Vikiproje:Kürdistan/Duyuru şablonları

Vikipedi, özgür ansiklopedi


Kürdistan Projesi
Kürdistan Kürdistan Projesi İşbirliği Projesi İşbirliği Projesi Katılımcılar Katılımcılar İlgili projeler
İş bölümü ve hedefler İş bölümü ve hedefler Düzenlenmesi gereken maddeler Düzenlenmesi gereken maddeler Anket ve oylamalar Anket ve oylamalar Kürdistan Projesi Tavsiyeler Vikiproje Kürdistan Tavsiyeler
Kategoriler ve şablonlar Kategoriler ve şablonlar İstekler İstekler Duyuru şablonları Duyuru şablonları Bülten Bülten
Çalışılan maddeler Çalışılan maddeler Kürdistan Kütüphanesi Kürdistan Kütüphanesi


Duyuru şablonları
Aşağıdaki listede projeye dair duyuru şablonları yer almaktadır. Bu şablonları Kürdistan konuları ile ilgisi olduğunu düşündüğünüz kullanıcılara yollayabilir, onları projeye davet edebilirsiniz. Böylelikle proje sizin katkılarınızla genişleyebilir. Bununla birlikte kullanıcı şablonlarını da kullanıcı sayfanıza ekleyebilirsiniz.

Proje davetiyesi


VİKİPROJE KÜRDİSTAN DAVETİ
İyi günler, iyi Vikiler.
Kürdistan ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Kürdistan projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.


Hoş Geldin Şablonu


Bu Yıldız Sizin İçin !
İyi günler, iyi Vikiler.
Kürdistan ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Kürdistan projesine hoş geldiniz.Projeye katılarak Vikiproje Kürdistan Yeni Katılımcı Nişanını almaya hak kazandınız.

Projeye daha iyi katkıda bulunmak için Tavsiyeler Bölümüne bakabilir ve iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz. Bununla birlikte her ay düzenlenecek olan iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz. Proje hakkında sürdürdüğünüz çalışmalarda daha iyi verim alabilmek için Kürdistan Kütüphanesinden yararlanabilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için durmayın, devam edin.

İşbirliği davetiyesi


Kürdistan Ayın İşbirliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Kürdistan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Kürdistan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Kürdistan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Her ay planlı bir şekilde Kürdistan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Kullanıcı Kutuları
Bu kullanıcı VikiProje Kürdistan'ın bir üyesidir.



Bu kullanıcı Kürtler ile ilgili katkıda bulunabilir.



Bu kullanıcı Kürt Tarihi ile ilgilenmektedir.




Proje şablonu
Vikiproje Kürdistan  
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kürdistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kürdistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 
  • Şablon kullanım için: {{Vikiproje Kürdistan}}
  • Not: Bu şablon maddelerin tartışma sayfasına konulmalıdır.