Vikiproje:Kürdistan/Düzenlenmesi gereken maddeler

Vikipedi, özgür ansiklopedi


Kürdistan Projesi
Kürdistan Kürdistan Projesi İşbirliği Projesi İşbirliği Projesi Katılımcılar Katılımcılar İlgili projeler
İş bölümü ve hedefler İş bölümü ve hedefler Düzenlenmesi gereken maddeler Düzenlenmesi gereken maddeler Anket ve oylamalar Anket ve oylamalar Kürdistan Projesi Tavsiyeler Vikiproje Kürdistan Tavsiyeler
Kategoriler ve şablonlar Kategoriler ve şablonlar İstekler İstekler Duyuru şablonları Duyuru şablonları Bülten Bülten
Çalışılan maddeler Çalışılan maddeler Kürdistan Kütüphanesi Kürdistan Kütüphanesi


Düzenlenmesi gereken maddeler
Düzenlenmesi gereken maddeler sayfasında öksüz, kaynaksız ve içeriği yetersiz maddeler yer almaktadır. Öksüz maddeler kategorisinde diğer Vikipedi sayfalarından kendisine bağlantı verilmemiş maddeler, içeriği yetersiz olan maddeler kategorisinde düzenleme gerektiren maddeler, kaynaksız maddeler kategorisinde ise kaynağı eksik olan maddeler yer almaktadır. Proje ile ilgili bir maddeyi bu listelere eklemek için maddenin en başına {{Öksüz}}, {{Eksik}} ve {{Kaynaksız}} şablonlarını ekleyin. Siz de gördüğünüz Kürdistan ile ilgili öksüz, kaynaksız ve eksik maddeleri bu listelere ekleyebilir veya listedeki maddelere katkılar sunabilirsiniz.

* Not: Kendisine bağlantı verilip {{Öksüz}} şablonu çıkartılan, geliştirilip {{Eksik}} şablonu çıkartılan ve kaynak eklenip {{Kaynaksız}} şablonu çıkartılan maddelerin yanına {{Yapıldı}} ikonu konulup imza atılmalıdır.


Öksüz maddeler[kaynağı değiştir]

İçeriği yetersiz maddeler[kaynağı değiştir]

Kaynaksız maddeler[kaynağı değiştir]