Wimbledon çift erkekler şampiyonları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Wimbledon Çift Erkekler Şampiyonları Listesi, 1877-1967 yılları arasında İngiliz amatör sporcuların katıldığı ve daha sonra 1968 yılından itibaren Açık Tenis Turnuvası statüsünde oynanan Wimbledon tenis turnuvasının çift erkekler şampiyonlarını ve ikincilerini göstermektedir.

Şampiyonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

William ve Ernest Renshaw
Brothers Lawrence Doherty ve Reginald Doherty 8 kez şampiyonluk yaşadılar
Yıl Şampiyonlar İkinciler Skor
1884 Birleşik Krallık William Renshaw
Birleşik Krallık Ernest Renshaw
Birleşik Krallık Ernest W. Lewis
Birleşik Krallık E.L. Williams
6-3, 6-1, 1-6, 6-4
1885 Birleşik Krallık William Renshaw
Birleşik Krallık Ernest Renshaw
Birleşik Krallık C.E. Farrer
Birleşik Krallık A.J. Stanley
6-3, 6-3, 10-8
1886 Birleşik Krallık William Renshaw
Birleşik Krallık Ernest Renshaw
Birleşik Krallık C.E. Farrer
Birleşik Krallık A.J. Stanley
6-3, 6-3, 4-6, 7-5
1887 Birleşik Krallık Herbert Wilberforce
Birleşik Krallık Patrick Bowes-Lyon
Birleşik Krallık H.J. Crispe
Birleşik Krallık E. Barratt-Smith
7-5, 6-3, 6-2
1888 Birleşik Krallık William Renshaw
Birleşik Krallık Ernest Renshaw
Birleşik Krallık Herbert Wilberforce
Birleşik Krallık Patrick Bowes-Lyon
2-6, 1-6, 6-3, 6-4, 6-3
1889 Birleşik Krallık William Renshaw
Birleşik Krallık Ernest Renshaw
Birleşik Krallık George Hillyard
Birleşik Krallık Ernest W. Lewis
6-4, 6-4, 3-6, 0-6, 6-1
1890 İrlanda Joshua Pim
İrlanda Frank Stoker
Birleşik Krallık George Hillyard
Birleşik Krallık Ernest W. Lewis
6-0, 7-5, 6-4
1891 Birleşik Krallık Wilfred Baddeley
Birleşik Krallık Herbert Baddeley
İrlanda Joshua Pim
İrlanda Frank Stoker
6-1, 6-3, 1-6, 6-2
1892 Birleşik Krallık Harry S. Barlow
Birleşik Krallık Ernest W. Lewis
Birleşik Krallık Wilfred Baddeley
Birleşik Krallık Herbert Baddeley
4-6, 6-2, 8-6, 6-4
1893 İrlanda Joshua Pim
İrlanda Frank Stoker
Birleşik Krallık Harry S. Barlow
Birleşik Krallık Ernest W. Lewis
4-6, 6-3, 6-1, 2-6, 6-0
1894 Birleşik Krallık Wilfred Baddeley
Birleşik Krallık Herbert Baddeley
Birleşik Krallık Harry S. Barlow
Birleşik Krallık Ernest W. Lewis
5-7, 7-5, 4-6, 6-3, 8-6
1895 Birleşik Krallık Wilfred Baddeley
Birleşik Krallık Herbert Baddeley
Birleşik Krallık Wilberforce Eaves
Birleşik Krallık Ernest W. Lewis
8-6, 5-7, 6-4, 6-3
1896 Birleşik Krallık Wilfred Baddeley
Birleşik Krallık Herbert Baddeley
Birleşik Krallık Reginald Doherty
Birleşik Krallık Harold Nisbet
1-6, 3-6, 6-4, 6-2, 6-1
1897 Birleşik Krallık Lawrence Doherty
Birleşik Krallık Reginald Doherty
Birleşik Krallık Wilfred Baddeley
Birleşik Krallık Herbert Baddeley
6-4, 4-6, 8-6, 6-4
1898 Birleşik Krallık Lawrence Doherty
Birleşik Krallık Reginald Doherty
Amerika Birleşik Devletleri Clarence Hobart
Birleşik Krallık Harold Nisbet
6-4, 6-4, 6-2
1899 Birleşik Krallık Lawrence Doherty
Birleşik Krallık Reginald Doherty
Amerika Birleşik Devletleri Clarence Hobart
Birleşik Krallık Harold Nisbet
7-5, 6-0, 6-2
1900 Birleşik Krallık Lawrence Doherty
Birleşik Krallık Reginald Doherty
Birleşik Krallık Herbert Barrett
Birleşik Krallık Harold Nisbet
9-7, 7-5, 4-6, 3-6, 6-3
1901 Birleşik Krallık Lawrence Doherty
Birleşik Krallık Reginald Doherty
Amerika Birleşik Devletleri Dwight F. Davis
Amerika Birleşik Devletleri Holcombe Ward
4-6, 6-2, 6-3, 9-7
1902 Birleşik Krallık Frank Riseley
Birleşik Krallık Sydney Smith
Birleşik Krallık Lawrence Doherty
Birleşik Krallık Reginald Doherty
4-6, 8-6, 6-3, 4-6, 11-9
1903 Birleşik Krallık Lawrence Doherty
Birleşik Krallık Reginald Doherty
Birleşik Krallık Frank Riseley
Birleşik Krallık Sydney Smith
6-4, 6-4, 6-4
1904 Birleşik Krallık Lawrence Doherty
Birleşik Krallık Reginald Doherty
Birleşik Krallık Frank Riseley
Birleşik Krallık Sydney Smith
6-1, 6-2, 6-4
1905 Birleşik Krallık Lawrence Doherty
Birleşik Krallık Reginald Doherty
Birleşik Krallık Frank Riseley
Birleşik Krallık Sydney Smith
6-2, 6-4, 6-8, 6-3
1906 Birleşik Krallık Frank Riseley
Birleşik Krallık Sydney Smith
Birleşik Krallık Lawrence Doherty
Birleşik Krallık Reginald Doherty
6-8, 6-4, 5-7, 6-3, 6-3
1907 Avustralya Norman Brookes
Yeni Zelanda Tony Wilding
Amerika Birleşik Devletleri Karl Behr
Amerika Birleşik Devletleri Beals Wright
6-4, 6-4, 6-2
1908 Birleşik Krallık Josiah Ritchie
Yeni Zelanda Tony Wilding
Birleşik Krallık Arthur Gore
Birleşik Krallık Herbert Roper Barrett
6-1, 6-2, 1-6, 9-7
1909 Birleşik Krallık Arthur Gore
Birleşik Krallık Herbert Barrett
Avustralya Stanley Doust
Yeni Zelanda Harry Parker
6-2, 6-1, 6-4
1910 Birleşik Krallık Josiah Ritchie
Yeni Zelanda Tony Wilding
Birleşik Krallık Arthur Gore
Birleşik Krallık Herbert Roper Barrett
6-1, 6-1, 6-2
1911 Fransa Max Decugis
Fransa André Gobert
Birleşik Krallık Josiah Ritchie
Yeni Zelanda Tony Wilding
9-7, 5-7, 6-3, 2-6, 6-2
1912 Birleşik Krallık Herbert Roper Barrett
Birleşik Krallık Charles Dixon
Fransa Max Decugis
Fransa André Gobert
3-6, 6-3, 6-4, 7-5
1913 Birleşik Krallık Herbert Roper Barrett
Birleşik Krallık Charles Dixon
Almanya Heinrich Kleinschroth
Almanya Friedrich-Wilhelm Rahe
6-2, 6-4, 4-6, 6-2
1914 Avustralya Norman Brookes
Yeni Zelanda Tony Wilding
Birleşik Krallık Herbert Roper Barrett
Birleşik Krallık Charles Dixon
6-1, 6-1, 5-7, 8-6
1915 Birinci dünya savaşı nedeniyle turnuva düzenlenmedi
1916
1917
1918
1919 Avustralya Ronald Thomas
Avustralya Pat O'Hara Wood
Avustralya Rodney Heath
Birleşik Krallık Randolph Lycett
6-4, 6-2, 4-6, 6-2
1920 Amerika Birleşik Devletleri Chuck Garland
Amerika Birleşik Devletleri R. Norris Williams
Birleşik Krallık Algernon Kingscote
İrlanda James Cecil Parke
4-6, 6-4, 7-5, 6-2
1921 Birleşik Krallık Randolph Lycett
Birleşik Krallık Max Woosnam
Birleşik Krallık Arthur Lowe
Birleşik Krallık Gordon Lowe
6-3, 6-0, 7-5
1922 Avustralya James Anderson
Birleşik Krallık Randolph Lycett
Avustralya Gerald Patterson
Avustralya Pat O'Hara Wood
3-6, 7-9, 6-4, 6-3, 11-9
1923 Birleşik Krallık Randolph Lycett
Birleşik Krallık Leslie Godfree
İspanya Eduardo Flaquer
İspanya Manuel de Gomar
6-3, 6-4, 3-6, 6-3
1924 Amerika Birleşik Devletleri Francis Hunter
Amerika Birleşik Devletleri Vincent Richards
Amerika Birleşik Devletleri Watson Washburn
Amerika Birleşik Devletleri R. Norris Williams
6-3, 3-6, 8-10, 8-6, 6-3
1925 Fransa Jean Borotra
Fransa René Lacoste
Amerika Birleşik Devletleri Ray Casey
Amerika Birleşik Devletleri John F. Hennessey
6-4, 11-9, 4-6, 1-6, 6-3
1926 Fransa Jacques Brugnon
Fransa Henri Cochet
Amerika Birleşik Devletleri Howard Kinsey
Amerika Birleşik Devletleri Vincent Richards
7-5, 4-6, 6-3, 6-2
1927 Amerika Birleşik Devletleri Francis Hunter
Amerika Birleşik Devletleri Bill Tilden
Fransa Jacques Brugnon
Fransa Henri Cochet
1-6, 4-6, 8-6, 6-3, 6-4
1928 Fransa Jacques Brugnon
Fransa Henri Cochet
Avustralya John Hawkes
Avustralya Gerald Patterson
13-11, 6-4, 6-4
1929 Amerika Birleşik Devletleri Wilmer Allison
Amerika Birleşik Devletleri John Van Ryn
Birleşik Krallık Ian Collins
Birleşik Krallık Colin Gregory
6-4, 5-7, 6-3, 10-12, 6-4
1930 Amerika Birleşik Devletleri Wilmer Allison
Amerika Birleşik Devletleri John Van Ryn
Amerika Birleşik Devletleri John Doeg
Amerika Birleşik Devletleri George Lott
6-3, 6-3, 6-2
1931 Amerika Birleşik Devletleri George Lott
Amerika Birleşik Devletleri John Van Ryn
Fransa Jacques Brugnon
Fransa Henri Cochet
6-2, 10-8, 9-11, 3-6, 6-3
1932 Fransa Jean Borotra
Fransa Jacques Brugnon
Birleşik Krallık Pat Hughes
Birleşik Krallık Fred Perry
6-0, 4-6, 3-6, 7-5, 7-5
1933 Fransa Jean Borotra
Fransa Jacques Brugnon
Japonya Ryosuke Nunoi
Japonya Jiro Sato
4-6, 6-3, 6-3, 7-5
1934 Amerika Birleşik Devletleri George Lott
Amerika Birleşik Devletleri Lester Stoefen
Fransa Jean Borotra
Fransa Jacques Brugnon
6-2, 6-3, 6-4
1935 Avustralya Jack Crawford
Avustralya Adrian Quist
Amerika Birleşik Devletleri Wilmer Allison
Amerika Birleşik Devletleri John Van Ryn
6-3, 5-7, 6-2, 5-7, 7-5
1936 Birleşik Krallık Pat Hughes
Birleşik Krallık Raymond Tuckey
Birleşik Krallık Charles Hare
Birleşik Krallık Frank Wilde
6-4, 3-6, 7-9, 6-1, 6-4
1937 Amerika Birleşik Devletleri Don Budge
Amerika Birleşik Devletleri Gene Mako
Birleşik Krallık Pat Hughes
Birleşik Krallık Raymond Tuckey
6-0, 6-4, 6-8, 6-1
1938 Amerika Birleşik Devletleri Don Budge
Amerika Birleşik Devletleri Gene Mako
Almanya Henner Henkel
Almanya Georg von Metaxa
6-0, 6-4, 6-8, 6-1
1939 Amerika Birleşik Devletleri Elwood Cooke
Amerika Birleşik Devletleri Bobby Riggs
Birleşik Krallık Charles Hare
Birleşik Krallık Frank Wilde
6-3, 3-6, 6-3, 9-7
1940 II. Dünya Savaşı nedeniyle turnuva düzenlenmedi
1941
1942
1943
1944
1945
1946 Amerika Birleşik Devletleri Thomas Brown
Amerika Birleşik Devletleri Jack Kramer
Avustralya Geoff Brown
Avustralya Dinny Pails
6-4, 6-4, 6-2
1947 Amerika Birleşik Devletleri Bob Falkenburg
Amerika Birleşik Devletleri Jack Kramer
Birleşik Krallık Tony Mottram
Avustralya Bill Sidwell
8-6, 6-3, 6-3
1948 Avustralya John Bromwich
Avustralya Frank Sedgman
Amerika Birleşik Devletleri Thomas Brown
Amerika Birleşik Devletleri Gardnar Mulloy
5-7, 7-5, 7-5, 9-7
1949 Amerika Birleşik Devletleri Pancho Gonzales
Amerika Birleşik Devletleri Frank Parker
Amerika Birleşik Devletleri Gardnar Mulloy
Amerika Birleşik Devletleri Ted Schroeder
6-4, 6-4, 6-2
1950 Avustralya John Bromwich
Avustralya Adrian Quist
Avustralya Geoff Brown
Avustralya Bill Sidwell
7-5, 3-6, 6-3, 3-6, 6-2
1951 Avustralya Ken McGregor
Avustralya Frank Sedgman
Mısır Jaroslav Drobný
Güney Afrika Cumhuriyeti Eric Sturgess
3-6, 6-2, 6-3, 3-6, 6-3
1952 Avustralya Ken McGregor
Avustralya Frank Sedgman
Amerika Birleşik Devletleri Vic Seixas
Güney Afrika Cumhuriyeti Eric Sturgess
6-3, 7-5, 6-4
1953 Avustralya Lew Hoad
Avustralya Ken Rosewall
Avustralya Rex Hartwig
Avustralya Mervyn Rose
6-4, 7-5, 4-6, 7-5
1954 Avustralya Rex Hartwig
Avustralya Mervyn Rose
Amerika Birleşik Devletleri Vic Seixas
Amerika Birleşik Devletleri Tony Trabert
6-4, 6-4, 3-6, 6-4
1955 Avustralya Rex Hartwig
Avustralya Lew Hoad
Avustralya Neale Fraser
Avustralya Ken Rosewall
7-5, 6-4, 6-3
1956 Avustralya Lew Hoad
Avustralya Ken Rosewall
İtalya Nicola Pietrangeli
İtalya Orlando Sirola
7-5, 6-2, 6-1
1957 Amerika Birleşik Devletleri Gardnar Mulloy
Amerika Birleşik Devletleri Budge Patty
Avustralya Neale Fraser
Avustralya Lew Hoad
8-10, 6-4, 6-4, 6-4
1958 İsveç Sven Davidson
İsveç Ulf Schmidt
Avustralya Ashley Cooper
Avustralya Neale Fraser
6-4, 6-4, 8-6
1959 Avustralya Roy Emerson
Avustralya Neale Fraser
Avustralya Rod Laver
Avustralya Bob Mark
8-6, 6-3, 14-16, 9-7
1960 Meksika Rafael Osuna
Amerika Birleşik Devletleri Dennis Ralston
Birleşik Krallık Mike Davies
Birleşik Krallık Bobby Wilson
7-5, 6-3, 10-8
1961 Avustralya Roy Emerson
Avustralya Neale Fraser
Avustralya Bob Hewitt
Avustralya Fred Stolle
6-4, 6-8, 6-4, 6-8, 8-6
1962 Avustralya Bob Hewitt
Avustralya Fred Stolle
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti Boro Jovanović
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti Nikola Pilić
6-2, 5-7, 6-2, 6-4
1963 Meksika Rafael Osuna
Meksika Antonio Palafox
Fransa Jean-Claude Barclay
Fransa Pierre Darmon
4-6, 6-2, 6-2, 6-2
1964 Avustralya Bob Hewitt
Avustralya Fred Stolle
Avustralya Roy Emerson
Avustralya Ken Fletcher
7-5, 11-9, 6-4
1965 Avustralya John Newcombe
Avustralya Tony Roche
Avustralya Ken Fletcher
Avustralya Bob Hewitt
7-5, 6-3, 6-4
1966 Avustralya Ken Fletcher
Avustralya John Newcombe
Avustralya William Bowrey
Avustralya Owen Davidson
6-3, 6-4, 3-6, 6-3
1967 Güney Afrika Cumhuriyeti Bob Hewitt
Güney Afrika Cumhuriyeti Frew McMillan
Avustralya Roy Emerson
Avustralya Ken Fletcher
6-2, 6-3, 6-4
↓ Açık Dönem ↓
1968 Avustralya John Newcombe
Avustralya Tony Roche
Avustralya Ken Rosewall
Avustralya Fred Stolle
3-6, 8-6, 5-7, 14-12, 6-3
1969 Avustralya John Newcombe
Avustralya Tony Roche
Hollanda Tom Okker
Amerika Birleşik Devletleri Marty Riessen
7-5, 11-9, 6-3
1970 Avustralya John Newcombe
Avustralya Tony Roche
Avustralya Ken Rosewall
Avustralya Fred Stolle
10-8, 6-3, 6-1
1971 Avustralya Roy Emerson
Avustralya Rod Laver
Amerika Birleşik Devletleri Arthur Ashe
Amerika Birleşik Devletleri Dennis Ralston
4-6, 9-7, 6-8, 6-4, 6-4
1972 Güney Afrika Cumhuriyeti Bob Hewitt
Güney Afrika Cumhuriyeti Frew McMillan
Amerika Birleşik Devletleri Stan Smith
Amerika Birleşik Devletleri Erik Van Dillen
6-2, 6-2, 9-7
1973 Amerika Birleşik Devletleri Jimmy Connors
Romanya Ilie Năstase
Avustralya John Cooper
Avustralya Neale Fraser
3-6, 6-3, 6-4, 8-9(3-7), 6-1
1974 Avustralya John Newcombe
Avustralya Tony Roche
Amerika Birleşik Devletleri Bob Lutz
Amerika Birleşik Devletleri Stan Smith
8-6, 6-4, 6-4
1975 Amerika Birleşik Devletleri Vitas Gerulaitis
Amerika Birleşik Devletleri Sandy Mayer
Rodezya Colin Dowdeswell
Avustralya Allan Stone
7-5, 8-6, 6-4
1976 Amerika Birleşik Devletleri Brian Gottfried
Meksika Raúl Ramírez
Avustralya Ross Case
Avustralya Geoff Masters
3-6, 6-3, 8-6, 2-6, 7-5
1977 Avustralya Ross Case
Avustralya Geoff Masters
Avustralya John Alexander
Avustralya Phil Dent
6-3, 6-4, 3-6, 8-9(4-7), 6-4
1978 Güney Afrika Cumhuriyeti Bob Hewitt
Güney Afrika Cumhuriyeti Frew McMillan
Amerika Birleşik Devletleri Peter Fleming
Amerika Birleşik Devletleri John McEnroe
6-1, 6-4, 6-2
1979 Amerika Birleşik Devletleri Peter Fleming
Amerika Birleşik Devletleri John McEnroe
Amerika Birleşik Devletleri Brian Gottfried
Meksika Raúl Ramírez
4-6, 6-4, 6-2, 6-2
1980 Avustralya Peter McNamara
Avustralya Paul McNamee
Amerika Birleşik Devletleri Bob Lutz
Amerika Birleşik Devletleri Stan Smith
7-6(5), 6-3, 6-7(4-7), 6-4
1981 Amerika Birleşik Devletleri Peter Fleming
Amerika Birleşik Devletleri John McEnroe
Amerika Birleşik Devletleri Bob Lutz
Amerika Birleşik Devletleri Stan Smith
6-4, 6-4, 6-4
1982 Avustralya Peter McNamara
Avustralya Paul McNamee
Amerika Birleşik Devletleri Peter Fleming
Amerika Birleşik Devletleri John McEnroe
6-3, 6-2
1983 Amerika Birleşik Devletleri Peter Fleming
Amerika Birleşik Devletleri John McEnroe
Amerika Birleşik Devletleri Tim Gullikson
Amerika Birleşik Devletleri Tom Gullikson
6-4, 6-3, 6-4
1984 Amerika Birleşik Devletleri Peter Fleming
Amerika Birleşik Devletleri John McEnroe
Avustralya Pat Cash
Avustralya Paul McNamee
6-2, 5-7, 6-2, 3-6, 6-3
1985 İsviçre Heinz Günthardt
Macaristan Balázs Taróczy
Avustralya Patrick Cash
Avustralya John Fitzgerald
6-4, 6-3, 4-6, 6-3
1986 İsveç Joakim Nyström
İsveç Mats Wilander
Amerika Birleşik Devletleri Gary Donnelly
Amerika Birleşik Devletleri Peter Fleming
7-6(7-4), 6-3, 6-3
1987 Amerika Birleşik Devletleri Ken Flach
Amerika Birleşik Devletleri Robert Seguso
İspanya Sergio Casal
İspanya Emilio Sánchez
3-6, 6-7(6-8), 7-6(7-3), 6-1, 6-4
1988 Amerika Birleşik Devletleri Ken Flach
Amerika Birleşik Devletleri Robert Seguso
Avustralya John Fitzgerald
İsveç Anders Järryd
6-4, 2-6, 6-4, 7-6(7-3)
1989 Avustralya John Fitzgerald
İsveç Anders Järryd
Amerika Birleşik Devletleri Rick Leach
Amerika Birleşik Devletleri Jim Pugh
3-6, 7-6(7-4), 6-4, 7-6(7-4)
1990 Amerika Birleşik Devletleri Rick Leach
Amerika Birleşik Devletleri Jim Pugh
Güney Afrika Cumhuriyeti Pieter Aldrich
Güney Afrika Cumhuriyeti Danie Visser
7-6(7-5), 7-6(7-4), 7-6(7-5)
1991 Avustralya John Fitzgerald
İsveç Anders Järryd
Arjantin Javier Frana
Meksika Leonardo Lavalle
6-3, 6-4, 6-7(7-9), 6-1
1992 Amerika Birleşik Devletleri John McEnroe
Almanya Michael Stich
Amerika Birleşik Devletleri Jim Grabb
Amerika Birleşik Devletleri Richey Reneberg
5-7, 7-6(7-5), 3-6, 7-6(7-5), 19-17
1993 Avustralya Todd Woodbridge
Avustralya Mark Woodforde
Kanada Grant Connell
Amerika Birleşik Devletleri Patrick Galbraith
7-5, 6-3, 7-6(7-4)
1994 Avustralya Todd Woodbridge
Avustralya Mark Woodforde
Kanada Grant Connell
Amerika Birleşik Devletleri Patrick Galbraith
7-6(7-3), 6-3, 6-1
1995 Avustralya Todd Woodbridge
Avustralya Mark Woodforde
Amerika Birleşik Devletleri Rick Leach
Amerika Birleşik Devletleri Scott Melville
7-5, 7-6(10-8), 7-6(7-5)
1996 Avustralya Todd Woodbridge
Avustralya Mark Woodforde
Zimbabve Byron Black
Kanada Grant Connell
4-6, 6-1, 6-3, 6-2
1997 Avustralya Todd Woodbridge
Avustralya Mark Woodforde
Hollanda Jacco Eltingh
Hollanda Paul Haarhuis
7-6(7-4), 7-6(9-7), 5-7, 6-3
1998 Hollanda Jacco Eltingh
Hollanda Paul Haarhuis
Avustralya Todd Woodbridge
Avustralya Mark Woodforde
2-6, 6-4, 7-6(7-3), 5-7, 10-8
1999 Hindistan Mahesh Bhupathi
Hindistan Leander Paes
Hollanda Paul Haarhuis
Amerika Birleşik Devletleri Jared Palmer
6-7(10-12), 6-3, 6-4, 7-6(7-4)
2000 Avustralya Todd Woodbridge
Avustralya Mark Woodforde
Hollanda Paul Haarhuis
Avustralya Sandon Stolle
6-3, 6-4, 6-1
2001 Amerika Birleşik Devletleri Donald Johnson
Amerika Birleşik Devletleri Jared Palmer
Çek Cumhuriyeti Jiří Novák
Çek Cumhuriyeti David Rikl
6-4, 4-6, 6-3, 7-6(8-6)
2002 İsveç Jonas Björkman
Avustralya Todd Woodbridge
Bahamalar Mark Knowles
Kanada Daniel Nestor
6-1, 6-2, 6-7(7-9), 7-5
2003 İsveç Jonas Björkman
Avustralya Todd Woodbridge
Hindistan Mahesh Bhupathi
Beyaz Rusya Max Mirnyi
3-6, 6-3, 7-6(7-4), 6-3
2004 İsveç Jonas Björkman
Avustralya Todd Woodbridge
Avusturya Julian Knowle
Sırbistan-Karadağ Nenad Zimonjić
6-1, 6-4, 4-6, 6-4
2005 Avustralya Stephen Huss
Güney Afrika Cumhuriyeti Wesley Moodie
Amerika Birleşik Devletleri Bob Bryan
Amerika Birleşik Devletleri Mike Bryan
7-6(7-4), 6-3, 6-7(2-7), 6-3
2006 Amerika Birleşik Devletleri Bob Bryan
Amerika Birleşik Devletleri Mike Bryan
Fransa Fabrice Santoro
Sırbistan-Karadağ Nenad Zimonjić
6-3, 4-6, 6-4, 6-2
2007 Fransa Arnaud Clément
Fransa Michaël Llodra
Amerika Birleşik Devletleri Bob Bryan
Amerika Birleşik Devletleri Mike Bryan
6-7(5-7), 6-3, 6-4, 6-4
2008 Kanada Daniel Nestor
Sırbistan Nenad Zimonjić
İsveç Jonas Björkman
Güney Afrika Cumhuriyeti Kevin Ullyett
7-6(14-12), 6-7(3-7), 6-3, 6-3
2009 Kanada Daniel Nestor
Sırbistan Nenad Zimonjić
Amerika Birleşik Devletleri Bob Bryan
Amerika Birleşik Devletleri Mike Bryan
7-6(9-7), 6-7(3-7), 7-6(7-3), 6-3
2010 Avusturya Jürgen Melzer
Almanya Philipp Petzschner
İsveç Robert Lindstedt
Romanya Horia Tecău
6-1, 7-5, 7-5
2011 Amerika Birleşik Devletleri Bob Bryan
Amerika Birleşik Devletleri Mike Bryan
İsveç Robert Lindstedt
Romanya Horia Tecău
6-3, 6-4, 7-6(7-2)
2012 Birleşik Krallık Jonathan Marray
Danimarka Frederik Nielsen
İsveç Robert Lindstedt
Romanya Horia Tecău
4-6, 6-4, 7-6(7-5), 6-7(5-7), 6-3
2013 Amerika Birleşik Devletleri Bob Bryan
Amerika Birleşik Devletleri Mike Bryan
Hırvatistan Ivan Dodig
Brezilya Marcelo Melo
3-6, 6-3, 6-4, 6-4
2014 Kanada Vasek Pospisil
Amerika Birleşik Devletleri Jack Sock
Amerika Birleşik Devletleri Bob Bryan
Amerika Birleşik Devletleri Mike Bryan
7-6(7-5), 6-7(3-7), 6-4, 3-6, 7-5
2015 Hollanda Jean-Julien Rojer
Romanya Horia Tecău
Birleşik Krallık Jamie Murray
Avustralya John Peers
7-6(7-5), 6-4, 6-4
2016 Fransa Pierre-Hugues Herbert
Fransa Nicolas Mahut
Fransa Julien Benneteau
Fransa Édouard Roger-Vasselin
6-4, 7-6(7-1), 6-3
2017 Polonya Łukasz Kubot
Brezilya Marcelo Melo
Avusturya Oliver Marach
Hırvatistan Mate Pavić
5-7, 7-5, 7-6(7-2), 3-6, 13-11
2018 Amerika Birleşik Devletleri Mike Bryan
Amerika Birleşik Devletleri Jack Sock
Güney Afrika Cumhuriyeti Raven Klaasen
Yeni Zelanda Michael Venus
6-3, 6-7(7-9), 6-3, 5-7, 7-5