Vikiproje:Spor/İş birliği projesi/Gelecek hafta veya aylar için proje önerileri ve oylamalar

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Gelecek hafta veya aylar için proje önerileri ve oylamalar


24 Nisan 2024 Çarşamba

Oylamalar pazar geceleri sonuçlanır.

  • Oylanan proje önerileri içinde en fazla "kabul" oyu alan öneri %75 olumlu oy oranını da sağlıyorsa, sıradaki haftanın işbirliği projesi olur.
  • Oylamalar, en fazla 2 ay boyunca açık kalır. Bu süre içinde "işbirliği projesi" seçilmezlerse arşivleneceklerdir.
  • Eğer bir ay sonunda yüzde %50 veya altında destek aldıysa, 2 ay beklemeden arşivlenir.
  • Oylamaların gereken ilgiyi göremeyip oylama sayfasının işlemez hale gelmesi durumunda, projenin devam etmesi amacıyla işbirliği projesi sorumlusu kendi insiyatifini kullanarak oylamaya sunulmuş bir projeyi gelecek işbirliği seçebilir. Bu karşı oy toplamış adaylıklar için geçerli değildir.

Lütfen madde başlıklarını sadece önerilen maddenin bağlantı olarak açın, altına yapılması istenilenleri açık şekilde yazın. Lütfen yeni proje önerilerini en alta açın. Oylamalar yukarıdan başlayarak arşivlenir.

2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden basketbolcuların açılması[kaynağı değiştir]

Eski işbirliği mart ayından beri atıl halde duruyor.Bu da ona yakın bir proje olduğu için sayfanın canlanmasını istedim.--CaptainStorm 22:27, 12 Ağustos 2011 (UTC)

Çok olumlu olacaktır. -- Supermæn mesaj · katkılar 06:52, 26 Ağustos 2011 (UTC)

  • Destek Destek Olabilir.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 20:16, 28 Ağustos 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı Çok gereksiz maddeler var.(Örn;Guadeloupe Futbol Takımı,Queen's Park FC,Sivas 4 Eylül Belediyespor.Önce Vikipedi:Madde istekleri/Spor'un temizlenmesi gerek.--CaptainStorm 21:10, 2 Eylül 2011 (UTC)
  • Destek DestekTemizlemeden kasıt maddelerin açılmasıysa destek. Aksi takdirde hepsi gerekli.--ahzaryamedileti 11:17, 4 Eylül 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Evet, temizlemeden kastım maddelerin açılması. Bu arada CaptainStorm, Sivas 4 Eylül Belediyespor 2 sezondur 3. Lig'de mücadele ediyor. Ayrıca zaten Vikipedi:Madde istekleri/Spor'un kırmızı bağlantıları açılacak. -- Supermæn mesaj · katkılar 12:00, 4 Eylül 2011 (UTC)

2011 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası maddesinin açılması ve geliştirilmesi[kaynağı değiştir]

Bence gerekli. -- Supermæn mesaj · katkılar 06:21, 28 Ağustos 2011 (UTC)

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden futbolcuların açılması[kaynağı değiştir]

Yararlı bir iş olacağı kanısındayım,fakat işbirliği projeleri eskisi gibi yüksek katılımlı olmadığı için bu proje de muhtemelen eksik kalacaktır.--CaptainStorm (mesaj) 15:30, 17 Haziran 2012 (UTC)

FIFA Dünya Kupası' maddesini seçkin madde yapma çalışması[kaynağı değiştir]

Vikipedi'de var olan FIFA Dünya Kupası maddemizi, İngilizce'de seçkin madde statüsünde olan FIFA World Cup maddesini örnek alarak seçkin madde yapma çalışması. İçerik olarak zaten aşırı eksik tarafı yok. Biraz iş birliği ile kaliteli bir SM madde kazanabiliriz. Hemde Dünya Kupası ayı içerisinde olduğumuz bu dönemde anlamlı bir çalışma olur.Sait71yaz 17:47, 15 Haziran 2014 (UTC)

Spor maddelerini güncellemek[kaynağı değiştir]

Tüm spor maddelerinde güncellik çok büyük bir sorun. Futbol, basketbol, voleybol vb. takımların kadroları, bu kadrolara ait oyuncuların takım ve istatistikleri, olimpik sporcuların bilgi kutularının güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu öneri alanı ve iş birliği pek aktif olmasa da bu önerim gerçekleşirse aktif bir biçimde destek olacağımı söylemek isterim. --Ali Haydar (mesaj) 11.20, 24 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

CONCACAF Şampiyonlar Ligi finalleri listesi'ndeki eksik sezon maddelerinin tamamlanması[kaynağı değiştir]

Seçkin liste sürecindeki tek olumsuz nokta olan eksik sezon maddeleri bir kaç katılımcı ile tamamlanıp, spor konusunda bir seçkin liste kazandırılabilir.SAİT71* 18.20, 19 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]