Vikiproje:Veteriner tıp/İş bölümü ve hedefler

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Veteriner Tıp Projesi
“Zevk ve acıyı, mutluluğu ve ıstırabı hissetme kabiliyetleri esas alındığında,
insanlar ve hayvanlar arasında fark yoktur.”
Charles Darvin


Veteriner Tıp Projesi Veteriner Tıp Projesi İşbirliği Projesi İşbirliği Projesi Çalışılan maddeler Çalışılan maddeler Katılımcılar Katılımcılar İş bölümü ve hedefler İş bölümü ve hedefler
Kategoriler ve şablonlar Kategoriler ve şablonlar Anket ve oylamalar Anket ve oylamalar Duyuru şablonları Duyuru şablonları İstekler İstekler Güncel haberler Güncel haberler
İş bölümü ve hedefler
Aşağıda kullanıcıların yapacağı veya yapmayı düşündüğü katkılar ve konu başlıkları yer almaktadır. Siz de katkı yapmayı planladığınız konu alanını aşağıdaki listeye ekleyin, benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin.

* Not: İşbirliği projesi sayfasının en altındaki sorumluluk listesine de isminizi ve işbirliği projesinin genel ilerleyişi konularında katkı sunmayı planladığınız işlemleri ekleyebilirsiniz. Katkı sağlamayı düşündüğünüz alanla ilgili anket ve oylamalar sayfasını kontrol etmeyi unutmayın.

Evet Proje yeni olduğundan, öncelikle konu ile ilgili olduğunu düşünülen kullanıcılara {{VikiProje Veteriner Tıp-Davet}} şablonu kullanılarak haber verilmesi gerekmekte. --Ahmet Turhan (mesaj) 09:38, 7 Ekim 2016 (UTC)

Evet Proje kapsamında gelecek aylara dair birtakım "işbirliği projeleri" hazırlanmalı. Katılıma göre 15 gün de bir de olabilir. İlgili sayfada bu projeye yönelik adımlar da atılmalı, proje önerileri getirilmeli. Ekim ayının projesi hazır, bundan sonraki aylar için önerilerinizi ilgili sayfaya aktarın. --Ahmet Turhan (mesaj) 09:38, 7 Ekim 2016 (UTC)

Evet Aşağıdaki şablonlarda yer alan kırmızı maddeler açılmalıdır;

--Ahmet Turhan (mesaj) 14:32, 9 Ekim 2016 (UTC)

İş bölümü[kaynağı değiştir]

Henüz iş bölümü aktaran bir katılımcı yok.