolay olur. İyi çalışmalar...Vikiçizer (mesaj) 18:33, 25 Şubat 2014 (UTC)
  • bundan sonraki katkılarımda dikkat ederim, çok teşekkür ederim. --Cihanstar (mesaj) 19:07, 25 Şubat 2014 (UTC)

A9 TV logo değişimi[kaynağı değiştir]

iyi akşamlar, A9 TV sayfasında logo değişimini ekleyemedim; dosya uzantısı sorun oldu, uygun olduğunuz bir vakitte ilgilenebilirseniz çok sevinirim, saygılar --Cihanstar (mesaj) 18:32, 19 Ekim 2014 (UTC)

Merhaba, A9 TV sayfasının geçmişinde hatalı bir değişikliğinizi göremediğimden hangi dosyayı eklemek istediğinizi anlayamadım. Ama dosya uzantısı demenizden vikimedya dışı bir resim eklemek istediğinizi anlıyorum ki bu mümkün değil. Daha açıklayıcı yazar, bağlantı vs. gösterirseniz daha iyi yardımcı olmaya çalışırım. İyi çalışmalar...Vikiçizer (mesaj) 10:49, 24 Ekim 2014 (UTC)

Merhaba, sayfanın şu andaki logosunu da bilgisayarımdan yüklemiştim, dışarıdan yüklemeyi yapıyor, bu defa yüklemeyi başardım; onayınızı bekliyor:)) çok teşekkür ederim, kolay gelsin --Cihanstar (mesaj) 12:18, 1 Kasım 2014 (UTC)

Burcu Güneştutar silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Burcu Güneştutar) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Burcu Güneştutar sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 10:41, 23 Eylül 2016 (UTC)

A9 TV silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (A9 TV) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/A9 TV sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 19:07, 24 Eylül 2017 (UTC)

Jelican9 (mesaj) 00.08, 25 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]