Kullanıcı mesaj:Bercaio

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Berkay0652 sayfasından yönlendirildi)


Lütfen dikkat! Mesajınızı en üstte yer alan "değiştir"in yanındaki + sekmesine basarak, en alta yazarsanız daha çabuk görüp yanıt verebilirim. Eğer kullanıcı sayfamda, ismimin altında son zamanlarda değişiklik yaptığım yazıyorsa size geri dönme ihtimalim daha yüksektir. Ancak yanıtım gecikirse şimdiden özür dilerim.




Arşiv



Bu kullanıcı Müzik VikiProjesi üyesidir.



Bu kullanıcı VikiProje Orta Doğu'nun bir üyesidir.



Bu kullanıcı Sanat Vikiprojesi üyesidir



Bu kullanıcı Vikiproje Tarih üyesidir.



Bu kullanıcı VikiProje Türkiye'nin
bir üyesidir




Bu kullanıcı VikiProje Çin'in bir üyesidir.



Bu kullanıcı
VikiProje Eurovision'un bir üyesidir.




Şablon:Kullanıcı VP Orta Asya



Berkay


'



  • Merhaba ben Gamze ben bu siteye yeni üye oldum nasıl katkıda bulunacağımı henüz bilmiyorum bana yardım ederseniz çok mutlu olurum.Ben 13 yaşındayım böyle sitelere çok merakım var lütfen bana yardım edin.--Gamzeem 11:36, 20 Aralık 2009 (UTC)
  • İyi Günler.. Bana yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.. --Gamzeem 12:58, 20 Aralık 2009 (UTC)

Yardım isteği[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. Kapınızı yine muhtemelen bir şablondan kaynaklanan bir hatadan ötürü çaldım. Ben demin kullanıcı sayfamın üst kısmında "Anas" şeklinde bir yazının yer aldığını fark ettim. Ancak nereye baktıysam bu sorunun nereden kaynaklandığını kavrayamadım bir türlü. Acaba yardımcı olabilmeniz mümkün müdür? Çok ama çok teşekkür ederim şimdiden. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 17:07, 17 Aralık 2009 (UTC)
  • Geç yanıt için kusura bakmayın. Yazıyı kaldırdım. İyi çalışmalar. — Pınar [m] 13:14, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • Yazışmanıza göz misafiri oldum da, bende merak ediyordum neden Anas yazdığını, diğer kullanıcılardada vardı sorun. Neyse Pınar çözmüş anlaşılan.--FinlandiyalıMesaj 21:36, 29 Aralık 2009 (UTC)
  • Selam. Acaba Çince Orta Asya portalına hoş geldiniz ne demek? Birde Ocak ortalarında Çin portalını yapmak istiyorum. Yalnız Çin Halk Cumhuriyeti değil tüm Çin coğrafyası (ÇHC ile beraber Tayvan, Makao ve Hong Kong olacak ama Singapur olmayacak.). Birde Kore (Kuzey ve Güney Kore) portalınıda açma planım var. Her iki portalda açılırsa Japonya portalı yalnız kalmaz:) Birde Japonca ve Korece biliyor musunuz?. Hangi Çin lehçelerini bilirsiniz? Şahsen ben Korece öğrenmek isterim:) Cevabınızı bekliyorum. İyi seneler, iyi çalışmalar.--FinlandiyalıMesaj 12:04, 30 Aralık 2009 (UTC)
  • Sorun değil Berkay'cığım, sen kendini yorma, yıpratma yeter: daha çok gençsin. Biraz dinlen, toparlan, biz yine buradayız, yine burada buluşuruz. Sevgiyle..  Levent İleti Katkılar   20:55, 30 Aralık 2009 (UTC)

TLC albümlerini internette bulamıyorum. bana yardımcı olabilir misiniz? Bu imzasız yazı Teknomanyak93 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tarih Vikiprojesi'nde ayın işbirliğini öneri ve oylarınızla belirleyin--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 13:00, 2 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 1. haftası için proje olarak Vikipedi'de yer almayan heykeltıraş maddelerinin açılması ve geliştirilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.
--Vito Genovese 01:24, 4 Ocak 2010 (UTC)

Efsane geri döndü:D. Vikipediye geri dönmüş bulunmaktayım. Merhaba Berkay, beni hatırladın mı?--♪♫Yusuf 1907ileti 18:29, 7 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 2. haftası için proje olarak Düzenlenmesi için işaretlenmiş maddelerin düzenlenmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.
--Vito Genovese 01:33, 11 Ocak 2010 (UTC)

Acaba maddeyi İngilizce Vikipedideki gibi geliştirebilirmisiniz.Eğer maddeyi o seviyeye getirirseniz maddeyi SM adaylığına koyacağım.İlgilenirseniz ve bilgilendirirseniz sevinirim.Drlp ileti 14:49, 12 Ocak 2010 (UTC)

  • Önemli değil,ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.--Drlp ileti 12:32, 17 Ocak 2010 (UTC)

Karbonhidratlar[kaynağı değiştir]

Merhaba Berkay,

Şablon düzeltildi, ancak farklılık aktarımdan değil, önceki düzenlemelerden kaynaklanıyordu, yani kodu İngilizce Vikipedi'ye kopyalasak yine aynı görünümü elde edecektik. Anladığım kadarıyla 2-3 senelik Navbox şablonuna uyan kodun en güncel Navbox şablonunda farklı sonuç doğurması böyle bir fark yaratıyordu.

Değişiklik özetine not düştüm gerçi ama, şablonun tabanında ufak bir fark var İngilizce'deki sürümle karşılaştırıldığında. O bölümün güncellenmesi yerinde olur sanıyorum.

Sevgiler

Vito Genovese 18:02, 23 Ocak 2010 (UTC)

  • Merhabalar. Eğer boş zamanınız varsa yaz saati uygulaması maddesinin çevirisine yardımcı olabilmeniz mümkün müdür? Özellikle koyu yazılmış bölümler ve "siyaset" başlığını çevirmede zorluk çektim. Çok teşekkürler, iyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 16:11, 24 Ocak 2010 (UTC)
Selam berkay, seni tekrar vikide aktif görmek ne kadar hoş. Çok mutlu oldum . Tabi ki elimden geldiğince ve vakit ayırabildikçe el atarım maddeye. Zaten hayli çevirmişsiniz ellerinize sağlık, benim de tuzum olmuş olur biraz böylece. Amaç seçkinlik herhalde, öyleyse konu çeşitliliğimiz de artmış olacak bu maddeyle. Bu arada İsveç maddesi de hep aklımda, ancak bir türlü vakit ayıramadım bu sıralar. Sevgiler, saygılar--Merube 89msj 23:01, 24 Ocak 2010 (UTC)
  • Merhabalar size bir şey danışabilmem mümkün müdür? Ben şu karbonhidrat maddelerini açarken bir sorunla karşılaştım. Psikoz (İng: Psicose) diye bir karbonhidrat var. Ama aynı zamanda psikoz (İng: Psychosis) adında bir psikoloji terimi de var ki Vikipedi'de bu madde çoktan açılmış durumda. Burada ikisi için de aynı Türkçe terimin kullanıldığı belirtilmiş. Sizce psikoloji terimi olan psikoz maddesinin üzerine "psikoz (karbonhidrat)" adında bir bakınız koyup açmalı mıyım bu maddeyi? --♪♫Berkay0652|ileti 16:41, 26 Ocak 2010 (UTC)
  • Selam Berkay, aynı ada sahip maddeler olduğunda akla ilk gelenini ya da benzer konular olduğunda kronolojik bakımından öncülünü parantezsiz bir şekilde adlandırıyoruz. "Psikoz" denilince psikoloji terimi olarak Türkçe'de ilk akla gelen, yani dediğin işlem doğru. Dediğin gibi Psikoz (karbonhidrat) olarak açman daha doğru. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :) İyi çalışmalar, görüşmek üzere...--Muratsahinileti 16:53, 26 Ocak 2010 (UTC)

Selamlar Berkay. Hazır aktif görmüşken :), bir ricam olacaktı. Rica etsem yeni sayfaları devriye gezebilir misiniz? Çok fazla incelenmesi gereken madde birikmiş de. Vakit/güç buldukça bir-iki inceleyebilirseniz çok sevinirim. Sadece madde değil diğer sayfaların da aynı şekilde incelenmesi gerekiyor. Size zahmet bir el atabilirseniz çok müteşekkir olurum. Sevgiler, iyi vikilemeler--Merube 89msj 21:39, 2 Şubat 2010 (UTC)

Bu arada Orta Asya projesine beklerim, katılırsanız çok mutlu olurum. Sevgiler--Merube 89msj 21:42, 2 Şubat 2010 (UTC)
VikiProje Orta Asya davetiyesi
İyi günler. VikiProje Orta Asya'ya ilgi duyabileceğinizi düşündüm. Detay için proje sayfasına bakabilirsiniz.Merube 89msj 21:42, 2 Şubat 2010 (UTC)
  • Tabii ki, hem o VikiProje'ye üye oldum; hem de birkaç maddeyi de kontrol edip düzenledim. Yalnız bir şey dikkatimi çekti; siz hizmetli olmuşsunuz! Ne zaman oldu; ne ara oldu; ben neden göremedim oylamayı da destek veremedim? Çok şaşırmakla beraber çok sevindim Vikipedi'nin sizin gibi harika bir hizmetliye sahip olduğuna. Yolunuz açık olsun, kolay gelsin, hayırlı olsun. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 22:50, 2 Şubat 2010 (UTC)
Projeye hoşgeldin ve devriye işleri için de çok teşekkürler. Düşünmeniz kafi çok teşekkürler, pek taze zaten daha :). Ayrıca güzel sözleriniz için de çok teşekkür ederim. Sevgiler, iyi vikilemeler--Merube 89msj 23:20, 2 Şubat 2010 (UTC)

Merhaba Berkay, görüşemedik epeydir. Umarım hayatında herşey yolunda gidiyordur. Janet Jackson ile alakalı güncellemeler yaptığını gördüm. Bugün öğlende şöyle bir haber ilgimi çekti. Maddede kullanabilirsin belki. Bu bahaneyle hatırını da sormuş olayım dedim. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. --Kemal K. 17:34, 3 Şubat 2010 (UTC)

Naber Berkay? Daha önce de geri döndüm demiştim ki, yeniden ara verdim. Çalışmalarını, takip ediyordum. Yine aynı azimle devam ediyorsun. Sana iyi çalışmalar. :) Bu arada VikiProje Müzik devam etmiyor mu? --King Qwer 17:20, 12 Şubat 2010 (UTC)

Kalıcı olarak dönmeyi düşünüyorum. Evet haklısın. Bolca zaman ve emek lazım. Gerçek hayatımda boş vaktim kalmıyor. Vikiproje müzikle ilgili olarak aklımda bir fikir tam olarak yok ancak Ajda Pekkan maddesini seçkin (veya kaliteli) yapmayı düşünüyorum. Sayfayla ilgili açılabilecek her türlü maddeyi ve kayda değer şarkılarını da açmayı planlıyorum. Geçen gün biraz başladım düzenlemeye. Ancak bir Türk sanatçı için o kadar kaynak bulmak çok zor, özellikle 98 yılından önceki hiçbir yazılanla ilgili doğrulanabilir bir kaynak bulamıyorsunuz. Milliyet arşiv denilen bir yer var. Vikipedideki her türlü maddeyi kaliteli yapabilecek kadar bilgi var, ancak kaynaklar yalnızca görsel olarak aktarılmış ve üyelik gerektiriyor. --King Qwer 10:41, 14 Şubat 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.
--CnkALTDSmesaj/message 01:57, 2 Mart 2010 (UTC)

VikiProjeler[kaynağı değiştir]

VikiProje Kafkasya davetiyesi
Merhaba!
Kafkasya ile ilgili maddeleri geliştirip, bu konudaki maddeleri açan Kafkasya VikiProjesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar FinlandiyalıM 17:49, 2 Mart 2010 (UTC)
VikiProje Balkanlar davetiyesi
Merhaba!
Balkanlar ile ilgili maddeleri geliştirip, bu konudaki maddeleri açan Balkanlar VikiProjesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar FinlandiyalıM 17:49, 2 Mart 2010 (UTC)

Temelli dönüştür inş. Özletiyorsunuz kendinizi çok olmaz ama :)--Merube 89msj 18:03, 7 Mart 2010 (UTC)

  • Temelli dönüş mü bilmiyorum ama bir süre katkı yapmaya gayret göstereceğim. Burayı ve sizi çok özlüyorum burada olmadığım sürede. Perşembe günü sınavlar başlıyor ama üç tane sınav var şimdilik. Yine de uğrarım buraya tabii. Siz nasılsınız? İyisinizdir umarım. Bu arada şu yaz saati uygulaması maddesi halen başımı ağrıtıyor. Sizden ricam boş zamanlarınızda bu maddeyle ilgilenir misiniz? Eğer ilgilenirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler, iyi çalışmalar. İyi akşamlar. --♪♫Berkay0652|ileti 19:02, 7 Mart 2010 (UTC)
Sınavlarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim. Bir an evvel kazasız belasız biterler inşallah :). Bunlar 2. mi son sınavlar mı? İyiyim çok teşekkürler, sizi sormalı? Umarım çok iyisinizdir. YSU ve İsveç hep aklımda da bir türlü ilgilenemedim bu aralar. Ancak bir gözüm hep onlarda :). Ara ara kısa da olsa çeviri yapmaya daha da çok çalışırım :). Sevgiler--Merube 89msj 19:09, 7 Mart 2010 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim. Bu sınavlar ilk sınavlar daha henüz. Yani bu dönemin ilk sınavları diyeyim. --♪♫Berkay0652|ileti 19:25, 7 Mart 2010 (UTC)
Ooo daha çok varmış :)), ilk sınavlardan sonra ikinciler başlamadan önceki arada çok daha aktif olmanızı bekliyorum ona göre :)). Şaka bir yana aktif günlerinizi dört gözle bekliyorum, bir an evvel vikiye dönün lütfen. Sizin gibi vikipedistlerle daha güzel buraları. Sevgiler--Merube 89msj 19:29, 7 Mart 2010 (UTC)

VikiProje Orta Asya işbirliği[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Mart-Nisan 2010 ayının işbirliği; Kazakistan'da idari yapılanma ve şehirlerle ilgili maddeler açma, mevcutlarını geliştirmek.
  • Proje başlangıç: 7 Mart 2010
  • Proje bitiş: 7 Nisan 2010

Merhaba Berkay. Epeydir uzak kaldığımdan geç yanıt verebiliyorum, kusura bakma. YSU'ya vakit buldukça yardım etmeye çalışacağım. Umarım SM haline gelir. Eline sağlık. --yabancım 20:17, 14 Mart 2010 (UTC)

Antik Mısır[kaynağı değiştir]

Merhaba Berkay. Şunu sormak istiyorum, orta öğrenim müfredatında bu konu nasıl geçiyor. Benim zamanımda Mısır Uygarlığı diye okuduk. Ama bana öyle geliyor ki ben liseden mezun olalı üç asır falan oldu :) Şimdilerde durum nasıl. --Makedon 19:13, 24 Mart 2010 (UTC)

Teşekkür ederim Berkay, iyi çalışmalar, başarılar. --Makedon 19:38, 24 Mart 2010 (UTC)
  • Merhabalar, uzun zamandır görüşemiyoruz yine. Umarım her şey yolundadır. Ben de her ne kadar buralardan uzak kalmış hissetsem de kendimi, arada katkı yapmayı sürdürüyorum. Sizden bir şey isteyecektim; acaba çevirisini henüz bitirdiğim fruktoz maddesini (özellikle "Kimyasal özellikler", "İnsanlarda fruktoz sindirimi ve emilimi", "Fruktoz metabolizması" ve "Sağlıkta etkileri" başlıklarını) inceleyip gerekli yerleri düzeltmeniz mümkün müdür? Ben bu maddede sayısız çeviri hatası yaptığımı düşünüyorum. O yüzden daha fazla insan yanlış bilgi edinmeden bu maddenin birileri tarafından kontrol edilip düzenlenmesi şart. Şimdiden çok teşekkürler, iyi çalışmalar, kolay gelsin. --♪♫Berkay0652|ileti 19:29, 31 Mart 2010 (UTC)
Selamlar Berkay. Valla yine uzattık arayı olmaz böyle . Maddeye bakarım elbette, ufak tefek rötüşlar yaparım gerekirse severek. Yalnız ne zamana yaparım bilemiyorum, bu aralar viki pek bir karışık. Yapacak işler de hayli birikmiş durumda sormayın. Sonuç olarak :), yazdım aklıma, muhakkak yaparım, ancak biraz gecikir sanıyorum, kusura bakmayın bunun için lütfen. Sevgilerimle--Merube 89msj 18:31, 1 Nisan 2010 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN --Rapsar 15:12, 3 Mayıs 2010 (UTC)

Gaz hidratları[kaynağı değiştir]

Selam Berkay0652, yeni bir madde açtım: Gaz hidratları... Maddeyi taslak olarak açtım. Sizden ricam, kimyadan anladığınızı düşündüm ve söz konusu olan maddenin kimyasal yapısını denkleştirmenizi rica ediyorum. Maddede hangi maddelerden oluştuğu yazıyor, denkleştirirseniz çok mutlu olurum. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 20:34, 6 Haziran 2010 (UTC)

İklim bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

  • Evet daha önce düzeltmiştim. Rusça'sı çok güzel duruyordu, ben büyük bir emekle şablonu yaptım. Maddedeki şablon yenisine göre düzeltilmelidir. Şablon:İklim bilgi kutusu'nda nasıl kullanılacağı belirtiliyor. Mesela Moskova maddesinde bu şablondan var.-- BeşiktaşlıM 16:47, 15 Haziran 2010 (UTC)

İklim bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

  • Gerçi renkler benim için hoş duruyor. Dar ve yüksek kolonlar derken ne demek istediniz acaba? Ayrıca sanırım Tel Aviv maddesini SM yapacaksınız. Maddenin İbranice, Gürcüce ve Slovencesi SM, Çekçe, İngilizce ve Çinceside KM. Birde Arnavutluk maddeside SM olacak onun için yardım edebilirseniz iyi olur:)-- BeşiktaşlıM 20:08, 17 Haziran 2010 (UTC)

Merhaba, d1. deneme sayfamda bulunan ingilizce bölümleri çevirir misiniz? Benim ingilizcem pek yetmedi de--dAVİDov 11:37, 22 Haziran 2010 (UTC)

I'm back in the 'hood[kaynağı değiştir]

Selam dostum geç cevap için kusura bakma. Eskisi kadar yoğun olmasa da bu yaz yine buralardayım. Bazı fikirlerim var, nitelikli işler üretmek istiyorum. Projelerde birlikte birşeyler yapılsın isteniyor ama bir süre sonra yine herkes kendi işine bakıyor. Ne yalan söyleyeyim projeyi pek fazla umursamıyorum bu sebepten. Sana da kolay gelsin bu arada. Göz kırpma Buralarda olacağım, görüşmek üzere. --Kemal K. 15:22, 29 Haziran 2010 (UTC)

VikiProje Orta Doğu Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Orta Doğu bünyesinde Temmuz Ayı'nın işbirliği; Yapılacaklar sayfası'ndan "Akdeniz Çalışma Alanı", Kıbrıs, Girit, Rodos Çalışma Bölümü maddelerini oluşturmak seçilmiştir. Katılım için tıklayın ve katkınızı kaydedin!.
~--Berkay-Mesaj--~ 14:07, 2 Temmuz 2010, Cuma (UTC)

Eksik kaynak bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 08:49, 3 Temmuz 2010 (UTC)
  • Kaynak olarak verdiğiniz link bir kullanıcı sayfası. Resmi temin ettiğiniz sayfanın linkini vermelisiniz ki telif durumu incelenebilsin. Yani kaynak olarak verdiğiniz linke tıklandığında, resmin olduğu sayfa açılmalı. İyivikiler... [ho? ni!] 17:35, 3 Temmuz 2010 (UTC)
Kaynak tamamdır, şablonu çıkardım. Lisansta da bir değişiklik yaptım. Orijinal resimdeki lisansın aynısı kullanmak daha uygun çünkü. Teşekkürler. İyivikiler... [ho? ni!] 17:51, 3 Temmuz 2010 (UTC)

Projeye katılın!

Sıradaki proje için seçilen bölge; Vatikan.
  • Proje başlangıç: 5 Temmuz 2010
  • Proje bitiş: 12 Temmuz 2010

Kullanıcı Gaga şablonunu kullanıcı sayfana ekledin! ÇAK BİR BEŞLİK ! Ayrıca Kullanıcı:Berkay0652/Müzik sayfasını izleme listeme ekledim, gayet enteresan gözüküyor . Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 19:09, 10 Temmuz 2010 (UTC)

Merhaba Berkay, umarım iyisindir. Şu belki ilgini çeker. Kolay gelsin. --yabancım 14:13, 19 Temmuz 2010 (UTC)

O madde aklımda Berkay, ara sıra ilgilenmeye çalışıyorum. Çeviriyi bitirdikten sonra kırmızıları için bir ekip oluşturulabilir. (Şu an yenilerden kimse gelmiyor aklıma.) Ne dersin? Bu arada iş birliği sayfasına yorumunu yazabilirsen, diğer kullanıcıların da haberi olur. Teşekkürler. --yabancım 15:10, 19 Temmuz 2010 (UTC)

Commens yerleştirmesi[kaynağı değiştir]

Vallahi, standart olarak yaptık. Bütün maddelerde commons linkleri sistematik olarak taksokutuya alındı. Bilemiyorum. Fagus'a bir sorun isterseniz. Neye karar verirseniz, kabulüm. Muhabbet kuşu sayfası için ellerinize sağlık. Saygılarımla, kaleminiz kırılmasın. --Kmoksy 14:15, 19 Temmuz 2010 (UTC)

Sayfa düzenini bozuyorsa istediğiniz yere almakta özgürsünüz. Muhabbet kuşu maddesine çeviri yaparak katkıda bulunmanıza sevindim. Küçük bir hata dikkatimi çekti maddenin tamamını okumadım ancak giriş kısmında bir papağan çeşidi olduğunu yazmışsınız. Zoolojide çeşit ve varyete gibi kavramlar kullanılmıyor bunlar botanik bilimine özgü kavramlardır. Onun yerine küçük bir papağan türüdür yazmanız gerekir. İyi çalışmalar... --Fagusmsj 15:55, 19 Temmuz 2010 (UTC)

Merhaba Berkay. 22 Temmuz maddesini düzenliyorum. Keith Sweat maddesini sizin açtığınızı görünce size sormak istedim. doğum yılına bir bakabilir misiniz, diğer vikilerde 1961 olarak yazıyor, burada 1964. bir bakabilir misiniz rica etsem. --Szoszv 17:41, 20 Temmuz 2010 (UTC)

çok unutkanım bu günlerde:) geç yazıyorum, teşekkürler değişiklik için. iyi wikiler--Szoszv 07:08, 24 Temmuz 2010 (UTC)

İyi, sağolasın. Daha önce de böyle bir girişimin olmuştu hatırladığım kadarıyla, hayata geçirebildiğin iyi olmuş. İlk denemeyi yaptım sonuç olumlu . Bu arada elindeki iş bittikten sonra SM aday adayımızın kırmızılarına bir yardım eli uzatmayı düşünür müsün? Neyse, teşekkürler, kolaylıklar... --Kemal K. 13:19, 23 Temmuz 2010 (UTC)

Hiç olmazsa şunu (en:Michael Jackson memorial service) açabilir misin diyecektim ben de. --yabancım 19:08, 23 Temmuz 2010 (UTC)

Expanding request[kaynağı değiştir]

Hello, I would like to ask you a favor, can you please expand the article Selena Quintanilla Perez (en:Selena) for a featured article (FA status) for the Turkish wiki? If you need any help, please drop me a message. Thanks AJona1992 00:55, 25 Temmuz 2010 (UTC)

Merhaba, siz internette yaptığınız kaynak araştırmasına göre lemurun kullanımının revaçta olduğunu belirtiyorsunuz. Bense elimdeki türkçe zooloji kaynaklarına göre olması gerekenin maki olduğunu söylüyorum. Lemur tabiri ingilizce viki ve bir kaç viki dilinde kullanılıyor. Onun dışındaki bütün dillerdeki (türkçe, almanca, fransızca v.s) kullanımı makidir. --Fagusmsj 20:44, 26 Temmuz 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılın!
2010'un 31 ve 32. haftaları için proje olarak Vikiproje:Ana Sayfa/SM Oluşturma sayfasındaki bazı maddeleri, kırmızı bağlantılarını gidererek Seçkin Madde yapmak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

Proje 2 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Bu projede kendi alt sayfanızı sorumluyu beklemeden oluşturabilirsiniz. --82 ~145 ileti 18:12, 1 Ağustos 2010 (UTC)

VikiProje Tarih Ayın işbirliği
İyi günler...
VikiProje Tarih bünyesinde Ağustos ayının iş birliği Osmanlı İmparatorluğu maddesinin SM olacak düzeye getrilmesi seçilmiştir.

Katılım için TIKLAYIN Âkhilleus mesaj 07:45, 7 Ağustos 2010 (UTC)

Zachary Levi[kaynağı değiştir]

Merhabalar, ben Zachary Levi maddesini biraz geliştirmek istiyorum. Hangi sitelerden kaynak bulabilirim? --Santos 06:28, 9 Ağustos 2010 (UTC)

Michael Jackson'ı anma töreni[kaynağı değiştir]

Harikasın Berkay! Bu arada umarım bir gün Michael Jackson'ı da SM olarak görürüz. --yabancım 19:18, 13 Ağustos 2010 (UTC)

  • Valla lise bitti tatile çıktık falan Vikipedi'yi unuttuk. :D Sorduğun için sağol. ODTÜ Makina'yı kazandım yani bu durumda daha baya bir süre buralarda bulunamayacağım. Sen nasılsın? Bu imzasız yazı Eyalvac (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
    • ODTÜ'nün en ağır bölümlerinden biriymiş diye duydum. Hadi hayırlısı. :D Эялвачмеcаж 13:44, 28 Ağustos 2010 (UTC)

Hello, Berkay0652! It's been a long time since we made our last talk! Anyway, did I ever notice you if I have a web-blog? I do one which always talks about the WMF and its projects. Especially about Swahili Wikipedia and other some wikis (translatewiki). Please visit it via: http://muddybtz.blog.com/ Cheers.--Mwanaharakati (Ongea) 07:16, 25 Ağustos 2010 (UTC)


Bu da bugün söylediğim iki çalışmadan sonra 3. sü :) 78.179.5.143 19:09, 30 Ağustos 2010 (UTC)

Öyle mi? Ben düzenlerken sürekli Şablon:cite web 2 hata veriyordu, o yüzden değiştirdim. Belki önceden "ara ve değiştir" yapıp "'title=' --> 'başlık=', 'date=' --> 'tarih='" vs. yaptığım için hata veriyordur. Neyse Hatice'ye değil, neticeye bakalım, sonuç olarak oldu :) The bro code mesaj 19:09, 30 Ağustos 2010 (UTC)


Merhaba. Vikiproje:Konulu Ay/Avrupa'daki mikrodevletler için tarihleri 1-26 Eylül olarak belirledim. Uygun değilse değiştirilebilir. Katılımınızı da dilerim. --82 ~145 ileti 16:05, 31 Ağustos 2010 (UTC)

Hatırladın mı...[kaynağı değiştir]

Bunu özellikle senin için yazıp Commons'a yükledim .

...şunu? Bugün bu kullanıcının yaptıkları aklımdan geçti, ve mesaj sayfasına bi göz atayım dedim ve ona yazdığın mesajı tekrar gördüm. Seni teşekkür etmeyi unuttum.

Teşekkür ederim. Çok iyi bir insansın. Gerçekten. Çok yaşa Berkay . Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 02:46, 15 Eylül 2010 (UTC)

  • Merhabalar, nasılsınız? Uzun zamandır görüşemiyoruz. Umarım her şey yolundadır. Ben bir şey sormak için kapınızı çalmıştım. Acaba, Çince maddeler açarken kullanım nasıl? Yani baktım ki "Shanghai" kentini biz, "Şanghay" diye açmışız. Acaba "Qinghai Gölü" maddesini "Çinghay Gölü" diye mi açıyoruz? Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 20:18, 15 Ağustos 2010 (UTC)
Selamlar, çok teşekkürler siz nasılsınız? Oooo nerelerdeydiniz, çok özlettiniz diyorum da aslında buna pek de yüzüm yok :)). Uzun zamandır vikiden uzaklardaydım keza. O yüzden çooook geç cevabım için kusuruma bakmayın lütfen. Bu arada fruktoz, yaz saati uygulaması, İsveç maddeleri hep aklımda :). Fruktoza başladım aslında da tam bitmemişti, çeşitli nedenlerle yarım kaldı. Çok güzel çevirmişsiniz, ellerinize sağlık. Ufak tefek değişiklikler yaptım zaten, geri kalanına da en kısa sürede bakacağım. Neyse esas konuya gelirsek :), Türkçe'ye yerleşmiş bir karşılığı varsa Pekin, Şanghay gibi o zaman o kullanılıyor. Velhasıl yerleşik bir karşılığı yoksa pinyin tercih ediliyor. Yani o gölün Türkçe'ye yerleşmiş, kanıksanmış bir kullanımı olup olmadığını araştırmak eğer yoksa pinyin sistemine göre adlandırma yapmak lazım. Bu göl için yerleşik bir kullanım var mı acaba? Sevgiler, artık sizi hep buralarda görmek dileğiyle--Merube 89msj 23:21, 22 Eylül 2010 (UTC)

Sanat projesi işbirliği[kaynağı değiştir]

Selamlar. Ağustos-Ekim ayı işbirliği olarak Yaşayan Ölülerin Gecesi, Henry Moore ve John Mayer maddelerindeki bütün iç bağlantıları mavileştirmek seçilmişti. Proje kapsamında John Mayer maddesinin kırmızılıkları tamamlandı. Ancak ne yazık ki bundan sonra projeye ilgi azaldı ve neredeyse tamamen ilgisiz duruma geldi. Yine proje kapsamında bulunan Yaşayan Ölülerin Gecesi ve Henry Moore maddelerinin kırmızılıklarının giderilmesi için işbirliğine katılmanızı ümit ve rica ediyorum. İlgisiz kalan işbirliği projemizin tekrar canlanması için bu çağrı mesajını tüm sanat projesi üyelerine yolluyorum. Saygılarımla--Merube 89msj 20:29, 26 Eylül 2010 (UTC)

Help me with this please[kaynağı değiştir]

Hello, pal. I need the template Wikimedia and I need to use it on the Swahili Wikipedia. We've created the anniversary logo and it doesn't have the licensing label and so want to create it by following the example of the Turkish template. Pity, I don't know the language. Please translate the template via Kullanıcı:Muddyb Blast Producer/Kigezo Wikimedia where you would be able to translate the template into English! Cheers.--Mwanaharakati (Ongea) 10:25, 6 Ekim 2010 (UTC)

La isla Bonita :)))

Merhaba, Araştırma konusunda çok beceriksizim sanırım. Yıllardır La isla Bonita klibindeki uzun, sırma saçlı İspanyol gitaristin ismini arıyorum. Belki siz biliyorsunuzdur ? :)))

  • VikiProje Orta Asya'da oylamalar var. Oyunuzu kullanabilirsiniz.-- BeşiktaşlıM 18:23, 1 Kasım 2010 (UTC)

Vikiproje:Orta Asya[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Kasım 2010 ayının işbirliği; Kazakistan maddesinin SM yapılması olarak seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 7 Kasım 2010
  • Proje bitiş: 30 Kasım 2010

BeşiktaşlıM 16:04, 7 Kasım 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Berkay0652,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:009 05A.JPG adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 17:13, 14 Kasım 2010 (UTC)

Biliyor muydunuz?[kaynağı değiştir]

Merhaba. Üzerinde çalışmış olduğunuz Tarım maddesini, Ana Sayfa'da, Vikipedi:Biliyor muydunuz bölümünde çıkması için aday gösterdim. Maddeye bağlantı veren bilgi cümlesini şurada görebilirsiniz, arzu ederseniz onu dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. İnfoCan 11:44, 27 Kasım 2010 (UTC)

(Sayfadaki diğer adaylıklardan birkaçını değerlendirebilir misiniz acaba?) --İnfoCan 11:44, 27 Kasım 2010 (UTC)

Bercaio, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!


~~~~

Hiç problem değil Berkay, gelecekte katkı yapmaya devam edeceğini bilmek bile yeter, çok teşekkür ederim. Hepsinde kolaylıklar, başarılar dilerim. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 19:53, 16 Şubat 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Berkay0652,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Cornish Horozu.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Berm@nyaİleti 19:22, 19 Mart 2011 (UTC)

Sorunlu dosya[kaynağı değiştir]

Pınar (mesaj) 14:33, 26 Mart 2011 (UTC)

Bu oylamadaki oyumuzu lütfen gerekçelendirelim. Teşekkürler. ----GôkTR001 22:18, 1 Nisan 2011 (UTC)


  • İyi akşamlar Berkay. şu yüklediğin dosyayı d8 den işaretledim. Bir sakıncası yok değilmi? Kolay gelsin.--Reality 14:18, 14 Nisan 2011 (UTC)
Reality 22:29, 22 Eylül 2011 (UTC)

Selamlar berkay. Nasılsınız? Dosya:Heidi-Sugababe.jpg sayfasına ing vikiyi kaynak göstermişsiniz vaktiyle ama şu anda ing vikideki sayfaya ulaşılamıyor. Bu durumda sayfa kaynaksız resim haline gelmiş durumda. Rica etsem esas kaynağı hatırlıyorsanız onu ekleyebilir misiniz? Yoksa resmin silinmesi gerekecek. Haber vermek istedim. Saygılar, sevgiler.--Merube 89msj 17:18, 21 Ocak 2012 (UTC)

==

Mutlutopuz 20:49, 30 Ocak 2012 (UTC)==
Mutlutopuz 11:20, 2 Şubat 2012 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Bercaio,

Vikipedi kullanıcılarını ve ziyaretçilerini bir araya getirmek ve Vikipedi'yi tanıtmak amacıyla Ankara'da bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler ve ayrıntılar için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

5-6 Mayıs 2012 - Açılış: 11.00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Bilkent Üniversitesi, Ankara


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle... Nazif İlbek 01:03, 26 Nisan 2012 (UTC)

Reality (mesaj) 20:28, 5 Mayıs 2012 (UTC)

Vikiproje:Sivas'a katılmak veya katkıda bulunmak istermisiniz?[kaynağı değiştir]

Vikiproje:Sivas'a katılmak veya katkıda mulunmak istermisiniz?Bu VikiProje Sivas hakkındaki tüm bilgileri düzenlemek için kuruldu.Sizde sivaslısınız, projeye katılmayı kabul ederseniz sevinirim.Çünkü 2 yıl vikipedi'de gönüllü çatıştım, yani ilk kez kullanıcı oldum.VikiProje sayfası yapmakta acemiyim.Siz bundan anlarsanız buyrun... Can (mesaj) 17:50 28 Mayıs 2012 (UTC)

Vikiproje:Sivas'a katılmak veya katkıda bulunmak istermisiniz?[kaynağı değiştir]

Vikiproje:Sivas'a katılmak veya katkıda mulunmak istermisiniz?Bu VikiProje Sivas hakkındaki tüm bilgileri düzenlemek için kuruldu.Sizde sivaslısınız, projeye katılmayı kabul ederseniz sevinirim.Çünkü 2 yıl vikipedi'de gönüllü çatıştım, yani ilk kez kullanıcı oldum.VikiProje sayfası yapmakta acemiyim.Siz bundan anlarsanız buyrun... Can (mesaj) 07:01 29 Mayıs 2012 (UTC)

Vikiproje:Arap Baharı'na katılmak veya katkıda bulunmak istermisiniz?[kaynağı değiştir]

Vikiproje:Arap Baharı'na katılmak veya katkıda mulunmak istermisiniz?Bu VikiProje Arap Baharı hakkındaki tüm bilgileri düzenlemek ve güçlendirmek için kuruldu... Can (mesaj) 07:18 29 Mayıs 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~AtakanCanileti 08:41, 13 Haziran 2012 (UTC)

Reality 00:12, 1 Temmuz 2012 (UTC)
Reality 00:33, 1 Temmuz 2012 (UTC)

Şablon:VikiProje Yıllar/Oylama Vakti

Tartışmayı gören sizide takım başkanı sanar valla ya[kaynağı değiştir]

Tartışmayı gören sizide takım başkanı sanar valla ya Bu imzasız yazı 78.187.146.156 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Hangi tartışmadan bahsediyorsunuz? --♪♫Berkay0652|ileti 10:15, 12 Eylül 2013 (UTC)

Mailini kontrol edebilirsin. :) --Veryaz bana 10:55, 28 Mart 2014 (UTC)

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 15:22, 12 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba, eskiden bayağı büyük katkılar yapmışsın müzik alanında. Hatta senin maddeleri geliştirdiğim oldu çok kez. Acaba tekrar aramıza dönmen mümkün müdür? - Seyit mesaj 08:33, 19 Haziran 2014 (UTC)

Açıkçası birilerinin beni hatırlaması çok hoşuma gitti, teşekkür ederim. Vikipedi'de epey zaman geçirdim ve bu sırada çok şey öğrendim. Daha da önemlisi pek çok değerli insanla tanıştım. Ama fark ettim ki Vikipedi'nin güzel yanları kadar kusurları da var. Bense bütün bunlara karşı savaşmakta yetersiz kaldım. Tek başıma bir bilgi veritabanı yapmayı beceremediğim gibi Vikipedi'nin uygulamaları ve tutumu beni pek çok kez itti. Önüne gelenin maddeleri vandalize etmesi, bunların uzun süreler boyunca fark edilmeden yanlış bilgi vermeye devam etmesi, saçma sapan nedenler yüzünden sevdiğim insanların hesaplarının engellenmesi vs beni oldukça etkilemiş olacak ki, yaptığım katkıları değersiz ve amaçsız görmeye başladım. Bunun dışında yeterli zaman bulamadığım için katkılarım da epey seyreldi kendiliğinden. Aslında dönmeyi çok isterim ama şöyle bir hatırlayınca isteğimi kaçıran şeyleri tekrar hatırlıyorum. Yine de bir gün tekrar aktif olarak katkılarıma dönecek olursam bunda büyük bir katkınız olacaktır. Teşekkür ederim. Kolay gelsin. --♪♫Berkay0652|ileti 23:54, 19 Haziran 2014 (UTC)
Evet eskiden olup da küsüp giden kullanıcılar çok fazla. Bu üzücü. Müzik maddelerinde iki kişi çalışıyoruz gibi bir şey şu an :) Eskiden birçok kişi varmış, ben gelmeden. Sen bunlardan en çok gözüme çarpan oldun, Gaga ve Madonna'yla ilgili birçok katkı yaptığın için öyle oldu sanırım :) Türkçe Vikipedi aslında oldukça kişisel. Bu biraz da ilgisizlikten kaynaklı. Mesela Hande Yener maddesindeki her şey baştan sona benim cümlelerim. Sen geri dönersen de böyle olacaktır, ilgilendiğin maddeler muhtemelen baştan sona senin yazdığın maddeler olacaktır. Müzik maddelerini yazan kimse yok ve gerçekten senin gibi değerli kullanıcılara ihtiyaç var. Umarım yakın zamanda dönersin, en azından ben bekliyor olacağım. İyi günler. - Seyit mesaj 10:50, 20 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 12:06, 28 Haziran 2014 (UTC)

Sizi özledik Bercaio![kaynağı değiştir]

Bercaio, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:19, 19 Aralık 2014 (UTC)

It's been a long time![kaynağı değiştir]

Salaam Bercaio. It's me your friend from Swahili Wikipedia. Have you ever noticed that there was a story regarding the Turkish cities articles which I've created on the Swahili Wikipedia? Well, it was brainstorming story ever told on the Internet World! (look here). I just wanted to let you know that, some people were amazed with such effort. How is life anyway, dude? in my side, I'm doing so damn great! Stay blessed. Cheers--Mwanaharakati (Ongea) 12:45, 23 Aralık 2014 (UTC)

Global account[kaynağı değiştir]

Hi Berkay0652! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (mesaj) 11:39, 17 Ocak 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Berkay0652
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:00, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Merhaba, Profilinizde ileti bölümündeki fonu nasıl ayarladığınızı öğretebilir misiniz :) ? Teşekkür ederim.. EskiBirDost/MetalHeadSorun mu var? Yazabilirsin. 17:10, 17 Mayıs 2015 (UTC)

Selamlar, epey uzun süredir müzik projesi üzerinde çalışmaktayım. Belirlediğim alana giren metal ve rock gruplarının sayfalarını oluşturmakta, hatalı bilgileri düzeltmekteyim. Bu projede yer alanlar arasında herhangi bir değerlendirme vs düzenlenecek mi? Teşekkürler.HicBitmeyenAkbil 23:38, 22 Ağustos 2015 (UTC)

Updated scripts[kaynağı değiştir]

Hi Berkay0652. I edited your monobook-detay.js to update you to the latest version of TemplateScript (although you don't seem to load it in your your scripts). I also edited your monobook.js to update deprecated functions and make your scripts HTTPS-compatible, and moved it to common.js so it works in all skins. Let me know if anything breaks. :) Pathoschild (mesaj) 05:09, 25 Ağustos 2015 (UTC)

Göktürk Savaşı Çevirisi[kaynağı değiştir]

Esenlikler Berkay0652 Bey. Ben Göktürk Kağanlığı ile Tang Hanedanlığı arasında 704 yılında gerçekleşen Ming-Şa Savaşı'nın sayfasını açmıştım. Bildiğim kadarıyla siz Çince-Türkçe çeviri yapıyormuşsunuz. Acaba sizden Ming-Şa Savaşı sayfasını Çince'ye çevirmenizi rica edebilir miyim? Kendinize iyi bakın, iyi günler. --Şahkulu (mesaj) 18:56, 22 Nisan 2016 (UTC)

Yaşlandık mı nedir? Çok teşekkür.... Daha güzel günlere! Selamlar. --Kemal K. 12:19, 8 Mayıs 2016 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 09:58, 15 Mayıs 2016 (UTC)

İoannis -> Yannis[kaynağı değiştir]

  • İyi günler, son zamanlarda Bizans İmparatorluğu maddesi için çeviri yapıyordum ve I. Yannis Çimiskes'teki örnekten dolayı bütün İoannis sayfalarını Yannis'e aktardım çünkü Yunancadaki "io" "y" olarak okunacak şekilde körelmiş. Ancak sayfaların geçmişine şu an bakıyorum ve yakın zamanda Yannis'ler İoannis'e yönlendirilmiş. Bununla ilgili genel karar nedir? Bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. --♪♫Berkay0652|ileti 12:39, 20 Temmuz 2016 (UTC)
Aslında maddeler Yannis idi İoannis yapılmıştı. Tekrar eski haline getirmişsiniz. Özellikle Bizans maddelerinde bu isim çok geçiyor. Böyle değişikliklerin etkisi çok büyük oluyor. Artık karar alıp sabitlense iyi olur. Bu konuda görüşüm Yannis olmalıdır ama Vikipedi grubuna sorulsa iyi olur diye düşünüyorum.Yzkoc (mesaj) 18:30, 20 Temmuz 2016 (UTC)
Ben de sizin gibi düşünüyorum, bir karara varılsa ben bu işi üstlenebilirim ama ilgili topluluk nedir Vikipedi'de bu konuyla ilgili? --♪♫Berkay0652|ileti 18:39, 20 Temmuz 2016 (UTC)
III. İoannis Vatacis maddesinde tartışma açmışsınız. Herhalde yeterli olur.Yzkoc (mesaj) 17:32, 22 Temmuz 2016 (UTC)

Sistina Şapeli[kaynağı değiştir]

Merhaba, öncelikle teşekkür ederim. Ve daha sonra, Sistina Şapeli ile ilgili olarak yaptığım değişikliğin kaldırılmasıyla ilgili daha çok aydınlatılmak istiyorum. Henüz yeni üye oldum ve işlerin nasıl gittiğiyle ilgili tam olarak bir fikrim yok. Fakat yaptığım şey, sayfanın Wikipedia bünyesindeki İngilizcesinin tamamını Türkçeye çevirmek oldu. Kafam da biraz karıştı, işin aslı. Daha önce belirttiğim gibi beni bu konuda birazcık daha bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler. Bu imzasız yazı LRequiem (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ömer Halisdemir Sayfası[kaynağı değiştir]

Kardeşim Ömer Halisdemir sayfasını ilk oluşturan kişi benim,ve ısrarla "şehit oldu" kelimesini "öldürüldü" ile değiştiriyorsun.biz bu şekilde görmek istiyoruz ve Ölüm kelimesi normal olsada bu Askerimiz için kullanılması bizi üzüyor.Öldürüldü yerine Şehit oldu kalması gerekmekte Bu imzasız yazı Profmalatya (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selamlar. Bir e-posta atmışsın ama bana gelmemesine rağmen sadece uyarı olarak gördüm ve şu kadarını okuyabildim. ‪Berkay0652‬ size bir e-posta gönderdi. Selam Sabri76, Bu Vikipedi'de Profmalatya adlı kullanıcı (ve muhte. Bir daha e-posta atabilir misin ya da mesaj yazabilir misin? Daha önce böyle bir şey olmamıştı?--Śαвяí¢αи76ileti 05:41, 3 Ağustos 2016 (UTC)

Bizans İmparatorluğu[kaynağı değiştir]

Bizans İmparatorluğu sayfasi ile ilgili uyardığınız için teşekkür ederim.--Wikizeki Zeki Mert Kuku (mesaj) 13:01, 26 Ağustos 2016 (UTC)

Capoeira Maddesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Capoeira başlığı altına Türkiye Capoeira Federasyonu ve Capoeira Derneği hakkında bir başlık eklemeye çalışıyoruz ancak bir türlü başarılı olamadık. Gözden kaçırdığımız birşeyler var sanırım. Yardımcı olabilir misiniz? Bu imzasız yazı Jangadeiro2005 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 02:21, 6 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Kasım ayının son haftasına girmemiz münasebetiyle, başta bir sonraki ay olan Aralık 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 12 aday görsel bulunmaktadır. Ayın görseli seçimlerine dair görüşlerinizi bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:49, 22 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son hafta![kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması projesinde son haftaya girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları listesinde eksik olan maddeleri kapsayan proje 30 Kasım 2016 günü sona eriyor, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 00:01, 25 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği projesi önerisi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi kapsamında Aralık 2016 projesini seçiyoruz. Sizin de önerilerinize ihtiyacımız var. Proje önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 8 aday proje mevcut. Adaylıklara ya da yeni projeler önerilerinize dair görüşlerinizi bekliyoruz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 16:14, 29 Kasım 2016 (UTC)

Kemancı isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Maurice Flesier message 21:26, 29 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Şablon:1917 Rus Devrimi ve Şablon:Sovyetler Birliği Komünist Partisi'ndeki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:27, 1 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği - Bunları biliyor muydunuz?[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği proje ana sayfasının sağ altında görülecek ve her 15 günde bir yenilenecek olan Bunları biliyor muydunuz? kısmı oluşturuldu. Arşive 113 madde eklendi. Proje konuları hakkındaki 5 farklı bilgi düzenli periyotlarla bu kısımda aktarılacaktır. Bilgilere göz atmak, düzenlemek ve metin eklemek için siz de ilgili sayfayı ziyaret edin.

İyi çalışmalar, iyi Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 02:32, 13 Aralık 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:50, 13 Aralık 2016 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[kaynağı değiştir]

Deniz (mesaj) 10:03, 25 Ocak 2017 (UTC)
Deniz (mesaj) 10:04, 25 Ocak 2017 (UTC)
Deniz (mesaj) 10:09, 25 Ocak 2017 (UTC)
Deniz (mesaj) 10:16, 25 Ocak 2017 (UTC)
Deniz (mesaj) 10:17, 25 Ocak 2017 (UTC)
Deniz (mesaj) 10:18, 25 Ocak 2017 (UTC)
Deniz (mesaj) 11:21, 6 Şubat 2017 (UTC)
Deniz (mesaj) 11:21, 6 Şubat 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[kaynağı değiştir]

(Sorry for writing in English)

Merhaba,

Ben maddesine yaptığınız katkıdan dolayı teşekkür ederim. Freud'la ilgili yazdıklarınız konusunda kaynak öğrenebilir miyim acaba?

Baxolupe (mesaj) 12:46, 16 Mart 2017 (UTC)

Cem 53 (mesaj) 06:48, 30 Ağustos 2017 (UTC)

Vikiproje Tarih Yenilendi[kaynağı değiştir]

Vikiproje Tarih Yenilendi !
İyi günler, iyi çalışmalar.
Tarih ile ilişkili konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Tarih uzun süredir pasif durumda olduğu sebebiyle çalışmalarına ara verilmişti.

Projenin yeniden aktifleşmesi için yürütülen çalışmalar neticesinde proje görsel ve teknik eklentiler ile iyileştirildi.Projenin yeniden aktif bir sürece girebilmesi için Anket ve oylamalar kısmında proje dahilinde fikirlerinizi bildirebilirsiniz.Ayrıca iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesinin oylamasına katılarak iş birliği projesinin belirlenmesinde katkı sağlayabilir ve seçilen işbirliği projesi neticesinde pek çok ödül kazanabilirsiniz.

Ayrıca Yapılacaklar ve istek maddelerini inceleyebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve sizleri tekrardan aramızda görebilmemiz için LÜTFEN TIKLAYIN.

--𝓔̂𝔃𝓭𝓲̂𝓷𝓼̧𝓮̂𝓻 𝓑𝓮𝓰 01.06, 10 Nisan 2020 (UTC)

Welcome back, kızzz![kaynağı değiştir]

Hey! :) Bambi'nin annesi (mesaj) 15.51, 22 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

Kız kız kız Allah n'apmasın seni tanıyana kadar canım çıktı. Hoş bulduk, bir küser bir barışırız Vikipedi'yle böyle. N'aber? :) --♫ Bercaioileti 18.54, 22 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]
İyiyim ya, sadece lockdown mockdownla falan uğraşıyoz yani, bildiğin işler. Günlerdir evden hiç çıkmadım; sabahları hocalığımı İnternet üzerinden yapıyorum, boş zamanımda da Vikipedi'yi editliyorum, şu an hayat öyle geçiyor yani :). Vikipedi'yle ara sıra küsmüş olabiliriz, ama nasıl olsa artık engel de kalkmış, şu an Viki projeleriyle odaklanmanın tam zamanı! Bambi'nin annesi (mesaj) 14.20, 23 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. Maddeyi siz başlattığınız ve benzer maddelerde de oldukça katkılarınız olduğu için size danışayım dedim. TR-808 İngilizce Vikipedi'de seçkin madde statüsündeymiş ve ben de buradan çevirerek maddeyi geliştirmeyi düşünüyorum. Şu deneme sayfamda çok az ilerlememe rağmen bazı çeviri sorunlarıyla karşılaştım. Aşağıda Türkçesini bulamadığım kelimelerin bir listesini yaptım. Çok teknik kelimeler ama belki bir fikriniz vardır:

Belki bu maddeler ilgi alanınızda değildir ama çeviride şuan bir çıkmaza girdim. Yanıtlarsanız çok müteşekkir olurum.--Dijkstra·ileti 16.32, 16 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Bu arada Aphex Twin maddesindeki çalışmanızı çok beğendim. Warp ve Rephlex sanatçıları da ilgi alanımda olduğundan maddedeki kırmızıları olabildiğince gideriyorum.--Dijkstra·ileti 16.53, 16 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]
Heyecanlı görünüyor ve teşekkür ederim yorum için. Warp sanatçıları Vikipedi'de ve her yerde daha çok ilgiyi hak ediyor ama tabii her şey zamanla. Açıkçası bazı konularda terimlerin Türkçesini bulmak pek mümkün olmuyor. Genelde bu tarz terimler Türkçede de, ilgili insanlar tarafından İngilizcesiyle ifade ediliyor. O yüzden bazı durumlarda, eğer Türkçesini bulamadıysanız İngilizce bırakmanız doğru olabilir. :) Envelope sözcüğünü ADSR olarak kullanabilirsiniz, muhtemelen bu sözcüğün her yerdeki (diğer Vikipedi'lere de bakıldığında) adı bu. Ayrıca attack, decay, sustain, release gibi terimleri de İngilizce haliyle bırakabilirsiniz, bu halleriyle daha anlaşılırlar. Ben bazı maddelerde (daha az teknik maddelerde) reverb'ü yankı efekti olarak çevirdim ama böyle teknik maddelerde olduğu gibi bırakmanız bence çok daha iyi. Circuit bending'i de bu haliyle bırakabilirsiniz, devre bükme diye bir şeyle karşılaşmadım hiçbir yerde yaptığım araştırmada. Expression pedal'ı expression pedalıı diye çevirebiliyoruz galiba. Motif, pattern'ı güzel karşılıyor. Cowbell trigger'a inek çanı tetiği veya tetikleyicisi diyebilirdim ben. Bu arada eğer bu konularda birtakım seçkin madde veya kaliteli madde iş birliğine girişmek isterseniz belki yardımım dokunabilir. Aklınızda bulunsun. :) Kolay gelsin. --♫ Bercaioileti 13.56, 17 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]
Çok teşekkürler. Valla ne kadar süre aktif katkı sağlarım belli değil, şuan için hedefim 808'i seçkin madde yapmak, kısa bir madde zaten. Aynı şekilde siz de kaliteli-seçkin madde çalışması varsa haber verebilirsiniz.--Dijkstra·ileti 14.35, 17 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]
Satirdan kahraman (mesaj) 09.44, 26 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Evrimsel Biyoloji İş birliği[kaynağı değiştir]

VikiProje Evrimsel biyoloji davetiyesi

Merhaba Bercaio, evrimsel biyoloji ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Evrimsel biyoloji Vikiprojesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --~~~~


Brcan (mesaj) 23.58, 5 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Psikoloji İşbirliği Davetiyesi[kaynağı değiştir]

İş
Birliğine
Davet

İyi günler, iyi çalışmalar Bercaio!!, Psikoloji ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan Psikoloji projesi kapsamında her ay tekrarlanan Psikoloji İşbirliği Projesine davetlisiniz. Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.


--Thothr (mesaj)

Vikiproje Psikoloji-Hatırlatma[kaynağı değiştir]

İyi çalışmalar
Psikoloji Projesi dahilinde sürmekte olan bu ayın iş birliği çalışmasının sonlanmasına çok az kaldı.Son çalışmalar için lütfen proje sayfasını ziyaret ediniz..

--~~~~


Sakhalinio (mesaj - e-posta) 10.43, 9 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]
1000 Madde yıldızı
Türkçe Vikipedi'de 1000'den fazla madde başlattığınız için bu yıldız size, sevgiler. Madrox❯❯❯ mesaj? 11.44, 27 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Dosya:Goo goo dolls transformers.JPG[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Elenktra. Oluşturduğun Dosya:Goo goo dolls transformers.JPG maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Özel" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Elenktra (mesaj) 09.32, 13 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Sizi özledik Bercaio![kaynağı değiştir]

Bercaio, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


Burada bana yardımcı olan ilk kullanıcılardan biriydiniz, ilk teşekkürü de sizden almıştım :), o madde de Fauci'ydi diye hatırlıyorum. Sevgilerimi yolluyorum...--Dakmor Tojira 01.11, 4 Eylül 2021 (UTC)|}[yanıtla]

Lose My Breath silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Lose My Breath) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Lose My Breath sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Nedim Gâyet Bir (mesaj) 17.01, 21 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Haritalama görev gücü[kaynağı değiştir]

Deprem bölgesi için gönüllü haritalama görev gücü
Deprem bölgesi için gönüllü haritalama görev gücü mevcut. Detaylı bilgiler için TIKLAYINIZ Mustafa MVC 15.59, 6 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 6 August 2023 (UTC)

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.40, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.