Kullanıcı mesaj:58zarali

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. - Yardım gönüllüleri.





VikiÇağrı: Memleketini tanıt![kaynağı değiştir]

Vikipedi'de doğduğun veya oturduğun il, ilçe kasaba ya da köy hakkında bir sayfa var mı diye bir ara... Buldun mu? Bu hâli ile senin memleketine yakışıyor mu, kendine bir sor! Daha anlatılması gereken ne kadar çok şey var değil mi? Eklenmesi gereken nice resim...

Eğer "bu hâli ile benim memleketime yakışmaz" veya "koskoca ansiklopedide nasıl olur da memleketim hakkında madde bulunmaz" diyorsan kolları sıva ve onu sen tanıt! Zannettiğin kadar zor değil. Sadece birkaç biçem kuralına dikkat etmen ve tarafsız, ansiklopedik bir dil kullanman gerek. Safranbolulu arkadaşlar ne güzel derlemişler, sen neden yapamayasın?

İlk adımlar[kaynağı değiştir]

İlk önce bir miktar bilgi topla: Tam olarak nerededir? Nüfusu kaçtır? Tarihi nasıldır, bu yerleşim yerini kim kurmuştur? Ne üretilir? Görülmesi gereken yerleri nerelerdir, niye ziyaret etmek gerekir? Tarihi eserler ya da doğa güzellikleri var mıdır? Ne yenir, ne içilir, türküleri, öyküleri ve hatta efsaneleri nelerdir? Yaşlılarla konuşup, sözlü tarihe de yer verebilirsin.

Bu bilgileri İnternette de bulabilirsin, ama kesinlikle bulduğun bilgileri kopyalayıp yapıştırma, bilgileri kendi sözlerinle aktar! Yoksa telif hakkı ihlâli olarak silinir.

Biz de görelim![kaynağı değiştir]

Çektiğin resimler varsa bunları Vikipedi'ye yükle, yüklerken bu resmi kamuya bağışladığını açıklayan şablonu ekle: {{KM-Kişisel}} (bunu kopyala yapıştır). "Hakkını helal etmediğin" resimler, telif ihlalinden silinebilir.

Vikipedi:VikiProje Türkiye yerleşim birimleri[kaynağı değiştir]

Türkiye'nin yerleşim birimleri hakkında nasıl katkıda bulunabileceğini buradan daha ayrıntılı öğrenebilirsin. Örneğin; maddede kullanabileceğin şablonlar, sayfanın daha düzgün görünmesini sağlayacaktır, doğru kategoriye eklersen arayanlar daha kolay bulacaktır vb.

Kolay gelsin!


Madde ile doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan dış bağlantılar reklam olarak algılanabilir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Israrla bu tip dış bağlantı eklemeye devam ederseniz, bu davranışınız
vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

Eldarionileti 21:25, 27 Ocak 2008 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı metin eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler!

Eldarionileti 23:55, 27 Ocak 2008 (UTC)


Lütfen kısa madde eklemeyin.[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 18:06, 5 Aralık 2008 (UTC)

Muratsahinmesaj 09:17, 6 Aralık 2008 (UTC)

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz![kaynağı değiştir]

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yüklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz: Resim yükleme yardım sayfası,

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

--MightY 14:25, 17 Haziran 2009 (UTC)

Sayfaları boşaltmayınız[kaynağı değiştir]

Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Vikipedi'de boş sayfalar yeni kullanıcılar için yanıltıcı olabileceğinden zararlıdır.

Şayet çift madde durumundaysa, lütfen uygun olan sayfaya yönlendirme yapınız. Eğer sayfa vandalizme uğramışsa, lütfen uygun haline geri döndürünüz. Eğer sayfanın içeriğinin uygun olmadığını düşünüyorsanız, uygun bir içerikle değiştiriniz.

Eğer sayfa için umut olmadığını düşünüyorsanız, işleyiş için silme politikasına göz atabilirsiniz. Vikipedi'ye katkı sağladığınız için teşekkürler.
Yabancımsj 16:07, 24 Ağustos 2009 (UTC)
[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Robot çeviri eklemeyin.
Lütfen, çeşitli programlar ya da web sayfaları aracılığıyla Türkçe dışında bir dilden çevirisi yapılmış sayfaları Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu tür sayfalar, ifade ve anlam bozuklukları içerdiğinden, Hızlı silme kuralları, madde:8 gereği silinecektir. Eğer dil bilginiz yeterli değilse, çeviri grubumuzdan yardım isteyebilirsiniz. Vikipedi'ye farklı alanlarda katkıda bulunmak istiyorsanız, neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
 Levent İleti Katkılar   19:58, 8 Ocak 2010 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı olmayan (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!
Merube 89msj 22:48, 5 Aralık 2010 (UTC)

Resim telif uyarısı[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 13:56, 11 Ocak 2011 (UTC)


Zara Belediyespor[kaynağı değiştir]

Selamlar. Zara Belediyespor'un herhangi bir kaynak göstererek en azından Türkiye 3. Ligi'nde mücadele ettiğini kanıtlayabilirseniz madde kayda değer olacak ve silinmekten kurtulacaktır.--вяí¢αи76ileti 23:01, 28 Şubat 2011 (UTC)

Zara Belediyespor isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Sivasspor Külübü Başkanı[kaynağı değiştir]

arkadaşım sivasspor kulübünün başkanının soyadı OTYAKMAZ'dır. Israrla yalancı basın bunu yanlış telaffuz ediyor ve sizde hiç araştırmadan neye dayanarak "od" olarak değişiyorsunuz. Yalan haber yapan basında çıkan haberlere göre mi. Resmi siteye ve tff ye bakın görürsün

Merhaba, burda kimse yalan seyler yapmak niyetinde degil. eger öyle bir kaynagin varsa göster bizde kabul edelim. sonucta ayni hedefde burada kayit yapiyoruz. bunu kendine saldiri olarak görmen anlamsiz. vikipedide günde kac tane vandalizm teşebbüsü oluyormusun? Bu sebepten bazen ilk bakista mantiksiz gözüken degisiklikleri geri aliyoruz. söyledigim gibi bir kaynak göster hemen kabul edelim.
Mesj attigin zaman lütfen sonunda imza atmayi unutma, yoksa msj iletilen kisiye yollandigi görülmüyor.
baska konudada sorun varsa bana tanisabilirsin
iyi vikiler--Xberger 14:09, 6 Eylül 2011 (UTC)
bende zaten senin vandalizm yaptigini söylemedim. son bir haftada düzenli olarak vandalizm yapildigi icin senin entrynde malesef arada kaynadi gitti dedim. hem sivasspor ana maddesindeki kadro numarali sivasspor sitesindekilerle tutmuyor (veridigin kaynakla yani), buna ne demeli? pesinden düzenlemek zorunda kaldik. ama canin sagolsun diyelim.
vikipedide o kadar uzun üyeysen burda böyle horozlarak cevap yazmalar pek dogru olmadiginida bilmelisin. burda millet editlerine sacma sapan demekde noluyor? sana tatli dille herseyi izah etmeye calistim, böyle tepki vermen dogru degil. bir suna göz at istersen: Vikipedi:İyi niyet varsayın
hayirli vikiler--Xberger 07:06, 7 Eylül 2011 (UTC)

kabul ediyorum ilk başta biraz kaba konuşmuşum bundan dolayı özür dilerim. forma numaraları için sivasspor resmi sitesini kaynak göstermiştim. orada yanlışsa beni bağlamaz sitede yayınlanan habere dayandırdım. --Sivasspor 22:44, 7 Eylül 2011 (UTC)

olay o degil. senin sivasspor ana maddesinde kayit ettigin forma numaralari ve sivasspor sayfasindan gösterdigin numaralar kismin birbiriyle tutmuyor. yani sen kayit ederken bazi futbolcularda yanlis numara yazmissin ve sivasspor sitesindeki listedeki bazi futbolculari hic kayit etmemizsin. . (Yani bu durum seni baglar cünkü kaynagi veren sensin ve kaynaga göre kayitlari yapmayandasensin!) yani yaptigin entryler hem eksik hemde kismen yanlis. böyle birseyi geri almak sence dogal degilmi? ben sivasspor maddesiyle uzun zamandan beri ugrasan birisiyim ve sivassporla aglakali sezon maddesinden tut teknik direktör listesine kadar yapmis birisiyim. burda yeterli olmayan etitleri silmem kadar dogal birsey varmi? ben o kadar ugrasiyorum her futbolcuya madde aciyorum. sonra biri gelip benim bilgileri yarim yamalak sekilde degistiriyor? burda biraz duyarli olmakta fayda vardir.
Not:Imza atarken dört sefer pespese ~ (tilde) isaretini yazmalisin. Sivasspor diye bir imza yok burada.
Iyi calismalar--Xberger 06:59, 8 Eylül 2011 (UTC)


Değiştirmene kızma olayı futbolculardan kaynaklı değil. başkanın adını değiştim sonra siz yanlış olana geri döndünüz bütün olaylar ondan oldu. İmza konusuna gelince editördeki imza butonunu kullanıyorum. kaç tilda ekliyor ona bakmadım. imza ayarlarından görünen imza mı sivasspor olarak ayarladığım için doğal olarak o görünüyor.

--Sivasspor 11:10, 8 Eylül 2011 (UTC)

Sivasspor maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,

biz bu sezondan itibane surada görüldügü gibi artik her süper lig yada 1. lig takimi icin sezon maddesi hazirladik. ve bundan sonra her kulübün ana maddesi, sezon maddesi ve takim kadrosu sablonunu birbirne uyumlu tutmak istiyoruz. Yani eger kadro'dan bir futbol kiralandiysa bunu önce takimin sezon maddesinde yeterli seviyede kayit edilmeli. sonra takimin ana maddesinin kadro paragrafinda bu kayit yapilmali ve kadro güncelleme tarihi degistirilmeli. son olarak ayni kayit takim sablonu maddesinde yapilmali. bundan sonra kadro icin yeni editler yapmak istiyorsun bunlari böyle yapabilirsen cok iyi olur.

eger anlamadigin konular varsa lütfen cekinmeden sor

iyi vikiler--Xberger 14:14, 6 Eylül 2011 (UTC)

Zara Belediyespor Geri Alma Talebi[kaynağı değiştir]

Merhaba Sabri, uzun zaman önce oluşturduğum zara belediyespor maddesini yeterli kaynak olmadığı için silinmeye aday göstermişsin. Yoğun olduğumdan dolayı daha yeni bakabildim. Maddeyi geri alabilirseniz memnun olurum. Bölgesel amatör lige çıktığına dair çeşitli kaynaklar

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=119 Sivası seçin ve ardından amatörü seçin göreceksiniz.

http://www.haberler.com/zara-belediyespor-un-yeni-sezon-hazirliklari-2936793-haberi/

http://www.sivasinsesi.com/haber.aspx?id=28382

http://www.samanyoluhaber.com/h_666614_sivasspor-a2-takimi,-yarin-zara-belediyespor-ile-hazirlik-maci-yapacak.html

http://www.gazetesivas.com/zara-belediyespor-bolgesel-amator-lig-e-yukseldi


--SİVASSPOR 22:29, 7 Eylül 2011 (UTC)Bu imzasız yazı 58zarali (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selamlar. 28 Şubat'ta daha önceden 1959 sonrasında profesyonel liglerde oynamamış futbol kulüplerini VP:KD saymadığımızdan silindi. Kulüp en azından 3. Lig'e çıkmadan maddesi kayda değer olmaz ve yapılamaz. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 14:44, 9 Eylül 2011 (UTC)

Utku TanrıvereMesaj 04:12, 28 Kasım 2011 (UTC)


Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - i.e.msj 10:36, 22 Aralık 2013 (UTC)


Roberto Carlos twitter hesabı[kaynağı değiştir]

  • Neden Carlos'un Twitter hesabını dış bağlantılardan kaldırıyorsunuz.Bu imzasız yazı 58zarali (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Resmi hesabı olduğuna dair bir kaynak bulamadım ve sizde belirtmediğiniz için. + Kaynak gereken bilgi eklentisi diye işaretliyorum ya.--i.e.msj 10:40, 22 Aralık 2013 (UTC)
Twitter'da onaylanmış hesaplara yani resmi hesaplara onay işareti konuyor ve şuana kadar bunun yanlış konulduğu bir kullanıcı görmedim. Twitter hesabı doğrudur. Ayrıca resmi facebook hesabı da (twitter ile bağlantılı olduğundan anlıyoruz)bu https://www.facebook.com/Oficial.RobertoCarlos?fref=ts Bu imzasız yazı 58zarali (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Bu durumu gerekçe sayfasında iki kelime ile belirtseydiniz, bu aşamalara gelmezdik. Neyse, teşekkürler. Düzenlemeyi yaptım.--i.e.msj 10:55, 22 Aralık 2013 (UTC)
Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - Théoden ileti 00:58, 15 Şubat 2014 (UTC)


Zara Belediyespor Sayfası[kaynağı değiştir]

Merhaba Sabri76,

Zara Belediyespor Viki sayfasındaki logoyu, Zara Belediyespor resmi web sitesindeki yüksek çözünürlüklü olan ve hata bulunmayan gerçeği ile değiştirmeni rica ederim. Zira futbollogo sitesindeki logoda gözle fark edilmesi zor bazı hatalar bulunuyor.

Logoyu aşağıdaki linkten indirebilirsin: http://zaraspor.com/wp-content/uploads/zara-belediyespor-logo.pngBu imzasız yazı 58zarali (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Yüklediğim logoyla bahsettiğiniz logo arasında uğraşmama rağmen hiçbir fark göremedim. Eğer farkı açıklayabilirseniz, logoyu değiştirebilirim. Kolay gelsin...--Śαвяí¢αи76ileti 07:24, 6 Temmuz 2015 (UTC)
Hocam, logoyu güncelledim. Maddeye taraftar grubu gibi ansiklopedik olmayan kaynaksız bilgileri eklemezseniz sevinirim. Kolay gelsin...--Śαвяí¢αи76ileti 07:41, 6 Temmuz 2015 (UTC)

Teşekkürler Śαвяí¢αи76

--ToprakM 00.02, 29 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

--ToprakM 11.53, 9 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

Havacılıkla ilgileniyorsanız;[kaynağı değiştir]


İyi günler, iyi çalışmalar,
Sizi Havacılık ile ilgili tarih, eğitim, kişi, toplum, ekonomi gibi konularda katkı sağlamayı amaçlayan Vikiproje Havacılık projesi kapsamında her ay tekrarlanan Havacılık İş Birliği Projesine davetlisiniz.

Her ay planlı bir şekilde Havacılık konusu ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan iş birliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
Talhaaisk (mesaj) 17.24, 19 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Irmak Arıcı isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Jelican9💬 09.31, 8 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

Irmak Arıcı[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Gençosmanlı. Oluşturduğun Irmak Arıcı maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "M6: Kayda değer olmayan konulu madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Kadirmesaj sayfam 19.58, 11 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

Lütfen emailinizi kontrol edin[kaynağı değiştir]

Merhaba 58zarali: Lütfen emailinizi kontrol edin! Konu: "The Community Insights survey is coming!" Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen surveys@wikimedia.org adresine e-posta gönderin.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, see my explanation here.

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.39, 24 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Zara Belediyesi isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

chansey mesaj? 21.56, 20 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Zara maddesine eklenen kaynakçasız bilgiler[kaynağı değiştir]

Selamlar, Zara maddesine çok değerli bilgiler eklemişsiniz, ancak hiçbir kaynak gösterilmemiş. Yaptığınız değişiklikleri geri çevirmeden önce mümkünse kaynak eklemeniz için hatırlatma yapmak istedim. Buzancar (mesaj) 07.47, 14 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

En son kaymakam eklemiştim. O da zara.gov.tr'de var. Yiğido 18.25, 19 Nisan 2022 (UTC)

ToprakM  12.48, 27 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Mehmet Göçmen silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Mehmet Göçmen) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mehmet Göçmen sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Captain388 (mesaj) 06.20, 29 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Rümeysa Kadak[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Rümeysa Kadak maddesi hızlı silme kriterlerinden "Genel 9: Telif hakkı ihlali yaratan sayfa" kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Captain388 (mesaj) 06.29, 29 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Hakkında bilgi içeren linki ben mi ekledim bilmiyorum ama kaynak olarak eklenmiştir. Yiğido 10.17, 29 Kasım 2022 (UTC)

BtcTurk Logosu.png adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

BtcTurk Logosu.png adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  21.51, 3 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar, madde kaldırıldığı için görselin de silinmesinde bir sorun yoktur. Yiğido 10.12, 6 Şubat 2023 (UTC)
Dosya telif şüphesi
Dosya telif şüphesi

Yandex map maker logo.png adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Ancak dosyanın telif durumu ile ilgili şüphe mevcuttur. Vikipedi'de telif hakları çok ciddiye alınır. Lütfen dosyanın tartışma sayfasına belirtilen şüpheleri giderecek bir açıklama bırakın. Sorun çözülemezse dosya 7 gün sonra silinecektir. Eğer dosyanın lisansı aslen farklıysa, uygun telif etiketini ekleyiniz.

Vikipedi'ye hangi resimlerin yüklenebileceğini öğrenmek için lütfen resim kullanım politikamıza göz atın. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  18.56, 2 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]

merhaba @ToprakM tartışma sayfasına detay ekledim. Yiğido 21.05, 4 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Dr. Coal. Fark ettim ki Murat Kurum adlı maddede değişiklik yaptın fakat bu değişiklik için güvenilir bir kaynak sağlamadın. Değişikliğin maddenin geçmişinde arşivlenmek kaydı ile şimdilik silindi. Eğer bir kaynak sağlayarak bilgiyi eklemek istersen lütfen yap! Eğer kaynak gösterme için yardıma ihtiyacın varsa kaynak gösterme yardımcısına göz atabilirsin. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! Dr. Coalmesaj 11.02, 7 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]