Walibi World

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Walibi maskotları çocuklarla

Walibi World bir Hollanda'nın en büyük eğlence parklarından biridir. Park ve Flevoland Hollanda ilinde (Dronten belediye) Biddinghuizen bulunur. Eskiden parkı Six Flags Holland, Walibi Flevo ve hatta daha uzun Flevohof önce önce aradı.

Park nerede kentsel bilgi tarıma yapabilirdiniz çiftlik park olarak Flevohof başlayan isim altında. Zaman erken Flevohof iflas dokuz yıl gitti gitti, park Walibi Flevo değiştirildi. Bu parkın Premier parklar tarafından 1998 yılında ve 2000 yılında parkı Six Flags at Holland değiştirildi satın alınmıştır. 2005 yılından beri kullanılan şimdiki adı. Rulo bardak ve diğer birçok "thrill rides dahil birçok konumlar," Six Flags ve Walibi Flevo dönemi vardır. Son yıllarda park kendisi bir aile parkı olarak daha sunmaya çalışır.

Walibi World en büyük yedi silindir bardak, ve Benelüks theGoliath en uzun roller coaster en hızlı. Walibi World da 5 için, yedi bardak gelir toplam getiren ve üzerinde 50 konumlar ve gösteren bir ahşap lunapark treni ve diğer rides vardır.

Goliath