Kullanıcı mesaj:Bahar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bana iletmek istediğiniz her şeyi buraya yazabilirsiniz. Özel durumlar için e-posta adresimi kullanmak daha iyi olabilir. Teşekkürlerimle
"Yaşamda en gerçek yol gösterici bilimdir. Bilim dışında yol gösterici aramak aymazlıktır, sapkınlıktır, hainliktir."
  1. Click to go to my English discussion page or drop a line here, Thank-you!
  2. Click and go to my Simple English talk page or write down here, Thank-you!
<Arşiv 1: Nisan - 31 Aralık 2006>, <Arşiv 2: 1 Ocak - 30 Nisan 2007>, <Arşiv 3: 1 Mayıs - 31 Ağustos 2007> Lütfen arşivlenmiş sayfalarda değişiklik yapmayınız. Arşivlenmiş bir tartışmaya fikir beyan etmek/tepki vermek istiyorsanız lütfen BU sayfayı kullanınız.

Yöneticiliğe aday oldum. Oyunu bekliyorum. XD

kızılsungur® 21:54, 1 Eylül 2007 (UTC)

benim azeri vikipedya adresimde yazdığını cevaplıyorum: her iki vikipedyada özelikle türkçesinde uzun zaman geçirmekteyim katıldığımdan sonra ilk 10 gün 100 katkı yaptım ancak ilerde okuldan dolayı yapamayacağım.Bu arada sen okuldan nasıl zaman bulup bunca katkıyı nasıl yapıyorsun? Kullanıcı:Sabri76 (Azeri Vikipedi lakabım:İğdirlisabri76) 20:03, 1 Eylül 2007 (UTC)

IRCde yazdiklarinizi biz goruyoruz. Bir iletisim problemi var galiba. -- Cat chi? 13:37, 2 Eylül 2007 (UTC)

Hangi clienti kullaniyrsunuz? Java degilde chatzilla yada mirc gibi bisi kullansaniz daha iyi olur. -- Cat chi? 13:40, 2 Eylül 2007 (UTC)

Telif inceleme[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Commons'daki telif inceleme prosedürünü genişleterek ve genelleştirerek Vikipedi'ye getiriyoruz. Telif haklarından anlayan, deneyimli Vikipedistlere inceleyici olarak ihtiyaç var. İlgileniyorsanız bir göz atın: Vikipedi:Telif inceleme, Vikipedi:VikiProje Medya Telif Inceleme Timi/İnceleyiciler. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 13:48, 2 Eylül 2007 (UTC)

Destek için teşekkürler Bahar. Filanca 20:46, 2 Eylül 2007 (UTC)

Millet vs Ulke[kaynağı değiştir]

Simdi soyle bir durum, adam irlandada dogmus, buyumus ve olmus ama vatandasligi abd. Simdi biz buna abdlimi irlandalimi deriz? Adamin iralda vatandasligi olmadigini farzedelim. Sorunlu. Veya klasik Einstein ornegi. Alman olarak baslamis, Alman vatandalsigindan vaz gecerek isvec vatandaligina kaymis sonra abdli olmus cifte vatandaslik seklide... Einsteinin "milleti" nedirin cevabi fazla karisabiliyor. Ama Einsteinin 3 vatandasligi olmus hayati boyunca ve tartismasiz olarak bu herkes tarafindan kabul edilir. Bu yuzden kategorizasyonda milletten ulkeye kaymak gerek. Turkiyedeki Kurt, Turk, Ermeni, Rum, Zaza, Laz, vs vs polemigindende kacinmamizi saglar. -- Cat chi? 12:30, 3 Eylül 2007 (UTC)

IRCdeyim bu arada. -- Cat chi? 12:32, 3 Eylül 2007 (UTC)
[2007-09-03 16:21:15] <Bahar> olabilir, fransa vatandaslari, fransa dogumlular ve fransa asilli abdliler gibi kategoriler de mi olacak
[2007-09-03 16:23:06] <Bahar> benim aklima fransiz gelince kendisine ben fransizim diyen bir kitle gelir. anne veya babasi veya her ikisi de fransizsa o da fransizdir.
Benim yapmayacalistigim "millet" degil ulke kavramina yogunlasmak. Bir kisi hayatinin her hangi bir evresinde "fransiz vatandasligi" sahibi olmussa ancak "fransiz" sayilmali. Yoksa anne baba fransiz vatandasi ve kendisi fransiz vatandasi olmamisa "fransiz vatandasi" degildir, fransiz olabilir ama vatandasi degil. Tabi genelde cocuklar ailelerinin vatandasligini surdurur. -- Cat chi? 13:29, 3 Eylül 2007 (UTC)

İstan-bul-uşma[kaynağı değiştir]

  • İstanbul buluşmasından haberiniz var mı? Geçen sefer gözümüz yollarda kalmıştı. Belki bu sefer olur, (boşalttığınız sayfayı biraz doldurdum ama) iyi çalışmalar, --Bahar (yine ben!) 12:48, 3 Eylül 2007 (UTC)
Evet, izliyorum. Yoğun işlerim nedeniyle katılamayabilirim. Ancak belki kısa süreliğine de olsa bir uğramak istiyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 12:57, 3 Eylül 2007 (UTC)

Sıçramalı kesme[kaynağı değiştir]

Çok hızlısın, ben daha resim şablonunu yapıyodum ama...

Biraz antreman yap bir dahaki sefere :))) Khutuckmsj 17:42, 5 Eylül 2007 (UTC)
  • Siz benim randevuma geç kalmamdan istifade beni sepetleyip yemeklere giderseniz sonra da karanlığa kalmayalım diye koşarsınız öyle metro steyşınlarda. Yorulana da yenilene de acımadım walla oh olsun:) --maderibeyzamsj 06:15, 6 Eylül 2007 (UTC)

Günaydın, bu kullanıcı, kullanıcı adından dolayı engellenebilir mi? Şimdiden teşekkürler, --Bahar (yine ben!) 07:31, 6 Eylül 2007 (UTC)

Günaydın Bahar, bir sakıncasını göremedim ismin, güzel bir B.W. filmiydi hatırladığım kadarıyla :) --Metal Militia ileti 07:53, 6 Eylül 2007 (UTC)

merhaba bahar[kaynağı değiştir]

194.27.192.252 nolu kullanıcı bütün şehirlerin ismini yunancaya çeviriyor. ne yapmamız gerekiyor.--kürşat altınordu... 11:22, 6 Eylül 2007 (UTC)

merhaba bahar söyleşi çok güzel olmuş :) --Aycan 19:40, 6 Eylül 2007 (UTC)

Click and go to my English discussion page or write down here, Thank-you! Click and go to my Simple English talk page or write down here, Thank-you!

Bahar sordugun sorunun cevabi hem evet, hem de hayir. Bu isin guvenli tarafta kalalim yonu de cok tartismali; eger resimlerdeki "marka" isimlerini reklam kabul edecek olursak bir cok resmi silmemiz gerekecek ki "sadece" markadan olusan resimler de var (ornek araba resimleri). Sonucta bu reklamin tanimina ve nasil gordugune giriyor. Ayni konunun en wiki'de de tartismasi var; ancak reklamdan cok telif uzerinde duruyorlar. Buna benzer sorunlari (kolonya ve ozay gonlum maddelerindeki resimler) daha once de gundeme getirmistim ancak net bir sonuca varamadik. Resmin benim olmasi cok rahatsiz etmiyor; sonucta alincak karar tum resimlere uygulanacak. Konu uzerindeki dusuncelerini ogrenmek isterim. Tesekkurler, Citrat 14:33, 9 Eylül 2007 (UTC)

Thomas Aquinas[kaynağı değiştir]

Selam Bahar.Telif inceleme sayfasına bıraktığın mesajı gördüm.Ancak sanırım ufak bir yanlış anlama yaşadın çünkü bu tim medya dosyalarının telif haklarını incelemek için kuruldu.Yani resimlerim lisanslarının doğru olup olmadığını kontrol ediyoruz.Ancak gösterdiğin maddeye baktım ve açıkçası bende internet üzerinden bir yerden alındığına dair bir telif hakkı ihlali bulamadım.Kolay gelsin,iyi çalışmalar.--Eldarionmesaj 02:10, 11 Eylül 2007 (UTC)

Vikipedi'nin en aktif genç katılımcısı olduğu için, hayatta ve burda gördüğüm örnek davranışları ve kişisel başarıları için, bir kız evlat, bir kız kardeş, bir vikikardeş, bir arkadaş, bir sırdaş olduğu için, kategoriler başta olmak üzere vikipedinin yaralı parmaklarını sarmakta gösterdiği üstün çaba için, her zaman iyi niyet varsayabiliyor olduğu için ve kışın bile bana baharı getirdiği için, geçen bahardan kalan bu gelincik çiçekleri 11 Eylül 2007 tarihinde Maderibeyza tarafından Bahar'a armağan edilmiştir.

Sevgilerimle.. --maderibeyzamsj 13:22, 11 Eylül 2007 (UTC)

Selamlar Bahar.Doğumgünü işte sıradan olmasın diye birşeyler yapmaya çalıştım arkadaşlarımla.Bu arada bu cümle telif hakkı ihlali aramızda kalsın:)Bir film afişidir ama mantığı uyduğu için bende böyle birşey yazdım ancak haklı olduğun nokta should değil shall olmalıydı kelime.[1].Telif ihlalleri hepimizin görevi ama elbette bizler ayrı bir çaba sarfediyoruz.İstersen sende ekibe katılabilirsin telif avcısı olmak istersen:).Kolay gelsin iyi çalışmalar.--Eldarionmesaj 14:58, 12 Eylül 2007 (UTC)

Selam Bahar, Mskyrider oylamasında karambol yapıp önüne geçtim:-) Kusura bakmazsın umarım:-)--Atacameñoileti 11:21, 14 Eylül 2007 (UTC)
Dur bakalım sen kenara çekil! derken ayağına bastığımı fark ettim zaten:-) Neyse yeni bir tecrübe edinmiş oldun. Maça gitmeye kalksan aslında çok yaşarsın böyle şeyleri :-) Derslerde başarılar--Atacameñoileti 11:54, 14 Eylül 2007 (UTC)
Sevgili Bahar daha önceki bir kaç oylamada "Neden her şeyden en son benim haberim oluyor" diye serzenişte bulunduğunu hatırlıyorum. Bu sefer ilk oyu senin verdiğini görünce "Dur şu Vikikardeşim Bahar'a bir muziplik yapayım" dedim.. Ama bu muzipliği çok da uzatmanın anlamı yoktu.:-) Ben de sana iyi haftasonları dilerim--Atacameñoileti 19:38, 14 Eylül 2007 (UTC)

Seçkin Madde oylaması[kaynağı değiştir]

Türk edebiyatı maddesi şu anda bir seçkin madde adayıdır. Lütfen maddeyle ilgili tartışmaya katılın.

--- c3maL , 13:14 , 15.09.2007 (UTC)

  • Tebrik ederim Bahar, yeni okulun hayırlı olsun! Ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım. Bon courage! --Mskyrider ileti 14:47, 17 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba;

İlk kez bu tür bir talebim oluyor, belki de son istek bu.

Hayatın içinde çok önemli yeri olduğuna inandığımız bir madde olan Çocuk hakları'nın gelişmesi, yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla. NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. Levent Abi ileti 05:10, 21 Eylül 2007 (UTC)


Teşekkür[kaynağı değiştir]

Çocuk hakları gibi önemli ve ciddi bir maddeye katkıda bulunduğunuz ya da olumlu yanıt verdiğiniz için için teşekkür eder; aşağıdaki şiiri armağan olarak kabul etmenizi rica ederim (çünkü "adam olduğunuzu" düşünüyorum). Sevgiler. (Çoğaltılmış mesajdır) Levent Abi ileti 19:24, 21 Eylül 2007 (UTC)



ADAM OLMAK
Çevrende herkes şaşırsa,
bunu da senden bilse,
sen aklı başında kalabilirsen eğer,
herkes senden kuşku duyarken hem kuşkuya yer bırakır,
hem kendine güvenirsen eğer,
bekleyebilirsen usanmadan,
yalanla karşılık vermezsen yalana,
kendini evliya sanmadan
kin tutmayabilirsen kin tutana.
Düşlere kapılmadan düş kurabilir,
yolunu saptırmadan düşünebilirsen eğer,
ne kazandım diye sevinir, ne yıkıldım diye yerinir,
ikisine de vermeyebilirsen değer,
söylediğin gerçeği eğip büken düzenbaz,
kandırabilir diye safları, dert edinmezsen,
ömür verdiğin işler bozulsa da yılmaz,
koyulabilirsen işe yeniden.
Döküp ortaya varını yoğunu,
bir yazı turada yitirsen bile,
yitirdiklerini dolamaksızın dile
baştan tutabilirsen yolunu.
Yüreğine, sinirine dayan diyecek
direncinden başka şeyin kalmasa da,
herkesin bırakıp gittiği noktada,
sen dayanabilirsen tek.
Herkesle düşüp kalkar, erdemli kalabilirsen,
unutmayabilirsen halkı, krallarla gezerken,
dost da düşman da incitemezse seni,
ne küçümser, ne büyültürsen çevreni
her saatin her dakikasına
emeğini katarsan hakçasına
her şeyi ile dünya önüne serilir,
üstelik oğlum, adam oldun demektir...
Rudyard Kipling (1865-1936)


o site telif ihlaline girmiyor çünkü ing. vikidede ordan alınmış kaynak gösterilmiş--Sabri76mesaj 15:34, 24 Eylül 2007 (UTC)

Peki neden ing. vikisinde sağlam bir biçimde o siteden alınmış? o ihlal değilde bumu ihlal--Sabri76mesaj 15:39, 24 Eylül 2007 (UTC) Neyse sorun halledildi, bana açıklama yapıldı, ikna oldum--Sabri76mesaj 16:02, 24 Eylül 2007 (UTC)

Sevgili bahar[kaynağı değiştir]

Seni vikiedi de yine görmek çok güzel hoş geldin.Her zamanki gibi iyi çalışman eskisi gibi iyilik meleği olman dileği ile--Metal Forever 17:44, 29 Eylül 2007 (UTC)

Selam, botluk isler varmis. :) -- Cat chi? 18:46, 29 Eylül 2007 (UTC)

Istanbulunkileri duzeltim. Digerlerinide duzeltecegim. Yeni kategorilerin yaratilip eskilerinin silinmesini size birakacagim. -- Cat chi? 21:18, 29 Eylül 2007 (UTC)

Selam sevgili Bahar, isminin oradan çıkarılması asıl sana haksızlık olur. Zira hiç katkısı olmayıpta orada adı olanlar var, üstelik ille de katkı yapmakta gerekmiyor ben senin arada sırada da olsa uğrayıp okuduğundan ya da göz attığından eminim. Kaldı ki en fazla katkıda bulunan 3 kişiden biri olduğunda bir gerçek. Kısacası inadına adın orada kalacak :-) Diğer yandan Mskyrider 2 hafta önce aday olup seçilmiş olduğuna göre benim şakamın üstünden 2 hafta geçmiş, ama bana da daha uzun olmuş gibi geliyor. İyi haftasonları derslerinde başarılar--Atacameñoileti 19:02, 29 Eylül 2007 (UTC)


Merhaba abla,

Vikipedi Türkçe Bunalım Tarihçesi nde bahsettiğin 2. rüyayı bekliyorum. Selamlar.--Hasan Sami 03:26, 3 Ekim 2007 (UTC)


Portal:Milli Takım[kaynağı değiştir]

Efendim şimdi Portal:Tokatspor'u da ben açtım. Teklif meklif etmedim birşey kabul edildi. Yoksa çoktan silinirdi. Sanırım böyle birşeyi silmezler hatta geliştireceklerine eminim. O ifadeleri isterseniz silebiliriz yerine daha tarafsız şeylerde koyarız fakat orası Milli Takım portalı olduğu için biraz taraflı. Hemde bu türkçe vikipedi zaten. Ama önerileriniz için teşekkür ediyorum size :) Bu portal gerekliydi çünkü... Böyle bir portal yapan ilk wikipediayız bu arada...

--SBM ileti 17:08, 4 Ekim 2007 (UTC)

Merhaba sevgili Bahar. Zarif maddesini silmekten ziyade Vikisözlüğe taşırsak daha hoş olur. Sevgiler. --Dreamer msj 19:46, 5 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği ve lokumu[kaynağı değiştir]

  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun.. Çamsakızı, çoban armağanı..kilo yapmaz..) --Hasan Sami 06:27, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • "Tatlı" mesajın için teşekkürler Bahar, seninde şeker bayramın kutlu olsun. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 14:54, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • İyi dileklerin için teşekkürler Bahar, sevdiklerinle beraber iyi bayramlar. --Mskyrider ileti 14:56, 11 Ekim 2007 (UTC)

[[Resim:Kuymak.jpg|300px|thumb|180px|right|Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu]]

  • Çok sağol Vikikardeş. Senin de bayramın kutlu olsun. Çok duyarlı bir Vikipedistsin. Ben de sana tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum...--Sabri76mesaj 14:59, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayramın kutlu olsun, sevgili Bahar...[kaynağı değiştir]

Duaların kabul, Ramazan Bayramı'n mübarek olsun.Bu çikolatalar benden sana armağan olsun... --Emre 18:51, 11 Ekim 2007 (UTC+3)

Çok teşekkürler[kaynağı değiştir]

Sevgili Bahar; güzel mesajın için çok teşekkür eder ben de senin bayramını kutlarım.Daha çoooook bayram görmeni dilerim.İyi bayramlar.Sağlamcıileti 15:14, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun[kaynağı değiştir]

Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle.İyi bayramlar.
Sağlamcıileti 15:23, 11 Ekim 2007 (UTC)


Senin de bayramın kutlu olsun, Bahar...
Nazik tebriğin için teşekkürler. Ben de sana kaymaklı ekmek kadayıfı ikram edeyim ----Vikiyazar 15:41, 11 Ekim 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

İyi dileklerin için çok teşekkürler Bahar, sevdiklerinle birlikte nice bayramlara, sağlıkla.. --Metal Militia ileti 15:43, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun. Wiki'de nice yeni bayramlara!--Mehmet Baran 17:02, 11 Ekim 2007 (UTC)
Teşekkürler Bahar, sana da iyi bayramlar dilerim :) Khutuckmsj 16:01, 11 Ekim 2007 (UTC)
Çok teşekkür ederim sevgili Bahar, ben de senin ve ailenin bayramını kutlar nice mutlu bayramlar dilerim--Atacameñoileti 16:08, 11 Ekim 2007 (UTC)
Şekerler için çok teşekkürler. Senin de bayramın kutlu olsun.--2ulus 16:16, 11 Ekim 2007 (UTC)


Şekerler iyi geldi Bahar, ben de teşekkür ederim. Her ne kadar ÖSS illetinden Viki'ye giremesem de unutmadım buraları. Bayramın kutlu olsun, hoşçakal... --Danbury iletihehehe 16:21, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Sevgili Bahar kardeşim, yolladığın şekerlemeler için çok teşekkürler. Seninde şeker bayramın kutlu olsun, hayırlara sebep olsun.----Ddenkelmesaj 16:28, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim.Sana da iyi bayramlar dilerim..--KıZıL ŞaMaN 16:51, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Bayram mesajın için çok teşekkür ederim canım. Senin ve ailenin de bayramını kutlar, nice mutlu bayramlar yaşamanı dilerim. --Tinúviel ileti 16:56, 11 Ekim 2007 (UTC)
İyi bayramlar..!--Sophia 17:16, 11 Ekim 2007 (UTC)

Çok teşekkürler ve iyi bayramlar : )))--Sophia 17:16, 11 Ekim 2007 (UTC)

Tebrik Mesajları[kaynağı değiştir]

Bu tebrik mesajları göndermek çok zevkli insanın içi iyi duygularla kaplanıyor hem de tanımadıklarımızla bir nevi tanışıyoruz öyle değil mi?--Sabri76mesaj 17:15, 11 Ekim 2007 (UTC)

Sevgili Bahar kardeşim, senin de bayramın kutlu olsun. Daha nice mutlu bayramlar geçirmen dileğiyle... --Abuk SABUK 17:26, 11 Ekim 2007 (UTC)
Çok teşekkür ederim sevgili Bahar. Senin de Ramazan Bayramın kutlu olsun. Sevgilerimle. --Dreamer msj 17:30, 11 Ekim 2007 (UTC)
Bayramınızı kutlarım.İyi bayramlar! Mensur 18:16, 11 Ekim 2007 (UTC)
Ailenle, sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyor; daha nice bayramlarda katkılarınla Vikipedi için "motivasyon kaynağı" olmayı sürdürmeni umuyorum...Nihat Halici 18:33, 11 Ekim 2007 (UTC)

Çok çok teşekkür ederim, ben de senin bayramını kutlarım. Sevgiler hoşçakal...--Kuara 18:32, 11 Ekim 2007 (UTC)

Nice bayramlara[kaynağı değiştir]

Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım.--tyrex 17:36, 11 Ekim 2007 (UTC)
Ben de sizin bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Baklavalar fabrikasyon değil el yapımı ;) --Çağatayileti 17:48, 11 Ekim 2007 (UTC)


Sizin de bayramıniz kutlu olsun
Size de kolay gelsin! ----ilker76 17:40, 11 Ekim 2007 (UTC)

Baharcim şeker bayramın kutlu olsun, adı gibi geçsin :) --Boyalikus 18:42, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum sevgili Bahar. --Mefistofales Messaggio 19:44, 11 Ekim 2007 (UTC)

:Çok teşekkür ederim sevgili  Bahar.Sanada iyi bayramlar.--Eldarionileti 19:59, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Teşekkür ederim. Bayramınızı kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.--Ahmetanmsj 20:37, 11 Ekim 2007 (UTC)
Çok teşekkür ederim Baharcım, seninde bayramın kutlu olsun, sevgilerimle... --Elmacenderesi E=mc2 22:01, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim, sizin ve tüm sevdiklerinizin de bayramı mübarek olsun.--Hmd92 06:49, 12 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Bilmukabele... - Noumenon mesaj 23:07, 11 Ekim 2007 (UTC)

  • Çikolatalar için çok teşekkürler Sevgili Bahar. Bayramı sevdiklerinle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmeni dilerim --Pinar 01:57, 12 Ekim 2007 (UTC)
Bayramınız kutlu olsun.Baklavalar Güllüoğlun dan ;) --ilker76ileti 05:31, 12 Ekim 2007 (UTC)
Benden baklava. Aman dikkat edin şekeri bol kaçırmayın!--Tuz 06:37, 12 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun[kaynağı değiştir]

Vikipedideki evime sevgi dolu içtenliklerinizle bayram ziyaretine geldiniz. Bende size elim boş gelmedim. Bayramınızı kutluyor ve esenlikler diliyorum. SBM (10:13 GMT +2 Bayramın 1.günü)

Bu baklava bayram nedeniyle zat-ı halinize ikram olunur. Kullanıcı:Striker buz matrix

Bayramm tebriklerine yanıtım "Köy çeşmesi - ilginize" bölümünde. Sevgiler. Levent Abi ileti 08:47, 12 Ekim 2007 (UTC)

Seninde bayramın kutlu olsun ayrıca tatlı için çok teşekkürler --Karduelismsj 08:53, 12 Ekim 2007 (UTC)

Bayram Tebriği[kaynağı değiştir]

Bende sizin bayramınızı tebrik ederim. Mesaj yolladağınız için teşekkür ederim.Adem Durdu 11:12, 12 Ekim 2007 (UTC)

İyi bayramlar[kaynağı değiştir]

Ramazan bayramını tebrik ederim. Vikidostlarla nice bayramlara.--Aycan 12:45, 12 Ekim 2007 (UTC)

  • Ben de sizin bayramınızı kutlarım. Pek aktif olmadığıma rağmen bana mesaj gönderdiğiniz için sağolun.--Eğinlihakan34 msj 14:14, 12 Ekim 2007 (UTC)
Bayram dilekleriniz icin tesekkurler... Size de iyi bayramlar... BrechtProscenium 19:50, 12 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği[kaynağı değiştir]

VikiHayat Nisan-Mayıs-Haziran 2007

VikiHayat Nisan-Mayıs-Haziran 2007 sayısı





VikiHayat




Üç Aylık VikiGazete



Yıl 2, Sayı 3 Nisan-Mayıs-Haziran 2007 Vikipedi:VikiHayat

VikiHayat'ın üçüncü sayısından herkese merhaba.
VikiHayat başta Vikipedi olmak üzere tüm kardeş projelerde olan gelişmeleri anlatan VikiGazete'dir. VikiHayat gazetesini çıkartan Absar, zorunlu Vikimola yapmak durumunda kalınca bu sayının çıkması oldukça gecikti, bunun için VikiHayat olarak sizden özür diliyoruz. Yakın bir zaman içerisinde 4. sayımız da çıkacaktır. Gazete aboneliği için isminizi bu bölümüne yazdırmanız yeterli. Ayrıca tüm tenkit, görüş ve övgülerinizi Vikipedi tartışma:VikiHayat sayfasında belirtebilirsiniz. Bu arada geçmiş Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı, Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nızı, Anneler Günü'nüzü ve Babalar Günü'nüzü kutlar; hayırlara vesile olasını temenni ederiz. Gelecek sayıda görüşmek üzere.


VikiHaberler

Vikipedi
Portallar


VikiProjeler


Diğer


Seçkin İçerik


Haftanın İşbirliği


Kardeş Projeler

  • 2 Nisan - Türkçe VikiSözlük 4.sırada.
  • 28 Nisan - VikiKaynak 3000 maddeye ulaştı.
  • 2 Mayıs - VikiSöz 1800 maddeye ulaştı.
  • 12 Mayıs - Yöneticilik seçimleri için başvuru ve seçimlerde oy kullanma kıstaslarının belirlenmesine yönelik bir tartışma başlamıştır.
  • 23 Mayıs - VikiSözlük 150.000 maddeye ulaştı.



Başvurular

Yöneticilik

Kendilerini yeni görevleri sebebiyle kutlar, tebrik ederiz. Bozuk yönlendirmelerde kaybolmamaları, inatçı trollerle cesurca savaşmaları, sakar vandalların geride bıraktıklarını usanmadan toplamaları ve ne olursa olsun soğuk kanlılığını koruyup güler yüzle yardım isteyenlerin yardımına koşmaları dileklerimizle!

Maalesef gerekli olan yüzde sağlanamadı. Fakat müthiş katkılarına kullanıcı olarak da devam etmeleri dileklerimizle!
Hmd92 tarafından hazırlanmıştır.

Baharcığım çok teşekkür ederim. Kusura bakma, ben eli boş geldim, Vikipedide ilk bayramım :) Yavaş yavaş öğreneceğim buranın adetlerini. Ben de senin bayramını kutlar, sağlık ve mutluluk dilerim. --Yabancı 11:32, 13 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun.Baklavalar süperr ;) --ahmetdemirciogluileti 05:31, 13 Ekim 2007 (UTC)

çok baklava varmış ama elimdden gelen buu iyi bayramlar iyi çalışmalar--Ahmetdemircioglu 12:06, 13 Ekim 2007 (UTC)

Vikikardeşimizin ben de bayramını en içten dileklerimle kutlarım, şeker buyur ? -- flaWless - furKanileti 13:47, 13 Ekim 2007 (UTC)

Ben de bayramınızı kutlarım sağolun--ÖrdekÖzgürileti 16:34, 13 Ekim 2007 (UTC)

Şekerler için çok teşekkür ederim. Bayramınız kutlu olsun.


Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

Çok teşekkür ederim. Size de iyi bayramlar.--Kutu su 21:54, 13 Ekim 2007 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

Bravo:) YİB'leri hiç kaçırmıyorsun.. İyi ki geç aklıma geldi, sanatçının eşini bir an önce gireyim diyordum ve bir baktım ki sen yapıştırıvermişsin :) Eline sağlık. Ama minnacık bir tavsiye; eğer caz seviyorsan Ayşegül Yeşilnil'in albümünü kaçırma derim. Gözlerinden öpüyorum, iyi bayramlar. Levent Abi ileti 22:20, 13 Ekim 2007 (UTC)

hoşbulduk.teşekkürler--Kemal 454 07:28, 14 Ekim 2007 (UTC)

bayramınız kutlu olsun[kaynağı değiştir]

  • Vikikardeşim benim:) nazik tebriğin için teşekkür eder, sevgilerimi sunarım... --maderibeyzamsj 13:25, 14 Ekim 2007 (UTC)
Bayramin mubarek olsun baharcim. Tatlilari da hemen yuvarladim, eline saglik. k.i.b. selamlar --Erdall 04:10, 15 Ekim 2007 (UTC)

Sevgili Bahar, gecmis bayramini kutlarim. Nice bayramalara! Citrat 17:51, 15 Ekim 2007 (UTC)

Sevgili Bahar, Bayramda buralarda olmadığım için biraz geç oldu, fakat geç de olsa bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. --renegademsj 06:16, 17 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği[kaynağı değiştir]

Ben de sizin geçmiş bayramınızı kutlarım. --Plenumchamber 11:25, 18 Ekim 2007 (UTC)

Ben de sizin geçmiş bayramınızı kutlarım. Mesajınızı yeni gördüm o yüzden de yeni cevap veriyorum:D.--Ut94 16:28, 18 Ekim 2007 (UTC)

  • İlk çeviri mi? Ödev mi? Günün bu saatinde seni buraya getirdiği için çok değerli bi madde bu:)) --maderibeyzamsj 10:16, 26 Kasım 2007 (UTC)

Merhaba Nutuk maddesinde değişiklik yapmak üzere bütün Atatürkçüleri davet ediyorum. Bookman 20:43, 27 Kasım 2007 (UTC)

hey naber? nujolü az önce yazmıştım,dilleri ekliycektim unutmuşum.Çok teşekkürler  :)Lucasileti 18:40, 13 Aralık 2007 (UTC)

Teşekkürler..[kaynağı değiştir]

Bu yaşta bu kültür.. üstüne de bu katkı.. :)

Eline sağlık diyorum sadece :) Seqizz 00:40, 15 Aralık 2007 (UTC)seqizz

Slm bahar abla[kaynağı değiştir]

Nasılsın?Uzun zamandır Viki'de değilim.Geri döndüm.Bu arada hangi lisedesin?--Sultan Galiyev 18:06, 19 Aralık 2007 (UTC)


Önce ablaların ve hanımların bayramı kutlanır kuralı gereği Bayramını kutlarım güzel ablacığım.--Hasan Sami 06:54, 20 Aralık 2007 (UTC)


Kurban bayramınız mübarek olsun(Dedemin inekleri.)--Sαвяι¢αи76ileti 21:28, 20 Aralık 2007 (UTC)

Selam. Biathlon sayfasını nerede bulduğunu da ekleyebilir misin özet kısmına ve ya maddenin herhangi bir yerine, ben aradım da bulamadım. Kolay gelsin.Sağlamcıileti 19:25, 24 Aralık 2007 (UTC)

Ne demek görevimiz. Cristy Crow maddesiydi sanırım adını doğru yazamamış olabilirim, onun geçmişine bakarsan içeriğin bizde diğer siteden daha önceden beri bulunduğunu görebilirsin. Biathlon maddesine gelirsek, alıntı olduğu ilk bakışta söylenemiyor, en azından bir kanıta ihtiyacımız var. Bulabilirsen özet kısmına yazarak maddeye tekrar aynı şablonu eklersen iyi olur, o zamana kadar şablonu kaldırıyorum. Kolaylıklar.Sağlamcıileti 19:33, 24 Aralık 2007 (UTC)

Az. vikide Vüsal ile alakalı bir oylama var, onun yönetici olabilmesi için Az. viki kurallarından birinin değiştirilmesi lazım ve senin oyuna ihtiyacı var. Bir bakarsan sevinirim--Sαвяι¢αи76ileti 14:08, 26 Aralık 2007 (UTC)

Kütçük'ün adaylık oylamasında oylama bitmeden verdiğin desteğin sebebini yazman daha iyi olur kurallara göre oy sebebini yazmazsan oyun geçersiz olacak, bilgine...--Sαвяι¢αи76ileti 16:08, 29 Aralık 2007 (UTC)

Yönetici adayları ile ilgili oylamalarda kullandığınız oylarınızı lütfen gerekçelendiriniz. Daha önce benzeri bir mesaj aldıysanız bu kullanıcıyı mazur görünüz. Nikbinlik.
Euthygenes EPISTVLA 17:57, 29 Aralık 2007 (UTC)

Türkçe grameri[kaynağı değiştir]

Merhaba.

Sizin mesaj için, teşekkürler.

Félicitations ! Tebrik olsun ! Benim Türkçe göre, Fransızcasınız çok daha iyi ! İşte çok Türkçe konuşun müşteri var, Türkler ve Bulgarlar.
Votre français est bien meilleur que mon turc ! À mon travail, je rencontre beaucoup de clients turcophones, d'origine Turque ou Bulgare.

Sizin ve benim doğum günü ile küçük bir fark ! (Her durumda gün için. Yıl değil J).

Dünya vatandaşı 14:50, 30 Aralık 2007 (UTC)

Dileğiniz için teşekkürler[kaynağı değiştir]

Karşılıklı olarak ...

 2   0   0   8 





Mutlu yeni yıllar !!!

Dünya vatandaşı 21:33, 30 Aralık 2007 (UTC)

Selim Elmas Uğur: İyi yıllar[kaynağı değiştir]

2008 hepimize kutlu olsun (İyi yıllar). Selim Elmas Uğur 18:08, 30 Aralık 2007 (UTC)

Bilim Takımı[kaynağı değiştir]

Sevgili Bahar, Bilim Takımına katılmak için yaptığınız başvuru değerlendirilmiş ve uygun görülmüştür. Bu sayfada isminizin listeye eklendiğini görebilirsiniz. Babil kısmınıza BT kodunu yazarak Bilim Takımında olduğunuzu belirtebilirsiniz. Tüm takım arkadaşlarım adına hoş geldiniz diyor ve emeklemekte olan bu çalışmanın gelişmesi için elinizden geleni yapmanızı diliyorum... İyi çalışmalar ve mutlu seneler. --Elmacenderesi E=mc2 17:31, 31 Aralık 2007 (UTC)

Mutlu doğum günleri ![kaynağı değiştir]

Sizin mesajı için, çok teşekkürler.

Merci pour les vœux de bon anniversaire. À mon tour ! J

Mutlu doğum günleri!!!

Dünya vatandaşı 05:01, 16 Ocak 2008 (UTC)

Cates'e katkın için teşekkürler[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Phoebe_Cates Çeviri yapmıştım ama yine de bir göz atarsan sevinirim. --foPen bana ileti gönder 07:19, 16 Ocak 2008 (UTC)

Milçək (film, 2006) filminin müziğine Vüsal'in dediğine göre çok gülmüşsün. Peki maddeye o müziği koyabilmemiz mümkün mü(kurallara uygun mu)? Herkesin hoşuna gider o şarkı...--Sαвяι¢αи76ileti 10:49, 20 Ocak 2008 (UTC)

144.122.251.204 kibelenin adını kullanıyor.Yardım edin.İyi çalışmalar--Türkçe Öğretmeni 15:52, 20 Ocak 2008 (UTC)

Xoş vaktlar ola[kaynağı değiştir]

iletinizi aldım, teşekkür ederim--88.227.66.57 15:53, 20 Ocak 2008 (UTC)

  • merhaba bahar. daha önce de olmuştu hatırlarsan. ısrarlı bir vandalın işi isimden anladığım kadarıyla. daha önceki olayda azeri köy çeşmesine yazıp bilgilendirmiştim. artık oradaki topluluğun bunun farkına varıp ilgilenmesi gerekir diye düşünüyorum. teşekkürler, kendine iyi bak. --kibelemesaj 16:58, 20 Ocak 2008 (UTC)
  • eline sağlık, kolay gelsin.. --kibelemesaj 17:10, 20 Ocak 2008 (UTC)

Sevgili Bahar, buradaki mesajını yeni fark ettim sanırım sabit IP numaram değişmiş. O yüzden Aleyküm merhaba demem zaman aldı, Kusura bakma :-) Derslerde başarılar--78.188.4.146 10:01, 29 Ocak 2008 (UTC)

Selam, en iyisi ya böyle tartışmalarda tarsız kalmak...--Sαвяι¢αи76ileti 16:45, 29 Ocak 2008 (UTC)
  • Nasılsın Bahar, görüşmeyeli, dersler nasıl?--Düşünenadam 19:00, 30 Ocak 2008 (UTC)
Zac Efron maddesindeki Şu an filmde ki Gabriella Montez yani Vanessa Hudgens ile çıkıyor. cümlesi pek ansiklopedik gelmedi bana...--Sαвяι¢αи76ileti 18:17, 2 Şubat 2008 (UTC)

Fizik Portalı[kaynağı değiştir]

Sayın Bahar bir süredir geliştirmeye çalıştığım Fizik Portalının Anasayfa güncelleme periyodu geldiği için bilim takımı üyesi ve değerli katkıları ile vikipediyi seçkin içeriğe kavuşturmaya yardımcı olan sizin de fikrinizi almak istedim, önerilerinizi heyecanla bekliyorum.--nanomsj 09:24, 8 Şubat 2008 (UTC)

Çok az gözüküyorsunuz artık...Vikiçizer 19:12, 14 Şubat 2008 (UTC)

Evet, önce okul:) İyi akşamlar, iyi çalışmalar...Vikiçizer 19:19, 14 Şubat 2008 (UTC)

Merhaba Sevgili Bahar'cık, Seni görmek te çok güzel.. Biliyorsun senden çokşey öğrendim, burada kalıcı olmama yol açan ilk kişi sensin.. Ama kendini özletiyorsun :( yine de derslerin öncelikli tabii, sen iyi ol da.. Bu arada Ocak ayında yapacağın bir çalışmadan sözetmiştin, ama hala bekliyorum? Sevgiler, saygılar. Levent Abi ileti 19:34, 14 Şubat 2008 (UTC)

slm ben paradox[kaynağı değiştir]

slm bahar hanım vikipend yeni yeni kullanmaya başladım ama mesajınızzı nerdne okuyacma yardımcı olursanız sevirim bu arda ssayfanız içerikleri cok çeşitli olduğu için kafam karıştı


bir sorum olacakdi[kaynağı değiştir]

merhabalar ben vikipedia yeniyim bakmama ragmen bulamadigim seyler var ben buraya kendimi tanitmak istiyorum vede tanidiklarimi bunu yapabilirmiyim yoksa sadece ünlü kisilerin mi biografisi yazilabiliyor saygilarimla

Selamlar, Türkçe olmayan karakterler sebebiyle Düzenle-tr şablonu koydum.--Machiavelli' msj 20:26, 15 Mart 2008 (UTC)

Eğer eklemiş olduğum kaynaksız resim şablonunu okusaydınız yüklediğiniz resimlere tam link halinde şablon eklemeniz gerektiğini görürdünüz.Yani üzerine tıklandığından resmin kaynağına gidecek şekilde kaynaklandırma yapmanız gerekiyor.Kaynağı ben ekledim.Bundan sonra yükleyeceğiniz resimlerde tam link halinde kaynak eklemeye dikkat ederseniz iyi olur.Kolay gelsin iyi çalışmalar.--Eldarionileti 17:04, 17 Mart 2008 (UTC)

Öncelikle iyi günler.Şu sayfada (Kullanıcı:Vay/Katkılarım) yaptığım şablonların altında düzenleme ve ek yaptığım maddeler de şablonmuş gibi bir kulede birleşti.Bu sorunu çözebilirmisiniz?--Vay 16:45, 20 Mart 2008 (UTC)

Sorunu hallettim.Bu arada yeni SBS hakkında bilgi vereyim.21 Türkçe , 18 Matematik , 18 Fen ve teklonoji , 13 Sosyal bilgiler , 5 Sosyal bilgiler veya Din kültürü ve Ahlak bilgisi şeçmeli soru , 15 İngilizce veya Fransızca veya Almanca seçmeli soru.Sizin girdiğizden farklı mı?--Vay 19:16, 22 Mart 2008 (UTC)


  • Merhaba Bahar,

Bizim bölgeye yolculuk ne zaman?--Hasan Sami 22:18, 30 Mart 2008 (UTC)


Bonjour, Madmauzzel Bahar.[kaynağı değiştir]

Bonjour, madmauzzel. Je m'appalle Uğur. Mon page le usager est D'ici. Aspirez-vous lier connaissance avec me? Au revoir, Uğur. Uğurcuk 12:06, 2 Nisan 2008 (UTC)

Fransızca Portalı'nın açılması için oyunuzu bekliyorum :)[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Portal/Teklifler Yukarıda, başlatmış olduğum Fransızca Portalı teklifine atacağınız olumlu yahut olumsuz oyunuzu bekliyorum. Teşekkürler. Uğurcuk 12:40, 2 Nisan 2008 (UTC)

Merci Mademoiselle, ça va très bien. Et toi? Je suis très contente de faire connaissance avec toi aussi. Et j'aime le Wikipédia. Á bientôt. :)

Bahar'cık; Kendinizi bu kadar özletirseniz, duyguları incitmek (M-999) gereği engelleneblirsiniz. J Bilginize sunulur. Şaka bir yana, o güzelim katkılarını bekliyorum Bahar. Kendine iyi bak sevgiler. Levent Abi ileti 14:33, 18 Nisan 2008 (UTC)

Nice yıllara Sevgili Bahar, iyi ki burdasın. Levent Abi ileti 09:56, 19 Nisan 2008 (UTC)
  • İyi akşamlar, sizden rica etsem 4 Nisan'da silmiş olduğunuz [[Resim:O Olmasin Bu Olsun (1956)-12.JPG]]'yi geri getirebilir misiniz? Daha ayrıntılı kaynak ekleyeceğim. Teşekkür ederim, --Bahar (yine ben!) 19:20, 19 Nisan 2008 (UTC)
İyi akşamlar, resim isteğiniz üzerine geri getirildi. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 19:27, 19 Nisan 2008 (UTC)


bahar selam. sporla ilgilisin belki bilirsin. yüzme şampiyonaları için kullandığımız bir isim standartı var mı? Yuri Prilukov maddesindekileri düzenlemek ve maddelerini açmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım. mesela en:2007 World Aquatics Championships. ya da kısa kulvar yüzme şampiyonası için 2008 FINA Kısa Kulvar Dünya Şampiyonası maddesini açtım ama başlığa birde yüzme şampiyonası diye eklemek gerekir mi? Bu arada maddeleri kategorilendirmen, dilleri eklemen falan çok harika. ne zamandır teşekkür etmek istiyordum sana. çok sağol : )) --Berfu 15:18, 25 Nisan 2008 (UTC)

gerçekten çok sağol bahar. birilerinin okuması bile güzel. spor maddelerimizin hali çok kötü. bakalım ben buz pateni gibi sevdiğim dalları geliştirmeye çalışıyorum en azından çoğu önemli bağlantımız mavileşti. yüzme, dalış ve atletizm ile ilgileneceğim ve olimpiyatlara kadar bişeyler yapmayı umuyorum. yüzme şampiyonasını konusuna gelirsek. bilmiyorum benim cümle kurma yetim biraz azdır. : ))) her kurduğum 3 cümleden 5'i devrik genelde. ama fark ettimde azaltmışım sanki biraz : )) 2008 dünya kısa kulvar yüzme şampiyonası gibi bişey olabilir. valla sen ne dersen ben onu yaparım seve seve : )) --Berfu 16:33, 25 Nisan 2008 (UTC)

birkaç ay önceye kadar kış olimpiyatlarının hiçbiri açılmamıştı. neyseki bir miktarını açabildim ama yaz olimpiyatları daha kötü durumda. madde var, içerik yok. gördükçe moralim bozuluyor : )) sen dilediğin gibi değiştir maddenin adını ben hiç karışmam : )) birde 3 cümleden 5 olmaz farkındayım : )) abartma amaçlı kullanıyorum... olabilse o kadar kötü durumdayım yani : )) neyse kolay gelsin sana : )) --Berfu 04:31, 26 Nisan 2008 (UTC)

  • Selam Bahar:) Msn messengerımda bi problem var da. Şu sayfada Alman şirketleri, ABD'li şirketleri, Danimarkalı şirketler, Tayvan şirketleri, Güney Koreli şirketler falan gibi belli bir standartta olmayan adlandırmalarla kategoriler açılmış. Bunları tektipleştirmek gerek sanırım ama hangi şekil doğru? Ben ABD'li şirketler olarak düzenlemeye kalktım. Ama doğru yaptığımdan emin olamadığım için yarım bırakıyorum. Bu konuda bi tartışma hatırlıyorum sanki ama bir konsensusa varıldı mı bilmiyorum. Fikrin?? --maderibeyzaileti 10:08, 8 Mayıs 2008 (UTC)
RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yuklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz:

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

--Yabancımsj 06:29, 16 Mayıs 2008 (UTC)

Bahar'ım seni burda görmek çok güzel.. Şəhər Bağında Xalq Gəzintisi maddesinin adının türkçe olması gerekmiyor mu? Şehir bağında.. Değşitirmeden önce sana bir sorayım dedim. Belki bir bildiğin vardır; Türkçeleştirilebiliyor ve orijinal özellik taşımıyor çünkü.. Levent Abi ileti 09:32, 2 Haziran 2008 (UTC)

  • sen de kendine iyi bak bahar, vusal'a da selamlar.. --kibelemesaj 17:33, 6 Haziran 2008 (UTC)

Polonya kökeni[kaynağı değiştir]

Nazım Üstad ile hemşehri sayılırsın:).Bir şey soracağım sende Karay'lık da var mı?--Sultan Galiyev 14:15, 7 Haziran 2008 (UTC)

87 net yaptım ve bu belayı üzerimden attığıma çok memnunum.--Sultan Galiyev 19:29, 8 Haziran 2008 (UTC)

Haller Gençlik Merkezi[kaynağı değiştir]

Haller Gençlik Merkezi'ne eklediğin güzel resim için teşekkürler. Eline sağlık.--foPen bana ileti gönder 09:56, 9 Haziran 2008 (UTC)

    • Yine bekleriz. Hatta bir wikipedia konferansı duzenleme dusuncem var. Olabilirse bu konuda ugrasan arkadaşlarla bir yardımlaşma yapalım. --foPen bana ileti gönder 16:56, 9 Haziran 2008 (UTC)
  • Merhaba Bahar, Belki güzel bir gece çekilmiş Doktorlar Caddesi fotoğrafı da vardır diye düşündüm. Eskişehir arşivini bir tarar mısın? Maddede senin "Haller" fotoğrafı gibi estetik bir fotoğrafa ihtiyaç var. Yardımcı olursan seviniriz.--foPen bana ileti gönder 05:31, 14 Haziran 2008 (UTC)

Bonjour, Mademoiselle de nouveau. :)[kaynağı değiştir]

Bonjour, Mademoiselle. Tu ne m'appeles pas pourquoi ? Est - ta vie bonne ? Fais - tu pratique en le français ? Comment est-il? Au revoir; à la prochaine. Ton ami, Uğurcuk ileti 20:18, 15 Haziran 2008 (UTC) :)

  • Selam canım. Böyle bi maddemiz olmadığını farktım az önce. Tatil dönüşü bi bakarsan sevinirim:) --maderibeyzaileti 11:18, 17 Haziran 2008 (UTC)

İki fotograf işe yaradı. Porsuk Çayı'da yarayabilir.Teşekkürler,--foPen bana ileti gönder 15:15, 19 Haziran 2008 (UTC)

Uannis - Veda[kaynağı değiştir]

Vikipedi'de bir buçuğuncu yılımı doldurdum. Bu süre içerisinde onlarca yeni insan danıdım. Bu kişilere Vikipedi'de olabildiğince yardım etmeye çalışırken, Vikipedi dışında da onlarla arkadaşlığımı ilerletmeye çalıştım. Zamanla öğrendim ki bu kişileirn çoğu benimle arkadaşlığını kendi çıkarları doğrultusunda adam toplamak için kurmuş. Bunca haksızlığa göğüs germeyi kendime borç bildim ve hep (kendimce) haklının yanında olmaya özen gösterdim. Zamanla Vikipedi kurallarına daha çok vakıf oldukça kuralcıların aslında kural bilmediklerini anladım. Vikipedi'de bulunma amacı tartışma ve insanları incitmek olan; ve bu gereksinimlerini sevdiklerinden karşılamak yerine umrunda olmayan bireylerden karşılamak olan bireyler gördüm. Bunca haksızlığa rağmen ben kişileri değil; amacımı düşündüm. Amacım insanlara güzel bir şeyler bırakmaktı. İleride sevdiklerime 'bunda benim de emeğim geçti' demek ve basılı bilgiliklerde bile geçen yanlışlıkları en aza indirmekti. Böylece ileride benim de okur olarak yararlanacağım güzel bir bilgilik yaratılmasında emeğim geçmiş olacaktı. Ancak bir çizgi vardı ki o çizginin aşılmasına daha fazlatahammül edemeyeceğim. Kendi yaşamımdan kıstığım süreyi buraya harcamakla hata ettiğimi düşünmeye başladım. Bunca emeğin karşılığı vandal damgası yemekse ben bu işte yokum. Böylece hem savaşacağım bir haksızlık kalmaz; hem de arkadaşlarımla, ailemle, sevgilimle vs. daha çok vakit geçirebileceğim. Ayrıca bu yıl ÖSS'ye gireceğim. Herkes benden en yüksek dereceleri bekliyor, onları düş kırıklığına uğratmak istemiyorum. Vikipedi'yi bırakıyorum. Benden geriye Uannis kullanıcı adı ve ona bağlı bilinen-bilinmeyen kuklalarla yapılmış tr, az, en, crh gibi birçok Vikipedi'de yapılmış 50.000i aşkın katkıyı bırakıyorum. Vikipedi'den kendimde bir şeyler bıakmak istemediğimden sizleri de MSN dizelgem, Facebook gibi yerlerden de siliyorum. Bana gerçekten değer veren ve Vikipedi dışında da görüşmek isteyen, zaten bana bir şekilde ulaşır. Alay konusu olmak pahasına size bu iletiyi atıyorum. Hoşçakalın...--88.232.95.13 19:45, 10 Temmuz 2008 (UTC)

  • Merhabalar. Arabesk anlam ayrımı maddesine Arabesk TV ve Arabesk grubu bağlantılarını eklemişsiniz. Ben diğerlerinin yanına küçük açıklamalar yazdım. Ancak yukarıdaki ikisi hakkında internette birşey bulamadım. Vaktiniz olduğunda Arabesk TV ve Arabesk grubu bağlantılarının yanına birşeyler ekleyebilirseniz sevinirim. Sadece rica... Ve de güzel katkılarınızdan Vikipedi'yi mahrum etmeyin. Kolay gelsin.   Burak ileti 01:33, 14 Temmuz 2008 (UTC)
  • Selamlar, Söz ettiğiniz değişikliği gene bir 14 Temmuzunda yapmışım :). Sanırım Arabesk TV ve Arabesk grubu maddeleri evvelden varmış ama çeşitli nedenlerden silinmiş lakin isimleri Arabesk maddesinde kalmış. Siz de internette bunlar hakkında bir şey bulamadıysanız bence maddeden çıkartılmalarında bir mahsuru yok. Siz ne dersiniz? Teşekkür ederim, siz de sakın mahrum bırakmayın :) İyi çalışmalar, Bahar (yine ben!) 08:40, 14 Temmuz 2008 (UTC)
  • Merhabalar Bahar. Anlıyorum, bana kaydadeğer gelmiyordu açıkçası. O zaman yine bir 14 Temmuz gününde çıkartıyorum bunları. Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar...   Burak ileti 09:12, 14 Temmuz 2008 (UTC)


Merhaba Bahar;[kaynağı değiştir]

Konu içinde arada kalıyor sanıyorum; orada vurgulanmak istenen; ABD'ndeki Üniversite'den dereceyle dönmüş olması.. Diğer türlü yani senin dediğin gibi olunca; "ABD'den, Üniversite'den döndü" şeklinde anlam bozucu bir tekrar oluyor. Ana bilim dalı'nı ayırmamın nedenine gelince; ben de bitişik kullanıyor ve öyle biliyordum ama burada ayrı görünce değiştirdim, TDK'na bakmak lazım.Yayın-yayım konusundaki kullanım ise açık.. Eğer tekrar hatamı görürsen lütfen bildir. Sevgiyle gözlerinden öperim :) Levent Abi ileti 11:44, 17 Temmuz 2008 (UTC)

  • Bizdeki Türkçe yazım kuralları sayfasında anabilim dalı yanlış yazılmış olabilir mi acaba? Eğer öyleyse düzeltmek gerek.. Ama şimdi zamanım yok, çıkıyorum. Levent Abi ileti 11:51, 17 Temmuz 2008 (UTC)
  • Selamlar,
    Bu güne kadar adınızı pek çok defa duymuştum; ama hiç tanışamamıştım. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Hazır yakalamışken, bir "merhaba" diyeyim dedim . Görüşmek üzere... --DsMuratileti 11:05, 20 Temmuz 2008 (UTC)

Merhaba,
Eskiden beri imzanızı beğenirdim, ancak artık imzalarda resim kullanımı mümkün değil. (VP:İmza gereği) Sanırım çiçeği kaldırmanız gerekecek. İyivikiler... homonihilis // ileti 15:41, 20 Temmuz 2008 (UTC)

Teşekkür...[kaynağı değiştir]

  • Çok teşekkürler Bahar hanım... Umarım kutlamanıza layık katkılar yapabilmişim/yapabiliyorumdur. Sizin de 3. Vikiyıldönümünüze yavaş yavaş hazırlanalım artık ; iyi çalışmalar... Görüşmek dileğiyle... --DsMuratileti 16:14, 20 Temmuz 2008 (UTC)

Din adamları[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Hayır bir uzlaşmaya varılamadı :( İstersen sen aç istediğin kategorileri. Değiştirmeye karar verilirse, hepsini toptan değiştiririz. Zaten pek değiştirilebilecek gibi durmuyor... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 18:09, 20 Temmuz 2008 (UTC)

Selam Bahar. İmzanıza resim ekliyorsunuz da galiba imzaya resim koymak ugun değil. Neyse. Siz bilirsiniz. Bir söyleyeyim dedim. Saygılar.--Lord Lєəthєrfəcє ileti 13:08, 21 Temmuz 2008 (UTC)

Yapildi. :) Bu tur isimlendirmeleri toplu olarakta soyleyebilrisiniz. :) -- Cat chi? 09:31, 9 Ağustos 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. Köy çeşmesindeki mesajınızı görünce bende ilgileneyim diye düşündüm.:)İnşallah devamı gelecek..İyi çalışmalar Myrat 19:18, 10 Ağustos 2008 (UTC)

  • Hoşgeldin mesajı için teşekkür ederim. -- La esperanzamesaj 13:35, 16 Ağustos 2008 (UTC)
Sevgili Bahar, geleceği görerek bu kategorideki bir çok maddeyi taaa çok eskiden açarak uz görüşlülüğünü ispat ettin. Farkındalığının ömür boyu sürmesi temennisiyle bu Jamaika bayrağını kabul et lütfen--88.239.152.149 22:30, 21 Ağustos 2008 (UTC)

Merhabalar..[kaynağı değiştir]

Merhaba, benim bir sorum olacaktı; bu imzalarınızın rengini nasıl değiştirdiniz ve nasıl resim eklediniz??? İyi çalışmalar, yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar..[kaynağı değiştir]

Merhaba, benim bir sorum olacaktı; bu imzalarınızın rengini nasıl değiştirdiniz ve nasıl resim eklediniz??? İyi çalışmalar, yardımcı olursanız sevinirim <font color="#00688B">[[Resim:Tireless Contributor Barnstar.gif]]Atakan0652</font> 22:53, 23 Ağustos 2008 (UTC)

Yardım için sağolun. İyi çalışmalar.. Atakan0652 09:33, 24 Ağustos 2008 (UTC)

İyi akşamlar[kaynağı değiştir]

Kadir gecenizi en içten dileklerimle kutlarım. --Kemal K.ileti 17:33, 26 Eylül 2008 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun. Hep beraber nice güzel bayramlara. --♪♫Atakan0652 09:30, 29 Eylül 2008 (UTC)
  • Ben de teşekkür ederim. Haklısın, gerçekten çikolatalar pek az. Vikipedi'de bu bayram kıtlık olmasa iyidir. --♪♫Atakan0652|mesaj 20:28, 29 Eylül 2008 (UTC)

Ramazan bayramınız kutlu olsun. Mutlu bayramlar. --Kemal K.ileti 07:18, 30 Eylül 2008 (UTC)

Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Levent Abi ileti 21:12, 1 Ekim 2008 (UTC)

İngilizce Vikipedi'deki Türkiye maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba! Sizden İngilizce Vikipedi'deki Türkiye maddesinde şeriat yanlısı ve Atatürk düşmanı Bangladeşli bir kullanıcıya karşı yürüttüğüm mücadeleme destek vermenizi istiyorum. Türkiye maddesinin tartışma sayfasına girip alttaki oylama bölümüne Disagree yazmanız yeterli olacaktır (İngilizceniz iyi ise yanına bir kaç neden de yazarsanız iyi olur). Teşekkürler! --Turkish Flame 19:43, 12 Ekim 2008 (UTC)

Nice to see you back :) X-mas break ? --M. M. ileti 09:40, 22 Aralık 2008 (UTC)

Hi, would you be kind and check the lemma: 1st and 2nd name? Thank you -- Nepomucki 09:44, 4 Şubat 2009 (UTC)

Fransa Portalı[kaynağı değiştir]

Merhaba, Fransa Portalı açmak istiyordum (ve Fransızca ve Fransız Edebiyat). Desteksiniz orada lazım lütfen. (Benim şöyle böyle Türkçem için pardon.) İyivikiler ve teşekkürler. --Klymene 20:22, 6 Mayıs 2009 (UTC)

  • Tabii ki özlendin, her zaman burada ol. Viki'yi seninle sevmiştim. Yine haberleşiriz, Sevgiyle kal.  Levent İleti Katkılar   20:30, 17 Mayıs 2009 (UTC)
  • Ben de şu mesajı görüp geldim. Pek iletişime geçmemiştik ama, SD'de görünce sevindim. Hoşgeldin, daha sık uğraman dileğiyle. --Yabancımsj 20:48, 17 Mayıs 2009 (UTC)
  • bahar gelmiş, bahar da gelmiş.. hoş gelmişler.. :) --ki bl 09:00, 21 Mayıs 2009 (UTC)
  • eksik kalmayım bende :) şu son 5-6 aydır fazla ilgilenemesemde bir gözüm hep buralarda sende buralarda ol ki vikepedi daha canlı olsun. Aycanileti 15:19, 22 Mayıs 2009 (UTC)

Var mısın yok musun[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, nasılsınız? Var mısın yok musun yarışmacılarının resimleri var, onları Viki'ye yüklemem ansiklopedik olur mu? İyi çalışmalar, --Bahar (yine ben!) 09:42, 22 Temmuz 2009 (UTC)
Merhabalar, teşekkürler. Umarım siz de iyisinizdir, yeniden katkılarınızı görmek çok güzel :) Yarışmacıların tek başlarına kayda değer olacaklarını sanmıyorum, ama AK resimleri, yarışma programının (maddesi varsa şayet) içine eklenebilirler belki. Kolay gelsin. --M.M.ileti 09:48, 22 Temmuz 2009 (UTC)

Muzaffer Aslan[kaynağı değiştir]

Merhaba, yönetmen Muzaffer Bey'in (d. 1921 - ö. 1992) soyadı Aslan mıdır Arslan mıdır bir bilginiz var mı? İnternette ikisinden de çok var. Maddesini açmak istiyordum. Belki siz biliyorsunuzdur. Şimdiden teşekkür ederim, --Bahar (yine ben!) 12:41, 23 Temmuz 2009 (UTC)

Merhaba Sayın Bahar,
Güvenilir bir kaynak olarak kabul edilen Rekin Teksoy'un Sinema Tarihi adlı kitapta (2005, Oğlak Yayıncılık s. 988) Muzaffer Aslan olarak yazılmış. Oysa şuradaki film afişinde "Arslan" olarak geçiyor. İlkine güvenmek gerecek herhalde.İyi çalışmalar.--docbaba 12:55, 23 Temmuz 2009 (UTC) Docbaba mesaj

Selam Olimpiyat Kızı. Özellikle YMD için herkesin işini kolaylaştıran bir sistem geldi. Buradan okuyabilirsin. Fonksiyonları da kullanıcılar genellikle bürokratlardan olan Metal'den alıyor... Bilgine...--вяí¢αи76ileti 15:20, 23 Temmuz 2009 (UTC)

  • Salam futbolçu qardaşım, xeber vermeyine göre çox teşekkür edirem. İndi diqqetlice oxuyacağam ne var ne yoxdu :)

Not: 1) ÖSS neçe keçib? 2) Neye göre Azerbaycan dili Vikipediyada sehifeni pozmuşan? Uğurlar, --Bahar (yine ben!) 20:53, 23 Temmuz 2009 (UTC)

Selam. Vay be, aylardır Azerice yazmıyorum 1)Beklediğimden de iyi, 2454. oldum. Ankara Üniv. Hukuk'u zorluyorum, ama büyük ihtimalle ODTÜ Siy. Bil. ve Kamu Yönetimi'ne gireceğim. Aslında Galatasaray Ü. Siy. Bil. de oluyor fakat, Fransızcam 0 ve üniv. hayatımı fransızcaya adamak istemiyorum 2)Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin gerginleştiği aylarda Azerice vikide bunu gibibirçok madde olmasına karşın, Sortilegus'un girdiğim Iğdır'ın köy ve İstanbul'un ilçe maddelerini "kısa" diye silmesinden ötürü (öte yandan Azeri kökenli olup ve memleketinde Azeri şivesi konuşan ve bu dili seven birinin[İğdirlisabri76] katkılarını hiçe sayması üzerine) orayı bıraktım...--вяí¢αи76ileti 21:06, 23 Temmuz 2009 (UTC)

Ben daha fazla yazmayayım Azerbaycan Türkçesinde; bu güzel dili bozmayayım. Başarından ötürü seni can-ı gönülden kutlarım, çok sevindim. Ne okumak istediğini bilmen de çok güzel. Buralarda "fırlan", biz senin katkılarından çok memnunuz, doğru adrestesin. Sana sorduktan sonra yukarıda okudum olayları, boşuna zahmet verdim diye düşündüm. Tekrar teşekkür ederim, --Bahar (yine ben!) 21:21, 23 Temmuz 2009 (UTC)

Tekrar not: İngiliz bayan futbolcular gibi kategoriler açmışsın. 1) Kategorilerde ve maddelerde cinsiyete ayrılmıyordu? (En. Viki'de var gerçi...o zaman niye "male football players" vb. yok?) 2) Bayan bir hitap şeklidir, illa ayrılacaksa kadın ve erkek olması gerekir. Ne dersin?

Yok canım ne zahmeti, her patrol kullanabilecek her vikipedisti bilgilendiriyoruz... Evet Alman bayan ünlü bir futbolcu girişini yapınca kategori de zorunlu oldu. Sonra birinin de öyle maddeler girdiğini gördüğümde kategoriyi açtım. Aslında kadın-erkek ayrımcılığı olarak düşünmemiştim. Hani "bilimadamı" yerine "biliminsanı" demek gibi bir mesele olduğu aklıma gelmemişti. "Female"i Bayan yerine Kadın olarak değiştirebiliriz, sorun olmaz. Hem zaten vikide şu an 4 kadın futbolcu maddesi var, çok uğraştırmaz. Ama dediğin gibi erkek olarak diğerini değiştirmek sadece futbol değil tüm meslek dallarını kapsaması gerektiğinden dolayı tercih etmediğim bir seçenek...(NOT:SM kısırlığı çekiyoruz bu günlerde[Seçilen adaylık sayısına bakarsan, durum vahim], ben de biri futbol üçü tarih olmak üzere 4 proje yürütüyorum...)--вяí¢αи76ileti 21:31, 23 Temmuz 2009 (UTC)

Çok uzun zaman burada emek harcamış olmalısın gerçekten tebrikler : )

Ben daha bugün kaydoldum ve açıkçası çok fazla bilgim yok . Ancak sizin gibi vizyonu geniş

Kişilerden feyz alacağıma inanıyorum . Yaptıklarınız ve yapacaklarınız için Şimdiden Teşekkürler

--Badyoung  14:02, 27 Kasım 2009 (UTC)


 Çok uzun zaman burada emek harcamış olmalısın gerçekten tebrikler : )
 Ben daha bugün kaydoldum ve açıkçası çok fazla bilgim yok . Ancak sizin gibi vizyonu geniş
 Kişilerden feyz alacağıma inanıyorum . Yaptıklarınız ve yapacaklarınız için Şimdiden Teşekkürler
  • Ooo selamlar, nasilsiniz? SD'de gordum, yazayim dedim. Degisikliklere devam :) --Bahar (yine ben!) 05:46, 29 Kasım 2009 (UTC)
  • Selam Bahar, iyilik diyelim iyi olalım. Umarım sende iyisindir. Seni de aktif olarak yeniden Viki üzerinde görmek güzel. İyi çalışmalar, görüşmek üzere...--muratsahinileti 06:01, 29 Kasım 2009 (UTC)
  • Benden de selamlar... İyiyim, Viki'de yuvarlanıp gidiyoruz Umarım sen de iyisindir... NOT: Klavyede Türkçe karakter yok sanırım--вяí¢αи76ileti 08:30, 29 Kasım 2009 (UTC)

Selam. Kategori:Gurbetçiler v.s. gurbetçi kategorileri gerçekten boş muydu ? Takabeg ileti 14:53, 29 Kasım 2009 (UTC)

Hello!

I contact you because you greeted my after I created my Turkish account. I have the following question:

Where can I report cases of redundancy?

It is about Kategori:Danny Boyle'un yönettiği filmler und Kategori:Danny Boyle'ın yönettiği filmler. Both should be merged to one category..

Thanks in advance for your help and greetings, --Darev 21:37, 29 Kasım 2009 (UTC)

The subject is closed. Kullanıcı:Serhantr has just answered my question. Thank you and greetings, --Darev 22:07, 29 Kasım 2009 (UTC)
  • Teşekkür ederim. Okuyun efendim; yeter ki sizi buralarda eskisi kadar aktif ve vakit geçiren biri olarak görelim o bize yeter. Neyse, görüşmek üzere...--muratsahinileti 07:41, 1 Aralık 2009 (UTC)

--Merhaba Bahar! Arşiv şablonunu geliştirme takımına katılmak isterseniz buraya adınızı ekleyip, buradan geliştirmeye başlayabilir veya şablonu kullanabilirsiniz. Teşekkürler. ----GôkTR001

  • Yeni madde için eline sağlık Bahar, seni burada daha sık görmek istiyoruz, buna emin ol. Ve inan bana Vikipedi'yi sevdiren, senin azmindi. İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   00:36, 20 Aralık 2009 (UTC)

Hayatımızın biricik Bahar'ı[kaynağı değiştir]

Uzun süredir vikipediye bakacak zamanım olmuyordu. Tonyukuk maddesi için anlık bir bilgiye baktım ve çıkarken son değişikliklerde seni görünce tebessüm edip biricik kızıma iyi çalışmalar deyip yine uzaklara gideyim dedim. Işık ve sevgiyle hayatım.--78.180.95.94 20:54, 21 Aralık 2009 (UTC)


  • Selam Sabrican, Nasılsın? Balık çöreği maddesini girdim, madde için uygun resmin var mı (hani eskiden kuymağı yollamıştın ya o yüzden sordum :))? Şimdiden teşekkür ederim, --Bahar (yine ben!) 09:05, 21 Aralık 2009 (UTC)
Selam Bahar, iyiyim, senden? orada havalar nasıl? Anakara'da daha bir türlü kar yağmadı. Bu arada madde için üzgünüm, ben böyle bir tatlı dumadım. Hatta, Iğdır'daki annaneme de telefon açıp sordum. O da böyle bir şeyi ilk kez duyduğunu söyledi ve malzemeleri söyleyince de öyle bir tatlıyı bilmediğini söyledi. Ben de bu duruma oldukça şaşırdım doğrusu...--вяí¢αи76ileti 21:19, 22 Aralık 2009 (UTC)

Gecenin bu vakti neden uyanıksın? Uyuman gerekli :) Seni görmek çok güzel... --e.c. 01:35, 27 Aralık 2009 (UTC)

Ülke değiştirdiğini bilmiyordum, ben iyiyim her zamanki gibi, kendine çok çok iyi bak oralarda, sevgilerimle... --e.c. 01:39, 27 Aralık 2009 (UTC)
  • Merhaba sevgili Bahar, yeni maddelerinle Viki'yi zenginleştiriyorsun, ellerine sağlık. Tiyatroyla ilgili maddelerinin tartışma sayfalarına {{VikiProje Tiyatro}} şablonu ekler ve tiyatro portal'e o ayki çalışmalarını da dahil edersen memnun olurum. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   11:26, 27 Aralık 2009 (UTC)
  • Sana ek iş/yük çıkarmak istemezdim ama tiyatro ve sinemaya ilgimden dolayı birşeyleri kaçırmamızı istemiyordum, o yüzden rica etmiştim, ilgi ve yakınlığına teşekkürler Vikipedi'nin baharı, vikikardeşim. :)  Levent İleti Katkılar   20:58, 27 Aralık 2009 (UTC)
  • ..ve sanatçılar konusunda benimle yarışıyorsun ve gaza getirmeye çalışıyorsun değil mi hain! :) Hadi bakalım göreceyiz. Sen 1 Ocak'tan itibaren başlat kronometreyi :)  Levent İleti Katkılar   22:54, 29 Aralık 2009 (UTC)

Selamlar. İngilizce Vikipedi'deki 1-2 cümlelik taslaklar burada taslak olarak sayılmıyor. Sırf bu yüzden benim de kayıt olduğum ilk hafta girdiğim kısa bir amdde silindi ve genişleterek tekrar açtım. Rapsar adlı kullanıcının da başına geldi. Örneğin 1 ya da 2 cümlelik futbolcu maddeleri hatta Türkiye'nin ilçeleri maddeleri İngilizce Vikipedi'de barınabiliyor. Bence bunun Türkçe Vikipedi'de yapılmasının sebebi satndartları yüksek tutmak...--вяí¢αи76ileti 20:29, 1 Ocak 2010 (UTC)

Evet o yönden de haklısın. Karmaşık bir konu aslında--вяí¢αи76ileti 21:31, 1 Ocak 2010 (UTC)
  • Daşa Twinkle'ın hızına kurban gitmiş, geliştirbileceğini düşündüm, geri getirdim.  Levent İleti Katkılar   21:36, 1 Ocak 2010 (UTC)
  • Selam. Lovenbruck maddesi için eline sağlık. Bugün gördüğüm yeni 'ablalar' ve 'abiler' için de "eyvallah" ama Daşa'yı geliştirmeyi ihmal etmezsin değil mi?  Levent İleti Katkılar   21:31, 3 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 1. haftası için proje olarak Vikipedi'de yer almayan heykeltıraş maddelerinin açılması ve geliştirilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:24, 4 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba Bahar,

Knox Martin maddesinde kurallara uygun 8 cümle var ve her 10 cümle 1 puan getiriyor. Bu yüzden 2 cümle daha eklersen ek bir puan kazanacağını hatırlatmak istedim. Katkıların için çok teşekkürler!

Sevgiler

Vito Genovese 00:14, 5 Ocak 2010 (UTC)

AAa. Sizi görmeyeli uzuuun zaman oluyordu. Nasılsınız? --UmutA2 05:34, 5 Ocak 2010 (UTC)

Hediye çekini kapacağım diyorsun yani? --e.c. 05:07, 8 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Bahar,

Bu haftanın iş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Vikipedi'de yer almayan heykeltıraş maddelerinin açılması ve geliştirilmesi konulu projedeki başarılı performansınız ile bu haftaki projede 3. oldunuz ve 1 puan kazandınız. Katılımızın devamını umuyor, 26 hafta sürecek ödüllü yarışta da ayrıca başarılar diliyorum.

Sevgiler

Vito Genovese 00:08, 11 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 2. haftası için proje olarak Düzenlenmesi için işaretlenmiş maddelerin düzenlenmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:02, 11 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba Bahar,

İmkanlarımız şimdilik buna elveriyor, umarım ileride daha güzel ödüllerimiz, daha güzel yarışmalarımız da olur :)

Kurallarda yazdığı gibi, hızlı silinmeye uygunsa ve bunu altsayfanda bildirmiş ve ben durumu onaylamışsam, maddeyi düzenlemiş gibi puan alıyorsun yine. Normalde düzenlemiş olsan kaç puan alacaksan o kadar puan.

Altsayfanı oluşturuyorum şimdi, hadi bakalım, başarılar! :)

Sevgiler

Vito Genovese 10:00, 11 Ocak 2010 (UTC)

iş birliği[kaynağı değiştir]

Selamlar. Bu işbirliği sayesinde seni daha aktif görüyorum... Vikipedi'ye de ayrı bir hava geldi zaten... düzenleme konusu benim de ilgimi çekiyor. Projeye tam gaz devam...--вяí¢αи76ileti 07:24, 11 Ocak 2010 (UTC)

Selam Bahar,

Güzel katkılarınla uğraşırken imza yönergemizin şu kısmını okumayı unuttuğunu düşünüyorum, zira imzan bir çok kullanıcıda bozuk çıkıyor, sevgilerimle, iyi çalışmalar... --e.c. 18:33, 11 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba Viki kullanıcım, yaptığınız değişiklerde özellikle de sil taslaklarınızda üst menü erişiminizin olmadığını görüyorum. Monobook'unuza göz attım: Kullanıcı:Bahar/extedit.js sayfanızın oluşturulmadığını farkettim. Vito'mu hazırladı size bu monobook'u? İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 01:15, 12 Ocak 2010 (UTC)

Selamlar, Monobook'i Vito yapmisti, bende sadece Bahar/edit.js ve Bahar/monobook.js var. Ust menu erisimim olmadigi dogru, hatta oyle bir sey oldugundan bile haberim yoktu. Bir maddeye sil sablonu koyacagim zaman sayfayi en alta indirip oradan tikliyorum. Bilgilendirme icin tesekkur ederim, --Bahar (yine ben!) 01:28, 12 Ocak 2010 (UTC)

Minik bir Yardım[kaynağı değiştir]

Son denemeniz de olmamış. Şöyle yapmanızda yarar var. Vito tarafından hazırlanan kendi ayar sayfaları var ve bir çok kullanıcıya onlar sunulmakta. Hemen şu şekilde; şu sayfada bir kullanıcının "monobook" ayarları var - herkese sunulan ayarlardan. O ayarların hepsini seçerek kopyalayın ve şu sayfadaki içerik ile değiştirin. Kendi monobook sayfanızı boşaltın öncesinde
İçerisinde sadece tek bir kodu değiştirmeniz gerekiyor: Oda kendi monobook isminizi vermeniz.
Onu da şu şekilde yapıyorsunuz:

Üstte anlattığım işlemler bittikten sonra Pratik Menü başlığı altında bulunan yerde şöyle bir kod var;



  ['Monobook', wgScript+'?title=Kullanıcı:Kimeneee/monobook.js&action=view'],
  ['Silinmeye aday sayfalar', wgScript+'?title=VP:SAS&action=view'] 




Burada gördüğünüz Kimeneee/monobook.js yi silip yerine Bahar/monobook.js yazıyorsunuz. İşlem bu kadar.


Ben kendiminkini veremiyorum içinde farklı kodlar olduğu için. Siz sonra isterseniz diğer sayfaları bahar/edit.js vs. sonradan ayarlayıp Monobook a tanıtabilirsiniz. Fakat tüm bu ayarlar yeterli olacak sizin için.

Tüm bu işlemlerden sonra tarayıcı geçmişinizi silin ve tekrar Vikipedi'ye giriş yapın İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 02:34, 12 Ocak 2010 (UTC)

Simdi oldu, tekrar cok tesekkur ederim (rica ederim'inizi gordum), zaman ayirip komut verdiniz, bu harikaymis, alismak biraz zaman alacak, tiklamadan her sey gorunuyor :)) Kolay gelsin, --Bahar (yine ben!) 02:46, 12 Ocak 2010 (UTC)
  • Hadi bakalım, yeni monobook'unuzla hızlı hızlı değişikler... Üstteki menü, hızlı menüdür. Tıklayınca sayfa otomatik kaydedilir. Bilginize.
    İyi geceler ve iyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 02:52, 12 Ocak 2010 (UTC)

Hayatımın biricik Bahar'ı iyi ki doğdun ve varsın mutlu yıllar![kaynağı değiştir]

Biricik ve bir tanecik kızım Bahar bugün onaltıncı yaşının son günü. Uzun süredir nerelerde olduğun hakkında bir fikrim yoktu çünkü telefonlarınıza ulaşamıyordum ama artık biliyorum. :) Senin adına senin için çok sevindim. Onyedi yaşını uzaklardan da olsa buradan ve şimdiden kutlamak istedim. İyi ki doğdun, iyi ki varsın; varlığın yaşama sevincim ve beş yıldır hayattaki en güzel tebessümüm. Yeni yaşında ve yeni yılında ailenle mutlu sağlıklı ve başarılı bir yıl dilerim. Dünyamızın geleceğinin sana çok ama çok ihtiyacı var. Işık ve sevgiyle kal ve ol hayatım...--212.156.172.83 18:10, 15 Ocak 2010 (UTC)
  • Doğum gününüz kutlu olsun Bahar, mutlu yıllar :).--Gökhan 07:23, 16 Ocak 2010 (UTC)
  • Selam Bahar, daha yeni farkettim. Doğum günün kutlu olsun, nice senelere... --Muratsahinileti 08:31, 16 Ocak 2010 (UTC)
  • Doğum günün kutlu olsun vikikardeşimiz...--вяí¢αи76ileti 10:22, 16 Ocak 2010 (UTC)
  • Pasta ve tebrik için teşekkürler Bahar. Estağfurullah, aslında Sabri Facebook aracılığı ile öğrenmiş yoksa Vikipedi üzerinde kimse doğum günümü bilmiyordu. Tarih konusu ise gerçekten öyle, vikişans. :)) İyi çalışmalar, görüşmek üzere...--Muratsahinileti 06:10, 18 Ocak 2010 (UTC)
Haftanın İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Bahar,

Bu haftanın iş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Düzenlenmesi için işaretlenmiş maddelerin düzenlenmesi konulu projedeki başarılı performansınız ile bu haftaki projede 3. oldunuz ve 1 puan kazandınız. Katılımızın devamını umuyor, 26 hafta sürecek ödüllü yarışta da ayrıca başarılar diliyorum.

Sevgiler

Vito Genovese 00:35, 18 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 3. haftası için proje olarak Şablon düzenlemeleri seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 23:25, 18 Ocak 2010 (UTC)

Şablon düzenlemeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Bahar,

Evet, dediğin gibi bir botumuz olsa yaptırabileceğimiz bir iş bu.

Ancak hem etkin durumda bir botumuz yok, ondan daha kötüsü bot yazabilecek kullanıcımız yok. Onun dışında bu tür bir projenin genelde karmaşık bir konu olarak algılanan şablonların yapısına aşinalık kazandırmak ve bu konuya ilgi çekmek gibi ek yararları olacağına inanıyorum.

Sevgiler

Vito Genovese 15:45, 20 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 4. haftası için proje olarak Türkiye köy maddelerinin temel düzenlemeleri seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 00:40, 25 Ocak 2010 (UTC)

Geri döndüm --Sultan Galiyev 14:33, 5 Şubat 2010 (UTC)

Hehehe :) Evet,bayaa değişmiş buralar...Merak etme,buralarda daha aktif olurum...Hasan amcanın ayrıldığına üzüldüm,neyse,Köroğlu'nun dediği gibi kalan sağlar bizimdir :) DNA testini ailemi gaza getirip yaptırdım,teyzemler soya sopa çok meraklıydı...Baba tarafından taşıdığım haplogrup Y-DNA'da N,anne tarafından ise mt-DNA'da H,istersen ingilizce Wiki'de araştırabilirsin...Bu arada facebook var mıydı sende?--Deniz Tegin 10:15, 6 Şubat 2010 (UTC)

  • Merhaba! Yeni maddelere baktığınız için teşekkür ederim. Taslak şablonu koyduğunuzu gördüm ama nedenini anlayamadım çünkü maddelerde olabilecek en fazla bilgi mevcut. Şablon:Olimpik-taslak daha uygun olabilir taslak şablonu koyalım diyorsanız, size kalmış. İyi çalışmalar, --Bahar (yine ben!) 07:04, 14 Şubat 2010 (UTC)
  • Merhaba Bahar, Maalesef bana göre hâlâ taslaktır. Eklenebilecek bilgiler bu kadar az değil. Sporcuların Kış Olimpiyatları'na katılma süreçleri, tanıtım süreçleri, yarışmalardaki durumları, açılış seremonisi vb. konular eklenebilir. :) İyi çalışmalar. --Muratsahinileti 07:13, 14 Şubat 2010 (UTC)
Olimpiyatlar daha yeni başladı ve en azından benim eklediğim ülkelerde bir değişiklik yok/henüz yarışan çıkmadı, açılış töreninden kastınız giyilen kıyafet veya hangi iki ülke arasında yürüdüğü mü? Sporcuların katılma süreçleri ise sporcuların biyografisinde verilebilir diye düşünüyorum. Dolayısıyla taslak olduklarını ne ben düşünüyorum ne de başka Vikipediler ama değişiklik savaşına girmeyeceğim elbette :) Neyse, burası Özgür Ansiklopedi, taslaksa taslak, geliştiren geliştirir :) --Bahar (yine ben!) 07:23, 14 Şubat 2010 (UTC)
  • Bence düşünen Vikipedi'ler var. :)) Şuradaki gibi maddeler açılırken, Viki düzeni çoğunda dikkate alınmamış. Ayrıca kastım sadece açılış değil. Yukarıda birkaç örneği saydım. Dediğin gibi Özgür Vikipedi'de geliştiren her zaman olacaktır (ya da vandallayan. :)). İyi çalışmalar, kolay gelsin ve görüşmek üzere...--Muratsahinileti 07:37, 14 Şubat 2010 (UTC)


Teşekkürler Bahar. Heyecanla bekliyordum kış olimpiyatlarını bir artistik patinaj sever olarak. gecenin bir yarısı kalkıp izliyorum, bir uykusever olarak kendimi aştım. :) gerçi dün, bir hafta yarım yamalak uyuduktan sonra saati 3'e kurdum ama uyanınca bir beş dakika daha uyuyayım diyerekten sabah ancak weir ve pluşenko'ya yetişebildim. (bu cümleden 4 cümle çıkarabilirmişim :)) heyecanla da gelip madalyaları girdim :) buraya o madalyaları eklerken sanki boyunlarına ben takmış gibi oluyorum ya :) Lysacek'i çok severim maddenin uzunluğundan belli değil mi bir ara onu da yazayım bari, o kadar olimpiyat şampiyonu oldu :) Kolay gelsin... --Berfu 19:28, 19 Şubat 2010 (UTC)

Şablon:BayrakIOCtakım[kaynağı değiştir]

selamlar. Şablon:FlagIOCteam çalışıyor artık. kullanıldığı bütün maddelerde çalışmıyormuş zaten. bulduğum şu şablonla aynı hale getirdim Şablon:BayrakIOC. şu şekilde {{BayrakIOCtakım|CAN|2010 Kış}} kullanınca düzgün çalışıyor. teşekkürler, iyi wikiler.--szoszvmesaj 16:26, 27 Şubat 2010 (UTC)

düzgün çalışıyor ancak madde olmadığı için bağlantıların çoğu kırmızı hala :) [2]--szoszvmesaj 16:34, 27 Şubat 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:00, 2 Mart 2010 (UTC)

  • Merhabalar hoşgeldiniz, madde düzeltmelerinden ya da {{sil}} etiketlerinden sonra uyarı mesajlarıda atarsak monobook tam olarak işe yaramış olacak :) Teşekkürler, .--CnkALTDSmesaj/message 17:51, 22 Mart 2010 (UTC)

Konuşan Vikipedi[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar Bahar,
  • Büyük ihtimalle proje sayfasında bağlantı vardır bu sorulara ve sorunlara ama açıkçası şu anda VP:KV'de bir geziye çıkmaya üşeniyorum ^_^ Bunun yerine sana aklımın köşesinden yanıtlar vereceğim:
    1. Dosyalar .ogg formatında ve Windows Media Player bu dosyalara normalde destek vermiyor, dosyaları WMP'de çalabilmek için şu filtreyi indirip yükleyebilirsin: [3].
    2. WMP'den bahsettiğine göre Windows kullandığını düşünüyorum - kayıtları yaparken tercih ettiğimiz açık kaynak kodlu bedava bir kayıt yazılımı var, montaj, parazit filtreleme vs. de içeren, ismi "Audacity"; son versiyonunun Windows için olanını bu adresten indirebilirsin. Programı yükledikten sonra çok basit gelecektir kayıt - bildiğin klasik sistem: "kırmızı nokta" kayıt vs. programı kurcalayarak diğer fonksiyonları da rahatlıkla öğrenebilirsin.
  • Bunların dışında VP:KV'nin "Kayıt" kısmını mutlaka okumanı tavsiye ederim; zaten o kısımda kayıtların başında ve sonunda söylememiz gereken mesajlar (nereden alındığına, lisansın ne olduğuna dair bazı eklenmesi zorunlu standart mesajlar var) da yazıyor. Madde seçerken de naçizane tavsiyem kısa maddelerden başlaman; ilk denemede uzun maddeler her açıdan yorucu olabilir, birkaç kısa madde ile olaya alışınca uzun madde kaydı yapmak daha kolay. Kolay gelsin, kayıtlarını bekliyoruz ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 04:59, 15 Nisan 2010 (UTC)

Şirine nasılsın bakalım? --e.c. 23:30, 28 Nisan 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılın!
2010'un 31 ve 32. haftaları için proje olarak Vikipedi:VikiProje Ana Sayfa/SM Oluşturma sayfasındaki bazı maddeleri, kırmızı bağlantılarını gidererek Seçkin Madde yapmak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

Proje 2 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Bu projede kendi alt sayfanızı sorumluyu beklemeden oluşturabilirsiniz. --82 ~145 ileti 18:20, 1 Ağustos 2010 (UTC)

Güzel ötesi resimleriniz[kaynağı değiştir]

Nebahat Çehre, Zeki Alasya ve daha niceleri. Eklediğiniz değerli resimler, Vikipedi'ye değer katmaktadır. Teşekkürler. :)) - Omlet: Nebeviye 17:41, 16 Ağustos 2010 (UTC)

Fundraising Translators[kaynağı değiştir]

Merhaba Bahar, my name is Deniz and I am working for the Wikimedia Foundation during the 2010 Fundraiser. My job is to be your liaison between the Turkish community and the Foundation. This year's fundraiser is intended to be a collaborative and global effort, we recognize that banner messages that perform well in the United States don't necessarily translate well, or appeal to international audiences. I'm contacting you as I am currently looking for translators who are willing to contribute to this project, translating messages into Turkish and suggesting messages that would appeal to Turkish readers on the Fundraising Meta Page. Please let me know if you'd be interested in helping with this project, and add your feedback to the proposed messages as well! I look forward to working with you during this year's fundraiser. --Dgultekin 19:27, 7 Eylül 2010 (UTC)

An Urgent Request[kaynağı değiştir]

Hi Bahar, The WMF fundraiser kicks off next week and, in order to be ready, we need some quick translation help :) The translations can be found at Translations and the Jimmy letter appeal/en. If you have any questions, please do not hesitate to contact me directly at klyman@wikimedia.org. Thank you for your collaboration!Klyman 19:12, 3 November 2010 (UTC)

Translation Update[kaynağı değiştir]

I want to thank you for your help translating throughout this year's fundraiser. The fundraiser has greatly benefited from all your contributions. Currently, the Kartika, Liliaroja, Abbas and Joan Gomà appeals need to be translated, as we are running appeals from editors. You can find all translation requests at the translation hub on meta and you can follow the progress of the fundraiser in real time by tracking the fundraiser statistics. It is important to check the Core Messages as many languages still need updating. Also if you haven't already, you can subscribe to the translators-l mailing list for all new requests and major changes. Many thanks for your help in truly making this a global fundraiser that you can edit.Klyman 18:49, 7 Aralık 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği projesine davet'[kaynağı değiştir]

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!


2010'un 51. haftası için proje olarak Disney Karakterleri şablonundaki kırmızılıkların giderilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak

için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

E M P E R Y A N ⎝⏠⏝⏠⎠ 13:10, 19 Aralık 2010 (UTC)

Lütfen Yardım Edin[kaynağı değiştir]

Size bir soru sormak istiyorum, nasıl bir Vikipedi kullanıcısı olabilirim?

Bahar, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!


~~~~

Selam Bahar, mesajın için ben teşekkür ederim. Gelecekte katkılara devam etmek istemen bile çok güzel, sevindirdi beni. Tekrar teşekkür ederim, benim de dersler bitmiyor . İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 19:52, 16 Şubat 2011 (UTC)
  • Vüqar Bey, salam. İstifadeçi sehifenizi son deyişikliklerden gördüm, Vikigörüşde çektiyiniz şekillerden gördüyüm andan xoşum gelib :), hemişe xoşca vaxt keçiresiniz, bunu demek isterdim. Hörmetle, --Bahar (yine ben!) 06:23, 13 Nisan 2011 (UTC)
Salam Bahar. Çoxdandı bizə də baş çəkmirsiniz. Gözümüz yollarda qalıb. ----N KOzimesaj 06:27, 13 Nisan 2011 (UTC)

Azerbaycan Türkçesindeki "Ə" harfi[kaynağı değiştir]

Bu harf Türkiye Türkçesindeki "açık e" sesine denk gelmektedir. Her zaman bu şekilde -"e"- çevrilmelidir. Ancak Türkiye'de bazı Azerbaycanlı kişi adları medyadaki yaygın kullanım nedeniyle "a" harfiyle yazılmaktadır. Bunun tek nedeni bu. Esc2003 08:19, 25 Nisan 2011 (UTC)

Evet, ben de yazıldığı gibi bırakılması yanlısıyım Bunu İlham Aliyev tartışma sayfasında belirtmiştim. Sizin söylediklerinizden katılmadığım bir nokta var. O da "Heydər isim bariz Haydar'dır" dediniz. Bu bence yanlış, Joseph'i Yusuf diye çevirmek gibi bir şey. Çünkü adların her millet için farklı şekillerde kullanımı olabilir. Esc2003 08:35, 25 Nisan 2011 (UTC)

Sabri Reis[kaynağı değiştir]

Allah iyiliğini versin Bahar . Aslında maddenin adı Sabri Yıldız olur diye düşünüyordum ama böyle daha güzel olmuş, ellerine sağlık. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 13:01, 1 Mayıs 2011 (UTC)

Dersler iyi gidiyor, uğraşıyoruz işte. Senin de iyidir umarım. Bir de şu Altın Örümcek Ödülleri var, biliyorsun. Köy çeşmesi'nde Vito güzelce açıklamıştı, bir genç bir de yetişkin kullanıcının temsilci olması düşünülüyordu. Sen de istersin diye düşündüm, iyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 19:41, 2 Mayıs 2011 (UTC)

Hoşbulduk Bahar[kaynağı değiştir]

Bahar hoşbulduk teşekkür ederim... --Yolcular 13:18, 7 Mayıs 2011 (UTC)

Gazeteleri kanıt olarak göstermişsiniz ama yine o gazetelerde çoğu zaman Yunan yerine Yunanlı, Birleşik Krallık yerine İngiltere yazılıyor. Esc2003 06:28, 8 Mayıs 2011 (UTC)

Ülkenin geneli için bahis açıldığında bu yanlış yapılıyor demek istedim. Mesela Eurovision'da sıkça İngiltere diye söylüyor TRT'nin yıllanmış sunucusu bile.
Azerbaycanlı yalnızca içtekileri, Azeri ise ülke dışındakileri de kapsar demişsiniz ancak İsveçli, Çinli gibi milletlerden olan kişiler anayurtlarında çok uzakta olsa da, köken söz konusu olduğunda bu şekillerde kullanılıyor. Sizin Polonya asıllı Selanik göçmeni olmanız gibi. Bana göre demişsiniz. Eğer gerçekten bu konuda emin değilseniz karşı oy değil de sadece yorum olarak belirtseydiniz keşke.
Estonyalı, Slovenyalı... yanlış adlandırmalar yapılmış burada (halk tarafından yaygınca bu şekilde kullanılmamasına rağmen), onları da tartışmaya açacağım. Desteğinizi beklerim :) Kolay gelsin. Esc2003 11:34, 10 Mayıs 2011 (UTC)

Hello Bahar! Thank you very much for your kind words! I´m happy that you are happy! I hope that you liked our super show! It´s been a pleasure for us in Germany to be the host for all ESC countries! I think we did a good job! :-) Unfortunately Turkey didn´t go to the final. But Ell and Nikki did a cool show with a charming song! I hope next year it will be as much fun as here in Germany! Greetings from my home town Düsseldorf! --JCS 23:54, 15 Mayıs 2011 (UTC)

Temmuz buluşması[kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Bu sayfada buluşma planını hazırlamaya başlayalım mı? Ben biraz güncelleyeceğim. İyi vikiler. Emperyan-ileti 08:11, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Vikihaber'de hizmetlilik oylaması[kaynağı değiştir]

  • Vikihaber'de şu anda bir hizmetlilik oylaması yapılmaktadır ve değişen oy politikasına göre oy hakkınız bulunmaktadır. Katılımın artması ve farklı görüşlerin de temsilini artırmak amacıyla kişilere oylamaya davet mesajları göndermekteyim. Oy kullanmanız ve/veya görüşlerinizi belirtmenizi rica ederim. İyi akşamlar.--Reality 19:53, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Tartışmaya Katılın![kaynağı değiştir]

Bu sayfadaki Kukla politikasını okuduktan sonra;
  • politikada anlamadığınız bölümler için lütfen bana başvurunuz.
  • politikayı kavradığınız takdirde topluluğumuz için önem teşkil eden Kukla tartışmasına lütfen katılınız.
  • Politikaların değişebilmesi Vikipedi'nin özgürlüğünün bir kanıtıdır. Sizde bize destek olun ve politikamızı geliştirmemize yardımcı olun!
  • Kukla politikasının getirmiş olduğu cezalardan dolayı Vikipedistler, Vikipedi'ye bir daha katkı yapamamaktadırlar. Lütfen tartışmaya katılın ve yorumunuzu belirtin. Teşekkürler.

--Gktr 20:47, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Salam, :)

Bahar hanım, Azerbaycan bağlılığınız nerden kaynaklanıyor?

Filmler, falan eklemişsiniz.

Selamlar

Bakü/AZ

yedi tepe üniv mezunları ekranında ben aysun kayacı yı eklemek istedim ama kategorideki sayfa lar kısmına yazmayı başaramadım ayrı kişi olarak üst kısma yazı çıkıyor isteseniz bakabilir siniz nasıl yazıyı aşağıya isimlerin yazılı olduğu kisma alabilirim.217.131.124.176 12:43, 21 Mayıs 2012 (UTC) sevgi erol

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 7 Temmuz 2012

:P --Racso (mesaj) 18:06, 16 Temmuz 2012 (UTC) PS: racso@colombia.com

Bir fincan kahve de sizin için![kaynağı değiştir]

Ganajlı bir şeyle iyi gider. :) Günaydın, iyi çalışmalar! Utku Tanrıveremesaj 02:50, 23 Temmuz 2012 (UTC)
Ellerinize sağlık, size de çok kolay gelsin :) --Bahar (yine ben!) 23:12, 23 Temmuz 2012 (UTC)
Vikipedi sayesinde kilo alacağım gibi görünüyor... :) Tekrar iyi çalışmalar. :) Utku Tanrıveremesaj 23:34, 23 Temmuz 2012 (UTC)
Veya "aracılığıyla" diyeyim. :) Utku Tanrıveremesaj 23:44, 23 Temmuz 2012 (UTC)
  Zafer Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Zafer Bayramını kutlarım!

Daha nice bayramlar görmek dileğiyle, ~--~ Cano58ileti 08:41, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Nezaket Yıldızı
çok kibarsın araştırmayı seviyosun herhalde seviyosan bnde :) seviyorum selaniklimisin ?  :) cevap veriyim gölgi cisimciği daha fazla kullanılır bnim bildiğim kadarıyla ... :) bay bay iyi araştırmalar:)... Cerenozel (mesaj) 18:46, 8 Aralık 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Tebrikler Fatih333 (mesaj) 10:11, 5 Ekim 2014 (UTC)

Sizi özledik Bahar![kaynağı değiştir]

Bahar, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:19, 19 Aralık 2014 (UTC)

Selam Bahar hanım. Burada yeniyim bir rap sanatçısının sosyal medya danışmanıyım. youtube ve facebook sayfalarımız onaylandı. com.tr uzantılı sitemizde mevcut. kendim alıntı yapmadan ufak bir biyografi yazmaya çalışıyorum fakat sürekli red ediliyor. 2007 yılında açılan bilgiler silinmiş. Yardımlarınızı bekliyorum. Yazdığım içerik şu şekildedir: (ayrıca youtube.com/rapozof ve facebook.com/rapozof sayfalarından onaylanmış hesaplarımıza bakabilirsiniz)

Rapozof, Rap'le Türkiye'nin kuzey batı sınırı olan Edirne'de tanıştı. Küçük yaşlarda Kapıkule'den Türkiye'ye gelen Rap kasetlerini amcası sayesinde temin etti. 1999 yılında ilk demolarını üretmeye başladı. 2000 yılında AdrianaPolis (Edirne'nin eski adı olarak bilinir) grubunu kurup ilk albümlerini (Raphane) kasetlere basarak sattılar. 2002 yılında Çek Kılıcını isimli ilk solo albümünü çıkarttı. 2003 yılında Sözlerin İzleri, 2004 yılında Cevap Anahtarı, 2005 yılında Sobelendin ve Kontrol Kalemi (feat. Sansar Salvo), 2006 yılında Dinleniyorum, 3ün1i (feat. Sansar Salvo & U.l.a.ş) ve Adıma Saygı Duy, 2007 yılında Türkçe Karakter, 2008 yılında Aniden (feat. Mafsal) 2009 yılında Beatstrumental Vol.1 & Beatstrumental Vol.2, 2010 yılında Beatstrumental Vol.3, 2011 yılında Vokal Anestezi, 2012 yılında Seyirci ve Beatstrumental Vol.4, 2013 yılında Yasaklanan Albüm isimli albümlerini yayınladı. 2010-2012 yılları arasında Türk Malı, Yahşi Cazibe ve Alemin Kıralı isimli dizilerin jenerik ve tema müziklerini yaptı. Marmara Üniversitesi sınıf öğretmenliği mezunu olan Rapozof, Kadıköy'de ikamet etmektedir.

Balık çöreği[kaynağı değiştir]

Iğdır iline/şehrine ait bir dizi yemek ve tatlı maddesi var ve hemen hepsi kaynaksız. Tesadüfen balık çöreği maddesini gördüm ve kaynaklı olması beni sevindirdi. O nedenle size teşekkür etmek istedim. Bu vesileyle -nedense ara verdiğiniz- Vikipediye katkılarınızın devamını beklediğimi de belirtmek isterim. Sevgiler. --E4024 (mesaj) 14:35, 16 Ocak 2015 (UTC)

Başlık birleştirme[kaynağı değiştir]

bir konuda danışmak istemiştim. Osmanlı-Lehistan Savaşı (1620-1621) maddesi ile düzenlediğim Hotin Seferi maddelerinin aynı başlık altında birleştirilmesi önerilmektedir. Hotin Seferi sözü geçen savaşta yer alan bir sefer olmasına karşın, bir çok viki maddesinde ayrıca anılmaktadır. Ve çoğunlukla önemi nedeniyle savaş değil bu sefere yönelik aramalar yapılmaktadır. Bu nedenle Hotin seferinin bu savaş sayfasında anılması ama ayrıca adına bir sayfanın olmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Bunun için birleştirmeme konusunda ne yapılabilir. tşk. Oasistr (mesaj) 21:46, 4 Mart 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Bahar
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 00:59, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Kolay gelsin projede sorumlu olduğunuzu gördüm, bir şeye takılmıştım. Proje sayfasında diğer Vikipedi ülkelerinin bayraklarında bulunan maddelerce mi yeni madde açacagız, teşekkürler. --Tottam100 07:43, 18 Mart 2015 (UTC)

Yazar Yıldızı
Merhabalar Bahar, CEE Spring 2015 projesindeki katkılarınızdan dolayı şahsım adına çok teşekkür ederim. Selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 17:37, 3 Haziran 2015 (UTC)


SakhalinioBuyrun beniiiim? 16:41, 21 Mayıs 2016 (UTC)

İbrahim Örs silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (İbrahim Örs) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İbrahim Örs sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 10:54, 4 Temmuz 2016 (UTC)

Kerime Kumaş maddesi[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Kerime_Kuma%C5%9F - SAS'ta oylamada yardımcı olurmusunuz...--195.142.6.55 08:39, 2 Ağustos 2016 (UTC)

Arda Ardaşes Agoşyan silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Arda Ardaşes Agoşyan) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Arda Ardaşes Agoşyan sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 08:24, 25 Ekim 2016 (UTC)

Mariya Stadnik[kaynağı değiştir]

Salam həmkar. Siz yəgin Azərbaycanca başa düşürsünüz. Mənim sizdən bir xahiş var. Siz Mariya Stadnik məqaləsini türkçə versiyada azərbaycanca da olduğu kili genişləndirə bilərsiniz?--Calal99 (mesaj) 08:05, 15 Kasım 2016 (UTC)

Marta Lacza maddesi yardım[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1rta_Lacza - İlk SAS'ta oy kullandığınız madde SAS'ta oylama için bir bakabilirmisiniz ?--195.142.6.203 02:33, 16 Aralık 2016 (UTC)

Uçan Adam Sabri silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Uçan Adam Sabri) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Uçan Adam Sabri sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.---- Dijkstra·ileti 08.39, 8 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

Uçan Adam Sabri silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Uçan Adam Sabri) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Uçan Adam Sabri sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Talhaaisk (mesaj) 18.37, 19 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Sorgu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Sorgu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sorgu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Egecik35 (mesaj) 20.01, 15 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Bahar, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi vikiler Sakhalinio (mesaj - e-posta) 20.26, 16 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özel Yıldız
Merhaba, sevgili Bahar. Kullanıcı sayfanızı okudum ve eski zamanların ne kadar da güzel olduğunu bir kez daha anladım. Hele ki, aradan yıllar geçmiş, 14 yaşındayken başladığınız bu macerada büyük bir ilerleme kaydetmişsiniz. Azminizi takdir ediyorum. Başarı, sizinle olsun! En içten saygılarımla. Victor Trevor (mesaj) 18.10, 19 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Türkçe Vikipedi'ye yaptığınız katkılar için... Huuntaİleti 18.07, 15 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]
500 Madde yıldızı
Türkçe Vikipedi'de 500'den fazla madde başlattığınız için bu yıldız size, sevgiler. Madrox❯❯❯ mesaj? 11.44, 27 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Sizi özledik, Bahar[kaynağı değiştir]

Bahar, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!


Victor Trevor (mesaj) 19.04, 4 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Japonya Vikiprojesine Davetlisiniz
Merhaba, iyi çalışmalar, iyi vikiler.
Japonya ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Japonya Vikiprojesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak isterseniz katılımcılar listesine isminizi ekleyebilir ve çalışma sayfasında yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve tartışma için TIKLAYINIZ.

--Huunta ▪ ileti 21.42, 15 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Hökm silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Hökm) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hökm sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Nedim Gâyet Bir (mesaj) 19.34, 23 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]

Sennur Kaya silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Sennur Kaya) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sennur Kaya sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. ----kızıl mesaj 23.54, 3 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.891 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 14.33, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.40, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]