Yüz Yüze (dizi)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Yüz Yüze
Dizinin afişi
FormatTelevizyon dizisi
TürAksiyon
Dram
SenaristEthem Özışık
YönetmenOsman Taşcı
BaşrolBirkan Sokullu
Sinem Kobal
Taner Ölmez
BesteciToygar Işıklı
Ülke Türkiye
DiliTürkçe
Sezon sayısı1
Bölüm sayısı2
Yapım
YapımcıTimur Savcı
Burak Sağyaşar
Mekânİstanbul
Görüntü yönetmeniErhan Ergün
Gösterim süresi120 dakika
Yapım şirketiTims&B
Yayın bilgileri
KanalShow TV (HDTV)
Görüntü formatı576i (16:9 SDTV)
1080i (HDTV)
Ses formatıStereo
Yayın tarihi19 Ekim 2017 - 26 Ekim 2017
DurumuYayından kaldırıldı

Yüz Yüze, Tims Productions imzalı, 2017 yılında Show TV'de yayımlanan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. İlk bölümü 19 Ekim 2017 tarihinde yayımlandı ve 26 Ekim 2017 tarihinde ekrana gelen 2. bölümden sonra yayından kaldırılmıştır.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir. Seliha azılı bir çetenin peşinde. Cihangir o çetenin lideri. İkisi de aynı mahallede, burunlarının dibinde, ipuçlarını toplayarak birbirini arıyor. Ama birbirlerinden habersiz…

Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insan, şimdi en olmadık zamanda “Yüz Yüze”dir. Düşman olduklarını bilmeden...

Cihangir (Cino), Surdibi’nde büyümüş, hayatı kurallarına göre yaşaması gerektiğini küçük yaşta öğrenmiş otuzlu yaşlarında bir çiçekçidir. Çiçekçi durumun görünen yüzü. Can yoldaşları; psikopat Tatar, teknoloji ve müzik uzmanı Aleko, has delikanlı “Molla” Yunus ve direksiyon başında adrenalin arttıran Mustafa ile birlikte, akşamları bambaşka bir dünyaya açılırlar. Cino, ölen babasının aslında iftiraya kurban gittiğini öğrendiğinde intikam yemini eder ve dostları da onunla yürümeye ant içer. Seliha; hırsızlık masasının güzel, gözü pek başkomiseri… En yakınları Zeynep ve Ali’yi tanıştırdıktan sonra ikili birbirine aşık olur. Her şeyin başladığı o gün, Ali ve Zeynep’in nişanı vardır. Ali bir iş için bankaya gider. Cino’lar da o gün bankadaki bir kasayı patlatacaktır. Bankaya girdiklerinde işler ters gider ve herkesin hayatı sonsuza kadar değişir. Seliha yaşananların peşini bırakmamaya yemin eder. Kim olduklarını bilmeden Cino’ların peşine düşer. İz sürerken Cino ile tanışır. Burun buruna, birbirinin peşinde iki insan artık aşkla ve intikamla sınanacaktır.

Oyuncu kadrosu ve karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Yayın takvimi[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Yayın günü ve saati Sezon başlangıcı Final Çekilen
bölüm sayısı
Bölüm
aralığı
Yayın
yılı
TV kanalı
1. sezon Perşembe 20.00 19 Ekim 2017 26 Ekim 2017
(Son bölüm)
2 1-2 2017 Show TV

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]