Vikiproje tartışma:Konulu ay

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Konulu ay (Proje-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Konulu ay maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Konulu ay kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Proje  Bu madde Proje-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Öncelikle projenin bizim vikiye de uyarlanmasına çok memnun oldum. Bizler biraz acemi olduğumuza göre, bize rehberlik etmesi için rusça vikideki çalışmalar örnek alınabilir. çok ayrıntılı listeler hazırlamış durumdalar. bunun yanısıra, önerilerde ilk olarak ingiltere adı ortaya atılmış. arkadaşlara önerim, ilk işbirliği için daha küçük bir adım atalım. Lüksemburg, izlanda, estonya gibi minik ülkelerle başlarsak hem biraz deneyim kazanırız hem de müstakbel kullanıcılar biraz daha fikir ve heves edinirler. --Stambouliote ileti 18:26, 17 Haziran 2010 (UTC)

  • Bencede. Hatta Lihtenştayn, Vatikan yada San Marino'dan başlayalım diyorum. Hatta ilki Vatikan olabilir. Çünkü dünyanın en küçük ülkesi olduğundan onun ayı çok kolay olabilir. Daha sonra Malta, Lüksemburg, Lihtenştayn, San Marino ve Andorra gibi mikrodevletler olabilir. Ondan sonra Estonya, Belçika, Azerbaycan, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Sırbistan v.b ülkeler. Ondan da sonra artık yüzölçümü 100.000'den büyük ülkelere geçebiliriz. Birde süre ülkelerin durumarına göre verilmelidir. Mesela Vatikan için 6 gün bile yeter. Bir Rusya veya ABD için 1 ay verilebilir. Bazı ülkelerde ilgi görmeyebilir bunun için mesela Pasifik Adaları ayı v.b projeler yapılabilir.-- BeşiktaşlıM 20:34, 17 Haziran 2010 (UTC)
Evet, Vatikan olmasa bile Lüksemburg ile başlayabiliriz diye düşünüyorum. --82 ~145 ileti 11:41, 21 Haziran 2010 (UTC)

Projenin durumu[kaynağı değiştir]

Merhaba @Seksen iki yüz kırk beş, bu proje tamamlanmışlar arasında yer alsa da Vikiproje şablonuna göre, sanırım unutulmuş gibi. Arada bir yapılan ve çeşmede duyurulan dostluk projelerine bağlantı falan verebilir belki veya bir nevi proje duyurularının yapıldığı sayfa haline dönüşebilir gibi. Eğer tamamlandı olacaksa da belki tarihi sayfa olabilir. Şablonda dikkat çekici olması ve tıklandığında içeriğin pek bir şey sunamamasından dolayı hem hatırlatayım hem öneride bulunayım dedim nacizane. İyi Vikiler :) ᕓikiolog ♥෴ 08.49, 4 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]