Kullanıcı mesaj:Cat

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sizi özledik Cat![kaynağı değiştir]

Cat, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz! --evrifaessa ❯❯❯ mesaj 16.49, 11 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Monera isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Yunusa13 (mesaj) 12.29, 29 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

tr.wikipedia üzerindeki durumunuz[kaynağı değiştir]

Merhaba. 2013 yılında topluluğun fikir birliği sonucunda "ileri düzey hakların" (hizmetli, bürokrat, arayüz yöneticisi vb.) sahiplerinin görevden alınmasıyla ilgili bir politika benimsenmiştir. Bu politikaya göre, kahyalar inaktiflik politikası olmayan vikilerdeki etkinliği gözden geçirmektedir.

Bu viki üzerinde inaktiflik ölçütlerini (2 yıl boyunca değişiklik ve günlük işlemine sahip olmama) sağlamaktasınız. Bildiğimiz kadarıyla, bu vikinin kendi hak inceleme süreci olmadığı için küresel süreç geçerlidir.

Haklarınızı elinizde tutmak istiyorsanız, vikinin topluluğunu kâhyaların etkin olmamanız ile ilgili bu bilgiyi size gönderdiği konusunda bilgilendirmelisiniz. Bu vikinin yerel köy çeşmesinde bir topluluk bilgilendirmesi yapıldı. Topluluk bu konuda bir tartışma gerçekleştirir ve haklarınızı korumanızı isterse, lütfen m:Stewards' noticeboard sayfasından kâhyalar ile irtibata geçin ve yerel topluluğun hakları sürdürmenize yönelik dileklerini ifade ettiği tartışmaya bağlantı verin.

Eğer haklarınızdan vazgeçmek istiyorsanız, Meta'da haklarınızın geri alınmasını isteyebilirsiniz.

Yaklaşık bir ay sonunda hiçbir yanıt olmazsa, kâhyalar hizmetli ve/veya bürokrat haklarınızı kaldıracaktır. Belirsiz durumlarda, kâhyalar yanıtları değerlendirecek ve karar için yerel topluluktan görüş ve inceleme isteyeceklerdir. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen kâhyalarla irtibata geçiniz.

Saygılarımla. --علاء (mesaj) 19.02, 7 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Sizi özledik Cat![kaynağı değiştir]

Cat, Vikipedi sizi özledi!
Düğün arabanızın fotoğrafını görünce bir uğramak istedim buraya. Uğrayınca da bir hüzün çöktü üstüme. Umarım iyisindir, sevgilerle.
Sizi Bekliyoruz! --

Satirdan kahraman (mesaj) 00.59, 5 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]